Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Barrett na SD, Sting w HoF? i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

47495282.png

:arrow: Fan pozwał WWE! Na Judgment Day 2000 odbyła się walka HHH vs The Rock w stypulacji iron man. Gdy akcja przeniosła się na trybuny ludzie zaczęli się chaotycznie przesuwać i kobieta spadła na chłopaka, który później miał problemy z nogami i kolanami. Potrzebna była operacja. Jednak już wiadomo, że ma mało szanse bo w tym samym czasie grał w football i mógł narazić się na inne kontuzje, więc ciężko będzie mu to udowodnić.

:arrow: Wade Barret na SD.. to już pewne? 99%. Jego występ został zapowiedziany na jeden z house showów, gdzie ma zmierzyć się z Big Showem zamiast.. Del Rio!

:arrow: WWE zaczyna się poważnie zastanawiać nad dodaniem kobiety do Nexus. (Maxine się nada, przekonałem się do jej wyglądu : >)

:arrow: W gazecie The Sun pojawił się artykuł o tym, jakoby WWE miało zatrudnić jakiegoś wielokrotnego mistrza TNA. Chodzi tu o Stinga, ponieważ WrestleMania odbywa się w 'domu WCW' Atlancie, więc chcieliby go dodać do Hall of Fame.

:arrow: WWE zamierza od tej pory 'wystawiać' CM Punka razem z Nexus również na live eventach.

stephanie-mcmahon-clash_display_image.jpg?1274279179

:arrow: Podobno już od dłuższego czasu Stephanie McMahon nie jest bardzo zaangażowana z wymyślanie storyline'ów w WWE. Chciała spokojnie przygotować się do narodzin trzeciego dziecka. Zamiast niej, jeszcze więcej do powiedzenia miał Triple H. Informator mówi, że: "Można powiedzieć, iż wszystkie decyzje muszą przejść przez Vince'a McMahona, ale to Hunter jest mózgiem tego wszystkiego. To on zajmie rolę VKM."

:arrow: Ostateczna karta na Genesis (nie będzie tak źle)

#1 Contender's Match

Matt Morgan vs. Mr. Anderson

MMA Match

Jeff Jarrett vs. Kurt Angle

TNA Tag Team Title Match

Beer Money vs. The Motor City Machineguns

TNA X Division Title Match

Kazarian vs. Jay Lethal

TNA Television Title Match

AJ Styles vs. Douglas Williams

TNA Knockouts Title Match

Mickie James vs. Madison Rayne

Rob Van Dam vs. Mystery Opponent

Brother Ray vs. Brother Devon

posucha..

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Droopi

1

• Hacjend

1

• Krzysiek680

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No przyznaje sie, pozwałem WWE. Powinno brzmieć: fanfanfan pozwał WWE! No problemy z kolanami, a teraz to nikt nic nie widział tak? Wygrałem sprawe i dawac kase! ZŁODZIEJE! O walkach na house show'ach pisalem, ale to fajnie bo na Barretta oprócz feudu z Punkiem i Face turnu nie było planu, bo w parze z Ceną by chyba nie bylo fajnie. maxine już kiedys niby dla jaj zakładała i pozowała w koszulce Nexusa więc moze to nie bylo takie fałszywe. Hunter zawsze miał wplywy w WWE i czy to przezs Stephanie czy inaczej zawsze jak mial cos do powiedzenia to to sie pojawiało. Newsów troche mało, ale wiem jak to teraz jest bo sam teraz pisze wiec widze jakie nudy sa szczegolnie w weekend.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Co do kolesia który pozwał WWE to jeden wielki ŻAL!!! Było to 10 lat temu a mu się coś przypomniało. Na 100% przegra sprawę, bo jak napisałeś za dużo powodów to on nie ma :D No i świetna wiadomość. Wade Barrett prawie na pewno na SD! Myślę, że to najlepsze rozwiązanie dla jego osoby. Na Raw juz za bardzo nie am co robić więc czekamy co pokaże na SD! Zgadzam się z tobą Pietrek że do Nexus chyba jako jedyna pasuje Maxine i to właśnie ją chyba zobaczymy w Nexus, ej a może powróci do WWE Serena :D Ja bym ją z chęcią zobaczył z powrotem w WWE, ale to chyba niemożliwe :( Już wiadomo co będzie robić Hunter gdy skończy swoją karierę w ringu - Przejmie WWE. Ale trafił sobie na żonę :D Nie no, gratulacje. Dzięki za newsy i czekan tradycyjnie na kolejne :D

Komentować Audycję :Dviewtopic.php?p=218020#p218020

O tej sprawie pisac nie będę za wiele. To przecież ameryka, mnóstwo jeszcze głupszych spraw ludzie wygrywali... Barrett na SD to świetna wiadomośc moim zdaniem i dobre rozwiązanie. Jeżeli ma walczyć z Takerem to musi troche "podmocnić" swoją postać i tu idealnie pasuje feud z Big Show'em. Jeżeli go wygra i przypnie olbrzyma po tak długim czasie to będzie gotowy na Taker'a. A jeżeli jeszcze by wykonał na nim Wasteland to już w ogóle. Na Henrym mu się udało więc może i z Showem wyjdzie. Kobieta w Nexus to fajny pomysł ale moim zdaniem to nie powinna być żadna Maxine tylko... Melina! I wszystkie pasy Raw dla Nexus łącznie z kobiecym. Karta na Genesis fajna.

Z tym gościem to jakaś totalna pomyłka. 11 lat i teraz mu sie przypomniało ? Ciekawe kto jest bardziej winny. WWE czy ci nie ogarnięci Amerykanie. Cóż, to przecież USA, a tam jest wszystko możliwe (jak np. dostanie dożywocia za kradzież 11 dolców :| ) wię nie wykluczone, że ten gość wygra rozprawę. Z Barrett'em, to już chyba pewne na 100%, bo będzie walczył z Big Show'em na następnym SD. Co do Stinga to nie wiem czy jego pojawienie się na WM'ce jest możliwe. Widać, że Triple H ma coraz większą władzę i kto wie może wkrótce to on będzie prezesem ?

Dzięki za newsy

ksgj.png

• Styl:  Jasny

Co do tego pozwu, to zdarzyło mu się to 10 lat temu i tak nagle sobie o tym przypomniał? Coś mi się nie chce wierzyć. Pewnie brakuje mu na coś kasy i chce wyciągnąć ile się da. Jestem również ciekaw co dalej z Barretem. Szykuje się mały feud z Big Showem, który może być mu ciężko wygrać. Ale jak ma walczyć na WM z Takerem to CT musi go jeszcze podpushować. Co do Nexus to czekam na to od dawna. Bodajże od chwili jak Maxine umieściła na Twitterze zdjęcie w koszulce Nexus. I osobiście z chęcią bym ją widział w żółtych barwach. Z drugiej strony chciałbym także jakiejś Knockout w ścisłym Immortal. Chcą mieć wszystkie pasy, a o pasie kobiet jakoś zapomnieli. :) Karta na Genesis nie jest zła.

Więc jeśli chodzi o tego gościa to nie wiem.. On teraz pozwał dopiero WWE o coś co stało się 10 lat temu? ehh pomysły.. No ale nie będę się więcej zastanawiał nad tym, ponieważ większych szczegółów nie znam może mieć i rację.. NIE WIEM. Świetny pomysł z przeniesieniem Beretta, ALE! no właśnie, ale feud z big showem?? proooszę.. toż to żałosne, walki będą wolne i nudne. Big show jako face jest po prostu wielkim miśkiem dla dzieci, który nie wiem co w ogóle robi w ringu. Nie obchodzi mnie ile jest WWE dla mnie nigdy nie był ciekawy, a dawanie mu feudu z zawodnikiem, który jest na starcie kariery WWE jest absurdem.

• Styl:  Jasny

Ta sprawa to jedno wielkie nieporozumienie - no ale to Ameryka - tam przecież można pozwac Boga do Sądu!! :D (była taka sprawa parę lat temu). Wade na SD! bardzo by pasował - i tak jak wspominał BREM jego feud z Gigantem byłby świetną podbudówką pod feud z Taker'em, który o dziwo musi się przecież zemścic za Bragging Rights. Kobieta w Nexus - hmmm to jest ciekawe a zarazem ryzykowne. Niebawem pewnie wszystkie tytuły RAW wpadną w ich ręce, łącznie z kobiecym. Bardzo bym chciał aby tą kobietą była... Serena(te czasy SES ehh), ale to w 100% niemożliwe. Pewnie będzie to diva z NXT 3 chociaż kto wie. Władza w rękach HHH?? Czemu nie - chociaż i tak teściu będzie miał na pewno coś do powiedzenia :) Natomiast Genesis zapowiada się nieźle, mimo że karta nie powala. Chyba będzie face turn AJ'a i będzie montował ekipę przeciwko Immortals i Fourtune. Co będzie to będzie. podziękował za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Ten fan to ma zapłon. Tyle czasu minęło, a On teraz się obudził. Gdyby pozwał WWE zaraz po tym zdarzeniu to myślę, że jak najbardziej jego wygrana w sądzie byłaby prawdopodobna. Teraz lepiej żeby dał sobie spokój... Barrett na SD to już rzeczywiście pewna informacja. Denerwuje mnie tylko to, że został wyrzucony z Nexus i jak gdyby nigdy nic poszedł do niebieskiego brandu. Liczyłem na feud z Punkiem, a tu klapa. Kobieta w Nexus, to nie jest zły pomysł. Pietruś widziałby tam Maxine, a ja zdecydowanie nie :P. Ciekawe czy ową divę pozyskano by z FCW czy z głównego rosteru. Tak, WWE bardzo chce pozyskać Stinga po to by wprowadzić Go do HoF. Chciałem się dowiedzieć czegoś więcej i wynalazłem bardzo ciekawą informację, choć nie wiem czy to nie plotka. Podobno Vince chciał żeby Sting stoczył pojedynek na Wrestlemanii. Dla mnie to byłoby ogromne zdziwienie, ale może coś w tym jest. Stephanie niech lepiej zajmie się rolą matki bo podobno nie jest lubiana przez pracowników WWE ponieważ strasznie ich ogranicza. Ciekawe jak Tryplak będzie w przyszłości zarządzał tym biznesem. Mam tylko nadzieję że będzie w stanie to wszystko należycie ogarnąć. Ponoć jest chwalony za wiele dobrych pomysłów i wielki wkład, więc chyba jest odpowiednią osobą żeby kiedyś zająć fotel prezesa WWE.

Dzięki za newsy :).

Ciekawe co odbiło temmu kolesiowi żeby pozwać WWE po 10 lat od tamtej sytuacji albo raczej kto mu to kazał zrobić :thinking: Barret będzie miał teraz szanse pokazać sie na SD bo na RAW juz go nikt nie znosi =)) Może naprawde Maxine trafi do Nexus?? wczesniej ta sesja w ich podkoszlce teraz robi sie głośno o tym że bedą mieli kobiete w grupie i ciekawe co ona tam będzi robiła?? Czyli HHH ma już przyszłość zapewnioną pewnie powalczy jeszcze troche może ze 2 lata a później pojdzie do zarządu albo na wrintera...

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...