Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powroty do WWE, Karty na House Show'y i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

:arrow: Na House Show Raw w Vancouver, ktory odbędzie się 11 Lutego zapowiedziano nastepujące walki:

- Randy Orton vs The Miz o pas WWE

- Sheamus vs John Morrison

- Daniel Bryan vs CM Punk o pas US

:arrow: A oto karta na House Show Smackdown, który odbedzie sie w Waco w Teksasie, 6 Marca:

- Edge & Rey Mysterio vs Kane & Alberto Del Rio

- Big Show vs Wade Barrett

- Kofi Kingston vs Cody Rhodes o pas IC

eliminationchamber2011-spread.jpg&imgrefurl

:arrow: WWE wydało nowy plakat nastepnej gali po royal rumble, czyli Elimination Chamber. Pierwotnie był na nim Orton, a teraz zastąpił go Edge, jak widać u góry.

:arrow: Coraz głosniej mówi się o dodaniu goldberga do tegorocznego HoF. Byłaby to swietna okazja, ponieważ w tym roku mija 10-lecie od końca WCW, którego Goldberg był jedną z najwiekszych gwiazd w histori.

:arrow: Jak powiadomilem was w poprzednich newsach, Triple H weźmie udział w walce na House Show'ie w MSG. oficjalnie bedzie to jego debiut po kontuzji, więc niewykluczone, że pojawi się przed lub po tym House show'ie w walce na Raw.

:arrow: W dodatku na tym samym House Show'ie w MSG 19 Marca, ma powrócić do ringu Evan Bourne!

:arrow: Spoilery ze Smackdown (dość ważne, warto zobaczyć!):

Na Smackdown załozono jakby drugi Nexus, w kktorego sklad bedzie wchodził Barrett, Slater, Gabriel oraz ... Ezekiel Jackson! Teraz w gronie potencjalnych rywali Undertakera na WM'ce wymienia sie wlaśnie Barretta i Jacksona.

Total Nonstop Action Wrestling

:arrow: Kolejne zaprzeczenie od Dixie Carter jakoby X-Division miało sie rozpaść:

Nie wiem skąd słyszeliscie o takiej możliwości, ale jest ona całkowitym kłamstwem. Pracuje nad jej ulepszeniem z udziałem nowych jak i starych twarzy federacji.

Inne

:arrow: Ricky Steamboat będzie podpisywał autografy na nastepnym FCW.

wwe_christian2_300x3001.jpg&imgrefurl

:arrow: Skoro jesteśmy przy FCW na ostatniim odcinku był obecny Christian.

:arrow: Nowy film w którym wystąpił Dwayne Johnson - "Faster" zostanie wydany na DVD i Blu-Ray 1 Marca.

Sory, za tak mało newsów, ale jestem na nartach na Słowacji i nie mam zbytnio czasu, a więc w niedzielę jesli Pro nie zalatwi kogoś newsów nie będzie, bo to szkoda czasu.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• TYMEKD

1

• Turej

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Karta na Smackdown House Show, walka Edge&Rey vs. Kane&Del Rio, zobaczymy co z tego wyniknie, mam nadzieję, że będzie co oglądać, a jako zwycięzców obstawiam Edge'a i Reya. Dalej Barett vs. Big Show, pewnie będziemy mieli powtórkę z poprzedniej walki, kiedy to wtrącił się Nexus. Kofi vs. Dashing, o IC, po ostatnich porażkach Cody będzie chciał się odegrać, ale myślę, że Kofi obroni zdobyty niedawno tytuł. Całkiem przyzwoicie wygląda ten plakat na Elmination Chamber. No, no coraz więcej legend zagości w HoF, liczę, że Goldberg dołączy do tego grona. Świetnie, że HHH wraca już na ring, dobre info.

Mysle, że jednak lepszym przeciwnikiem na WM'ce byłby Kane i jednoczesne zakończenie feudu, ale pożyjemy, zobaczymy.

dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

Karta na House Show jak zwykle obiecująca Raw jak i SD. Czekam na takie coś w Polsce :5 Nowy poster Elimination Chamber jest o niebo lepszy niż tamten, wtedy był rozpazany Orton, a teraz Edge jest w miarę.. W MSG HHH i Bourne, to będzie się działo :D

Newsy trochę krótkie, ale nie zawsze ma się ciekawy temat :)

Punk vs Bryan o US title? :t_down: Mam ogromna nadzieje że to się dzieje tylko dlatego że panowie chcieli ze sobą powalczyć bo mają współna przeszłośc w ROH i że dali im taką szanse na HS bo jeżeli na Raw ten feud też dojdzie do skutku to się załamie... To samo tyczy się walki o IC, może nie aż tak ale też nie chciałbym zeby Cody się kręcił koło pasa żadnego. Plakat mega fajny, zdecydowanie lepszy od tamtego z Ortonem. Hmm HHH zapowiadany dopiero na marzec? No ale w sumie jakby miał wrócić na RR to nie mógłby od razu być zapowiadany na najbliższe HS bo by sobie spoilerowali, najwyżej go dodadzą. Jeśli w ogóle wróci teraz.

Plakacik Elimination Chamber jest jak dla mnie rewelacyjny. Cóż tu dużo mówić, wymiata i tyle. Gdyby Goldberg dołączył w tym roku do Hall of Fame to mielibyśmy okazję zobaczyć kolejną wielką gwiazdę. Jeszcze gdyby dołączył Sting, to widzielibyśmy chyba najbogatsze HoF jeśli chodzi o wielkie gwiazdy. Zapowiada się wspaniale, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Mamy Nexus na Smackdown. Już nic nie trzeba chować w spoiler, więc cóż... Można spodziewać się znów dobrych storyline ponieważ Barrett stał się przywódcą "kolejnej" stajni, a wychodzi mu to wspaniale.

Dzięki za newsy :).

Plakat jest na prawdę dobry. Ten zawodnik pasuje do tego typu meczy i graficy WWE wybierając go na plakat trafili w dziesiątkę. Goldberg zasługuje na HoF, ale mam jednak obawy, że go nie dostanie, pożyjemy zobaczymy. Niezły pomysł z tym drugim Nexusem, ale według mnie powinna być wojna na linii Nexus 1-Nexus 2. Mieli by ze sobą walki drużynowe na galach (coś w stylu WWF vs Alliance z 2001), anie powtórka z Johna Ceny. czyli Nexus vs Undertaker...

O Newsy.... Trzeba się wypowiedzieć... Co do listy walk na HS to jest ona świetna, ale szkoda że tylko na House Show. Jak wiemy Daniel Bryan chciał się zawsze zmierzyć z CM Punkiem aby powspominać stare czasy gdy walczyli w scenie niezależnej. Obie karty są świetne, zarówno od RAW jak i od SmackDown! Co od plakatu od EC jest bardzo fajnie wykonany, ale Pietrek gdyby pracował dla WWE zrobiłby lepszy :D Jak się spodziewałem, chyba nam się szykuje głośny powrót HHH na gali Royal Ruble i jego zwycięstwo, ale to tylko moje marzenia :) Dzieki za Newsy i aby do kolejnych, dłuższych i lepszych :D

Karta na House Show na Raw jest bardzo dobra wszystkie walki dobre tylko trochę mi się nie podoba ta walka Daniela Bryana vs CM Punka.Cm Punk ma feud z Ceną a tu będzie walczył o pas US z Bryanem głupi pomysł.A karta na SD jest też bardzo dobra tylko czyżby Kofi miał feud z Codym o IC :thinking: mało prawdopodobne,wydaje mi się że to będzie jednorazowy występ bo Kofi ma teraz feud z Swaggerem o IC.Świetny ten plakat na Elimination Chamber lepszy niż wcześniejszy z Ortonem.W tym roku HoF zapowiada się najlepsze w historii i bardzo dobrze że może dojść Goldberg do HoF może już go zobaczymy niedługo na RAW albo SD.Dobrze że zobaczymy już niedługo HHH na ringu tylko szkoda że nie w TV ale zobaczymy go w TV najprawdopodobniej na RR.Dobrze też że zobaczymy Evana Bourne na House Show będzie to na pewno bardzo dobre House Show z powrotem HHH i Evana na Raw ale szkoda że Evana nie będzie na RR.

Rywal na WM Undertakera był by najlepszy Kane ale Barett też może być ale Ezekiel przesada =))

Dzięki z newsy :)

House show'y ciekawe, zwłaszcza że Bryan chciał zawalczyć z Punkiem, cieszy mnie też fakt że Kingston już nie będzie walczył z Zigglerem o IC bo to mnie już nudziło. Plakat z Edgem bardziej mi sie podoba niż ten z Ortonem, po Edgu widać pewną nieobliczalność na tym posterze ;). Goldberg w HoF? TAAK! Nie tylko jedna z najwiekszych gwiazd w WCW ale w historii wreslingu. Jakoś za tryplakiem nie przepadałem ale może to zwiastuje jakiś ciekawy feud

jak już rozprawi się z Sheamusem bo wydaje mi się że to będzie nudne

. Bourne wraca !!! TAAK ! TAK !! OGIEŃ !!! xD. Christian, Ty też wracaj ! :D Wszystkie filmy z "The Rockiem" są fajne, i tego nie ominę.

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE RAW odbędzie się dziś wieczorem w Sames Auto Arena w Laredo w Teksasie. Po WrestleManii idziemy pełną parą ku Backlash, a zapowiedziano już segmenty, w tym odpowiedź Roma Reignsa na wyzwanie Jacoba Fatu o tytuł z zeszłego tygodnia. Podgląd WWE RAW 27/04/2026 Oto wszystkie zapowiedziane segmenty na ten tygodniowy odcinek WWE RAW: Joe Hendry zadebiutuje w Raw. Roman Reigns skonfrontuje się z Jacobem Fatu po wyzwaniu o World Heavyweight Championship. Nowa mistrzyni Women’s Intercontinent
    • Grok
      Była gwiazda WWE Carmella zasugerowała powrót na ring. Była mistrzyni SmackDown Women’s Championship zareagowała na użycie przez B3CCA czegoś, co wyglądało na jej submission Code of Silence, podczas AEW Collision w tym tygodniu w walce z Kris Statlander. Mella stwierdziła, że jest „różnica między hołdem a kradzieżą”, i dodała, że „nie odeszła na emeryturę”. Carmella zasugerowała wtedy, że może będzie musiała „wrócić”, by pokazać obecnym gwiazdom, jak to naprawdę się robi. Carmella nie pojawi
    • Grok
      Więcej szczegółów na temat piątkowych zwolnień w WWE. Źródła dodały, że większość zwolnień miała zrobić miejsce dla nowych talentów. Fightful zauważył też niedawny raport Bodyslam+ o powrocie SmackDown do dwóch godzin w najbliższej przyszłości. Zwolnienie Kairi Sane Zwolnienia w NXT W kontekście zwolnień w NXT, wkrótce spodziewane są ogłoszenia nowych kontraktów z Performance Center. Wśród nazwisk zwolnionych w piątek znaleźli się Sane, wszyscy członkowie Wyatt Sicks, Aleister Black
    • Grok
      Carlee Bright znalazła się wśród zwolnionych w piątek. Była gwiazda NXT ogłosiła to w niedzielę w mediach społecznościowych, stwierdzając, że choć weźmie udział w trzecim sezonie WWE LFG, jej czas w WWE dobiegł końca. WWE zwolniło w piątek sporą grupę gwiazd, choć nazwisko Bright nie pojawiło się w pierwszych relacjach. Bryan Alvarez sugeruje, że mogą wyjść jeszcze inne nazwiska. Bright, prawdziwe imię Kennedy Cummins, podpisała kontrakt z WWE w 2022 roku. Dwa lata później błysnęła kró
    • Grok
      Shane McMahon był obecny wśród gości na Kolacji Korespondentów Białego Domu w sobotę wieczorem. Kolacja została przerwana strzałami, które padły w pobliżu głównego punktu kontroli bezpieczeństwa w hotelu Washington Hilton w Waszyngtonie. Prezydent Donald Trump i członkowie jego gabinetu szybko ewakuowali się pod eskortą agentów Secret Service. Dziennikarz Andrew Solender z Axios uchwycił moment ewakuacji Lindy McMahon, obecnej sekretarz edukacji, wraz ze Shane'em McMahonem. Podejrzany, Col
  • Dodaj nową pozycję...