Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoiler iMPACT!, Cena cały i zdrów, i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

hbk-hof.jpg

:arrow: Ogłoszenie wprowadzenia Shawna Michaelsa do WWE Hall of Fame to chyba obecnie najgorętsza wiadomość w świecie wrestlingu. Wiele ludzi pochwala tą decyzje (ostatnio nawet Stone Cold, Goldberg czy Paul Heyman) i potwierdzą swoją obecność na show (nWo/Wolfpac). Sam Vince nazwał HBK'a najlepszym wrestlerem kiedykolwiek.

:arrow: Była diva WWE - Trish Stratus wystąpi w nowym filmie akcji. Informacje i filmik tutaj - http://nodq.com/wwe/297031729.shtml.

:arrow: Ochroniarz Tysona Kidda - Jackson Andrews został odesłany do FCW. Według wielu zadebiutował na RAW zbyt szybko i nadal potrzebuje się podszkolić.

:arrow: The Miz na temat unifikacji pasów mistrzowskich na WrestleManii: Chętnie wystąpiłbym z Edgem w walce wieczoru i zunifikował oba tytuły, ale.. nie wiem co zamierzają. Nigdy nie wiesz. To jest właśnie najlepsze. Tu chodzi o zaskoczenie.

:arrow: Fani, którzy widzieli starcie John Cena vs CM Punk na jednym z ostatnich house show, nie dostrzegli żadnych zmian w walce Ceny. Podobno nie miał żadnych trudności i wykonywał wszystkie akcje bez problemu.

tna_impact.jpg

:arrow: SPOILERY NA PRZYSZŁE IMPEKTY!

27 stycznia powróci Scott Steiner! W dodatku w roli face'a, który pomoże w walce z Immortals. Cały storyline ma prowadzić do powrotu Main Event Mafii jednak w tej 'dobrej' formie. Do Steinera miałby dołączyć Booker T, który zerwał negocjacje z WWE i.. Kevin Nash, który jednak zaprzecza całej sytuacji.

:arrow: Dixie Carter na temat informacji o 'śmierci' X Dywizji: Nie wiem skąd o tym słyszeliście, ale nic takiego się nie stanie. Zamierzam w końcu zrobić z tym porządek i odświeżyć to nowymi twarzami lub powrotami wrestlerów.

:arrow: Rating ostatniego iMPACTA to 1.25, a na początku show dochodził nawet do 1.4.

c i e n i z n a d z i ś . . .

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• TadziuU

1

• Brem

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Słuszne stwierdzenie Vince'a na temat HBK'a, super, że HeartBreak Kid jak i inni sławni pojawią się w HoF. Jasiek Cena w pełni zdrów, w poprzednich newsach wspominano o jego walce w Dark Matchu, gdzie było widać, że powraca do pełni sił, to info, tylko to potwierdza. The Miz vs. Edge? Mogło by być ciekawie, zobaczymy jak się to wszystko potoczy. Coś słaby ten rating iMpacta. Dzięki za newsy i idę na ręczną bo 2 połowa :D.

akerdrugi.png

Generalnie wprowadzenia Micheals'a do HoF nie jest jakims wielkim zaskoczeniem. Oczywiste było że długo nie będą z tym czekać. Wiem że od WM'ki panuje moda na całkowite idealizowanie HBK'a ale czy najlepszy wrestler kiedykolwiek? Ja się z tym nie zgadzam ale to tylko moje zdanie. Mam wielką nadzieje że nie dojdzie do tej unifikacji najważniejszych pasów. I w sumie jest to moim zdnaiem mało prawdopodobne. A jeżeli już miałoby się to wydarzyć to wątpie żeby Miz utrzymał pas do tego czasu, raczej straci go na EC. Fajnie że Cena i Punk są już w normalnej formie, feud może się spokojnie rozwijać w normalny sposób. Zapowiedzi Dixi bardzo pozytywne, mam tylko nadzieje że nie gada tak sobie tylko rzeczywiście weźmie się za tą dywizje. Dzięki za newsy, jak zawsze w weekendy nie wiele. No i fajnie by było ghdybyście czytali swoje newsy nawzajem bo info o Andrews'ie pojawia się chyba trzeci raz :P

Bardzo sie ciesze z tego jak wypowiadają sie o HBK . To najlepszy wrestler jakiego w życiu oglądałem . Nie widziałem nigdy w akcji ochroniarz taysona kidda, ale z chęcią obejrzę. Unifikacja moim zdaniem była by złym pomysłem . Walka miza z edgem była by dobra . Słaby ten rating . Dzięki za newsy chociaż trochę mało ale to nie twoja wina :thumb:

Wychodzi na to że na gali Hall of Fame pokaże się sama śmietanka światowego wrestlingu... SCSA, Goldberg, Heyman i pewnie to jeszcze nie koniec. Miz chciałby zawalczyć z Edgem na Wrestlemanii? Tak myślę, myślę i nie wiem czy byłby to dobry pomysł. Miz w ringu jest średni, Edge już lepiej się prezentuje, ale nie o to teraz chodzi. Rozchodzi się o to że Miz ostatnio dostaje baty od Lawlera, więc walka na WM'ce o unifikację dwóch najważniejszych pasów WWE nie należałaby do wiarygodnych. No zobaczcie, wyobrażacie sobie dla przykładu Miza pokonującego Edge'a na WM podczas gdy teraz nie może sobie poradzić ze starym dziadem? Lubię Miza, ale coś mi się wydaje że jeżeliby miało dojść do tej unifikacji, to byle nie na tej Wrestlemanii. No chyba że Miz stracie swój tytuł przed WM'ką, ale musiałoby to raczej nastąpić na RR. No tak, czyli z tym końcem X-Division to najprawdopodobniej plotka. Mam nadzieję że Dixie rzeczywiście ma zamiar wziąć się za to wszystko bo bałagan tam teraz taki że hej.

Dzięki za newsy :).

No ja się tam nie dziwię że wieść o tym że Shawn Michaels ma dołączyć do HoF w tym roku jest najważniejszą wiadomością w całym świecie wrestlingu. Taka gwiazda, a właściwie legenda... Już wcześniej wypowiadałem się na temat ochroniarza Tysona Kidda Jackson Andrews i nadal uważam że to jeden wielki błąd że wrócili go do tygodniówki. Co do wypowiedzi The Miz'a to przywrócił on szansę na unifikację pasów WHC oraz WWE i ciekawe czy to się wydarzy bo ostatnim czasem ucichła wieść o unifikacji tych pasów. Dobrze że kontuzja Ceny nie jest już odczuwalna i myślę, że stworzą świetny feud wraz z CM Punkiem. Dzięki za newsy i oby do kolejnych :D

Zgadzam się w 100 % z Vincem że HBK to najlepszy wrestlerem jaki kiedykolwiek był.To jest już legenda wrestlingu.Jak już pisałem we wcześniejszym newsie w tym roku może być to najlepsze HoF w historii,To prawda jest to najgorętsza informacja w świecie wrestlingu nie zaprzeczam.Teraz czekamy kto będzie następny może już Goldberg bo we wcześniejszych newsach było pisane że najprawdopodobniej oprócz HBK będzie jeszcze Goldberg i Sting a inni zostaną z grupy wybrani.Na temat Jackson Andrews wypowiadałem już się we wcześniejszych newsach co o tym sądzę,nie wiem poco go brali z rozwojówki jeśli wystąpił na dwóch House Showach i występował jako ochroniarz Tysona Kidda i wrócił tam z kąd przyszedł albo mogli coś wymyślić na niego jakiś feud albo coś takiego a tak to nic nie dostał żadnej walki na RAW tylko się na pewno wnerwił chłopaczyna na nich :D .Co do meczu na WM Miza z Edgem to fajny może pomysł ale nie chciał bym zunifikował oba tytułów.Dobrze że wyleczył szybko tą kontuzję bo teraz może Cena prowadzić feud z CM Punkiem który może być dobry.Dobrze że Dixie Carter wreścię się weźmie za ten bałagan chyba że se tylko tak gada ale nie chciałbym usunięcia X-Division niech posprząta ten bałagan lepiej i będzie spokój.

Dzięki za newsy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...