Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

El Generico w TNA,CMLL w HD,Nowa gra o wrestlingu i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

logo_hd-tv.jpg

:arrow: Tydzień temu w internecie pojawiła się informacja że CMLL jest gotowe na pokazywanie swoich gal w rozdzielczości HD.Podobno pierwszym takim programem ma być sobotnie CMLL na Fox Sports.Następnym kanałem ma być 52MX.Ni ewiadomo czy galę w tej jakości zobaczymy w tym tygodniu czy dopiero za tydzień.Jednak do konica stycznia powinniśmy mieć CMLL w wysokiej rozdzielczości.

:arrow: CMLL powraca do Japonii.Poraz kolejny będziemy mieli okazje zobaczyć luchadorów z CMLL na dwódniowym tour w federacji NJPW.Luchadorzy wystąpią na specjalnej gali pod nazwą Fantastica Mania 2011 która odbędzie się 22 i 23 stycznia tego roku.Oto karty na te widowiska.

NJPW/CMLL “NJPW PRESENTS CMLL FANTASTICA MANIA 2011”

1/22/11

Tokyo Korakuen Hall

1. Taichi vs. Maximo

2. Tiger Mask & La Mascara vs. Tomohiro Ishii & Dragon Rojo Jr.

3. CMLL World Welterweight Title: Mascara Dorada © vs. Ryusuke Taguchi

4. CMLL World Middleweight Title: Jushin Thunder Liger © vs. La Sombra

5. IWGP Tag Team Title: Giant Bernard & Karl Anderson © vs. Atlantis & OKUMURA

6. Black Cat Memorial Match: Hiroshi Tanahashi, Prince Devitt & Mistico vs. Shinsuke Nakamura, Tetsuya Naito & Averno

NJPW/CMLL “NJPW PRESENTS CMLL FANTASTICA MANIA 2011”

1/23/11

Tokyo Korakuen Hall

1. Danshoku Dino Dramatic Dream Team & Maximo vs. Jado & Gedo

2. Giant Bernard, Karl Anderson & Jushin Thunder Liger vs. Atlantis, Dragon Rojo Jr. & Taichi

3. CMLL World 6 Man Tag Team Title: La Sombra, Mascara Dorada & La Mascara © vs. Yujiro Takahashi, Tetsuya Naito & OKUMURA

4. Mascara contra Cabellera: Tiger Mask vs. Tomohiro Ishii

5. Double Main Event I: Mistico vs. Averno

6. Double Main Event II – IWGP Jr. Heavyweight Tag Team Title: Kota Ibushi Dramatic Dream Team & Kenny Omega Dramatic Dream Team © vs. Prince Devitt & Ryusuke Taguchi

bvgttyhp5.jpg&t=1

:arrow: Na gali AAA Guerra de Titanes 2010 mogliśmy zobaczyć po Eight-Man Tag Team Matchu interweniującego Charly'ego Mansona.Teraz już oficjalnie wiemy że Charly powrócił na dobre do AAA i pierwszą jego walkę zobaczymy już 15 stycznia na Sin Limite.

:arrow: Japoński kanał Samurai TV coraz bardziej interesuje się emisją CMLL.Kolejną galą którą będzie można ujrzeć na tym kanale jest CMLL Sin Piedad.Gala zostanie pokazana 21 stycznia.Oto program na ten dzień:

http://www.samurai-tv.com/hensei/201101.pdf

:arrow: Podczas gali IWRG która odbyła się 6 stycznia w Arena Naucalpan,serwis Mi Lucha Libre przeprowadził wywiad z La Parkitą w formie audio.Wywiad można zobaczyć tutaj:

http://miluchalibre.com/2011/01/la-park ... los-ninos/

cmll09.JPG

:arrow: Ostatnio w internecie krąży dosyć dużo plotek dotyczących przejścia do Japonii luchadora CMLL Mascary Dorady.Podobno po ostatnim występie na Wrestle Kingdom V,szczególne wrażenie na zarządzie wywołał właśnie Dorada.Czy coś z tego wyjdzie??

Banner.jpg

:arrow: NJPW opublikowało listę wrestlerów których będziemy mieli okazje zobaczyć w maju w tour po USA.Oto lista:

*IWGP champion Hiroshi Tanahashi

*IWGP Junior Heavyweight champion Prince Devitt

*IWGP Tag Team champions Karl Anderson & Giant Bernard

*Gedo

*Jado

*Jushin "Thunder" Liger

*Tiger Mask IV

*Satoshi Kojima

*Toru Yano

*Kenny Omega

*Homicide

*Low Ki

*Yujiro Takahashi

* Tetsuya Naito

*Mitsuhide Hirasawa

*Togi Makabe

*Yujiro Takahashi

*Tetsuya Naito

*Togi Makabe

*Kazuchika Okada

*Shinsuke Nakamura

summer11chi_85349.jpg

:arrow: Jesteście już znużeni ciągłym graniem w Smackdown vs Raw??Szukacie jakiejś alternatywy??Jeśli tak to musicie wiedzieć że federacja z USA o nazwie CHIKARA i studio Filsinger Games informują że pracują nad nową grą opierającej się na tej właśnie federacji.Według zapowiedzi gra ma powstać w lipcu 2011 roku.Czekamy

:arrow: Sewis Vudu ostatnimi czasy dodał do swojej oferty galę pro-wrestlingu do wypożyczenia na PS3.Czym jest Vudu?Jest to wypożyczalnia filmów online które możesz oglądać za drobną opłatą na PS3 przez 30 dni lub jeśli zakupisz film to masz go na stale.Oto co Vudu ma nam do zaoferowania:

*Before They Were Stars: Rey Misterio Jr.

*The Best of Chikara

*The Best of CM Punk (FIP)

*The Best of Deathmatch Wrestling vol. 1: Mexican Hardcore

*The Best of Deathmatch Wrestling vol. 2: American Ultraviolence

*The Best of Deathmatch Wrestling vol. 3: Uncut '95 IWA King of the Deathmatch Tournament

*The Best of Deathmatch Wrestling vol. 6: Westcoast Warfare

*FIP: BYOB (Big Year One Bash)

*Doin' Time with New Jack

*Extremely Dangerous Women of Wrestling

*FIP: Payback

*FIP Sold Out

*FIP: The Usual Suspects

*FIP: Unstoppable

*FIP: Violence Is The Answer

*GLOW: The Early Years

*Pro Wrestling's Ultimate Insiders vol. 2: inside WCW w/ Vince Russo & Ed Ferrara

*Pro Wrestling's Ultimate Insiders vol. 5: Jeff Hardy: Unwrapping the Enigma

*Ring of Glory Wrestling: The Great Commission

*SHIMMER, Vol. 1

*SHIMMER, Vol. 2

*SHIMMER, Vol. 3

*SHIMMER, Vol. 4

*SHIMMER, Vol. 5

* IWA Puerto Rico: Summer Attitude 2

:arrow: The Philadelphia Daily News przeprowadziło wywiad z gwiazdą CZW Nickiem Gage który obecnie odbywa karę w więzieniu w Camden,NJ,jego kaucja wynosi 150.000 dolarów.Gage powiedział że nie obwinia fanów,którzy go "wydali" po obejrzeniu jego zdjęcia w mediach.Nick ma już swoje plany na przyszłość.Powiedział że po wyjściu z więzienia ma zamiar pójść do Atlantic City i zagrać skradzionymi pieniędzmi w ruletkę.Gage nazwał siebie dobrym człowiekiem,który ma tylko problemy ze środkami przeciwbólowymi.Tu znajdziesz wywiad.

http://www.philly.com/dailynews/local/2 ... heist.html

NWA będzie kręcić cztery kolejny epizody programu Championship Wrestling w Hollywood w hotelu Regent Showcase Theater.Planowany jest pojedynek o tytuł NWA World pomiędzy Adam Pearcem a Joey Ryane.Innymi pojedynkami mają być Austin Aries vs. Scorpio Sky oraz 20-man Valentine's Day Battle Royal.

CZW021211ShowGraphic.jpg

:arrow: Federacja CZW z okazji swoich dwunastych urodzin organizuje galę z tej okazji.Gala odbędzie się 12 lutego i oto wstępna karta na nią:

The Rematch We All Have Been Waiting For

'THE GOLDEN BOY' DRAKE YOUNGER vs 'NEW AGE PUNISHER' B-BOY 3

CZW World Heavyweight Championship Match

JON MOXLEY © vs 'THE EGO' ROBERT ANTHONY

No-DQ CZW World Tag Team Championship Match

PHILLY'S MOST WANTED © vs THE BRISCOE BROTHERS

The Boss vs The Disgruntled Employee

DJ HYDE w/ KYLIE PIERCE vs. GREG EXCELLENT

:arrow: Program Lucha Libre USA podpisał umowę z lokalnym kanałem Univision KLUZ-TV który jest emitowany w Albuquerque, New Mexico.

:arrow: Spiker Lucha Libre USA Lalo Gonzales zakończył współpracę z tą federacją.

:arrow: Worldwide Media Development Corporation wysłało następującą informacje.

03 styczeń 2011 - Philadelphia, PA

Worldwide Media Development Corporation (WMDC) z Reseda, CA z dumą ogłasza nabycie Chikara, Inc / Five Star Promotions of Philadelphia, PA, dzisiejszego dnia.Robert Lippincott, dyrektor wykonawczy ds. WMDC sfinalizowała umowę sprzedaży dzięki wsparciu Karen Wright, wiceprezes do spraw przejęć.

Z czego wynika że mamy nowego właściciela tej federacji.Czy to dobrze czy złe??Wkrótce się dowiemy.

:arrow: Dwaj luchadorzy z AAA,L.A ParK i Dr.Wagner Jr. wystąpili w reklamie restauracji fast food Burger King.Zobaczcie jakie są rezultaty ich pracy,wydaje mi się że wyszło całkiem zabawnie.

:arrow: Poniżej możecie zobaczyć gdzie odbędą się kolejne galę federacji Perros del Mall.

01/15 Ecatepec

01/27 Toluca

02/01 Pachuca

02/05 Tlanepantla

TBD Tijuana, Cancun, Cozumel, Merida

:arrow: Przysła gala DTU zapowiada się następująco:

DTU (SAT) 01/29 Arena Lopez Mateos

1) Dement Xtreme & Lily Monster vs Muerte Bucanera & Oyuki Star

2) Crazy Boy & Lolita vs Keira & Tribal and Daga & Lily Fighter

3) Hormiga & Vaquerita vs Sexy Star & Zumbi and Angelica & Cinthia Moreno

4) Drastic Boy, Máscara Oriental, Vanely vs Ashley, Cyrus, Flamita and Ciclope, Eterno, Megan

5) Fabi Apache & Mari Apache vs Trauma I & Trauma II

6) Aeroboy & Chica Tormenta vs Cerebro Negro & Shitara

7) Paranoiko vs Violento Jack

8) Joe Lider vs Super Mega, Rey Latino

scaled.php?tn=0&server=620&filename=r1dq.jpg&xsize=640&ysize=640

:arrow: Nowa seria figurek z programu Lucha Libre USA jest już dostępna w sklepie internetowym Walmart.Oto jak wygląda figurka Marco Corleone(patrz wyżej)

logo.PNG

CMLL ogłosiło na swojej stronie głosowanie na najlepsze postacie 2010 roku.Oto kto jest nominowany w poszczególnych kategoricach

Najlepsz rekrut

- Delta

- Diamante

- Raziel

- Cancerbero

Objawienie roku

- Polvora

- Rush

- Angel de Oro

Miniestrellas

- Pequeno Warrior

- Electrico

- Shockercitio

- Pierrothito

Kobieta

- Marcela

- Dark Angel

- Amapola

- Princesa Blanca

Tag

- Mr. Aguila, Hector Garza

- Texano, Terrible

- Averno, Mephisto

- Ultimo Guerrero, Atlantis

Trios

- Atlantis, Ultimo Guerrero, Dragon Rojo Jr.

- Mr. Niebla, Negro Casas, Felino

- Psicosis, Alebrije, Olimpico

- Sombra, Mascara Dorada, La Mascara

Najlepszy Tecnico

- Sombra

- La Mascara

- Mascara Dorada

- Blue Panther

Najlepszy Rudo

- Volador

- Ultimo Guerrero

- Dragon Rojo

- Atlantis

Najbardziej popularny Tecnico

- Mistico

- Mascara Dorada

- Sombra

Najbardziej popularny Rudo

- Volador

- Mr. Niebla

- Ultimo Guerrero

Zapraszam do głosowania na tej stronie:http://www.cmll.com/votacion2010/encuesta.php

:arrow: Na oficjalnej stronie NWA Hollywood jest już dostępna najnowsza gala tejże federacji online.Main Eventem jest Austin Aries vs. Scorpio Sky. Tu obejrzsz ten epizod http://nwahollywood.com/main/index.php? ... &Itemid=10

:arrow: Charlie Haas i Shelton Benjamin ogłosili że 25 lutego pojawią się na gali Ring of Honor w Dayton, Ohio.

:arrow: Oto karty karta na piątekową galę ROH w Richmond, Virginia w Raceway Complex:

* ROH Champion Roderick Strong, Tag Team Champions The Kings of Wrestling & TV Champion Christopher Daniels vs. Davey Richards, El Generico, & Jay and Mark Briscoe

* Homicide vs. Rhett Titus

* Kenny King vs. Kyle O'Reilly

* Adam Cole vs. Mike Bennett

* Colt Cabana vs. Caprice Coleman

* The Bravado Brothers vs. Andy "Right Leg" Ridge and Grizzly Redwood

:arrow: Noworoczny turniej CMLL Reyes del Aire 2011 oraz Mexican National Trios Title #1 Contendership Tournament wygrał:

Angel de Oro

Najwidoczniej w tym roku ten wrestrer dostanie duży push.

:arrow: Shane Helms ogłosił że podpisał kontrakt z federacją Lucha Libre USA.

ROH upublikowało na Youtube nowy epizod ROH Wire

:arrow: Oto jak prezentuje się pierwsza gala 10 sezonu federacji CHIKARA.

"Chaos in the Sea of Lost Souls"

1.23.2010 - Sunday Afternoon

Live @ The Asylum Arena

7 W. Ritner Street in South Philly, PA!

The action starts @ 4:00 pm!

~MAIN EVENT: 8 MAN TAG MATCH!~

Mike Quackenbush/Jigsaw/Fire Ant/Soldier Ant vs. Claudio Castagnoli/Ares/Delirious/Tim Donst

~FIRST TIME EVER!~

El Generico vs. Eddie Kingston

~BATTLE OF THE BIZARRE!~

UltraMantis Black vs. Sinn "Kizarny" Bodhi

~WHO WILL GET CHOPPED DOWN?~

Brodie Lee/Grizzly Redwood vs. Dasher Hatfield/Sugar Dunkerton

~A PERSONAL SCORE TO SETTLE!~

Da Soul Touchaz vs. Sara Del Rey/Lince Dorado/Tursas

~ONE ON ONE!~

Daizee Haze vs. Madison Eagles

~JUST ADDED!~

Hallowicked/Frightmare vs. Obariyon/Kodama

tj02.jpg

Była gwiazda takich federacji jak Ring of Honnor,Perros del Mall,Lucha Libre USA czy EVOLVE,TJ Perkins wystąpił w tym tygodniu na gali federacji TNA w Dark Matchu.Szykuje się najwidoczniej podpisanie kontraktu z tą federacją.

ElGenerico001.jpg&t=1

Podczas jednego z tappingów pojawił się również El Generico,jedna z największych gwiazd ROH.Jego przeciwnikiem był Amazing Red. Generico przegrał pojedynek.Niestety Generico przegrał to starcie.Czyżby on też pojawił się na dłużej w TNA??

:arrow: Kolejn tryout miała zawodniczka ze sceny niezależnej Divina Fly.Divina przegrała z Angeliną Love.

Trochę mało ale to moje pierwsze "samodzielne newsy.

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Lontek

1

• GMS

1

• Hayabusa1674326013

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mało?? Człowieku przecie tyle newsów to nigdy nie widziałem. Zacznę od tego, że chwaliłeś się w SB, że masz super fajnego newsa. Według mnie to był ten news o tej grze o CHIKARZE. Bardzo chciałbym pograć dla odmiany w coś innego bo wiadomo, że SvR się szybko nudzi a TNA oprócz swoich nazwisk nie ma nic fajnego ( chodzi o to ,że grafika zniechęca do zagrania). Nie znam się bardzo na federacjach meksykańskich ale takie newsy to fajna sprawa, można zawsze się dowiedzieć czegoś do czego nie sięgnąłbyś sam. Dzięki Ci bardzo za newsy :t_up:

Bardzo fajne newsy. No fajnie było by jakby CMLL było nadawane w Japonii ... może za jakiś czas będzie nadawane w Polsce ? :) Bardzo jestem ciekawy gry spod szyldu CHIKARA Pro, mam nadzieje że będzie lepsza od wszystkich WWE - TNA games. ^^ Pisałeś coś wcześniej o AAA : Heroes del Ring ? :)

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

Pierwsze newsy z Lucha Libre i już są bardzo długie. Niestety nie intersuję się tym więc tutaj nic nie zdziałam. Ale zawsze można coś napisać :) Jestem ciekawy czy ta gra wyjdzie na PS2. Pewnie nie, ale można czekać i zobaczyć. Pograłbym sobie w coś innego niż tylko SvR. Chodzi mi o wrestling :D No ta figurka też jest fajna, praktycznie taka sama jak inne.. Powodzenia dalej :t_up:

Ja co do federacji Lucha Libre to jestem ciemny. Te newsy to bardzo fajna sprawa, bo można się dowiedzieć rzeczy do których samemu by się nie doszło i jest to też jakieś oderwanie od tych najbardziej znanych federacji (czyt. WWE, TNA). Figurka zwykła jak wszystkie. Co do tej gry to naprawde dobry pomysł. Również z chęcią zagrałbym w coś oprócz SvR, bo to się już zna na pamięć, a ta gra to byłoby coś nowego. Dzięki za newsy :t_up: i czekam na kolejne, bo chce się trochę dokształcić :D

ksgj.png

Gage ma chyba jakiś problem ze sobą jeśli po tym jak napadł na bank mówi, że jest dobrym człowiekiem. A jak potrzebował kasy to mógł pójść pojobbować do WWE albo TNA. A takimi wypowiedziami jak dla mnie tylko się ośmiesza. Co do Generico w TNA to byłaby duża strata dla indy, a jedyne co by tam dla niego wymyślili to jobbowanie w tagu z Shark Boyem, a on akurat na brak pieniędzy nie narzeka, bo jego kariera nie kończy się na jednej fedce jak pana powyżej. I co do TJ to jakoś mi on jest obojętny. Takich jak on jest wielu, a lepszych od niego jeszcze więcej. A w TNA byłby taki jak Red czyli zawodnik, który kompletnie nie pasuje do miejsca gdzie do pracuje. Tyle że Red po powrocie mógłby byc gwiazdą, a Perkins jest w indy tylko mid-carderem i raczej nic więcej nie osiągnie. Dzięki za newsy.

No newsy ierwsza klasa, dawno tylu nie widziałem, tylko nie wiem co napisać, w Lucha raczkuje, nie znam większości zawodników prócz La parki (k wiem że to już nie ten co w WCW) MIstico i kilku innych, swoją drogą ta reklama bardzo ciekawie wyszła, figurka jak to figurka nic specjalnego. TNA... nie rozumie powoli tej organizacji, roster przepełniony, i ściągają znów nowych, kiedyś mówiło się że WWE szmaci zawodników, a to co sie teraz dzieje w TNA to jak nazwać? weźmy np przykład Reda, jeden z najlepszych "lotników" jakich w zyciu widziałem a pas ma Kazarian, nie mam nic do nie go, ale wgmnie Amaizing Red, czy Shark Boy duzo lepiej by się z nim prezentowalino ale nie o tym miałem pisać :D Dzięki za Newsy i czekam na więcej :)

sig.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...