Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ MOTYC 2011

SweetChinMusic

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Extreme Rules 2011

Christian vs Alberto Del Rio - ****

Walka wyszła świetnie, zgadzam się z Sebu, że popis umiejętności Christiana, chodź Del RIo również dotrzymywał mu tempa i wcale nie odstawał. Zakończenie fajne, bo pojawił sie Edge oraz wcześniej Brodus co dodało urozmaicenia cąłemu Ladder Matchowi.

Jezeli za malą pomyłkę już jestem nieodpowiedzialny, nie przestrzegam regulaminów i na siłe szukam warnów (dlatego go nie dałem, tylko sie pytam w SB) to jezeli admin uważa że było to nieodpowiedzialne to niech zdejmie mi moderatora :)

Edytowane przez Gość

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

9

• Yao

7

• Luba

4

• Illusion

3

Top użytkownicy w tym temacie

Nie :shock:. W którym miejscu widzisz tam spoiler? Jeżeli czepiasz się po to, żeby wcisnąć komuś warna, to idiota jesteś a nie moderator ;x.

Poza tym, tu umieszczamy jedynie walki które są najlepsze, a nie trzygwiazdkowe, które 'nie wyszły jak trzeba' :roll: .

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

TNA Lockdown 2011

Lethal Lockdown Immortal vs. Fortune ****1/2

Zawsze można liczyć na ten rodzaj walki. Panowie z Fortune i Immortal skradli show na LD. Walka przez cały czas trzymała tempo, kilka fajnych momentów (powrót AJ'a, niszczenie kolesi z FT kijem kendo przez Bully'ego Raya, czy też skok Danielsa). Nawet Nejczur jakoś przebrnął bez żadnych głupot (oprócz tej widocznej, starej dupy). Bardzo dobra walka

Extreme Rules 2011

Ladder Match Christian vs. Alberto Del Rio ****

Walka przez długi okres się rozkręcała, ale później wyglądało to bardzo dobrze. Obawiałem się o DelRio, bo nie ma tak wielkiego doświadczenia w tej stypulacji jak Christian, ale muszę przyznać, że chłopak dał radę. Pod koniec było też trochę dramaturgii (przynajmniej dla mnie jako fana Christiana), kiedy Alberto obsunął mu nogi i zaklinował w drabinie. Bardzo podobnie J.Hardy pokonał Edge'a na ER 09 i bałem się, że to zostanie powtórzone, ale na szczęście Pipa wybronił się i wygrał.

Steel Cage Miz vs. Morrison vs. Cena ***1/2

Wiem, że ta walka nie ma 4 gwiazdek i nie powinna się tu znaleźć, ale muszę ją po prostu tu umieścić z prostego powodu. Przed walką nie wierzyłem, że oprócz Morrisona reszta panów w ogóle coś pokaże. Byłem pewien, że to będzie niewypał jakich mało. Jednak zarówno Cena i Miz tym razem dali z siebie wszystko i walka wyszła naprawdę przyzwoicie. Morrison jak to on, znowu był najlepszy, ale znowu nie dostał swojej szansy.

DEAD MAN WALKING

WWE Extreme Rules 2011

Ladder Match

Christian vs Alberto Del Rio ****

Muszę przyznać, że walka była bardzo dobra, na początku sądziłem, że będzie przeciętna, ale panowie pokazali klasę. Zrobili chyba wszystko co się da w tym meczu. Był skok na drabinę, kilka ciekawych akcji podczas wchodzenia na drabinę, wskakiwanie na drabinę i co najważeniejsze nie zabrakło również mini drabiny, ale sądzę, że to właśnie tu nie popisali sie zbytnio, bo można było wykombinować jeszcze więcej kombinacji z nią. Lecz trzeba przyznać, że walka midona, nawet lepsza od walki Jeff'a z Edge'm podczas EC 09.

ahfo.png

luba_049.png

WWE Extreme Rules 2011

Ladder Match

Christian vs Alberto Del Rio **** 1/2

Według mnie ta walka była świetna... Powodów było kilka, np. Interwencje Clay'a czy wjazd Edge. Nawet krew się pojawiło, co w WWE jest ostatnio rzadkością. Szkoda że praktycznie zostały użyte tylko 2 drabiny. Można było coś więcej pokombinować. Jednak nie zdziwię się jak ta walka zostanie wybrana za najlepszą w 2011r. Duże emocje itp...

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

WWE Smackdown 13.05.2011

Daniel Bryan vs Sin Cara-****

Możecie mnie zhejtować ale ja osobiście już dawno w WWE nie widziałem tak dobrej walki.Dużo zwrotów akcji,świetne dźwignie od Bryana no i jak zwykle dużo akrobacji Sin Cary daje coś pięknego.Walka długa jak na tygodniówkę i co najważniejsze ciekawa. Chyba jednen z najlepszych występów Bryana w WWE.Ostatni raz taki dobry pojedynek z nim widziałem na FCW w walce Daniel Bryan vs Low Ki.Tak więc ta walka zasłużyła na tyle gwiazdek :).

#SmartFanZone
  • 2 tygodnie później...

WWE Over The Limit 2011

Randy Orton vs Christian - ****1/4

Jak na standardy WWE - wręcz świetny ringowo pojedynek, obfitujący we wszystko czego oczekuje po US Main Streamie. Byly spoty, psychologia, nearfalle, a do tego kapitalna publika (trzeba zaznaczyć, że w większości dopingowala Cage'a). Zaskoczył mnie Orton niesamowicie.

Rated-R Superstar !

• 1 miesiąc temu...

WWE Money in the Bank 2011

CM Punk vs John Cena - *****

Nie opisuje, po prostu musicie to zobaczyć. Świetna walka!

ahfo.png

luba_049.png

WWE Money in the Bank 2011

RAW Money in The Bank ****

Świetna walka. Rey bez maski. Alberto zwycięzcą. Trzeba to obejrzeć.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

WWE Money In The Bank 2011

Smackdown Money In The Bank Ladder Match - ****

Daniel Bryan, Sin Care, Cody'ego Rhodes'a, Wade'a Barrett'a, Kane'a, Heath'a Slater'a, Justin'a Gabriel'a & Sheamus'a

Walka wyszła naprawdę bardzo dobrze. Wszyscy zawodnicy jakoś się prezentowali po za Slater'em, ktory zrobiłjeden wyskok. Tak duzo akcji z drabinami, czeste zmiany na drainach, upadki i m.in. kontuzja Sin Cary po git Powerbomb'ie na drabinę. Ta akcja wyglądała mega :D POlecam :)

Raw Money In The Bank Ladder Match - ****

Alberto Del Rio, Kofi'ego Kingston'a, Jack'a Swagger'a, Evan'a Bourne'a, R-Truth'a, Alex'a Riley'a, The Miz'a & Rey'a Mysterio

Walka jak dla mnie bardzo udana, już pierwsza akcja każdgo z drabiną wyszła ekstra. Potem zapada w pamięć lot Evana z wysokiej drabiny, kontuzja Miza, który mimo niej jeszcze raz próbował wspiąć się po walizkę, no i wygrana Alberto oraz zdjęcie przez niego maski Mysterio. Walka również oceniona na 4* bo na 5 nie zaslugiwala, 5 to wyjatkowa ocena która otrzyma walka ponizej.

WWE Championship - ***** (tak 5)

John Cena © vs CM Punk

Walka chyba roku w MS. Naprawdę atmosfera jaką robiła publika, to co oni na pcozaku robili z tym przerwami na wstanie rywala, bardzo efektowne. Potem Cena miażdży Punka, chyba 3 AA i Punk nadal w grze. STF x4... Ale w końcu GTS, pojawia sie Vincuś i jego gościu chce DQ Cenie, lecz ten woli wygrac czysto, wchodzi GTS! Walka fenomenalna, każdy fan wrestlingu musi to zobaczyć!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

WWE Money in The Bank 2011

RAW Money in The Bank Ladder Match - ****

Świetny, szybki pojedynek. Masa spotów, popisów Bourna i Mysterio - brawo

WWE Money in The Bank 2011

John Cena vs Cm Punk - **** 3/4

Przesadzam? Może, ale gdzie to mam? Tam, gdzie John Cena całuje Vince'a McMahona. :)

Rated-R Superstar !

Cm Punk vs ©John Cena-walka o pas WWE jeżeli Cm Punk wygra John odchodzi z WWE walka na Money In The Bank

Walka doskonała*****

ohmzuw.gif

Dragon Gate "DRAGON GATE KOBE PRO-WRESTLING FESTIVAL 2011"

Susumu Yokosuka & Rich Swann vs Ryo Saito & Genki Horiguchi****1/2

Walka poprzedzona konfrontacją między Bloodsami a Juiced Three. Świetny segment. Do tego jeszcze rap battle pomiędzy Genkim a Swannem :). Co do walki to genialna od początku do końca. Różnorodność ciosów,dynamika,zwroty akcji czego chcieć więcej.

Ps.Pewnie dojdą jeszcze jakieś walki bo nie skończyłem jeszcze oglądać ;)

#SmartFanZone

Cm Punk vs John Cena-MITB PPV-WWE Championship

Genialna walka, masa świetnych dynamicznych akcji, po których myślano, że to koniec, fantastyczny klimat walki. Nie dało się nudzić. Czego chcieć więcej? Zdecydowanie walka roku w US ME! ***** :applause:

deathnotep.png

angle_02.gif

• 2 tygodnie później...

NJPW 2011 08 01 G1 Climax XXI Day.1

5. IWGP Jr. Heavyweight Title: Kota Ibushi © vs. Ryusuke Taguchi-****

Czekałem bardzo na tą walkę i się nie zawiodłem. Genialna pełna emocji walka,wiele zwrotów akcji,różnorodność ciosów,dynamika to wszystko stworzyło genialną walkę. Bardzo markuje Ibushiemu który po raz kolejny udowodnił mi że jest jednym z najlepszych wrestlerów na świecie. Taguchi również zaliczył bardzo ale to bardzo dobry występ i razem z Kotą pokazali nam dlaczego warto oglądać takie turnieje.

#SmartFanZone