Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Valentino Puccio nie żyje, Awesome Kong i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

:arrow: CM Punk oficjalnie zadebiutował w grupie Nexus. Miało to miejsce podczas House Show’u, kiedy to pokonał Marka Henry’ego, właśnie w głównej mierze dzięki Nexus’owi.

:arrow: Valentino „Big Val” Puccio zmarł 07.01 (piątek) w wieku 45 lat. Zmany był m.in. z występów w ECW . Od zawsze cierpiał na otyłość (180cm/240kg!!!) i to było jednym z powodów jego śmierci. (Na zdjęciu z lewej)

Leader-of-Nexus-Wade-Barrett.jpg

:arrow: Wade Barrett vs Big Show na następnym Smackdown. Oto zapowiedziana walka na 100% na najbliższe Friday Night Smackdown, co raczej już potwierdza przenosiny byłego lidera Nexusa na Smackdown.

:arrow: Spoiler ze Smackdown:

Mamy nowego mistrza Intercontinental’nego, jest nim Kofi Kingston. Dolph o dziwo po stracie pasa został pretendentem do pas Wagi Ciężkiej dzięki Vickie Guerrero, która dodała go do walki o miano pretendenta. Vickie miała kontrolę bo nieobecny był Theodore Long.

:arrow: Raw 22 Maja odbędzie się w American Airlines Arena w Miami na Florydzie.

:arrow: Jak podawałem w poprzednich newsach WWE zastanawiało się nad walką na Royal Rumble o pas WWE, trzech bądź czterech zawodników. Nie wykluczone ze obejrzymy cos takiego jak było ze Smackdown przed TLC, czyli, że zapowiedziano walkę Singlową, a potem dojdzie do tego Sheamus i Morrison. Plany nie są pewne, bo Ci dwaj zawodnicy mieli raczej odgrywać jakąś rolę w RR Matchu, dlatego nie podjeto jeszcze decyzji.

:arrow: Pietrek pisał w newsach o prawdopodobnym dodaniu Maxine do Nexusa. Niektórzy jednak przewidują to, że Awesome Kong ma zadebiutować i trafić do tej grupy.

Total Nonstop Action Wrestling

:arrow: Nadal nieznane są losy Stinga. Nadal jest on gwiazdą TNA, ale Vince McMahon poważnie myśli o dodaniu go do Hall Of Fame oraz o tym aby wziął w jakiś sposób udział w tegorocznej Wrestlemanii.

:arrow: Ostateczna karta na TNA Genesis:

#1 Contender's Match

Matt Morgan vs. Mr. Anderson

MMA Match

Jeff Jarrett vs. Kurt Angle

TNA Tag Team Title Match

Beer Money vs. The Motor City Machineguns

TNA X Division Title Match

Kazarian vs. Jay Lethal

TNA Television Title Match

AJ Styles vs. Douglas Williams

TNA Knockouts Title Match

Mickie James vs. Madison Rayne

Rob Van Dam vs. Mystery Opponent

Brother Ray vs. Brother Devon

Inne

:arrow: Były zawodnik WWE - MVP był obecny wśród publiczności w czwartek na FCW. Podobno wygwizdywał niektóre młode gwiazdy.

JimRossPicture.jpg

:arrow: Jim Ross zapowiedział na swoim oficjalnym koncie na Twitter’ze, że będzie obecny na przyszłej gali FCW.

:arrow: Pojawiły się plotki aby Dragon Gate USA miały zasilić takie postacie jak Kevin Steen i nie kto inny jak Low Ki!

Prosze, nie wińcie mnie i nie zabijajcie mnie za taką ilość newsów, ale jest niedizela i nic sie nie dzieje. Licze na rozgrzeszenie, Amen!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

1

• Nathan1674325991

1

• Krzysiek680

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No to mamy oficjalnie CM Punka w Nexus. W końcu to nastało :D Nie znałem tego wrestlera ale Valentino „Big Val” Puccio R.I.P.!!! :( Widzę że te Newsy to takie potwierdzanie. CM Punk oficjalnie w Nexus no i Wade Barrett na 100% w SD! W końcu to wydarzenie nastało. Czekać nie musieliśmy długo. Nie wiem czy nadal jest cisza spoilerowa. Wydaje mi się że nie, ale jednak uszanuje to, ze nie którzy nie mają czasu na oglądnie z dnia na dzień gale, więc daje w spoiler:

No trochę to upokarzające dla Kofiego. Według mnie ten pas był takim śmieciem do przetworzenia. Dolph dostał szansę na coś więcej więc trzeba było się pozbyć starego śmiecia no i dali ten marny pas Kofiemu. Według mnie ten pas jest bezsensownym pasem w WWE. Albo on będzie bardziej wartościowy albo do widzenie z tym pasem!!! Ale co do Dolph'a i jego ogromnego pushu więc gratulację i jak najbardziej zasługuje na pas WHC

Co do babki w Nexus to nawet mi na myśl nie przyszło że do WWE przecież przychodzi Awesome King i ona może się pojawić w Nexus. Nie mam pojęcia, ale według mnie Maxine pasuje lepiej. Według mnie Sting powinien jak najbardziej być dołączony do HoF. Ostateczna karta na Genesis bardzo ciekawa i myślę, że sama gala w obie będzie taka sama. Dobrze że MVP nie zapomniał do końca o WWE no i dobrze że przygląda się młodzikom. Na pewno dla młodzika to zaszczyt, aby MVP oglądał jego walkę :D Co do Jim Ross to gdzieś czytałem ze on będzie się zajmował młodzikami w FCW. Pomagać ma im niby w staniu się prawdziwymi gwiazdami. Szkoda że Kaval musi się marnować, ale czy do końca marnować? Ale wolałbym go widzieć w WWE. Dziękuję za newsy i czekam na koljne :D

Punk jako przywódca Nexus... To jest to. Ciekawie i teraz tylko czekać na jego pierwszą walkę na Raw jako przywódca Nexus.Walka na SD która wiąże się z przeniesieniem Baretta na SD nie zapowiada się ciekawie. Wade znalazł się na niebieskiej gali pewnie tylko po to aby feudować do WM z Andrzejem :P.

Ziggler nie ma szans na pas, ale za to jest świetna szansa na wykręcenie bardzo dobrej walki na Royal Rumble. Cała ta sytuacja jest bardzo zaskakująca bo jeszcze kilka dni temu był mistrzem IC i kisił się w mid cardzie :P . Jednak pozytywna decyzja bo Ziggler na pewno umie walczyć i jego walki się ciekawie ogląda.

Żeńskie Nexus? Jestem na tak, bo z pewnością spowoduje to jakieś ciekawsze wydarzenia wśród div WWE.Bardzo by było fajnie jakby WWE doprowadziło Stinga do Hall Of Fame. Ten zawodnik naprawdę zasłużył na to i mam nadzieję że się pojawi na Wrestlemani 27.Karta na Genesis zapowiada sie niźle,ale szału nie ma.Dobrze ze MVP pojawil sie na FCW.Dobrze ze Jim Ross pojawi sie naFCW pewnie bendzie pomagal młodzikom.Low Ki i Kevin Steen w DGUSA, ehh to bedzie coś, jak dla mnie Dragon Gate USA to obecnie najlepsza federacja na świecie, Low Ki napewno robiłby tam genialne walki. Czujecie taką walkę Low Ki vs Ricochet vs BxB Hulk vs Dragon Kid.

lig48.jpg

Nie wiem kim był Valentino „Big Val” Puccio ale niech spoczywa w spokoju...awesome kong w nexus?? :shock::shock::shock: przecież ona tam nie pasuje przeciez jak ja wkurza to ona ich roznieisie =)) Maxine bardziej tam pasuje.w ońcu się stało barret na SD ciekawe czy del rio też przeniosa??

napewno na RR dolf pasa nie dostanie ale pewie cos koło połowy roku napewno będzie WHC championem

Dla młodych gwiazd to napewno zaszczyt że MVP i JR ich obserwuja w FCW i napewno JR przyda się młodym do treningu.

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Chyba nie znałem Valentino Puccio, ale nie mniej jednak niech spoczywa w pokoju. Kurczę, dlaczego ja nie pomyślałem o Awesome Kong. Według mnie Ona idealnie pasowałaby do grupy Nexus. Moim zdaniem całkiem możliwe jest to, że zobaczymy ją za niedługo jako członkinię tejże stajni. Ciekawi mnie, czy Sting skusi się na propozycję WWE. Może rzeczywiście wda się w jakiś feud i zobaczymy Go w jednej z walk na Wrestlemanii. Pachnie mi tu powrotem w Royal Rumble Matchu. Zobaczymy jednak co z tego wyniknie. Z tym wygwizdywaniem gwiazd na jednej z gal FCW przez MVP, to pewnie plotka. Niektórzy ludzie mają we krwi przekręcanie wszystkiego jak się tylko da. Ja z kolei słyszałem że Montel bardzo chętnie obserwował zmagania młodych gwiazd.

Dzięki za newsy :).

No i bardzo dobrze że Punk oficjalnie został liderem, jeszcze tylko musza to potwierdzić na Raw bo nie wiadomo jak do tego podejdzie Otunga i reszta grupy. Z Barrett'em też dobrze się stało, wygra feud z Show'em i będzie gotowy na Taker'a. Nie wiem czemu to w spoilerze jest na ale niech będzie

Bardzo dobrze że Dolph skoczył na wyższy level, widać że dostrzegają jego potencjał i talent. Co do tego że Kofi jest nowym mistrzem to mi się akurat wcale nie podoba. Po pierwsze głupio że pas krąży w kółko, pozatym Kofi był mega nudnym mistrzem i teraz pewnie nie będzie inaczej. Dostanie jakis feud ze Swaggerem czy z Rhodes'em pewnie.

Sheamus bym tam nie pchał, wole go w RR matchu bo wtedy jest większe prawdopodobieństwo na powrót HHH natomiast Morrison'a bym jak najbardziej w tej walce widział. Napewno o niebo podnisie jej poziom a w RR i tak pewnie nic znaczącego by nie zrobił. Hmm moim zdaniem Awesome Kong nie pasuje do Nexus, tam powinna być jakaś laska do sparowania z Punkiem a nie goryl. Maxine lepiej tam pasuje a juz w ogóle najlepiej Melina. No jakby Sting się pojawił na RR tu by było coś, wygrać by nie wygrał ale napewno mógłby rozpocząć jakis feud do WM'ki.

Sting W HOF?? Jeśli tak to stracę dla niego cały sz, powód?? Całe zycie nie chciał słyszeć o WWE a teraz ma wstapić do HOF? Nie nie nie, tak być nie może. Awsome Kong w Nexus, no mogło by być ciekawie, taka "dominujaca kobieta" ale wtedy nie wiem czy Punk utrzymałby przywudtwo :D. Co do Low Ki W DGUSA to nie mam zdania, fakt faktem wrestler świetny lecz federacji kompletnie nie znam.

sig.png

Nie znałem Valentino Puccio, ale niech spoczywa w spokoju. No i dobrze się stało, że Punk został liderem Nexusa. Wrócił po kontuzji i dobrze, że mają na niego jakiś pomysł. Pomoż to też Barrett'owi w jego karierze solowej. A co do właśnie Barrett'a to wszystko wskazuje na to, że na WM'ce zawalczy z Taker'em. Tylko pytanie czy będzie to feud o WHC ? To chyba mało prawdopodobne.

Widać, że Dolph poczynia coraz większe postępy i WWE to zauważyło. Na zdobycie pasa raczej za wcześnie, ale za jakiś czas napewno będzie miał pas WHC. A co do Kofi'ego z pasem to pomysł średni. Gdyby Kaval nie odszedł to wydaje mi się, że on byłby IC Champion'em.

Dodanie Morrisona do walki o pas WWE na RR to dobry pomysł, ale Sheamus'a widziałbym bardziej w RR Match'u. Z MVP to raczej zwykła plotka, bo mało prawdopodobne, aby Montel takie coś robił. Pojawienie się Stinga a WM'ce byłoby bardzo fajne.

Dzięki za newsy :)

ksgj.png

Cieszę się z tych decyzji WWE, bo Punk w Nexus i Barrett na SD to ciekawe rozwiązania. No i dobrze, że Punk liderem Nexusa był niespodziewanie, bo o ile się nie mylę to nie było ani jednego spoilera. Nie znałem tego wrestlera, ale R.I.P!!! :( Co do babki w Nexus to miałoby nawet sens, że przychodzi Awesome Kong, ale Maxine się lepiej nadaje. Dam to w spoilerze, bo warna mam i nie chcę ryzykować :P

Ziggler stracił pas, ale z nim może być tak samo, jak z Mizem, czyli strata pasa może równać się Main Event, ale chyba jeszcze za wcześnie. Dodanie JoMo do walki o pas to dobry pomysł, ale Sheamus może coś zdziałać w Royal Rumble Matchu, który (tak mi się wydaje) wygra Christian i mamy walkę Edge-Christian na WM 27.

Z newsami nie za dobrze, ale jak na jeden dzień to nawet nawet...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...