Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE CrashDay #8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wa4m89.png

Michael Cole: Witamy na pierwszym CrashDay po Final Showdown są z Wami, Michael Cole oraz

Jerry Lawler: Jerry Lawler!

Michael Cole: Ale nie przeciągajmy bo czas już tradycyjnie na Asshole Show!

776485.jpeg%20-%20Asshole%20Show

Michael Cole: Mister Kennedy zmierza w stronę ringu. Jeden z mistrzów tag team, Superstar of the year, gospodarz Asshole Show i do niedawna...lider Destination...

Jerry Lawler: Kennedy jest już w ringu. Oddajemy ci głos, Ken.

Mr. Kennedy: Dzięki King, Cole...dziękuję wszystkim za przyjście. Chyba nie muszę przypominać co stało się na Final Showdown...? Każdy szanujący się fan wrestlingu musiał widzieć tą galę. Ale jeśli ktoś jednak nie wie o co chodzi...zostałem zdradzony. Zostałem zdradzony i zaatakowany przez swoich dawnych przyjaciół. Zostałem zaatakowany przez Destination. Miz, Kurt, Shad...i Batista...spodziewałbym się tego po każdym, ale nie po was. Jest wiele osób na CrashDay, które chciały mnie zaatakować i spodziewałbym się tego nawet po tym grubym gościu w kapeluszu siedzącym w pierwszym rzędzie, ale wy...? To ja was stworzyłem! Beze mnie bylibyście nikim! To ja stworzyłem Destination! Dość tego monologu. Czas zaczynać Asshole Show. Nie ma sensu przedłużać i zapowiadać mojego gościa...pokaż się Batista!

http://www.youtube.com/watch?v=zO6mkpGwc5M

Batista zmierza wolnym krokiem w stronę ringu. Jest ubrany w czarny garnitur, ma czarne okulary przeciwsłoneczne oraz ma przy sobie cztery pasy mistrzowskie tag team...

Batista: Kennedy, miło cię widzieć. Jak twoja ręk...

Mr. Kennedy: Chyba masz dobry humor Batista. Fajnie, po pierwsze...

Batista: Widzę, że nia ma nawet gipsu...hm...mogliśmy się bardziej postarać, ale nic straconego.

Mr. Kennedy: Teraz ja mówie, więc morda w kubeł. Teraz wiem jak czuł się Shelton, kiedy to ja go zdradzilem. Dopiero teraz otwierają mi się oczy. Dopiero teraz widzę jak wielkim jesteś skurw****** (publiczność skanduje teraz "Kennedy, Kennedy"). Myślisz, że będziesz lepszym liderem ode mnie? Naprawdę uważasz, że zdołasz prowadzić Destination lepiej niż ja to robiłem? Aha i jeszcze jedna sprawa. Nadal jestem jednym z mistrzów świata tag team. Mam takie samo prawo do tych pasów jak i ty. Masz piętnaście sekund na oddanie mojej własności...

Batista: Hah! Spójrz na siebie...ledwo trzymasz się na nogach. Dam ci radę Kennedy - opuśc CrashDay i nigdy już nie wracaj. Tak będzie dla ciebie najlepiej!

Mr. Kennedy: Dziesięć...

Batista: Tutaj czeka cię tylko zniszczenie. Nie masz szans przeciwko Destination. Jesteś sam...jesteś sam jak palec...

Mr. Kennedy: Pięć...a zresztą...

Kennedy rzuca się na Batiste i sprowadza go do parteru! Kennedy okłada Destroyera po twarzy jak szalony! Po chwili Batista zdołał zepchnąć z siebie Kennedy'ego, który jednak od razu złapał za krzesło stojące na ringu i uderzył nim prosto w głowę Batisty! Kennedy łapie teraz Batiste za kark i rzuca nim o kanapy stojące w ringu! Zaraz...to Destination! W stronę ringu biegną członkowie Destination! Kennedy chwyta wszystkie cztery pasy mistrzowskie tag team i ucieka w publiczność! Batista wykrzykuje do swoich ludzi żeby łapali Kennedy'ego, jednak ten jest już daleko...

Bret Hart: Batista, Kennedy...mimo waszych sprzeczek nadal jesteście mistrzami tag team. Z waszego tag teamu już raczej nic nie zostało, ale...

Z publiczności odzywa się Mr. Kennedy trzymający mikrofon...

Mr. Kennedy: Nigdy więcej nie zobaczycie Mr. Kennedy'ego i Batisty...jeśli już to...Mister Kennedy...kontra...Batista! Tu i teraz! Co ty na to Hart...?!

Bret Hart: Kennedy...niestety ale nie. Owszem zmierzysz się z Batistą, ale stawką będzie...Unified Tag Team Championship! Mr. Kennedy oraz jego partner kontra Batista oraz jego partner!

Michael Cole: Wow! Nieźle! Już nie mogę się doczekać!

Jerry Lawler: Mamy dziś na CrashDay aż dwie walki o pasy. Nieźle! Miz zarządał rewanżu na Christianie, walka o Unified Tag Team Titles, ale najpierw debiut dwóch zamaskowanych wrestlerów! ...zapowiada się ciekawie!

Kamera przenosi nas do szatni Destination, gdzie widzimy Miza, Kurta, Shada i Batiste. Oczywiście gra głośna muzyka...

Batista: Ok. Dziś mam walkę z Kennedym i jego partnerem. Prawdopodobnie będzie to ktoś z Showtime. Miz masz dziś walkę...Kurt, ty będziesz moim partnerem na dzisiejszą walkę.

Kurt Angle: Jasna sprawa. Zabiore pasy Kennedy'emu. Unified Tag Team Championship oficjalnie wrócą do Destination, to będzie spacerek.

The Miz: Becouse We are Destination...and We are Aweeesooooomeee!

Shad: Nie powinniście lekceważyć Kennedy'ego...

Batista: Słucham...?

Shad: Koleś zna nas na wylot, dude. Na pewno będzie wiedział, że wtrącimy się do waszej walki...

The Miz: Chyba czegoś nie rozumiem, Shad...Kennedy upokorzył mnie na Final Showdown, to przez niego straciłem pas! Czyżbyś miał wątpliwości czy słusznie postąpiliśmy wyrzucając go z Destination...? No śmiało.

Shad: Wiecie co...? To powoli przestaje być śmieszne. Jeśli myślicie, że Kennedy da się nam łatwo pokonać to jesteście wszysy w błędzie. Czy wy tego nie widzicie? Ten facet nie odpuści. Tak samo jak Rudos czy reszta.

Batista: O czym ty do cholery mówisz...?! Boisz sie...?! Boisz się tych frajerów w maskach lub Kennedy'ego..?! Co się z tobą dzieje Shad...?!

Shad: Nie widzisz tego Batista...? To już nie jest Destination, dude. Nie wiem jak wy, ale ja wychodze.

Batista: Heh...tak jak myślałem. Wiesz Shad...wiedziałem, że to zrobisz. Wiedziałem, że będziesz zawsze stał za Kennedym. Przygotowałem się na to co nieuniknione. Poznaj nowego członka Destination...Daniel Bryan!

Do szatni Destination wchodzi Daniel Bryan, który bez słowa wymierza Shad'owi cios w twarz. Po chwili cała czwórka rzuca się na Shada...po całej akcji odzywa się The Miz...

The Miz: Może i Kennedy nie odpuści...ale my też nie mamy zamiaru...Duuuuudeee...

Michael Cole: Nie dobrze się dzieję w Destination, ale najsłabszych trzeba eliminować. Zaczynajmy, więc zamaskowane show!

Ashley Valanance: A na ring zapraszam pochodzącego z San Diego, California ważącego 175 funtów... REYA MYSTERIO!

Ashley Valanance: A zmierzy się on z pochodzącym z Monclova, Coahuila, Mexico ważącego 221 funtów Rudos La Parke!

Michael Cole: A, więc czas na debiut kolejnego zamaskowanego wrestlera w WCE wybił!

Jerry Lawler: Tak, tak czas na debiut LA PARKA! W starciu również z zamaskowanym debiutantem jakim jest Rey Mysterio!

GONG!!!

La Parka odbija się od lin i od razu spinning whell kick po którym Rey Mysterio upada, ale od razu wstaję i podnosi rękę w górę dając znak publiczności ta momentalnie zaczyna skandować Mysterio! Mysterio! L.A Park spokojnie podchodzi do Rey chcę wtykonać kopnięcie, ale nei udało się, a jednak enzughuri! L.A Park stoi arogancko mierzy wzrokiem swojego rywala spokojnie do niego podchodzi, a Mysterio go podcina.

Michael Cole: I z czego Oni rżą? Przecież to nie jest druga lina.

Rey łapię za nogi La Parka, ale ten go odkopuję, Mysterio wpada w narożnik. Dopada go tam LA Park i seria ciosów po których Rey wychodzi za ring, ale nie ma anwet chwili żeby odetchnąć Park idzie za nim, podnosi go i rzut w stalowy narożnik po którym Rey bezwładnie upada na posadzke. La Park jednak nie zatrzymuję się podnosi go jeszcze raz i kolejny rzut tym razem w stalowe schodki. La Park jest na wielkim gazie i chcę to wykorzystać wrzuca Reya na ring przechodzi do pinu ach tylko 2. L.A podnosi Mysterio łapię mocno za kark i seria kolanek w głowę Reya, Master Of 619 pada. A L.A Park wchodzi na 3 linę i tam pokazuję palcami na Reya wiadomo o co chodzi piękny czysty senton bomb na Reya Mysterio, który od razu łapię się za brzuch. Park spokojnie wynosi sobie Reya i rzuca nim o narożnik, ale Mysterio błyskawicznie wskakuję na narożnik stoi tyłem do Parka, ale świetnie prtzytomnie zachowuję się Park uderza w kolano Reya, który spada głową w dół zatrzymuję się jednak nogami i stara się przytrzymać, ale to nie przeszkoda dla Parka iii alabama slam! OMG! Mysterio niszczony, miażdżony w tej walce nie daję mu żadnych szans Park kolejnymi akcjami niszcząc Reya. La Park odbija się od lin, Rey ostatkiem sił odsuwa się i kopię tak, że Park ląduję na drugiej linie, młodsza część publiczności zgłupiała! Mysterio odbija się od lin i Park odsuwa się przeciąga Reya za ręcę i backbreaker ropes! Rey zwija się z bólu Park przechodzi do pinu, ale po raz kolejny tylko dwa co doprowadza do furii Parka! Mysterio wstaję, a właściwie podnosi się pod oporem L.A Parka, irish whip i OMG! OMG! Hurricanrana od Mysterio, ale w połowie Park się zatrzymuję i potężny Power Bomb za ring prosto na stalowe schodki, Rey leży nieprzytomny za ringiem. L.A Park wchodzi na 3 linę i leg drop na rękę, która była na schodkach, L.A Park zaczyna się śmiać wyciąga krzesło spod ringu chcę nim uderzyć Reya, ale momentalnie z ringu wyskakuję sędzia i zasłania Mysterio. Ale nagle gdzieś z publiczności pojawia się Dr. Wagner Jr wpada na ring z krzesłem, nie wiadomo dlaczego pędzi do niego sędzia w tej samej chwili Wagner rzuca krzesło Parkowi ten zaczyna swój koncert gry na krześle jak na gitarze i potężny chair shoot na głowę Reya publiczność buczy, sędzia usłyszał huk odwrócił się, ale Park szybko oparł się o bandy zasłaniając sobą krzesło.

Jerry Lawler: No i po Reyu.

Michael Cole: Nie wiem co mam powiedzieć! Kto się tak zachowuję jak Oni śmieli?!

Jerry Lawler: Ciekawe jakby to Batista miał krzesło, Miz przeszkodził.

Michael Cole: To zupełnie co innego!

Park wyrzuca szybko krzesło gdzieś na bok wrzuca Reya na ring ten jest nieprzytomny, a Park powoli wchodzi do ringu pokazując sędziemu, że nic nie ma w ręce, Wagner już gdzieś zniknął. La Park podnosi rywala i ciska nim o narożnik po czym wyprowadził serie kopnięć w narożniku, podniósł małego Reya Mysterio i rzucił nim w przeciwnym narożnik, chwilę nim tak porzucał i nagle przestał tylko po to żeby przygotować się do serii belly to belly suplexów. Próba przypięcia Mysterio, ale tylko dwa, ale La Park specjalnie się nie przejmuję ciągnie Reya za maskę podnosząc go i rzuca na drugą linę i omg, Rey Mysterio ośmieszony tiger feint kick wykonany na Reyu Mysterio! La Park podnosi Reya i rzuca nim znowu jak dzieckiem w narożnik i tak w kółko powtarza tą czynność. Kiedy już zakonczył rzucanie Reyem po narożnikach wynosi go i power bomb, ale nie to nie koniec jeszcze jeden power bomb i jeszcze jeden! Mysterio jest doszczętnie niszczony przez rywala! La Park spokojnie krąży wokół Reya podnosi go i kolejny rzut w narożnik. Park nie daje swojemu rywalowi ani chwili wytchnienia! Irish Whip w kolejny narożnik i wepchnięcie potężnym clotheslinem! Mysterio stoi jeszcze na nogach, ale członek RUDOS dokłada mu jeszcze Belly - To - Belly Suplex!! 1...2...Kick Out! Mysterio wciąż chce walczyć! Park odwraca się do niego i szyderzczo się uśmiecha w stronę publiczności, która niesamowicie buczy i chantuje "you suck!". Rey wstaje nagle i mamy roll up! 1....2..Nic z tego! Park wstaje zdenerwowany i od razu kopie po brzuchu Reya! Jeszcze raz podnosi, wynosi na powerbomb..Mysterio kontruje akcję na hurricaranę, i posyła swojego przeciwnika na liny! Będzie 619?! Rey odbija się od lin i Six One Nine? Nie, Park łapie go za nogi! wrzuca z powrotem na ring. Znów podnosi, irish whip w narożnik. Park biegnie na ulubieńca dzieciakó, ale ten wystawia nogi! Rey wskakuje na liny i mamy springboard crossbody! Park ogłuszony, więc Rey wychodzi za liny, wskakuje na nie i wykonuje tornado ddt! 1....2..3??Nie!

Jerry Lawler: Rey wreszcie zdobywa przewagę!

Michael Cole: Ja jednak czuję, że i tak Park zwycięży!

Rey wchodzi w narożnik i tauntuje w stylu Ś.P Eddiego Guerrero. Frog Splash!? Park odsuwa się w ostatniej chwili! Chwilę później kładzie ręke na Mysterio - 1..2...Kick Out! Park jednak nadal trzyma ręke na Reyu, który znów kładzie się na ziemie, sędzia poraz kolejny odlicza - 1...2...Jednak i tym razem nic z tego! Panowie wstają w tym samym momencie i wymieniają się pięściami. Przewagę ku uciesze publiczności zyskuje Rey. Próbuje kopnąć przeciwnika, ale ten łapie go za nogę! Mysterio skacze na jednej nodze i próbuje wykonać enzeguri, ale jest po prostu za niski. Park puszcza go, ale natychmiast wykonuje potężny clothesline, i Rey spotyka się z ziemią! Park siada sobie spokojnie na narożniku i czeka aż rywal podniesie się. Gdy tak się dzieje, Park bierze rozbieg i...mamy Yoshi Tonic! 1...2...3!

Michael Cole: A więc Mysterio zmiażdżony, witamy La Park.

Jerry Lawler: Ale nie przerywamy idziemy za ciosem, zaraz po reklamach walka o pasy tag team!

reklama

http://www.youtube.com/watch?v=jFHnh8SSmVg

Michael Cole: Witamy po reklamach! Tym razem dowiemy się kto jest tajemniczym partnerem Kennedyego i Batisty!

Jerry Lawler: Stawiam, że partnerem Kena będzie Rock.

Michael Cole: Zaraz się okaże!

Ashley Valance: Panie i panowie czas na walkę, w której stawką będzie Unified Tag Team Championship! Jako pierwszy wchodzi na ring, pochodzący z Washington D.C, jeden z mistrzów tag teanm reprezentujący Destination..."Destroyer" Baaaatista!

http://www.youtube.com/watch?v=zO6mkpGwc5M

Ashley Valance: Oraz jego tajemniczy partner...pochodzący z...ważący 240 funtów...reprezentujący Destination, Kurt Angle!

http://www.youtube.com/watch?v=vhAi7ap99vo

Ashley Valance: Oraz ich przeciwnik...pochodzący z Green Bay, Wisconsin, ważący 245 funtów, jeden z mistrzów tag team...Miiisteeer Keeeneeedy!

Ashley Valance: Oraz jego tajemniczy partner...pochodzący z Los Angeles, California, ważący 227 funtów...

http://www.youtube.com/watch?v=9V1d0_2lgPw

Michael Cole: Wow! Nitro...?! Co on tu robi...?!

Jerry Lawler: Głupie pytanie, widocznie plotki chociaż raz nie kłamały, Nitro jest na CrashDay!

Kennedy patrzy z niedowierzaniem na Nitro, który podchodzi do jego narożnika. Kennedy i Nitro wymieniają ze sobą kilka słów. Na ringu zostaje Kennedy. Po przeciwnej stronie walke zaczyna Batista. Kennedy i Batista krążą wokół ringu, po chwili mamy zwarcie, które ostatecznie wygrał Kennedy, który zepchnął Batiste do narożnika! Batista odpycha Kennedy'ego, doskakuje do swojego narożnika i zmienia się z Kurtem. Kennedy śmieje sie na głos, jednak Angle od razu rusza w jego strone. Kennedy szybko schodzi mu z drogi, jednak łapie go za ręke i wykręca. Angle jest zablokowany. Kennedy wykonuje Irish whip na liny i...Shoulder block od Kurta! Kennedy na macie! Angle odbija się od lin, przeskakuje nad Kennedym, Angle ponownie rusza w strone Kennedy'ego i...Dropkick! Angle na macie! Kennedy odlicza...1...kick out! Kennedy podnosi Kurta i wrzuca go do swojego narożnika po czym szybko podbiega i okłada z całej siły po twarzy. Po kilku ciosach Kurt leży w narożniku Kennedy'ego i Nitro. Nitro wystawia ręke, jest zmiana. Kennedy przytrzymuje Kurta, Nitro bierze rozbieg i mamy potężny dropkick w brzuch Angle'a! Kurt od razu pada na matę, publicznośc szaleje! Nitro wchodzi na narożnik, czeka aż Kurt się podniesie i...Tornado DDT! Angle ponownie na macie! Nitro staje nad Kurtem i wygraża mu palcem a po chwili wybija się do góry i...Standing Moonsault! The Nitro Show! Johnny odlicza....1....2..kick out. Angle nadal jest w grze. Nitro przeciąga Kurta do swojego narożnika i mamy zmiane z Kennedym. Kennedy wchodzi na ring i wymierza kilka krótkich kopnięć na leżącego Kurta, po czym podnosi go, rzuca na liny i...Atomic Drop! Kennedy odbija się teraz od lin i mamy closethline! Kennedy nie odlicza, tylko rzuca się na Batiste, chce uderzyć go w twarz, jednak lider Destination po prostu schodzi z ringu i uśmiecha się w strone Kennedy'ego, który nawet nie zdążył się odwrócić i już zainkasował german suplex od Kurta! Angle zmienia się teraz z Batistą. Batista chodzi teraz po ringu, publiczność buczy na jego widok. Kennedy zdołał już wstać, jednak Batista od razu do niego doskakuje i wymierza mu kilka kopnięć w brzuch, Kennedy jest przyciśnięty do narożnika. Batista bierze teraz rozbieg, biegnie w stronę Kennedy'ego i...unik! Batista wbija się w narożnik! Kennedy szybko do niego podbiega i podcina mu nogi! Batista na macie! Kennedy szybko wchodzi na narożnik, Batista wstaje i...Crossbody! Batista ponownie na macie! Kennedy ustawia się teraz nad Destroyerem i czeka aż ten wstanie. Po chwili Batista podnosi sie, odwraca w stronę Kennedy'ego i...Kennedy próbuje wykonać Mic Check, ale Batista kontruje uderzając go kilka razy łokciem! Batista odbija się teraz od lin, rusza w stronę Kennedy'ego, który jednak przebiega pod jego ręką, Batista ponownie odbija się od lin, rusza na Kennedy'ego i...dropkick! Kennedy łapie Batiste za nogę i...One leg boston crab! Batista krzyczy z bólu, nie wie co ma teraz zrobić! Świetny ruch Kennedy'ego! Ale zaraz to Kurt Angle! Angle wbiega na ring i kopie Kennedy'ego w głowe! Kennedy pada teraz na mate, Batista wstaje, podnosi go i...Spinebuster! Batista podbiega do lin i tauntuje. Nitro wykrzykuje coś w stronę Batisty, jednak ten nie reaguje na Johnny'ego. Ale zaraz...to znowu Angle! Angle łapie Nitro za nogi i ściąga go z ringu! Johnny uderza głową o ring, Angle od razu wynosi go do góry i...Angle Slam! Nitro nie mógł nic zrobić w tej sytuacji! Wracamy na ring, gdzie Batista okłada Kennedy'ego. Kennedy próbuje się zasłaniać jednak to daremne. Po chwili Batista podnosi Kennedy'ego, mamy Irish whip na liny i...Kennedy przebiega pod ręką Batisty, wykonuje lowkick, po czym odwraca swojego byłego tag team partnera i...Enzuigiri! Świetna akcja! Batista ponownie na macie! Kennedy wygląda na zmęczonego, chce zmienić się z Nitro jednak widzi, że Johnny leży nieprzytomny poza ringiem. Kennedy odwraca się i widzi, że biegnie na niego Kurt! Kennedy w ostatniej chwili odchyla liny i Kurt wypada z ringu! Kennedy bez zastanowienia wykonuje spinning crossbody! Angle uderza plecami o stół komentatorski! Ken podchodzi do Johnny'ego i pomaga mu wstać, jednak nieoczekiwanie atakuje go Batista! Destroyer ponownie okłada Kennedy'ego, jednak po chwili wrzuca go na ring. Kennedy próbuje wstać jednak kiedy tylko się odwraca otrzymuje closethline od Batisty. Batista podnosi Kennedy'ego, ustawia go, szykuje się Batista Bomb i...nie! Kennedy zdołał przerzucić Batiste przez siebie! Batista szybko wstaje, odwraca się, Kennedy szybko kopie go w brzuch i...Mic Check! Mic Check! To musi być koniec! Kennedy odlicza....1.....2.....stop! Kurt Angle na ringu! Angle przerywa odliczanie! Kennedy patrzy na Kurta, który od razu bierze zamach, jednak Kennedy wykonuje unik i...zaraz to Nitro! Angle nadziewa się na Superkick od Nitro! Kennedy odwraca się i patrzy na Johnny'ego, który już wyszedł z ringu. Zmiana! Nitro ponownie na ringu! Batista próbuje się podnieść przy pomocy lin, jednak to wcale nie jest takie łatwe...w końcu Batista wstaje, odwraca się i...Superkick! To musi być koniec! Nitro odlicza....1.....2..........kick out! Niesamowite! Batista zdołał się wyrwać!

Michael Cole: Cholera, było tak blisko!

Jerry Lawler: Kennedy i Nitro tworzą niezły tag team...może coś z tego będzie w przyszłości?

Michael Cole: Patrz znowu mamy zmiane...

Nitro zmienia się z Kennedym, który od razu wchodzi na narożnik. Johnny wcześniej przeciągnął Batiste pod swój narożnik. Johnny ustawia się teraz po zewnętrznej stronie ringu, trzyma się lin. Kennedy jest na narożniku i...obywaj skaczą w tym samym czasie na Batiste! Nitro wykonuje spinning leg drop, a Kennedy Kenton Bomb! Batista od razu wyczołgał się z ringu, zwija się z bólu. Publiczność szaleje, świetna akcja drużynowa! Zaraz to chyba nie koniec...Kennedy i Nitro wymieniają ze sobą dwa słowa, poza ringiem Angle pomaga wstać Batiście, Kennedy i Nitro biorą rozbieg i...Suicide Dive od obydwu zawodników! Niesamowite! Zarówno Batista jak i Angle uderzają plecami o stół komentatorski! Kennedy łapie Batiste i od razu wrzuca go na ring. Nitro również jest już na ringu, ustawia się przy narożniku, wszyscy wiemy co to oznacza...Nitro już się szykuje i...Starship Pain! O cholera! Nitro zwija się teraz z bólu, co się stało?! Cholera...Batista wystawił kolana! Nitro po prostu się na nie nadział. To dopiero musiało boleć. Nitro zdołał doczołgać się już do lin. Johnny próbuje wstać, jednak Batista jest już na nogach. Lider Destination powoli zmierza w stronę Nitro. Batista łapie Johnny'ego za włosy, przeciąga go na środek ringu i...Spinebuster! Batista odlicza....1....2....kick out. Batista siada teraz na Nitro i uderza go z całej siły po twarzy. Po chwili Destroyer wstaje, łapie Nitro za szyje, podnosi go do góry i...Nitro skontrował! Nitro skontrował w DDT! Niesamowite! Johnny leży teraz na macie, jednak próbuje się doczołgać do swojego narożnika i...zmiana z Kennedym! Kennedy jest na ringu, Batista wstał, Kennedy od razu do niego podbiega i closethline! I jeszcze jeden! Batista szybko wstaje, Atomic Drop od Kennedy'ego, Kennedy odbija się od lin i...Big Boot! Batista na macie! Kennedy jest już bardzo zmęczony, próbuje teraz podnieść Batiste, chce to zakończyć, Kennedy chce wykonać Mic Check, ale Batista łapie go za nogi, Kennedy na macie! Batista siada teraz na Kennedym i potężnie uderza go po twarzy...zaraz, Nitro jest na narożniku! Johnny jest na narożniku, chce pomóc Kennedy'emu skacze i...Batista wykonuje unik, Nitro ląduje na Kennedym! Kennedy zwija się teraz z bólu, Johnny nie może uwierzyć w to co się stało ale chwila...Closetlhine od Kurta, Johnny wypada z ringu! Angle rusza za partnerem Kennedy'ego, a Batista podchodzi do Kena, ustawia go i...Batista Bomb! Batista Bomb! To musi być koniec....1.....2.....3!!! Koniec walki!!!

Ashley Valance: Panie i panowie, oto zwycięzcy i nowi mistrzowie świata tag team...Batista i Kurt Angle!

Po korytarzu przechadza się Mr. Kennedy. Kennedy dostrzega otwarte drzwi do szatni Destination. Po chwili Ken wchodzi do środka i zastaje zdemolowany pokój, na środku leży nieprzytomny Shad. Krwawi. Kennedy przez chwile się zastanawia, ale ostatecznie postanawia pobiec po pomoc. Kennedy ma już wychodzić z szatni, jednak wtedy otrzymuje chair shot! Zamroczony Kennedy od razu upada na podłogę, wtedy do szatni wbiegają członkowie Destination, którzy bez opamiętania atakują bezbronnego Kennedy'ego. W końcu do szatni wbiega ochrona, która odciąga Destination od Kennedy'ego...

Jerry Lawler: Ale ten czas leci czas na walkę non title pomiędzy Alexem Shelleym, Mistico, a WCE Continental Championem Jeffem Hardym!

Ashley Valanance: Pierwszym którego zaprosimy na ring będzie pochodzący z Cameron, North Carolina ważący 231 funtów Jeff Hardy!!!

http://www.youtube.com/watch?v=OUAfvY8ZKOg&feature=player_embedded

Ashley Valanance: jego rywalem będzie pochodzący z Mexico City w Meksyku, ważący 170 funtów...Mistico!!!

Ashley Valanance: Oraz debiutant pochodzący z Detroit, Michigan ważący 215 funtów ALEX SHELLEY!

GONG!!!

Hardy rzuca się na Mistico, ale Mistico nie oczekiwanie wygrywa walkę na kicki z Jeffem, a Alex Shelley wykonuję superkick na Mistico to był świetny wybór bo Jeff jest już osłabiony, a Alex wychodzi jako najlepszy z tej trójki. Jeff jednak szybko i strasznie przytomnie atakuję serią kicków Alexa, ale Shelley wykonuję szybki clothesline i Hardy też powalony szybkie przypięcie, ale tylko 1. Alex wstaję, ale tam już na niego czeka Mistico z flying headscissors po którym Shelley ląduję w narożniku. Mistico go podnosi, ale dropkick od Continental Championa i jego rywale lądują w narożniku Hardy bierze mały rozpęd i corner aided dropkick na dwóch rywalach. Mistico zsuwa się z Alexa, i Jeff rzuca nim w narożnik i jeszcze jeden corner aided dropkick po czym odwrót i jeszcze raz to samo na Alexe. Jeff się odwraca do Mistico, a ten wpada w niego z clotheslinem, ale nie Jeff łapię go za rękę wykręca i rzuca w Alexa. Chociaż Shelley odpycha Mistico w Jeffa, a Jeff znowu pcha Mistico to komicznie wygląda, ale przy którymś popchnięciu Alex podcina Mistico, a ten pada na liny, Hardy chcę zaatakować drop kickiem, ale Alex się schyla i obrywa wstający Mistico, który wypada za ring. Alex wstaję odbija się od lin i dropkick, Hardy również za ringiem, ale to nie koniec Shelley staję na zewnętrznej stronie ringu i monsault na leżących za ringiem rywali! Alex powoli wstaję, podniósł się już i nie OMG! Hardy i Mistico pchnęli Alexem w narożnik po czym zaczęli się nawzajem okładać. Mistico w końcu łapię Hardyego za włosy i ciska nim o bandę.

Michael Cole: Zaczyna być brutalnie, ale sędzia nadal liczy, a Oni okładają się za ringiem.

Jerry Lawler: Tak chyba by nie chcieli takiej durnej dyskwalifikacji.

Mistico zbiera Jeffa i wrzuca go na ring, Shelley też z boku powoli wchodzi do ringu rywale go nie zauważają, a ostatni do ringu chcę wskoczyć Mistico, ale jest baseball slide od Charismatic Enigmy, który doprowadza do tego, że luchador ląduję za ringiem, Alex wykonuję na niego splash ze schodków. Misitco się zwija za ringiem, a Alex wrzuca go do kwadratowego pierścienia, a tam doskakuję do członka Rudos i seria kopniaków w korpus zamaskowanego wrestlera. Hardy się odsuwa łapie oddech do ringu wchodzi Alex Shelley, Jeff momentlanie do niego doskakuję i wymiana ciosów, który wygrywa Alex przechodzi przez drugą linę i potężne kopnięcie od Jeffa w brzuch, Shelley upada. Hardy wyciąga go na środek ringu uderza go strasznie mocne podbródkowym, Alex pada na kolano Hardy chce uderzyć rywala, ale ten przytomnie robi fikołka na bok. Shelley szybko się podnosi i clothesline dla jeffa, który upada, ale błyskawicznie się podnosi i rzuca na rywala seria punchy w której wygrywa Shelley odbija się od lin i nagle do ringu wpada luchador i lazo girado po którym były członek MCMG ląduję w narożniku. Mistico próbuję przypiąć Jeffa, ale tylko dwa chce spróbować to samo z Shelleyem, ale ten go podcina na drugą linę, Jeff szybko wstaję wychodzi za ring, Shelley wchodzi na Mistico stoi na nim i go dusi, a hardy ciągnie za ringiem głowę Misitco do lin, luchador się dusi sędzia każe zejść jego rywalom z niego Ci jeszcze chwilę trzymają, ale zaraz puszczają. Mistico zwija się z bólu przy linach, a Hardy szybko wskakuję na narożnik i swanton nie trafiony, Shelley przesunął Mistico strasznie szybko z miejsca w które wylądował Jeff. Młodszy z braci Hardych zwija się z bólu, a Mistico stara się podnieść, ale na daremno bo kiedy tylko wstaję dostaję serię ciosów, które spowrotem sprowadzją do parteru Mistico. Shelley bierze rozpęd i leg drop! Po którym podnosi zamaskowanego wrestlera i it come from japan po tej akcji od razu próba przejścia do pinu, ale tylko 2, Shelley jest zły podnosi Mistico i potężny rzut w narożnik luchadorem, ale w tej samej chwili wstał Jeff i wykonał spear na Mistico, który zwija się w ringu. Alex widząc, że Jeff wskakuję na falę nie czeka podnosi go i sliced bread z przejściem do pinu 1...2... Mistico kładzie rękę Jeffa na linach i sędzia przerywa liczenie! Alex Shelley szybko schodzi do ziemi do Mistico i border city stretch, ale Mistico łapie się lin był zwyczajnie za blisko.

Michael Cole: Shelley wypracował sobie ogromną przewagę, ale czy ją utrzyma?

Jerry Lawler: Ja nadal liczę w Jeffa.

Shelley coraz bardziej się denerwuję odwraca się, a tam już na niego czekał continental champion iii OMG! OMG! OMG! OMG! Twist Of Fate, po którym Shelley pada bezwładnie na ring, Hardy strasznie szybko przechodzi do pinu, ale 1...2... Mistico ściąga Jeffa z Alexa i rzuca Jeffem za ring po czym od razu wychodzi za ring, ale kiedy stał po zewnętrznej stronie ringu Hardy szybko podbiegł i uderzył go w kolano po czym luchador upadł za ring, a Hardy podnosi go z posadzki i ciska o bandy!

Michael Cole: No i chyba po luchadorku...

Jerry Lawler: Widzisz kogoś poza Mizem?! Mistico to ktoś więcej niż luchador. Ameno.

Hardy podnosi po raz kolejny rywala i rzuca nik tym razem o stól komentatorski, ale Mistico wskakuję na stół, odwraca się i super hurricanrana po której Jeff ląduję wpadając w stalowe schodki, a Mistico łapię oddech i zaraz rzuca się na Jeffa trzaskając jego głową o schodki. Hardy odbija się od schodków jakby był z gumy, a Mistico nie ma zamiru przestać po całej serii na twarzy Jeffa, a właściwie na czole pojawiła się krew. El Mistico rzuca rywalem na ring tam zbiera się już Shelley i dopada Hardyego z serią szaleńczych ciosów nie ma zamiaru przestać atakuje coraz mocniej, szybciej czoło Hardyego cało krwawi Alex przechodzi do pinu 1...2... Splash od Mistico i Alex puszcza pin, szybko wstaję serią kicków wbija Mistico w narożnik tam seria maczug, które doprowadzają do tego, że Shelley ma całkowitą kontrolę nad luchadorem, ale tylko na chwilę bo powoli wstaję Jeff i wyprowadza serię kicków od tyłu w plecy Alexa ten zwija się z bólu i schyla przy Mistico, który błyskawicznie się podnosi double knee facebreaker, Shelley odbija się od nóg Mistico wpada w ręce Jeffa i drugie Twist Of Fate dla Shelleta, Hardy podaje ręke Mistico ten ją łapię wykręca i ciska Jeffem w narożnik biegnie za nim i whisper in the wind z pięknym przejściem do pinu 1...2... Shelley wskakuję na rywali ostatkiem sił i sędzia przerywa liczenie Hardy ma tego dość, wyprowadza serię kicków w brzuch Shelleya wyrzuca go za ring i slingshoot crossbody, ale Hardy jak jakiś terminator od razu wstaję ręką odsuwa krew, która spływała mu na oczy łapię Shelleya wynosi OMG! Zza lin leci już Mistico, ale Hardy przytomnie rzuca Shelleym w zamaskowanego rywala. Mistico i Shelley zwijają się z bólu, a Hardy wrzuca kolejno najpierw Mistico potem Alexa do ringu sam tez mozolnie wchodzi, ale widzi, że rywale się nie ruszają, więc spojrzał na narożnik publiczność zgłupiała! Hardy na 3 linie tauntuję i taaak Swanton Bomb wykonany na Mistico i to w dodatku trafiony, Mistico zwija się z bólu nikt mu nie może teraz pomóc Hardy przechodzi do pinu 1...2... Noga luchadora na linie, nie możliwe, publiczność zamilkła! Hardy sam też nie dowierza powoli się podnosi odwraca i super kick od Shelleya, ale Alex nie ma sił żeby przypiąć Hardy wypada za ring to jest nie możliwe co się dzieję w tej walce. Shelley stara się wstać, wstaję Mistico też obaj z pomocą lin, Mistico pędzi na rywala, ale ten przerzuca go za ring tuż obok Jeffa Hardyego, który stara się podnieść udaję mu się to, Alex Shelley idzie do Continental Championa, seria punchy po której jednak wygrywa Alex rzuca Jeffem na ring, podnosi irish whip i próba super kicku, ale Jeff się odsunął i noga Shelleya trafiła w sędziego, który wypada nieprzytomny za ring, Jeff Hardy wykonuję na zdezorientowanym Alexe już chyba czwarte twist of fate, po czym wychodzi za ring po Mistico, ale Mistico wpada w rywala uderzając go pasem mistrzowskim prosto w tył głowy, Hardy pada nieprzytomny, Mistico rzuca pas na ring, znęca się nad Hardym za ringiem, Shelley w ringu dochodzi do siebie widocznie już jest odporny na twist od fate wstaję bardzo powoli, ale wstaję widzi obok siebie pas mistrzowski, ale nie zwraca na to uwagi bo sędzia też powoli się podnosi Hardy wpada do ringu, Mistico też wchodzi i dropkick od Shelleya na wchodzącego do ringu Mistico, który spada za ring. Shelley szybko podnosi Jeffa i shelllock po którym publiczność zgłupiała do reszty 1...2...3 TAK! HOLLY SHIT Alec Shelley w debiucie wygrywa z wielkimi gwiazdami rosteru CD! Ale Alex podnosi jeszcze pas zakłada go na bark, wchodzi na narożnik i prezentuję publiczności, która szaleję po czym kładzie na Hardym pas i wychodzi z hali.

Michael Cole: Wow, czyżby nowy conteder?

Jerry Lawler: No wiesz nie wykluczam.

[ Kamera jest na backstage ]

W budynku pojawia się AJ Styles, który spokojnie zmierza do swojej szatni, kiedy otwiera drzwi z krzykiem zaczyna uciekać bowiem w drzwiach stoi Mark Henry, który bez większych problemów łapię Stylesa ciska nim o szafki krzyczy coś do niego coś w stylu jak śmiałeś, jak śmiałeś po chwili podnosi i po raz kolejny rzuca o szafki, które upadają iii world strongest slam na leżącą szafkę. Po tej akcji wpadają sanitariusze i zabierają nieprzytomnego zakrwawionego Stylesa.

Michael Cole: A więc AJ'a nie zobaczymy przez dłuższy czas.

Jerry Lawler: No i main event, ale zleciał błagam nie podniecaj się już nim tak tylko.

Ashley Valanance: Na ring zapraszam no #1 contedera do pasa mistrzowskiego WCE pochodzącego z Cleveland, Ohio ważący 231 funtów, reprezentujący Destination..."The Awesome One" The Miz!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jrZAVDqW2do&feature=player_embedded

Ashley Valanance: Jako drugi wchodzi na ring WCE Champion, pochodzący z Toronto, Ontario, Kanada, ważący 227 funtów..."Captain Charisma" Christian!!!

GONG!!!

Miz wściekle rzuca się na Christiana serią kicków i ciosów wrzuca go w narożnik tam dalej Miz atakuję nie ma zamiru przerwać nawałnicy ciosy są wyprowadzane w niesamowitej szybkości wręcz z prędkością światła. Miz przechodzi do pinu 1... Tylko 1 WCE Champion nie da się tak łatwo przypiąć, Miz jest wściekły On chyba nie jest świadomy tego co robi Christian cały czerwony leży, a Miz nadal go okłada po chwili go puszcza i uderza twarzą Christiana o narożnik to jest cała seria nawałnica nie możliwe to co robi Miz. Awesome One ustawia sobie Christiana w narożniku i potężny corner clothesline po którym Christian trzyma się za szyję i klęka, ale stara się podnieść i kiedy tylko się podnosi piękny reality check od Miza, ale Miz nie chcę pinować wręcz przeciwnie podnosi Christian patrzy się mu w twarz...

Miz: Walcz, mistrzu!

Po czym wymierza mu potężny cios z tak zwanego "liścia" w twarz po którym Christian nachyla się, Miz łapię go mocno za głowę i DDT! Przejście do pinu, ale tylko 1. Miz nie ma zamiaru przerwać podnosi Christiana i zapina sleeper hold, strasznie mocno trzyma tą akcję, ale Christian chce wbiec z Mizem w narożnik, Awesome One przytomnie w ostatniej chwili zekskakuję i wyszło na to, że sam wbiegł w narożnik teraz zwija się z bólu, ale Miza nie zaspokaja nawet na moment to co już zrobił i potężny big boot w narożniku po którym Mr. Awesome wyrzuca Captaina Charisme za ring tam czeka aż rywal wstanie i scoop slam na stalowe schodki. Christian wyje z bólu, ale Miza to nie rusza i powtarza tą akcję po czym odsuwając dość brutalnie Layle rzuca Christianem w narożnik. Miz całą swoją wściekłość wyładowywuję na rywalu i wrzuca go sszybko na ring sam też prędko wchodzi i kopie leżącego Christiana, zaraz podnosi, irish whip i clothesline? Nie, unik wykonany przez Christiana i próba ciosu, ale Miz blokuję i clothesline trafił do celu czyli prosto w twarz rywala. Awesome One przechodzi do pinu, ale tym razem skończyło się znów niepowodzeniem., tylko dwa. Miz jest strasznie zły nie wie już co ma zrobić żeby pokonać Christiana, ale co On robi podnosi rywala pod skull crushing finale, ale Christian wykonuję serię ciosów łokciem w brzuch Miza i Miz puszcza. Christian wyprowadza serię ciosów, Miz jest strasznie zaskoczony obrotem sytuacji, ale stara się oddawać wychodzi mu to nawet dobrze no właśnie do momentu kiedy Christian nie wykonał serii kicków po których Miz przegrał już ostatecznie tą wymiane i potężny podbródkowy od Christiana, ale Miz wykorzystał siłe uderzenia odbił się od lin i dropkick w wykonaniu Christiana. Miz upada, ale strasznie szybko się podnosi i double clothesline obaj zawodnicy padają, WCE Champion jest strasznie zmęczony, a członek Destination lekko zamroczony. Awesome One wstaję bardzo pewnie, a Cpt. Charisma z pomocą lin, ale się podnosi i rope hung buldog po którym Christian po raz kolejny w tej walce pada bez sił na mate. Miz od razu wyciąga Christiana za rękę i jest z nim za ringiem ciska nim o schodki, a przeciwniki zwija się z bólu przy schodkach. Miz powoli, arogancko podchodzi do Christiana iii reverse facebuster na schodkach, ale to nie koniec Awesome One wchodzi na narożnik, Christian się podnosi i diving clothesline za ring!

Michael Cole: OMG! To się nazywa determinacja, Miz robi wszystko żeby pas wrócił do niego i na pewno tak będzie.

Jerry Lawler: Ta no i pewnie ten znowu zaczyna.

Miz wstaję też odczuł tę akcję podnosi Christiana i rzuca nim w Layle on to robi bez skrupułów nim przemawia tylko chęć zdobycia pasa i to właśnie pokazuję kolejnym scoop slamem na posadzkę po czym wrzuca Christiana na ring próba pinu 1...2... Christian odbija w ostatniej chwili jest coraz bliżej przegranej naprawdę musi się wziąć porządnie do roboty bo inaczej Miz wykorzysta swoją szansę. Christian się podnosi próba skull crushing finale, ale mistrz przytomnie się wyrywa odbija od lin i dropkick.

Michael Cole: No bosko mamy mistrza, który przez całą walkę wykonał dwa dropkicki, kolejny argument dla którego to Miz miałby być mistrzem.

Jerry Lawler: No chyba zaraz wyjdę.

Miz szybko wstaję popycha Christiana w narożnik, sam też pędzi i piękny slingshoot kick w wykonaniu Charismy. Miz upada w narożniku, a Christian wyrażnie nabiera pewności siebie, pewnie wchodzi do ringu i seria kicków prosto w twarz leżącego w narożniku Miza. Podnosi Miz'a irish whip i spinning wheel kick, Miz upada, a Christian przechodzi do pinu 1...2... DWA! Miz odbija w ostatniej chwili, ale On jest jeszcze świerzy ma dużo sił, przez większość walki to On atakował. Miz wstaję o własnych siłach, a Christian chcę go zaatkować, ale Awesome One świetnie się blokuję i wyprowadza kontre po której sprowadza Christiana do parteru, Christian zwija się z bólu, chyba poważnie ucierpiał i nie będzie mógł kontynuować walki, ale nie zaraz wstaję to chyba tylko chwilowy ból bo momentalnie się zerwał i dropkick na niczego się nie spodziewającym Mizie, który wypada za ring, a Christian jest na fali, Miz odwraca się przodem do ringu i missile dropkick bez upadku w wykonaniu Christiana, piękna akcja Christian pokazuję, że jeszcze nie jest przegranym w tej walce i, że ma wiele do udowodnienia. Miz zwija się z bólu i trzyma się w okolicach splotu słonecznego nie wygląda to za wesoło, ale powoli łapie oddech i zaczyna się zabierać na to tylko czekał Christian spinning wheel kick, ale Miz się schyla i podcina rywala, który spada trzaskając głową o stalowe schodki z tyłu głowy WCE Championa pojawia się wielkie przecięcie, ale Miz na to nie zwraca uwagi i zaczyna dociskać butem głowę Christiana do ringu, Christian wyję z bólu jest bezradny Miz w końcu puszcza i rzuca rywala na ring sam też szybko wchodzi chcę przypiąć championa, ale roll up i jeszcze jeden i kolejn yw końcu poszło na korzyść Miza 1...2... Ach tylko dwa nie możliwe, Christian turla się za ring tam łapię oddech i wchodzi na ring, ale nie zdążył cały znaleść się w ringu, a dopadł do niego wściekły Miz z serią maczug po których Christian upada i próba pinu 1...2... TYLKO DWA po raz etny no tego już Miz nie wytrzymuję schodzi z ringu zabiera pas WCE i chcę wyjść, ale Layla my zagradza drogę Miz zaczyna się z niej śmiać, Christian puka Miza w plecy Miz się odwraca killswitch? NIE! OMG! Skull Crushing FINALE na spadający pas mistrzowski, Miz daję buziaka w policzek Layli wpada wrzucając najpierw Christiana na ring przypina.

Michael Cole: TAK! TAK! TAK! Teraz to już musi wygrać.

Jerry Lawler: Ech.

1...2... Layla ściąga Miza z Christiana sędzia tego nie zauważył jakimś cudem, Miz jest wściekły chce zejść do Layli, ale Christian go ciągnie na środek ringu killswitch! 1...2... Na ring pędzą Desitnation, ale nie zdażyli. Christian broni pasa mistrzowskiego WCE! Po czym szybko bierze Layle i schodzi z nią w publiczność zostawiając pas na ringu. Batista nie wierzy w to co się stało krzyczy coś do sędziego ten mu odpowiada i spinebuster na sędziego i jeszcze Batista Bomb!

Michael Cole Rzuca słuchawkami i rozsiada się w fotelu jak w barze.

Ashley Valanance: A zwy...

Batista: Nie, nie, nie! Tak być nie będzie, myślicie, że The Miz zostanie po tej gali bez pasa? Muszę Was zawieść.

Batista podaję dwa pasy tag teamowe Mizowi!

Batista: Tak w tej właśnie chwili poznaliście nowych unified tag team championów! Są nimi Kurt Angle oraz The Miz! Ja mam nowy cel.

Batista podnosi pas WCE, pokazuję na Christiana po czym go odkłada.

Michael Cole spowrotem łapię swoje słuchawki i zaczyna krzyczeć:

Michael Cole: TAK! TAK! TAK!Miz ma jakiś pas żegnają się z państwem Michael Cole i...

Jerry Lawler: Jerry Lawler

CrashDay schodzi z anteny.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Zaq123

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

CrashDay jak zwykle jest świetne. Walki są bardzo ciekawe, no i Asshole Show super :) Jedynie co mnie zdenerwowałó to wygrana Alexa nad Jeffem i Mistco. Wiem, że to jest jego debiut ale jak ja debiutowałem to pierwsze 2 walki przegrałem, więc to jest chyba niesprawiedliwe. No ale co ja mogę z tym zrobić, nic, chyba, że zabiję Ksebka :D No i znowu Destination rządzi większością CD. Chodzi mi tu o walki o pasy itd. Ktoś musi być tym dominującym :D

Dzięki :t_up:

Wiem, że to jest jego debiut ale jak ja debiutowałem to pierwsze 2 walki przegrałem, więc to jest chyba niesprawiedliwe.

Wiesz raczej bookerzy decydują o tym co ma się dziać w federacji. Możliwe, iż Alex zasłużył na taki a nie inny debiut. W każdym razie niesprawiedliwym bym tego nie nazwał. Nie każdy miał przegrany debiut i z pewnością nie dla każdego będzie zwycięski. Ale przejdę jednak to samej zawartości gali.

O ile wiem Xeb musiał się wykazać cierpliwością, gdyż galę tą musiał kończyć. Gdyby nie on to byśmy musieli znowu czekać, ale widać że jest ambitny i to się powinno mu niebawem zwrócić.

Tradycyjnie ciekawe Asshole Show, dużo prawdy, dobra pogadanka i dobra zapowiedź kolejnych rzeczy, które miały miejsce w późniejszej częsci gali. Wynik pierwszej walki raczej nie zdziwił. Własnej walki totalnie nie mogłem się doczekać, wiedząc jak będzie ona wyglądała pod względem stypulacji. Jak widać wygrałem, z czego jestem oczywiście szczęśliwy ale bardziej było to związane z dalszą częścią gali. Decyzję o przekazaniu pasów podjąłem i mam nadzieję, że Miz po przegranej oraz Kurt, który zapowiedział że pasa bronić będzie będą je godnie prezentowali na tle Destination. Dziękuję obu bookerom, bo przecież obaj mieli w to wkład. Jestem ciekaw jak potoczy się sytuacja w przeciągu następnej gali i oczywiście czekam na PPV, które przyniesie nam wiele emocji. Dzięki chłopaki :)