Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w sądzie?, Ross o ostatnim SD, Sting i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

roos.png

:arrow: Jim Ross wypowiedział się na swoim twitter'ze na temat ostatnich wydarzeń w WWE. Jim uważa że Kofi zasługiwał na pas IC i zasłużenie go zdobył. Dodał również że za kilka lat to Kofi stanie się jedną z głównych postaci WWE, bo ma ogromny talent. Dodał również coś o Dolph'ie Ziggler'ze. Uważa że Dolph poczynił ogromny postęp o przyjścia do WWE i że jest wielkim fanem tego wrestlera.

:arrow: Stephanie McMahon, chętnie by powróciła do na stałe WWE. CT chętnie by wplątało Stephanie w jakiś feud, ale jeszcze sama zainteresowana się nie wypowiedziała na temat rzekomego powrotu.

:arrow: 18-letni mężczyzna chce pozwać WWE tą wiadomość podała gazeta z Louisville w stanie Kentucky , chodzi o sprawę sprzed ponad 10 lat, a dokładnie z Judgment Day 2000. Chłopak został zraniony podczas pojedynku HHH z Rock'iem, do rzekome zranienie podobno doprowadził Rock, po jednej z nieudanych akcji Rock'a młody chłopak otrzymał cios bo HHH się uchylił.

:arrow: WWE podobno poważnie przymierza się do zatrudnienia Sting'a. Sting jest byłym mistrzem Wagi ciężkiej TNA i jeszcze nigdy nie walczył dla WWE, a w obecnej chwili jest wolnym agentem. Dla przypomnienia Sting ma już 51 lat!!!

:arrow: Zwiastun filmu w którym HHH miał zagrać został wycofany przez WWE z Youtube. "The Chaperone", bo tak brzmi tytuł tego filmu, według władz WWE(Posiadają pełne prawa do tego filmu) zwiastun był bardzo słabej jakości i włodarze WWE nie chcieli by widzowie wzięli ten film za niskobudżetową niezależną produkcją.

wwemagazine2011010002.jpg

:arrow: Tak wygląda styczniowe okładka magazynu "WWE Magazine"

:arrow: W maju WWE będzie w Meksyku. 11 maja w Hermosillo, 12 maja w Guadalajara, 13 maja w Mexico City i 14 maja w Monterrey.

:arrow: Spoiler z TNA Genesis

Nowy TV Champion - Abyss

Nowy X Division Champion - Kazarian

Nowi Tag Team Championi - Beer Money Inc

Nowy WHC Champion - Mr.Kennedy

Debiut Matt'a Hardy'ego

:arrow: AJ Styles doznał kontuzji biodra. AJ na Twitter'ze napisał że powróci już wkrótce, ale TNA podało informacje że dopiero za jakieś 6-8 tygodni AJ będzie mógł powrócić na ring.

:arrow: Średni rating TNA w 2010 wyniósł 1.06. Ratingi Czwartkowego iMPACTU miały średnią, 1.11(Jest to spadkiem o ok. 8% z rokiem 2009)

:arrow: Była gwiazda WWE, King Kong Bundy założyła konto na twitter'ze. Oto link http://twitter.com/#!/RealKKBundy

:arrow: Przed wczoraj swoje 28 urodziny obchodził Chris Masters.

ashley.jpg

:arrow: Była Diva WWE, Ashley Massaro, ma wziąć udział w nowym reality show. Program ma być podobny do innego z rs z Tillą Tequillą. O serce Ashley w tym programie mają walczyć panowie i pewną nowością będzie to że będą musieli wykazać się umiejętnościami w mieszanych sztukach walki(MMA)

:arrow: MVP pojawił się na tapingach FCW i podpisywał autografy dla fanów. Montel powiedział również kilka miłych słów o młodych wrestlerach z FCW.

________________________________________________________________________________________________________

Prosimy również o komentowanie:

SotW #26 - viewtopic.php?f=171&p=218143#p218143

Mini Dyskusje MMA - viewtopic.php?f=316&t=29332

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• TadziuU

1

• Turej

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

To co Jim napisał na swojej stronie jest prawdą. Kofi od dawna powinien dostać ten pas. Chętnie zobaczyłbym Kofi'ego z pasem WHC... Ciekawe jak Vince załatwi tą sprawę z tym pozwem.. WWE w sądzie no no :thinking: Nowa okładka WWE Magazine jest fajna, lecz widziałem lepsze. Te spoilery z TNA nie są mi potrzebne, ale muszę wspomnieć, że są dość intrygujące :)

Zgadam się jak najbardziej ze słowami Jim Ross. Także uważam, że Kofi ma potencjał i on jest jednym z zawodników, którzy za parę lat będzie twarzą WWE. A co do tego do Jim Ross powiedział na temat Dolpha to kolejna rzecz z którą się muszę zgodzić. Kiedyś Dolph nie był tak ważną osobą WWE, a teraz? No proszę... No z ciekawością zobaczyłbym Stephanie z powrotem w WWE przed kamerami. Ciekawe jaką rolę miałaby pełnić. Mam fajny pomysł. Ja bym jej dał rolę...... GM Menagera RAW :D Ciekawe by to było. Już wcześniej w wcześniejszych Newsach wypowiadałem się o tym syku co pozywa WWE za sprawę z 10 lat i chcę tutaj przytoczyć pewną wypowiedź, ale nie wiem od kogo dokładnie: "W USA nawet Boga pozywa się że coś jest nie tak" - Więc ten pozew nie jest dla mnie dziwny. Łosz ty... Nie wiedziałem ze Sting ma już ponad 50 na karku. Nie spodziewałbym się no ale chciałbym go ujrzeć w WWE. Jakiś feud z Underatekem? - Dwa dziadziusie? xD Zobaczymy. Mówicie co chcecie ale Jasio na okładce bardzo dziwnie wyszedł. Ale okładka sama w sobie jest zaista :D CO do wyników z Genesis to jeszcze gali nie oglądałem więc nie chcę wiedzieć co się tam stało :D Chris Masters NAJLEPSZEGO!!! Trochę spóźnione no ale zawsze coś. Dobrez że MVP ma dobre zdanie o młodych zawodnikach no i oby tak dalej. Dzięki za newsy i oby były takie kolejne :D

Edit Turek: Brem jak zawsze walczy o swoje :lol

Edytowane przez Gość

A ja się z Ross'em nie zgadzam co do Kofiego. Umiejętności ringowe ma, jest solidnym midcarderem ale raczej nie widze go w ME, nie ma charyzmy, nic się z jego postacia nie dzieje, jest nudny, zdarzył mu się z rok temu feud z Ortonem który był dobre i od tego czasu sama nuda wokół jego postaci. Zgadzam się z Turkiem, Stephani nadawałaby się bardzo dobrze na tajemniczego GM, kiedyś chyba będa musieli go ujawnić a wątpie żeby mieli od początku plan na to kto nim będzie. Sting nadaje się na menagera. Może jakis jeden pożegnalny feud ale czemu w WWE w którym nigdy nie występował? Troche to bez sensu moim zdaniem. Masters 28lat? Wygląda na dużo więcej.

To co powiedział Jim Ross jest prawdą.Kofi zasługiwał na pas IC.No i jest już jedną z największych gwiazd koło których dużo się dzieje w WWE.No i jest też prawdą co mówi o Dolph'ie Ziggler'ze.Fajnie jakby Stephanie McMahon powróciła do WWE,no i jakby została GM ,"CT chętnie by wplątało Stephanie w jakiś feud" najlepiej o pas Divas champion ale ja zostaje przy GM Raw.Po co ten chłopak chce pozwać WWE jak najprawdopodobniej przegra tą walkę w sądzie.Fajnie jakby zatrudniło WWE Sting'a do swojej federacji już zrobił dużo w TNA teraz powinien podbić WWE :D ,może jakiś IC zdobendzie :D .Ta okładką magazynu nawet fajna ale dobra chyba by była też z z CM punkiem i coś związane z Nexus.Może w tym Meksyku opali się Sheemus przez te 4 dni wreścię :D .Nie oglądałem jeszcze Genesis no i muszę obejrzeć ale wydaje się dobre Genesis po Spoilerach.Wszystkiego najlepszego Masters!!!.Dobrze że MVP jest za młodymi zawodnikami.

Co do wypowiedzi JR'a to co do Zigglera zgadzamsię ale Kofi jest strasznie irytujący i uważam, że bez zmiany gimmicku nie będzie w ME. A jeśli o Stingu mowa to stracę szacunek do niego. Przez tyle lat był wierny swoim przekonaniom i jako jedyna gwiazda wykreowana przez WCW, ktora nie zawitają w ringu WWE. Mam nadzieje, że niepójdzie do WWE, bo jak dla mnie wtedy skończy się jego legenda.

Znów przepraszam za krótki post, ale:

i jako jedyna gwiazda wykreowana przez WCW, ktora nie zawitają w ringu WWE

Ten news jest chyba troszkę źle przetłumaczony(bądź czegoś nie wiem), ale Vincent jak będzie chciał Stinga, to jedynie po to by wprowadzić go do Hall o Fame( a z pewnością mu się to należy), bądź też sprowadzić go jako GM'a czy coś w tym rodzaju. Nikt nie mówi, że Borden ma walczyć, choć w sumie niewykluczone, że chcą go jako przeciwnika Tejkera(emocje - spoko, ring =; ).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Tak jak mówił Ross, Kofiemu należy się pas IC. Ciekawe z kim teraz będzie feudował, ale pewnie ze Swaggerem. Jack również zasługuje na IC Title, a nawet na coś więcej, lecz po stracie pasa wagi ciężkiej stał się mało znaczącą postacią w federacji. J.R również podobnie jak ja, jest wielkim fanem Zigglera, więc widać że Dolph zasługuje na coś więcej niż dotychczas miał okazję dostać. Kurcze, ostatnio dużo mówi się o tym człowieku, który chce pozwać WWE za... no właśnie za co w końcu. Jedni piszą tak, a drudzy inaczej. Nie wiem po co niektórzy ludzie rozsyłają różniste ploty po internecie. Potem człowiek nie wie, co tak naprawdę się zdarzyło. Tak czy inaczej nie wierzę w to, by ten fan wygrał sprawę w sądzie. Mi się wydaje że WWE jednak będzie chciało żeby Sting pojawił się na Wrestlemanii w roli wrestlera. Nie wiem kogo miałby być rywalem, ale zobaczymy. Potem może rzeczywiście objąć funkcję managera. Stephanie również chce powrócić na stałe. Może jednak to Ona zostanie tym anonimowym GM'em jak już koledzy wyżej wspomnieli. Miejmy nadzieję że AJ szybko wyzdrowieje i dojdzie do pełnej sprawności. Najlepszego dla Mastersa :P.

Dzięki za newsy :).

Ja uważam że Kofi ma atrybuty na ME ale Dolph??Ma fajną postać ma w zasadzie wszystko ale dla mnie to byłby uper midcarder ze względów bogatości WWE których pewnie większości nie wykorzystają.....Sting jakby przeszedł do WWE to zrobiłby raczej błąd,chociaż patrząc na chyba nowego ME Jerry KIng Lawler to Sting miałby rywala blisko swojego wieku:P i może z nim by feudował.Osobiście widziałbym Stinga w TNA robiącego z Nashem jakąs stajnie coś na wzór MEM

Może i Kofi zasłużył na pas IC, ale nie wiem czy danie mu go było dobrym pomysłem. Szczerze to wolałbym jakiś poważnieszy fedu (np. z Barrett'em), który mógłby go pochnąć w stronę Main Eventu. Tak jak napisał Sebu myślę, że Vince chciałby sprowadzić Stinga aby wprowadzieć go do Hall of Fame albo coś innego, a nie żeby walczył. No i chyba potwierdziło się to, że o tym wygwiazdywaniu przez MVP'iego zawodników FCW to była zwykła plotka. Sory, że tak krótko. Dzięki za newsy.

ksgj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...