Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Genesis 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Genesis 2011. A oto walki:

1.

X Division championship

Jay Lethal vs Kazarian

2.

Knockouts championship

Madison Rayne vs Mickie James

3.

TNA Tag Team championship

Motor City Machineguns vs Beer Money

4.

Singles Match

Brother Ray vs Brother Devon

5.

Televison championship

Abyss vs Douglas Williams

6.

Singles Match

Rob Van Dam vs Matt Hardy

7.

#1 Contender's Match

Matt Morgan vs Mr.Anderson

8.

TNA World Heavyweight Championship

Jeff Hardy vs Mr.Anderson

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• randyorton8

1

• Lontek

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Według mnie bardzo ciekawy pomysł,walka moze jakos nie najwyższej klasy ale to co ogólnie się działo,było nie dość że bardzo dobre,to jeszcze po tym segmencie Tna otworzyło Sobie droge do zrobienia nowych feudów i ciekawych anglów

Powiem, tak. Może mój wybór będzie monotonny i powtórką z rozrywki ale według mnie ta walka była równie dobra jak każdy występ tych dwóch tag'ów. Głos oczywiście poszedł na walkę Motor City Machineguns vs Beer Money. Właśnie tutaj zaskoczeniem dla mnie była wygrana Beer Money. Jeśli chodzi o walkę, to była bardzo przyjemna, no jak każda w ich wykonaniu, było sporo akcji tag team'owych, sporo emocji ale końcóweczka ssała, przez taki głupi pin wygrało Beer Money. Trudno, nie ważne. Poza tym głos na nich za to, że w poprzednim roku robili świetne walki, tak jak i z początkiem tego nowego roku robią dalej to co do nich należy.

ahfo.png

luba_049.png

Na początek niestety musze zauważyć że nie ma tu zdecydowanego faworyta jak dla mnie. Żadna walka jeśli chodzi o poziom nie była jakaś wyjątkowa. Ostatni mecz zdycdowanie był mega zaskoczeniem, jeszcze nie jestem pewien czy pozytywnym czy negatywnym ale zaskoczeniem był napewno. Ale to za mało, Jeff zrobił się beznadziejny w ringu i myśle że dletego zabrali mu tytuł. Ja się wacham między dwoma walkami które miały najlepszy poziom ringowy i też były jakies emocje a chodzi o Tag Team Championship i o X division Championship. Żeby nie być monotonnym i nie głosować schematycznie w sensie że jak nie ma faworyta to głos na tagi bo nie raz tak robiłem to zagłosuje na Kazarian vs Lethal. Panowie zrobili całkiem dobrą walke, coś się działo, końcówka fajna, troche akcji z lin, fajnie że Kaz zdobył pas. Tak więc głos na opener.

Głosuję na walkę Tag teamową. Według mnie to jedyny mecz, który czysto ringowo a nie emocjonalnie trzymał poziom. Wiele akcji drużynowych z obu stron. Świetnych akcji. Szkoda, że Gunsi stracili pasy ale ileż można je mieć :P

Według mnie walka o pas TNA World Heavyweight Championship można uznać za najlepszą walkę Genesis. Dlaczego? Ponieważ była długa, oraz przede wszystkim ciekawa. Dużo się działo, mieszało się dużo zawodników i można było zauważyć ten "szok" ze strony zawodników TNA. Ogólnie cała walka trzymała wysoki poziom przez cały czas jej trwania i było cały czas napięcie i zadawanie pytań - Co on zrobi? Czy to już koniec? Na prawdę według mnie była najlepszą walką tego PPV. Ta walka była jedną dzięki której ogólnie całej gali podbiła punkty :D

Zdecydowanie walka o pas TNA World Heavyweight Championship. Była długa, emocjonująca i cały czas trzymała w napięciu. Wiele interwencji zawsze troche zmienialo postac rzeczy i strona odwracała się, ale poznaliśmy nowego mistrza. Zdecydowanie ta walka najlepsza, dla niej obejrzale, cale PPV i na nia oddaje głos.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Wybrałem walkę o X-Division Title. W całym starciu nie widziałem nic co by mnie porwało, ale kolejne walki były tylko gorsze. Wogóle całe PPV było najgorsze od dawien dawna. Żałuję że straciłem tylko czas na ten shit. Dowiedziałem się jednak bardzo przygnębiającej rzeczy... Tak naprawdę nie wiem co to wrestling. Dlaczego tak sądzę? Przecież Fat Hardy powiedział że jeśli komuś nie podobał się pojedynek w Jego wykonaniu to się właśnie nie zna na wrestlingu. Robek się starał, a Matt? Był jeden bulldog z trzy neckbreakery i koniec. Rzeczywiście, miało się co podobać. Za kilka dni Matt powie że rok 2011 będzie należał do Niego (już od wielu, wielu lat tak mówi). Żal mi tego człowieka, jest żałosny... Jeżeli On nazywa tę walkę świetną, to mam na to tylko jedno wytłumaczenie - Matt oglądał walki tylko z udziałem samego siebie. Co mnie jeszcze wkurzyło? MMA Exhibition, czy jak to się tak zwie. Nigdy nie byłem i nie będę zwolennikiem mieszania MMA z wrestlingiem w taki sposób. Wyszło strasznie sztucznie, tak jak się spodziewałem. Kurczę jeszcze realizator popełnił błąd i było widać żyleteczkę u Kurta. Dobra, niestety nie dopatrzyłem się niczego pozytywnego na tej gali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Bret Hart wypowiedział się na temat Dungeon Wrestling w niedawnym wywiadzie dla The Takedown na SI.com. Dungeon Wrestling to promocja prowadzona przez syna Breta, Dallasa Harta. Często organizują gale w Victoria Pavilion w Calgary, obiekcie często wykorzystywanym przez terytorium Stu Harta, czyli Stampede Wrestling. Hart powiedział w rozmowie z SI.com, że zawsze zachęcał syna do naśladowania tego, co robił Stu Hart ze Stampede Wrestling. Hart stwierdził: Bret stwierdził, że niektóre ga
    • MattDevitto
      Był terminator Cena, był Roman, jest Cody
    • Bastian
      Tak jest. Lecisz dalej.
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw Independent Wrestling Summit Data: 07.03.2026 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Niemcy Arena: Turbinenhalle 1 Format: Live Platforma: independentwrestling.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT D Generations 8 Data: 07.03.2026 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Imaike Gas Hall Format: Taped Data emisji: 10.03.2026 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...