Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #27 by Luba

Temat pracy: Next Whim?

Termin oddania: 16 styczeń (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera\kę którego chce sobie sprowadzić federacja. (dowolna)

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #0 = dyskwalifikacja, praca łamie regulamin, ponieważ autor nie jest aktywnym user'em. :)

mariablackborder.png

Praca #1

sting4.png

Praca #2

shelton.png

Praca #3

fathardy.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• patryniu

1

• SweetChinMusic

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 5+ - woooow, super mega praca, nie ma się czego czepić nie ma 6 tylko dlatego że...

[Praca 2] - 6 - WOOOOOOOW. ... że ta jest jeszcze lepsza :D Może troche ciemna ale to nie przeszkadza, świetny klimat i świetna praca SOTW!

[Praca 3] - 3 - no ta zdecydoanie odstaje od konkurencji, ten ukośny napis troche bez sensu, w głównym napisie nie widać w ogóle H no i ogólnie taki nieład

[Praca 1] - 3+ - Światło trochę przesadzone, napis zbyt skromny i mało wyrażający. Ogółem napaćkana praca, jest dobra ale nie ma co szukać wśród takiej konkurencji.

[Praca 2] - 5+ - SotW. Ocena mówi sama za siebie, szkoda że praca taka ciemna i chciałbym ujrzeć jakiś ciekawszy napis. Pomysł jak i wykonanie znakomite oraz bardzo dobre wtopienie.

[Praca 3] - 4- - W tle dwa stocki to nawet dobry pomysł. Ukośny napis raczej zbędny. Ogół pracy dobry, może małe odbiegnięcie od tematu z racji tego, że Fatt już jest w TNA, chyba że źle to interpretuje (czyt. temat).

[Praca 1] - 3 - Średnia pracka. Chu*owe kolory, słabiutki napis i nieciekawe tło.

[Praca 2] - 6 - Pietrek/Daimon/Ziutex. Któryś z nich, z nastawieniem na tego pierwszego, bo on się ostatnio bawi tym topazem czy jak to się tam zwie i robi słabe napisy :P Niesamowicie mi się podoba ta praca, mistrzostwo świata.

[Praca 3] - 3- Jakoś tak nie przypadło mi do gustu. Ta tekstura(?) na ręku Matta zupełnie zbędna, napisy równiez bardzo słabe.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

[Praca 1] - 5 - bardzo dobra praca, fajnie ukazana postać

[Praca 2] - megaa, super ukazana jest postać, świetne tło, a całość przypomina mi jakąś rycinę jaskiniowca, genialne :D

[Praca 3] - 4 - praca trochę odstaje od pozostałych, trochę za dużo tutaj tego wszystkiego.

akerdrugi.png

[Praca 1] - 4 - Praca fajna, tylko, że za dużo światła. Ale tak to jest Ok :)

[Praca 2] - 6 - Nie będę ukrywał, praca zajebista, może trochę za ciemna, ale ocena najwyższa się należy :D

[Praca 3] - 4 - No muszę przyznac, że są tylko 3 prace, ale SotW na poziomie. W tle wykonywane akcje i na środku postać. Skomplikowana praca, ale dobra ;)

#1 - 4+ - Praca świetnie wykonana, nie mam zastrzeżeń co do wykonania, ale to nie jest styl, który mi podchodzi.

#2 - 5 - Choć ta praca z tego co widzę zyskuje mnóstwo głosów, tak samo u mnie dostanie mocną piątkę. Świetnie wykonana, piękny efekt.

#3 - 5+ - Ta praca podoba mi się najbardziej. Kolorystycznie wygląda pięknie, nie mam żadnych zastrzeżeń.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

[Praca 1] - 3 - dużo się dzieje, za dużo zdecydowanie. Ponadto trochę za jaskrawo, no i kontrast za duży.

[Praca 2] - 4+ - elegancko wyglądają filtry i ogólna kompozycja pracy, ale zdecydowanie za ciemno

[Praca 3] - 3- - niby schludnie, ale prosto i bez polotu, słabe napisy i brak ciekawych efektów

[Praca 1] - 5 - Ładnie wykonana, na początku myślę że najlepsza, ale jednak poniżej przewyższa, ale nie za dużo. Ładne podświetlenie, nie wiem czy to ogień czy co, ale świetnie wygląda.

[Praca 2] - 6 - Zdecydowanie najlepsza praca w tym SotW'cie. Świetnie dobrane tło i wspaniałe wykonanie wtopienia. Gratulację bo na 100% ta praca wygra.

[Praca 3] - 4 - Świetna, praca, ogólnie wszystkie pracki są świetne, czyli poziom jest bardzo wysoki, ale jednak ta praca w stosunku do tamtych wyżej jest bardzo dobra. Ogólnie praca wygląda bardzo ładnie.

Po pierwsze, czy można dodawać do sotw pracki wrzucane już wcześniej? (via. Matt) Jeżeli tak to już będę wiedział..

[Praca 1] - 2 - Za samo dodanie, bo wykonanie kuleje.

[Praca 2] - 5- - Dwa razy napisane 'TNA Star' dziwi.. nie wiem ocb. Samo wykonanie niezłe, jest klimat, czyli to, czego mi nie udaje się uzyskać.

[Praca 3] - 4 - Jest nieźle, trzeba spróbować czegoś nowego z napisem (sam to znam) i.. to co pisałem na samej górze.

Dop. Luba Ogólnie to nie można ale chciałem aby były 3 prace na sotw, a nie chciało mi sie robić, więc wrzuciłem już swoją.

Dop. Pietrek Skoro nie można to nie ma wyjątku dla nikogo, nawet dla prowadzącego. IMO nie uznajemy głosów na Twoją pracę.

[Praca 1] - 4 - No praca także dobra, tylko trochę za dużo wszystkiego nawalone i za bardzo wali światło po oczach ale ogólnie tak jak Sting nie jest źle :)

[Praca 2] - 4 - Trochę nie pasuje mi tło, i wygląd Stinga (Render) jakby jego głowa wtapiała się jeszcze z tyłu ale to może moje takie spojrzenie. Ogólnie praca dobra nie jest źle.

[Praca 3] - 3 - Za bardzo za ciemna, do tego 2 razy ten sam napis niepotrzebnie, kolorystyka no taka sobie jeśli miałbym wybierać z tych trzech to niestety najsłabsza.

Praca 1 - Średnia Głosów: 3,95

Praca 2 - Średnia Głosów: 5,27

Praca 3 - Średnia Głosów: 3,70

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #27: ZiuteX i jego praca z Shelton'em Benjamin'em!

shelton.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...