Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Miz na koncercie Fozzy, Batista w nowym filmie, Wolfe i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

roos.png

:arrow: Co tygodniowa notka z twitter'a Jim'a Ross'a. Jim powiedział że Alex Rilley może być przyszłością WWE i ma wobec niego wysokie oczekiwania. Dodał że FCW robi ostatnio bardzo dobrą robotę bo do WWE trafiają już w pełni ukształtowani wrestlerzy.

:arrow: Niedawno mówiono dużo o powrocie Booker'a T do WWE. Jednak obie strony nie doszły do porozumienia, chodziło najprawdopodobniej o pensje dla zawodnika. Booker oznajmił jednak że pozostaje w dobrych stosunkach z zarządem WWE, co w przyszłości może zaprocentować jego powrotem do WWE.

:arrow: Wielu znanych zawodników jest zachwyconych z wprowadzenia "HBK" Shawn'a Michaels'a do Hall of Fame. X-Pac na swoim twitter'ze powiedział że zrobi wszystko by być w Atlancie i ucieszyłby się gdyby na trybunach był cały Wolfpac.

johncena3521.png

:arrow: John Cena jest już w pełni zdrów, podczas sobotniego House Show, przegrał z Miz'em w Triple Theat Match, a trzecim zawodnikiem był CM Punk. Cena wystąpił w zastępstwie Orton'a, który najprawdopodobniej z powodu kontuzji nie wystąpił.

:arrow: W wczorajszych newsach pojawiła się informacja o powrocie HHH do WWE. WWE już bardzo mocno promuje powrót HHH, a odbędzie się on na House Show w Madison Square i jego przeciwnikiem będzie Sheamus i będzie to walka na zasadach takich samych ja ich ostatni pojedynek na WM'ce(Street Fight).

:arrow: Była gwiazda WWE, Batista ponownie wystąpi w filmie pt "The Man with the Iron Fist" w reżyserii Russel'a Crowe, oprócz niego w tym filmie wystąpi gwiazda Strikeforce - Cung Le.

:arrow: WWE podpisało ostatnio kontrakt z młodym Kandyjczykim, Brandon'em Barker'em, ale narazie zawodnik nie może walczyć nawet w FCW, ponieważ nie posiada wizy. Barker swoje techniki wrestlerskie szkolił w akademii James'a Storm'a.

:arrow: The Miz pojawił się podczas ostatniego koncertu Fozzy(Kapela Y2J'a) i zasiadł w loży vip'ów, a ten koncert odbył się w nocnym klubie w Whisky A GoGo, również podpisywał autografy po koncercie.

wolfe2_featurepng.jpg

:arrow: Desmond Wolfe pojawił się na Backstage podczas tapingu TNA. Desmond nagrał nawet swoje powrotne promo, jednak zostało ono wycięte z Impactu.

:arrow: Karty na House Show TNA po Wielkiej Brytanii:

Czwartek, 27 stycznia - Glasgow, Braehead Arena

TNA World Heavyweight Title: Mr. Anderson vs. Jeff Hardy

Ric Flair & Kazarian vs. Douglas Williams & Matt Morgan

Genesis Re-Match: Rob Van Dam vs. Matt Hardy

TNA World Tag Team Titles: Beer Money, Inc. vs. Motorcity Machine Guns

Special Challenge Match: Jeff Jarrett vs. Scotland's Lionheart

Piątek, 28 stycznia - Manchester, Evening News Arena

TNA World Heavyweight Title: Mr. Anderson vs. "The Pope" D'Angelo Dinero

First Time Ever Tag Team Dream Match: The Hardyz (Matt & Jeff Hardy) vs. Motorcity Machine Guns

TNA X Division Title: Kazarian vs. Rob Van Dam

TNA World Tag Team Titles: Beer Money, Inc. vs. Douglas Williams & Matt Morgan

Sobota, 29 stycznia - Londyn, Wembley Arena

TNA World Heavyweight Title: Mr. Anderson vs. Jeff Hardy

TNA World Tag Team Titles: Beer Money, Inc. vs. Motorcity Machine Guns

First Time Ever: Ric Flair vs. Douglas Williams

Genesis Re-Match: Rob Van Dam vs. Matt Hardy

Special Challenge Match: Jeff Jarrett vs. Johnny Moss

:arrow: TNA ostatnio przedłużyło kontrakty z Jeremy i Max'em Bucke czyli Genaration Me do 2012r. Również Jesse Neal przedłużył kontrakt tyle że on do 2014 r.

:arrow: TNA podało że Destination X odbędzie się 17 lipca, w ten sam dzień WWE organizuje Money in the Bank.

:arrow: MVP na swoim twitter'ze zapowiedział że zamierza na dłużej zawiązać się z Puro, bo jest wielkim fanem właśnie Japońskich zapasów.

:arrow: W sobotę 24 urodziny obchodziła Kelly Kelly.

________________________________________________________________________________________________________

Prosimy również o komentowanie:

SotW #27 - viewtopic.php?p=218940#p218940

Mini Dyskusje MMA - viewtopic.php?f=316&t=29332

Audycja BGZ #6 - viewtopic.php?f=323&p=218927&sid=9f5048e236b98a9bed7969e991dcf648#p218776

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mateusz199670

1

• Kazek

1

• Lontek

1

• Turej

1

Top użytkownicy w tym temacie

Desmond wracaj bo bez ciebie TNA to syf :( . Z słowami Rossa musze sie zgodzić. Riely jest naprawde utalętowany według mnie jest nawet lepszy od Miza, mają podobne umiejętności ringowe ale Alex jest dużo lepszy w ringu od Miza. Oczywiści to tylko moja opinia. Boker w WWE? Oby nie, on powinien udać sie już na zasłużoną emeryture bo teraz już nic z niego nie będzie. Dobrze że kontuzja Johna nie okazało sie długotrwała bo wtedy nie miałby co robić Punk którego uważam za jednego z lepszych wrestlerów obecnie w WWE. To chyba wszystko warte zkomętowania, dzięki za newsy :)

Zgadzam się w całości z JR. Tez uważam że Alex jak najbardziej moze być przyszłością WWE. Szkoda że Brooker T nie pojawi się w WWE, ponieważ chciałbym go widzieć, ale trudno. Może kiedyś, ale i tak dobrze że są oni w dobrych stosunkach do siebie. No jak widać świat jest poruszony wieścią o dołączeniu HBK do HoF. Cieszy mnie to bardzo. No Cena miał szczęście i po kontuzji nie ma śladu. Dzięki Bogu. Jednak mój kolega miał proroczy sen. Śnił mu się Triple H walczący na ringu =)) Kurde mam kumpla proroka... Męka nie mieć Visy... Szkoda, musi chłopak poczekać, a najlepiej żeby usunęli zasadę do posiadania Visy aby móc pracować w USA. Hahaha, nie no dobre... TNA chyba straciło rozum i coś mi się zdaje że gala Destination X będzie ssała, bo nikt nie będzie jej oglądał... Kelly wszystkiego najlepszego!!! :cheers:

Aaaa... I komentować: Audycja BGZ #6 - viewtopic.php?f=323&p=218927&sid=9f5048e236b98a9bed7969e991dcf648#p218776

Rilley jest bardzo dobrym zawodnikiem, niezłym przy micu. Dobrze, że Ross w nim dostrzega pozytywne strony ale jak WWE tego nie zauważy to lipa. Ciekawe, że Miz był na koncercie Y2Ja może rozmawiali o jego przyszłości :8 Oby Wolf wrócił do TNA bo jest całkiem niezłym wrestlerem. Super, że przedłużono kontrakty z Generation ME ,są świetni. Jeżeli Destination X odbędzie się tego samego dnia co Money in the Bank to nie wróżę TNA wysokich wyników oglądalności. MiTB to najlepsza ( oprócz WMki ofc) gala PPV w WWE. Dzięki za newsy :t_up:

Zgadzam się w 100% z JR że Rilley to jedna z przyszłości WWE.Niedługo powinien już krążyć koło pas US no i zgodzę się też że FCW robi dobrą robotę co do młodych zawodników.Szkoda że Booker'a T nie zobaczymy w ringu w WWE,bo chętnie bym chciał jeszcze zobaczyć w WWE Booker'a T.Mam nadzieje że kiedyś go jeszcze zobacze w ringu na Raw albo SD.Też się ciesze z faktu że HBK został wprowadzony do HoF.Dobrze że Cena jest już w pełni sił no i teraz może prowadzić wreście normalny feud z CM Punkiem.Bardzo się cieszę że Triple H wraca już do WWE nie mogłem się doczekać powrotu HHH.O fajnie że WWE zatrudniło nowego zawodnika Brandon'a Barker'a zobaczymy czy jakiś talent zatrudnili czy jakieś gó***.No to Miz zabalował :D.Niech Desmond szybko wraca do TNA bo brakuje go tu.Nie wieże że Destination X będzie miała dużą oglądalność jeśli będzie w ten sam dzień co MiTB to mało osób bendzię oglądało Destination X.Wszystkiego najlepszego Kelly :) .Co tam dostała od McIntyre'go :thinking::D

Dzięki za newsy :)

Jak w większości przypadków zgadzam się z Ross'em. Alex ma zadatki na dużą gwiazdę i myśle że powoli powinni kończyć z okresem przydupasa jobber'a, mam nadzieje że jak Miz straci pas, Alex dostanie push. Booker niech już się do ringu nie pcha, jest w wieku Taker'a. Chętnie bym go widział w roli np GM'a bo pasuje mi na kogoś takiego. Kurcze czyli jednak powró Takera dopiero w marcu... No trudno, nie będą mieli z Sheamusem za dużo czasu na podbudowe walki niestety. No mogliby juz tego Wolfa przywrócić... Może odegra jakąś role przy pojawieniu się They2. Pasowałby w sumie do MEM. No i chyba najciekawszy news. Cieszyłem się że Destination X zostało przenisione na lipiec. Myślałem że ma to być wielkie odrodzenie x divisi a na to potrzebowali czasu i zakońćzenia wątku immortals który przysłania wszystkie inne. No ale wsadzanie gali w dzień ppv WWE jest ze strony TNA kompletnym idiotyzmem... Co prawda MitB nie jest jakąś prirytetową galą, miała chyba jeden z najsłabszych wyników no ale nie zmienia to faktu że TNA się pogrąża. Chyba że szykują na to Dstination naprawde coś meeega co będzie meeega podbudowane i chcą sprawdzić jaki osiągnął w takim przypadku wynik walcząć z jedną ze słabszych ppv WWE.

Jak zwykle zgadzam się ze słowami JR'a, Riley zasługuje na coś więcej, ale powoli. W ringu nie jest jakiś wspaniały, powiedziałbym że jest całkiem przyzwoity, ale przy mikrofonie zdecydowanie się sprawdza. Z FCW też ma rację, więc cóż tu jeszcze dodać. Cały Wolfpac na HoF to byłaby nie lada gratka i napewno miło byłoby zobaczyć tę paczkę razem. Fajnie że Miz pojawił się na koncercie Fozzy. Ciekawe tylko czy przybył tam powiedzmy "z ciekawości" czy, poto by odwiedzić kolegę, a może poprostu lubi owy zespół. Szczerze mówiąc zazdroszczę mu ponieważ uwielbiam Chrisa jako wrestlera, ale i też wokalistę ponieważ Jego muzyka to coś niesamowitego. Destination X odbędzie się w ten sam dzień co MitB? Czyżby TNA chciało popełnić samobójstwo? Ciekawe swoją drogą czy stchórzą i przeniosą to PPV na inny termin. Wszystkiego najlepszego Kelly (Sebu nie patrz).

Dzięki za newsy :).

Zgadzam się ze stwierdzeniem, że Riley to przyszłość WWE, to bardzo rozwojowy zawodnik, takie same zdanie mam o FCW, robi bardzo dobrą robotę. Trochę szkoda, iż Booker T nie dogadał się z WWE chętnie bym go zobaczył, obojętnie na jakiej posadzie, jednakowoż dobrze, że pozostają w dobrych stosunkach. Nic dziwnego, iż wszyscy cieszą się, z dołączenia do HoF HBK'a to legenda ;). Już któryś z kolei news, który potwierdza powrót do pełni zdrowia Jaśka Ceny, ciekawe co się stało Ortonowi, że nie mógł wystąpić. Również kolejne potwierdzenie, tym razem HHH'a, co mnie niezmiernie cieszy i nie mogę się doczekać jego występu. Batista we filma Crowe'a? Ciekawe, Russel jest jednym z moich ulubionych aktorów, zobaczymy jak mu wyjdzie ten film ;). Dzięki za dobre newsy ;).

akerdrugi.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...