Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powroty do WWE, Karty na House Show'y i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

:arrow: Na House Show Raw w Vancouver, ktory odbędzie się 11 Lutego zapowiedziano nastepujące walki:

- Randy Orton vs The Miz o pas WWE

- Sheamus vs John Morrison

- Daniel Bryan vs CM Punk o pas US

:arrow: A oto karta na House Show Smackdown, który odbedzie sie w Waco w Teksasie, 6 Marca:

- Edge & Rey Mysterio vs Kane & Alberto Del Rio

- Big Show vs Wade Barrett

- Kofi Kingston vs Cody Rhodes o pas IC

eliminationchamber2011-spread.jpg&imgrefurl

:arrow: WWE wydało nowy plakat nastepnej gali po royal rumble, czyli Elimination Chamber. Pierwotnie był na nim Orton, a teraz zastąpił go Edge, jak widać u góry.

:arrow: Coraz głosniej mówi się o dodaniu goldberga do tegorocznego HoF. Byłaby to swietna okazja, ponieważ w tym roku mija 10-lecie od końca WCW, którego Goldberg był jedną z najwiekszych gwiazd w histori.

:arrow: Jak powiadomilem was w poprzednich newsach, Triple H weźmie udział w walce na House Show'ie w MSG. oficjalnie bedzie to jego debiut po kontuzji, więc niewykluczone, że pojawi się przed lub po tym House show'ie w walce na Raw.

:arrow: W dodatku na tym samym House Show'ie w MSG 19 Marca, ma powrócić do ringu Evan Bourne!

:arrow: Spoilery ze Smackdown (dość ważne, warto zobaczyć!):

Na Smackdown załozono jakby drugi Nexus, w kktorego sklad bedzie wchodził Barrett, Slater, Gabriel oraz ... Ezekiel Jackson! Teraz w gronie potencjalnych rywali Undertakera na WM'ce wymienia sie wlaśnie Barretta i Jacksona.

Total Nonstop Action Wrestling

:arrow: Kolejne zaprzeczenie od Dixie Carter jakoby X-Division miało sie rozpaść:

Nie wiem skąd słyszeliscie o takiej możliwości, ale jest ona całkowitym kłamstwem. Pracuje nad jej ulepszeniem z udziałem nowych jak i starych twarzy federacji.

Inne

:arrow: Ricky Steamboat będzie podpisywał autografy na nastepnym FCW.

wwe_christian2_300x3001.jpg&imgrefurl

:arrow: Skoro jesteśmy przy FCW na ostatniim odcinku był obecny Christian.

:arrow: Nowy film w którym wystąpił Dwayne Johnson - "Faster" zostanie wydany na DVD i Blu-Ray 1 Marca.

Sory, za tak mało newsów, ale jestem na nartach na Słowacji i nie mam zbytnio czasu, a więc w niedzielę jesli Pro nie zalatwi kogoś newsów nie będzie, bo to szkoda czasu.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Brem

1

• fanfanfan

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Karta na Smackdown House Show, walka Edge&Rey vs. Kane&Del Rio, zobaczymy co z tego wyniknie, mam nadzieję, że będzie co oglądać, a jako zwycięzców obstawiam Edge'a i Reya. Dalej Barett vs. Big Show, pewnie będziemy mieli powtórkę z poprzedniej walki, kiedy to wtrącił się Nexus. Kofi vs. Dashing, o IC, po ostatnich porażkach Cody będzie chciał się odegrać, ale myślę, że Kofi obroni zdobyty niedawno tytuł. Całkiem przyzwoicie wygląda ten plakat na Elmination Chamber. No, no coraz więcej legend zagości w HoF, liczę, że Goldberg dołączy do tego grona. Świetnie, że HHH wraca już na ring, dobre info.

Mysle, że jednak lepszym przeciwnikiem na WM'ce byłby Kane i jednoczesne zakończenie feudu, ale pożyjemy, zobaczymy.

dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

Karta na House Show jak zwykle obiecująca Raw jak i SD. Czekam na takie coś w Polsce :5 Nowy poster Elimination Chamber jest o niebo lepszy niż tamten, wtedy był rozpazany Orton, a teraz Edge jest w miarę.. W MSG HHH i Bourne, to będzie się działo :D

Newsy trochę krótkie, ale nie zawsze ma się ciekawy temat :)

Punk vs Bryan o US title? :t_down: Mam ogromna nadzieje że to się dzieje tylko dlatego że panowie chcieli ze sobą powalczyć bo mają współna przeszłośc w ROH i że dali im taką szanse na HS bo jeżeli na Raw ten feud też dojdzie do skutku to się załamie... To samo tyczy się walki o IC, może nie aż tak ale też nie chciałbym zeby Cody się kręcił koło pasa żadnego. Plakat mega fajny, zdecydowanie lepszy od tamtego z Ortonem. Hmm HHH zapowiadany dopiero na marzec? No ale w sumie jakby miał wrócić na RR to nie mógłby od razu być zapowiadany na najbliższe HS bo by sobie spoilerowali, najwyżej go dodadzą. Jeśli w ogóle wróci teraz.

Plakacik Elimination Chamber jest jak dla mnie rewelacyjny. Cóż tu dużo mówić, wymiata i tyle. Gdyby Goldberg dołączył w tym roku do Hall of Fame to mielibyśmy okazję zobaczyć kolejną wielką gwiazdę. Jeszcze gdyby dołączył Sting, to widzielibyśmy chyba najbogatsze HoF jeśli chodzi o wielkie gwiazdy. Zapowiada się wspaniale, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Mamy Nexus na Smackdown. Już nic nie trzeba chować w spoiler, więc cóż... Można spodziewać się znów dobrych storyline ponieważ Barrett stał się przywódcą "kolejnej" stajni, a wychodzi mu to wspaniale.

Dzięki za newsy :).

Plakat jest na prawdę dobry. Ten zawodnik pasuje do tego typu meczy i graficy WWE wybierając go na plakat trafili w dziesiątkę. Goldberg zasługuje na HoF, ale mam jednak obawy, że go nie dostanie, pożyjemy zobaczymy. Niezły pomysł z tym drugim Nexusem, ale według mnie powinna być wojna na linii Nexus 1-Nexus 2. Mieli by ze sobą walki drużynowe na galach (coś w stylu WWF vs Alliance z 2001), anie powtórka z Johna Ceny. czyli Nexus vs Undertaker...

O Newsy.... Trzeba się wypowiedzieć... Co do listy walk na HS to jest ona świetna, ale szkoda że tylko na House Show. Jak wiemy Daniel Bryan chciał się zawsze zmierzyć z CM Punkiem aby powspominać stare czasy gdy walczyli w scenie niezależnej. Obie karty są świetne, zarówno od RAW jak i od SmackDown! Co od plakatu od EC jest bardzo fajnie wykonany, ale Pietrek gdyby pracował dla WWE zrobiłby lepszy :D Jak się spodziewałem, chyba nam się szykuje głośny powrót HHH na gali Royal Ruble i jego zwycięstwo, ale to tylko moje marzenia :) Dzieki za Newsy i aby do kolejnych, dłuższych i lepszych :D

Karta na House Show na Raw jest bardzo dobra wszystkie walki dobre tylko trochę mi się nie podoba ta walka Daniela Bryana vs CM Punka.Cm Punk ma feud z Ceną a tu będzie walczył o pas US z Bryanem głupi pomysł.A karta na SD jest też bardzo dobra tylko czyżby Kofi miał feud z Codym o IC :thinking: mało prawdopodobne,wydaje mi się że to będzie jednorazowy występ bo Kofi ma teraz feud z Swaggerem o IC.Świetny ten plakat na Elimination Chamber lepszy niż wcześniejszy z Ortonem.W tym roku HoF zapowiada się najlepsze w historii i bardzo dobrze że może dojść Goldberg do HoF może już go zobaczymy niedługo na RAW albo SD.Dobrze że zobaczymy już niedługo HHH na ringu tylko szkoda że nie w TV ale zobaczymy go w TV najprawdopodobniej na RR.Dobrze też że zobaczymy Evana Bourne na House Show będzie to na pewno bardzo dobre House Show z powrotem HHH i Evana na Raw ale szkoda że Evana nie będzie na RR.

Rywal na WM Undertakera był by najlepszy Kane ale Barett też może być ale Ezekiel przesada =))

Dzięki z newsy :)

House show'y ciekawe, zwłaszcza że Bryan chciał zawalczyć z Punkiem, cieszy mnie też fakt że Kingston już nie będzie walczył z Zigglerem o IC bo to mnie już nudziło. Plakat z Edgem bardziej mi sie podoba niż ten z Ortonem, po Edgu widać pewną nieobliczalność na tym posterze ;). Goldberg w HoF? TAAK! Nie tylko jedna z najwiekszych gwiazd w WCW ale w historii wreslingu. Jakoś za tryplakiem nie przepadałem ale może to zwiastuje jakiś ciekawy feud

jak już rozprawi się z Sheamusem bo wydaje mi się że to będzie nudne

. Bourne wraca !!! TAAK ! TAK !! OGIEŃ !!! xD. Christian, Ty też wracaj ! :D Wszystkie filmy z "The Rockiem" są fajne, i tego nie ominę.

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...