Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Przedstawię wam wszystkie prace które wygrały Signature of the Week w miesiącu o którym jest mowa.

Głosować będziemy w sposób następujący:

post=głos.

W poście macie miec napisane która według was praca jest najlespsza i dlaczego.

Wybieracie ją i to cała filozfia, nie musicie oceniać każdej pracy z kolejna.

Również nie musice oceniać w skali szkolnej.

Czas na głosowanie 7 dni.

Sotw #22

20878128.png

SotW #23

raper.png

SotW #24

bemiz.png

SotW #25

takervshbk.png

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• SweetChinMusic

1

• Zaq123

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Więc ja zagłosuje na pracę z SotW #23. Podobają mi się w niej kolory i ten klimat.

Wszystkie prace są godne wygranej, są bardzo ładne. Niestety u mnie wygrywa praca z SotW 'u #23. Piękne wtopienie,ogólnie praca jest świenta pod każdym względem. :)

Ludu, praca z SOTW 23 jest dobra, ale tylko to! Przecie SOTW #25 to mistrzostwo świata i właśnie na tą sygnę głosuje.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Głos oczywiście na SotW #23 - praca najlepsza pod każdym względem. Jest w niej wszystko czego mi potrzeba do oceny, a na dodatek jest to znakomite. Mimo tego, iż wszystkie prace są godne wyróżnienia, to według mnie właśnie ta jakoś szczególnie się nad nimi wybija.

Wacham się między 23 a 24. Wydajemi się że najlepiej wykonana jest 23 ale jakoś nie przemawia do mnie. Może dlatego że nie mam pojęcia kto na niej jest. Najfajniejszy klimat jak dla mnie ma 24, jest ciekawa i oryginalna tak więc głos leci na SitW #24. 25 mi sie po prostu nie podoba a 22 wydaje się odstawać od reszty.

Głos idzie na SOTW#23. Super wtopienie, bardzo dobre wykorzystanie C4D. Wszystkie prace są piękne lecz mój wybór jest taki ;)

Głos na SOTW#25. Co tu dużo mówić, po prostu jest najlepsza z wszystkich, podoba mi się ten pędzel, czy rozmazanie (sam już nie wiem :D).

• Reputacja:   1

Gdyby nie przesadzony topaz to ostatnia pracka była by najlepsza, a tak oddaje glos na sotw #23. nie podoba mi sie tylko ten ogien na ramieniu.

91794957345e1dece60d6b.jpg

Ja wybieram pracę z SotW #23. Wszystko piękne, ładne, ja zarzutów nie mam. Ale wypowiem się o każdej po kolei... A wieć praca z #22 oczywiście że jest ładna ale w stosunku do innych ona jest tak... Jest na niej "dużo bałaganu" że tak napiszę. Co do #24 także piękna, ale mało tego jest na pracy znów w stosunku do innych. A ostatnia #25 bogata i tu między #23 a #25 miałem problem którą wybrać, ale jednak wybrałem tamtą.

Jak się bardziej przyjrzałem pracy z sotw 22 to szczerze mówiąc zaczęła mi się podobać. Oczywiście akurat w tym sotm wszystkie prace są na wysokim poziomie, no wreszcie. :D Lecz ja oddam głos na sotw #22, bo tak. ;)

ahfo.png

luba_049.png

Według mnie SotW #22. reszta też fajna ale zawsze cos mi sie nie podobało, a w tej jest wszystko swietne wedlug mnie i rendery i fajne wtopienie tymi kreskami oraz pasujące do siebie napis i tło. Zdecydownie ta praca zaslouguje na zwyciestwo.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

24, zdecydowanie najlepsza. Wszystko pięknie i ładnie się ze sobą komponuje. Ogólnie całkiem dobry poziom tego SotM.

Najbardziej podoba mi się praca nr 1, ale to ze względu na mój gust. Lubię te kolory. Jednak nie chodzi o gust, lecz o jakość. W tym wypadku głos leci na SOTW #23. Najlepsza pod względem jakości, choć mnie nie odpowiada tematyka.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Ostatnia praca z jednej strony mnie się podoba z drugiej już nie mam wobec niej mieszane uczucia, ale za to pracka z sotw #24 gniecie jajka i to na nią oddaję mój głos, a więc Sotw #24

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...