Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Triple H, Matt dodany do tour'u, Shane Helms i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

:arrow: WWE podało częśc karty na House Show, który odbędzie się w Madison Square Garden, 19 marca. Zapowiadano na nią walkę z udziałem Triple H’a przeciwko Sheamus’owi w NYC Street Fight Match’u.

:arrow: Karta na dzisiejsze Smackdown bez wyników:

Kofi Kingston vs Jack Swagger

Rey Mysterio & R-Truth vs Alberto Del Rio & Cody Rhodes

Drew McIntyre vs Trent Barretta

Beth Pheonix vs Michelle McCool

Big Show vs Wade Barrett

:arrow: The Undertaker był obecny podczas nagrywania Smackdown. Zdziwiło to wiele osób w WWE, gdyż w tym czasie miał być w Birningham na dalszych rehabilitacjach barku.

:arrow: Ostatnio koło wielu nazwisk jakie przewijały się podczas planowania kto ma być rywalem Takera na WM’ce dośc często mówiono o Kane’ie. Miałby to być ich ostateczny pojedynek i niewykluczone, że byłoby to starcie o karierę.

470669_eb49a62ceb_m.jpg

:arrow: Plotki jakoby Booker T miał powrócic do WWE obojętnie w jakiej roli ucichły. Podobno były prowadzone rozmowy, ale zostały zerwane, jednak relacje Bookera T z WWE pozostają w dobrym stanie.

:arrow: Ochroniarz Tyson’a Kidd’a – Jackson Andrews został znowu przeniesiony do FCW. Dośc szybko stracono na niego jakikolwiek pomysł.

wwe-hall-of-fame-2010.jpg

:arrow: Jak wiemy pierwszym zawodnikiem dodanym w tym roku do Hall of Fame został HBK Shawn Michaels. Kolejnymi najgłośniejszymi uczestnikami tej ceremonii mogą zostac Sting i Goldberg. Reszta zostanie wybrana z grupy: Arn Anderson, Lex Luger, Ron Simmons, Dean Malenko, Madusa, Honky Tonk Man oraz Ted Turner.

:arrow: Oto co powiedział Hall Of Famer WWE po ogłoszeniu, że HBK zostanie dodany do HoF:

"Gratuluję Shawn’owi wejścia do Hall of Fame. Jest on największą gwiazdą ringu jaką kiedykolwiek widziałem"

Total Nonstop Action Wrestling

:arrow: Chodzą pogłoski o usunięciu X-Division z TNA. Taka wiadomośc podobno coraz cześciej przychodzi do głowy Dixie Carter, aby rozstac się z X-Division co w TNA było praktycznie od początku istnienia firmy.

:arrow: Na House Show 29 Stycznia w Londynie zaplanowano walkę Ric Flair vs Douglas Williams.

:arrow: Dixie Carter wreszcie podpisała nowy kontrakt z Generation Me. Ich nowa umowa będzie ważna do 2012 roku.

:arrow: Na stronie TNA, podano jako, że PPV Destination X 2011 ma zostac ponownie przełożone z marca na 10 Lipca 2011 roku.

matthardydebut_display_image.jpg?1294674137

:arrow: Matt Hardy został dodany do Tour’u TNA po Wielkiej Brytanii. Ma on walczyc wraz ze swoim bratem przeciwko Motor City Machineguns oraz samodzielnie przeciw RVD.

Inne

:arrow: Shane Helms ogłosił, że podpisał kontrakt z Lucha Libre USA.

:arrow: Od 4 Stycznia 2011r. Kings of Wrestling stali się najdłużej panującymi mistrzami Tag Team’owymi w RoH od czasu powstania federacji.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• TYMEKD

1

• Lontek

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

No albo Taker czuje się lepiej albo jest głupi i omija rehabilitacje. Mam nadzieje że to pierwsze. No jak dla mnie Kane byłby najlogiczniejszym przeciwnikiem dla Taker'a zwłaszcza że Deadmen ma wrócić tuz przed WM'ką. Nie wierze że wróci i nie zemści się na bracie tylko od razu zajmię się Barrett'em. Co prawda ta walka na pewno byłaby słaba zwłaszcza że Taker tuż po kontuzji i wolałbym zdecydowanie pod względem ringowym żeby zmierzył się z Barrett'em ale Kane pasuje tu idealnie. Na WM'ce Taker kończy karierę brata w kolejnym streak vs Carrer albo carrer vs carrer po czym przechodzi do Barrett'a jako kolejnego który przyczynił sie do jego pogrzebania. I jeżeli uznają że Taker nie jest w stanie dotrwac do kolejnej WM'ki to naprzykład na Summer Slam Nexus kończą jego kariere. Lol... To po co wpychali tego Andrews'a do rosteru jak nie mieli na to żednego pomysłu... CT czasem jest zadziwiające. "A wsadzimy go, fajnie pasuje, potem się coś wymysli"...

Hmmm usunięcie X Division? Dla mnie głupi pomysł... Jeżeli mają za dużo pasów to niech wywalą bez sensowny TV a xD niech się po prostu zaczna interesować.. Mają na tyle dobrą dywizje HF że spokojnie mogliby utrzymac pas i to przy dobrym poziomie walk.

Nie zaprzeczam, mecz, w którym Taker zmierzyłby się z Kanem po raz trzeci nie był by zły. Była by to ostateczna walka pomiędzy nimi. Undertaker by wygrał, wtedy Kane kończy karierę, Taker gratuluje bratu za dobrą walkę po czym sam mówi, że też kończy karierę...Sting i Goldberg, nie wspominając już o HBK zasługuję na Hall of Fame, jednak myślałem, że Goldberg jeszcze powalczy jakąś chwilę. Jeśli to jest prawda, to w tym roku HoF otrzyma najlepsza ekipa od lat :). Dzięki za newsy.

Ta część karty Hause Show jest obiecująca. Triple H vs Shemuas. Rewanż za WM. Heh rewanż to może będzie na Raw po RR. Myślę, że na RR już powróci HHH. The Undertaker, kontuzja, na moje powinien chodzić regularnie na rehabilitację żeby jak najszybciej wyzdrowieć i powrócić. No chyba, że już jest z nim lepiej i chcę być obecny w WWE. Hall of Fame w tym roku może być świetne. HBK, Golberg i inne gwiazdy. Na 100% będzię piękna ceremonia. No szkoda, że oni już nie walczą.. :( Matt Hardy w TNA i powrót The Hardys Boys. Jeff po stracie pasa może pozwolić sobie na takie coś. No ale pewnie po jakimś czasie będzie walczka między nimi tak jak było w WWE :)

Dobra fan skomentuje Ci w końcu te newsy :P A więc ciekawe, że Triple H będzie walczył. Chyba przygotowują mu powrót na Royal Rumble gdzie wejdzie jako 30 i wygra :P Jeżeli chodzi o walkę Takera z Kanem to jestem na nie. Ich feud był nudny, dobrej walki wykręcić nie mogli więc po co to komu? Barrett jest już lepszym rozwiązaniem bo chyba po to przenieśli go na SD nie? Bardzo dobrze, że przedłużono ko9ntrakt z Generation ME. Jest to zajeb :censored: Tag Team, który jest w stanie wykręcić super walki. Dzięki za newsy :t_up:

No co my tutaj widzimy. Triple H wraca powoli do ringu, oby tak dalej!!! Ciekawe kiedy pojawi się w telewizji na jakiejś gali w ringu. Czekam, czekam... No miło słyszeć że Underataker zawitał na SD! ale niestety tylko za kulisami. Co do Wrestlemanii to nie wiem, czy to dobry pomysł z tą walką Kane vs Deadman... A może jakiś remis i koniec kariery oby dwóch? Bo jak wiemy Kane planował już zakończenie swojej kariery, ale nie wiadomo jak to będzie. Bookera T w WWE znów? Ciekawe, z chęcią chciałbym zobaczyć go z powrotem. Szkoda, wielka szkoda że nie do końca WWE sprawdziło Jackson Andrews przed kamerami i według mnie za szybko przenieśli go do rozwojówki. No jak widać szykuje nam się ciekawe tegoroczne Hall of Fame!!! Ciekawe czy wyjdzie tak jak to zapowiadają. No to jak widzimy Matt Hardy już chyba na stałe dołączył do TNA i według mnie dobrze. Myślę, że z Jeff'em stworzą coś ciekawego. Zobaczymy. No i tradycyjnie jak wypada dziękuję za newsy i oby do kolejnych :D

Coż HOF w tym roku to będzie coś wielkiego, HBK Goldberg, Luger i kilku innych OBY NIE STING, Co do powrotu HHH bardzo mnie to zadowala, uwielbiam tego zawodnika. Jeśli z kolei chodzi o pojedynek na WM'ce KANE bardzo byłby wg mnie to wskazane, feud może nie porywał, ale może Taker wróci w trochę lepszej formie niż ostatnio, bo o formę jego "brata" się nie martwię, z nim jak z winem im starszy tym lepszy :) Dzieki za newsy i oby takich więcej :)

sig.png

Walka zapowiedziana na HS w MSG wskazuje na to, że prawdopodobnie po powrocie do TV Triple H wznowi feud z Sheamusem. Wydaje mi się że Taker (jeśli rzeczywiście opuścił rehabilitację) jest niemądry. Jego występ na Wrestlemanii stoi pod znakiem zapytania, a ten opuszcza rehabilitację? To jest conajmniej nieodopwiedzialne, chyba że to jakaś plotka. Głupia sprawa z tym Andrewsem. Po co Oni Go wogóle pokazywali na Raw jeżeli bodajże po dwóch występach został cofnięty do FCW? Oj ciekawe kto będzie ogłoszony następnym, przyszłym Hall of Famerem. Czekam z niecierpliwością. Koniec z X-Division? Odważny pomysł i trochę jak dla mnie głupi, ale jeżeli cała ta dywizja ma dalej być zaniedbywana, to może rzeczywiście nie warto tego dalej ciągnąć...

Dzięki za newsy :).

W końcu Triple H wraca na ring, dzięki temu na House Show szykuje się dobra walka z Sheamusem. Undertaker obecny przy nagrywaniu Smackdown, ja jednak myślę, że to plotki, iż opuszcza rehabilitację, w końcu jego występ na WrestleManii nadal stoi p pod znakiem zapytania, więc chyba nie ryzykował by ewentualnej nieobecności, pewnie po prostu lepiej się juz czuje (miejmy nadzieję). Co do feudu z Kane'm, to najodpowiedniejszy wybór, a jeszcze zakończony końcem kariery któregoś z nich (pewnie Kane'a) to ciekawa sprawa. Taa HOF w tym roku będzie mega, same legendy, w szczególności cieszy mnie obecność HBK'a. Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

Fajnie że Triple H powoli wraca do treningów no i czyżby znowu miał mieć feud z Shemusem.Undertaker musi się dobrze czuć że był na nagrywaniu SD ale lepiej żeby był na rehabilitacji wcześniej może byśmy go zobaczymy w TV.Walka na WM Undertakera z Kanem chyba jest najlepszym jak narazie pomysłem bo walka z Barrett'em to głupi pomysł bo wiadomo kto by wygrał walkę na WM :D .Chętnie bym zobaczył Bookera T w którymś z rosterów w WWE.Nie wiem jak nie można mieć na Jackson Andrews'a pomysłu jeśli walczył bodajże dwa razy na House Showach i jeszcze dostał raz World Strongmen Men na raw od Henrego i tyle.W tym roku HOF jak dla mnie zapowiada się najlepsza w historii jest już Shawn Michaels prawdopodobne że będzie Sting i Goldberg no i będą jeszcze do wyboru z grupy takie gwiazdy jak np.Lex Luger czy Dean Malenko.Usunięciu X-Division z TNA moim zdaniem to głupi pomysł.Widać że Matt przeszedł do TNA na 100% czyżby znowu miał powstać Hardy Boyz :thinking:

Dzięki z Newsy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...