Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Power 10

Ulicznik Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Christian_Cage.jpg

1. Christian

Captain Charisma nie pozostawił złudzeń, wygrywając na Final Showdown, a potem broniąc swój pas na CrashDay. Tym razem jednak nie będzie tak łatwo bo o pas zaczyna się ubiegać Batista.

TripleH-15.jpg

2. Triple H

The Game nareszcie na największej gali roku zdobył swój upragniony tytuł na, który zasługiwał od dłuższego czasu, ale nie może zwolnić bo na jego pas czycha Shelton Benjamin, który nigdy nie odpuszcza. Time To Play The Game!

Jeff_Hardy.jpg

3. Jeff Hardy

A żeby tradycji stało się za dość trzecim zawodnikiem w WCE Power10 będzie Jeff Hardy, który też zdobył pas po kilku miesiącach starań. Gratulujemy Jeff i życzymy powodzenia, ale droga do utrzymania pasa będzie trudna. Szczególnie, że o walkę o pas continental zaczyna się mieszać Alex Shelley.

Edge.jpg

4. Edge

Pojawił się teoretycznie znikąd w WCE, a już jest Hardcore Championem! Przednim świetlana przyszłość w WCE tylko czekać aż się rozpędzi, a już ma rywali do pasa i to nie byle jakich, więc trzeba liczyć na to, że Edge jak i jego rywale będą trzymać hardcore na poziomie!

MVP-8.jpg

5. MVP

No #1 conteder do pasa Hardcore, wybija godzina Montela, po długiej i ciężkiej pracy dla WCE, Montel jest teraz bliski pasa mistrzowskiego, ale czy wykorzysta szansę?

AlbertoDelRio.jpg

6. Alberto Del Rio

Del Rio zniszczył wręcz John Cene w submission matchu i teraz tylko czeka na odpowiedni moment żeby zdobyć jakiś pas.

Batista.jpg

7. Batista

Animal rośnie na pierwszoplanową postać w federacji po tym jak zniszczył Kennedyego, został liderem Destination i zaczął polowanie na WCE Championship.

71177_309660005498_3119128_n.jpgKurt_Angle29.jpg

8. The Miz& Kurt Angle

Tak kto by w to uwierzył to nowi mistrzowie tag team! Ale czy The Miz utrzyma swój pas dłużej niż WCE Championship i czy Kurt mu w tym pomoże? Miz ostatnio nie ma miłych przygód z pasami, więc może tym razem będzie inaczej.

Alex_Shelley.jpg

9. Alex Shelley

Genialny debiut na CrashDay pokonując mistrza i przypinając go przed nim wielka przyszłość w WCE! Ciekawe czy Alex pokarzę to, że jest gwiazdą na miarę WCE!?

JohnnyNitro.jpg

10. Johnny Nitro

Pomimo dwóch przegranych z rzędu Nitro nadal wykręca świetne walki i jest na topie, więc nie mogło go zabraknąć. Poza tym z przyjściem na CD otwierają się przednim nowe perspektywy.

Sory, że tak krótko :P

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Yaoohoo

1

• Zaq123

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Chyba wszystkie miejsca są dane dobrze, myślałbym nad zmianą Christian na 2, a Triple H na 1.. Jeff na 3 i o to chodzi, może jeszcze kiedyś będzie na 1.

Dziwi mnie brak Mistico, bo pisze dobrze posty no i wygrywa walki, no teraz na CD nie wygrał jak wiemy, ale tak to wszystko jest Ok :P

No i proszę, kolejne notowanie i nie mogło zabraknąć w nim Batisty :) O ile dobrze pamiętam jest to lekki spadek, ale już niebawem Destroyer zawita na szczyt, ale nie będę zanudzał... Zasłużone pierwsze miejsce dla Christiana i kolejne miejsca dla mistrzów z naszej federacji. Widzę, że zawitał nam Shelley więc nie może spaść tak szybko, może wykreuje nam się jakaś kolejna gwiazda w federacji. Nitro jeszcze jakoś się utrzymał w topce, ale jak się nie weźmie garść to może ładnie upaść... chociażby na rzecz Sheltona :lol Dobra, koniec gadania. Dzięki za notowanko Xeb ;)

No według mnie wszystkie pozycje sprawiedliwie rozdane. Cieszy mnie widok Alexa i to na 9 miejscu :D. Pierwsza trójka w pełni zasłużona, dziwne że Mistico nie ma, ale widocznie nie zasłużył. Dziwne, że Nitro tak nisko, bo jeszcze nie dawno królował w WCE, chyba musi się bardziej postarać. Wielki dzięki za notowanie.

Ooo, MVP piąty. No to teraz trzeba się jeszcze bardziej starać żeby nie wypaśść szybko. Pozycje rozdane według mnie chyba sprawiedliwie, chociaż dziwi mnie niska pozycja Nitro, brak Mistico i piąte miejsce MVP. Mistrzowie zasłużenie na pierwszych miejscach, szybko pojawił się Shelley i zobaczymy czy się utrzyma.

Dzięki za notowanie :t_up:

ksgj.png

No kolejne notowanie. Zgadzam się ale nie ze wszystkimi. Mam parę takich, ale nie będę ujawniać :D A co mi tam, napiszę... Trochę za szybko Alex Shelley wzbił się do góry i według mnie ta wygrana walka na CD! i teraz to notowanie i 9 miejsce to jednak za wysoko. Może później ale teraz za wcześnie. Jak to się mówi, krótko ale na temat. Ale Danielka nie ma :( Ale obiecuję, będzie w kolejnych :D Dzięki i czekam na kolejne notowanie