Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sting w WWE?, Bryan vs Punk, powroty i przerwy, DGUSA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

wcw+sting.jpg

:arrow: Brock Lesnar to już przeszłość? Tak! Tak więc Vincent nie ma zamiaru próżniować i już poczynia stanowcze ruchy w stronę Stinga, który ostatnim czasy czuje się odsunięty. McMahon podobno chce wydać krocie za powrót tego wrestlera. W planach jest wprowadzenie do tegorocznego Hall of Fame oraz pojawienie się na Wrestlemanii.

:arrow: Lekarze stawiają mały warunek zarządowi federacji pod względem Undertakera. Podobno Phenom, którym teraz opiekuje się Michelle McCool dla własnego oraz dobra federacji nie powinien reguralnie występować przed Wrestlemanią. To sprowadza się do pośredniego feudu, który ma ostatecznie doprowadzić o walce tego wieczoru z udziałem Takera.

:arrow: Jeżeli ktoś oglądał już Raw to może być nieco zdziwiony tym co się stało po gali. W Dark Matchu gali Randy Orton i jego partner John Cena pokonali duet The Miz i CM Punk. Sędzią specjalnym tradycyjnie był Michael Cole. Jak widzimy, John powrócił do ringu.

:arrow: Michael Tarver wyleczył już kontuzję i po występach w rozwojówce federacji - FCW zapowiedział powrót do głównego rosteru. Jak wiemy pretekstem w story był uraz spowodowany przez Johna Cenę, teraz Michael oczywiście ponownie zaprezentuje się w barwach Nexus.

:arrow: Paul Bearer mimo przerwy jaką ostatnio zszykowało mu WWE nie ma zamiaru siedzieć bezczynnie i czeka na oferty występów na scenie niezależnej. Paul ostatnio nie ma obszernego programu, ale nadal widnieje w brandzie SmackDown!.

TNA, scena niezależna i inne

Daniel-Bryan-suit.jpg

:arrow: Daniel Bryan oznajmił, że w przyszłości pobytu w federacji ma zamiar starać się na oczach Creative Teamu o program, lub chociaż walkę z CM Punkiem. Podobno wrestlerowi zależy na ponownej rywalizacji ze swoim dobrym znajomym ze sceny niezależnej. Oto pare słów, które wypowiedział Daniel:

CM Punk i ja już w przeszłości miewaliśmy znakomite walki i chcę udowodnić, że nadal to potrafimy. WWE to doskonałe miejsce na doskonałe storyline w wykonaniu bookerów... wystarczy czekać, ja jednak nie mam zamiaru czekać!

:arrow: Jak już wspominałem w poprzednim tygodniu, The Great Khali kończył występy w 'Big Bossie' - stało się. Program się zakończył, Khali już szykuje się do lotu do USA, nadrobienia treningów i pojawienia się na Royal Rumble a może nawet wcześniej...

:arrow: 'House of the Rising Sun' to tytuł nowej produkcji w którą zamieszany jest Batista. Jak widać Dave nie ma zamiaru rezygnować z aktorstwa na rzecz MMA o którym nie jest już tak głośno i wcieli się w postać ochroniarza w nocnym klubie.

:arrow: Florida Championship Wrestling to dobre miejsce na powrót Jima Rossa aby wygrzać sobie miejsce przy stole komentatorskim. Jak już wcześniej wspominałem obecni komentatorzy tacy jak Michael Cole oraz Jerry Lawler chcą JR ponownie w federacji. Sam zainteresowany jest na to otwarty, ale jego występy mają być elastyczne.

dgusa1.jpg

:arrow: Dragon Gate USA jest zainteresowane występami Low Ki'ego oraz Kevina Steena na rzecz federacji. Jak wiemy ostatnio obaj są bez stałego kontraktu, a sam Low Ki czeka na oferty. Wretler ostanio myślał o wylocie do Japonii, gdzie chciałby kreować się pod innym względem wrestlingowym.

:arrow: Poniżej prezentuję aktualną kartę na tegoroczne wydarzenie CZW o nazwie 'From Small Beginnings Comes Great Things':

• CZW World Heavyweight Championship - Jon Moxley © vs Brodie Lee
  • CZW World Tag Team Championship - Joker & Sabian © vs The Briscoe Brothers
  • CZW World Jr. Heavyweight Championship Open Chalenge Match - Adam Cole © vs ???
  • COD Grudge Match - Devon Moore vs tHURTeen
  • Warriors Chalenge - Akuma vs Jonathan Gresham
  • Tag Team Chalenge Match - Joe Gacy & Ryan Slater vs Ryan McBride & Rich Swann
  • Singles Revenge Match - Sami Callihan vs Alex Colon
  • Singles Match - AR Fox vs Orange Cassidy

:arrow: Na koniec jeszcze dopowiem, że federacja CZW wysyła tymczasowo na występy do BJW Danny'ego Havoca. Podobno takie wymiany mają mieć miejsce częściej z racji współpracy pomiędzy organizacjami. Tak więc nie wiadomo czego można się spodziewać w najbliższym czasie.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Zaq123

1

• Luks

1

• dirt_diver2

1

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda, czekałem na mecz Undertakera z Lesnarem, szkoda, bo ten mecz mógłby być naprawdę dobry, ale jeśli Sting miałby wystąpić na Wrestlemani...To jeszcze lepsze o Brocka! Każdy czekał na ten mecz. Z tego co pamiętam kiedyś był temat, w którym użytkownicy pisali swoje Dream Matche i w co drugiej odpowiedzi był własnie ten mecz. Wszystko jest możliwe, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że Sting powróci do TNA i Undertaker zmierzy się z Barretem...Nawet dobrze, że kontuzja Ceny nie okazała się taka poważna jak jeszcze niedawno było mówione, myślałem, że powróci dopiero na WM, ale skoro powrócił teraz to jeszcze lepiej, bo obawiałem się o dalsze losy Nexusa. Ceny by nie było, a Barret przeszedł właśnie na Smackdown. Co by się z nimi działo? Dzięki za newsy ;)

Wcześnie dzisiaj newsy, ale tym lepiej dla nas bo jest co robić. Oczywiście czytać i komenotwać :) Sting w WWE jest coraz bardziej prawdopodobne. Czytając różne niusy z nim związane jest pewnie kilka procent, że Sting będzie w WWE. Undertaker nie może występować często przed WM. No trochę dziwnie by to wyglądało jakby 2 tygodnie przed WM przybył i walczył. Jak dla mnie mógłby on przybyć tylko na WM. Występował tak dużo, jest najlepszy i teraz tylko emeryturka.. Niech da sobie spokój bo to mu robi źle. Teraz mały spoiler na teat dzisiejszego Raw:

Jak wiemy HBK pojawił się na czerwonej gali. Zostanie on wprowadzony do Hall of Fame. Patrząc na jego entuzjazm w jakim wchodził na ring i jego siłę z jaką wykonywał na Alberto SCM, szczerze Mógłby powrócić! :) Heh moje marzenia :thinking:

Super, że Jan powrócił do ringu, chociaz była to bardzo krótka przerwa. No nic teraz czekać na powrót HHH na RR. No i znowu małe marzenia. Dobra kończę bo chyba na marzeniach się skończy :)

No, no, Sting ma już swoje lata, bardziej bym go widział jako choćby menedżer niż na ringu, ale czas pokaże jak to z nim będzie. Cena na RAW. Owszem był, ale jak ktoś wspomniał wykonywał swoje podstawowe akcje, więc potrzebuje jeszcze trochę czasu, na powrót do pełni sił po tej kontuzji. Nie mniej jednak, dobrze znów widzieć Jaśka Cenę na ringu ;). Czekam z niecierpliwością na powrót Takera a zarazem na samą Wrestlemanię. Paul Bearer, nawet nie kojarzę gościa, powodzenia na scenie niezależnej. Dobre info - Tarver wraca po kontuzji i wzmocni Nexusa. Nielubiany przez wielu Great Khali wraca na RR... Teraz obstawiamy jak szybko odpadnie ^^. Dzięki za ciekawe newsy ;).

akerdrugi.png

Szkoda że Brock to już przeszłość dla Vinca, ale Sting? Wolałbym ostatecznie Lesnara, ale jeżeli nie am być Brock'a to już wolę tego Stinga :D Ciekawe jaką rolę będzie pełnić na WrestleManii, jakaś walka? Sędzie? Nie mam pojęcia ale jeżeli ma być już w WWE to chciałbym go widzieć jako czynnego zawodnika? Coś mi się zdaje że ta WM będzie ostatnią dla Underatkera... Szkoda, ale jego ciało chyba już domawia posłuszeństwa, ja sam się temu nie dziwię. Dobrze że Tarver już wraca do WWE bo Nexus bez niego to już nie te Nexus. On dodaje tej agresji całej grupie, ale ciekawe jak się będzie czuł w tym nowym Nexus. No przyłączam się do Daniela, też chciałbym zobaczyć ich walkę oraz co najważniejsze ciekawy feud. Tak jak napisał - trzeba tylko czekać. Ciekawe co znów WWE wymyśli na drewnika, oby coś ciekawego... Ale tak szczerze jakoś nie poczułem braku jego obecności w WWE, co tylko potwierdziło że dużej roli to w tej federacji nie odgrywa. To chyba na tyle co miałem do napisania. Dzięki za Newsy i oby było kolejnych :D

Vince przerzucił się na Stinga. Trochę lipnie bo jednak wolałem Lesnara. Bryan z Punkiem mogli by wykręcić bardzo dobrą walkę choć ten feud chyba nie byłby o pas ponieważ U.S Champion to za nisko dla Punka a WWE Champion za wysoko dla Bryana :P .Kaval w Dragon Gate to dobry pomysł. Może zachęci to fanów WWE lub TNA do oglądania tej gali ( np. mnie). Dzięki za newsy :t_up:

Kurcze Sting niegdy nie walczył w WWE, zawsze głośno mówił że jest przeciwny PG, dlatego gdy tylko WWF wykupiło WCW Sting prawie od razu odszedł... I co teraz na koniec kareiry ma pokazac że przez te wszystkie lata gadał głupoty pod publiczke... Ja jestem tem,u przeciwny, może i fajne byłoby story bo napewno nie walki ale i tak jestem przeciwny. Sytuacja z Takerem ciekawa, jak ktoś wyżej napisał troche dziwne by było by Taker wrócił tuz przed WM'ką i rozpoczął na szybko feud. Pewnie wróci wcześniej ale nie będzie walczył i tyle. W końcu może proawdzić feud z Barrett'em np poza ringiem. Fajnie że Tarver wraca, zdecydowanie jest to odpowiedni moment zwłaszcza po wydarzeniach z Raw. Tia Bryan, szkoda że nie masz zamiaru czekac bo sobie jeszcze poczekasz jeśli w ogóle kiedykolwiek dostanie taką opcje, nie po to pchają Punk'a na lidera Nexus do feudu z Ceną żeby miał potem feudowac z midcarderem którym Bryan zawsze będzie... Nie ta liga chłopcze...

Low Ki NIE Kaval! :evil:

Jeśli chodzi o Stinga to najbardziej ucieszyłbym się gdyby już na ring nie powrócił jako zawodnik. A jeśli już to niech to nie będzie WWE, proszę...

Program Daniela z Punkiem miałby mega potencjał, może ktoś wpadnie na taki pomysł :P

Karta na 'From Small Beginnings Comes Great Things' wygląda całkiem dobrze, nie mogę się doczekać debiutu Briscoe, chociaż wątpię by zdobyli na dzień dobry pasy.

A pozostając przy współpracy z BJW to jest to genialne posunięcie dzięki któremu otrzymamy jeszcze nie jeden świetny Death Match ;)

Dzięki za newsy.

Vince'owi co chwile zmieniają się gusta. Raz chce sprowadzić Brock'a raz Stinga. Jeśli Brock na 100% nie pojawi się na WM'ce to Vincent zrobi wszystko by ściągnąć Stinga. Taker musiałby powrócić conajmniej mięsią przed WM'ką aby feud się bardziej rozkręcił, bo takie robienie feudu na szybkiego nie będzie dobre. Fajnie, że Tarver wróci, bo pasuje do Nexus, a po ostatnich wydarzeniach przyda im się ktoś taki jak on. Bryan będzie musiał chyba trochę poczekać, bo Punk nie szybko zakończy story z Nexus. Ta, Khali wróci na RR tylko po to by znów wyeliminowała go Diva. Niech lepiej da sobie spokój. Dzięki za newsy :)

ksgj.png

Od dawna uważałem że jedyne dwie osoby które mogłyby stworzyć show z Takerem na WMce to Kurt Angle (i tu jestem pewien że poziom walki byłby nieziemski) i właśnie Stinger, może show nie byłoby tak wysmienite jak w przypadku walki z Kurtem, ale na pewno dostalibyśmy 30 minut wysmienitego show. Sting jest bodajże jedyną gwiazdą która nie pojawiła się w WWE po upadku WCW. Jednakże po zobaczeniu dzisiajszego pierwszego z klasy HoF 2011 wiem że pozostanie to tylko w dalszej kwestii marzeń. na miejscu Stinga nie zgodziłbym się na granie drugich skrzypiec przy nominacji HoF i w ogóle reszta gwiazd WCW mogłaby poczekać. W tym momencie Vince pokazałby jak zawsze jak ma wszystkich głęboko, gdyz same największe nazwiska nie zawsze gwarantują sukcesu. I otwarcie mogę się założyć że mamy już gwiazdę tegorocznego HoF to Sting się nie zgodzi, tym bardziej na walkę z Takerem nie ma szans.

Reszta newsów spoko.

Na temat Stinga w WWE napisałem już chyba wszystko. Dodam jednak tylko, że jeśli Vince chce wydać na niego dużo kasy, a sam Sting jest wolnym agentem, to na 99.9% zobaczymy Go w federacji McMahona. Ten jak to nazwano pośredni feud był pewny. Niektórzy zastanawiali się czy poskładają Deadmana do WM'ki i wydaje się że wszystko będzie ok, ale rzeczywiście występy przed największą galą muszą być mocno ograniczone. Myślę tu o występach w ringu ponieważ pewnie Phenom będzie pojawiał się po to by trzasnąć jakiś segment. Jasiu szybko wyzdrowiał... A jeszcze niedawno temu obawiano się czy wystąpi na Wrestlemanii :P. Bardzo chętnie zobaczyłbym pojedynek Punka z Bryanem. Myślę że już niedługo Daniel dostanie tego czego chce ponieważ WWE już od dawna przymierza się do feudu pomiędzy tymi dwoma zawodnikami. Rzeczywiście mogliby wykręcić bardzo dobrą walkę.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...