Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Barrett za Del Rio, Wrestlemania w 3D, Paul Orndorff i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

:arrow: Obecnie reklamowana walka na jednym ze Smackdon w Lutym to Edge & Rey Mysterio vs Alberto Del Rio & Kane, a sędzią specjalnym miałby być Big Show.

:arrow: Walka wymieniona wyżej może zaprzeczać przenosinom Wade’a Barretta na Smackdown, gdyz na Raw miał zawędrować właśnie Alberto Del Rio, ale jak widać jest nadal reklamowany w walkach na Smackdown jeszcze w Lutym. Jednak na House Show’ach Smackdown podobno Alberto Del Rio został zastąpiony właśnie Barrett’em w walkach przeciw Big Show’owi.

:arrow: Co do newsów wyżej trzeba dodać jeszcze, że walka 2 Out Of 3 Falls Match, który odbędzie się na Smackdown ma być ostatnim, kończącym pojedynkiem tego feudu.

:arrow: Christian ma pojawić się 14 Stycznia na FCW, jednak ma tam tylko rozdawać autografy, a nie walczyć.

logo-wrestlemania27.jpg

:arrow: Podobno chodzą głosy jako by WWE planowało transmitować Wrestlemanię 27 w kinach w 3D!

:arrow: CT najpierw na Royal Rumble miało plan na walkę The Miz vs Randy Orton vs John Morrison, bądź nawet dodać do tego jeszcze Sheamusa, ale niewiadomo czemu zmieniono plany i zobaczymy rewanż za walkę na TLC.

:arrow: Inne plany CT mają na rzeczy to, aby Miz i Edge bronili swoich pasów na Elimination Chamber.

:arrow: Na ostatnim odcinku NXT ogłoszono, że zwycięzca wraz z jego Pro dostaną walkę o pasy Tag Team’owe.

:arrow: Na Monday Night Raw 28 lutego zapowiedziano walkę John Cena & Randy Orton vs The Miz & CM Punk, a sędzią specjalnym ma być nie kto inny jak Michael Cole!

:arrow: 25 Stycznia ma ujrzeć światło dzienne DVD o nazwie „The Best of WWE Raw 2010”.

giantsworldwwedvdnews.jpg

:arrow: Powyżej okładka DVD o Big Show’ie. (Sorry za jej wielkość) Zestaw składający się z trzech płyt ma ukazać się 22 Lutego.

:arrow: Była gwiazda WCW i WWE, a mianowicie Paul Orndorff ostatnio ujawnił, że stwierdzono u niego raka.

Total Nonstop Action Wrestling

:arrow: Dixie Carter ogłosiła, że PPV TNA Genesis ma otworzyć walka o pas X-Division pomiedzy Lethal’em, a Kazarian’em.

05.jpg

:arrow: Była zawodniczka WWE - Savannah na Twitter’ze spytana czy nie miała kontaktu z TNA, odpowiedziała, że miała propozycję w październiku.

:arrow: Była Knockouts - Jacquline, obchodziła wczoraj swoje 47 urodziny.

P.S. Większość newsów z WWE, ale są one robione na szybko, wiecej nie znalazłem, więc zrozumcie ich małą liczbę. A i to są moje pierwsze newsy dlatego nie wybrzydzać i komentować!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Luks

1

• Brem

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Oooo, fan się wziął za newsy?! To trzeba skomentować :D

Super że walka Alberto z Rey'em ma być ostatnia bo w sumie ten feud jest średniawy. Zaczął się dobrze ale od momentu jak Rey zaczął wszystko wygrywac zaczęło to ssać. Co do przenosin Barrett'a to wydaje mi się że jednak dojdą do skutku i to juz niedługo. Kurcze WM'ka w kinach to by była świetna sprawa, napewno bym poszedł tylk okurcze raczej napewno w polsce nie będzie takiej mozliwości :( Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem byłoby triple thret albo fatal4 o WWE Championship ale z drugiej strony wykluczałoby to udział JoMo i Sheamus'a w RR match'u. A jeżeli miałby się tam pojawić HHH to Rudy musi w nim być i zajśc wysoko. W ogóle to co odwalili z NXT to jakaś żenua... Pasy TT? I jueszcze wszyscy tam udają że to super ekstra hiper. Yhh może chociaż coś z tymi pasami ciekawego się zadzieje...

No jak na pierwszy raz powiedźmy że tragedii nie ma ale jednak trochę odstają od reszty newsmanów. Ale to początki więc napewno będzie lepiej :t_up:

Najciekawszą wiadomością dla mnie jest WM w kinach. Wątpie, żeby to wypaliło. Na żywo, w 3D, a może :D Też ciekawa walka jest planowana na Raw. Zobaczymy czy do tego czasu Cena się wykuruje. Pewnie powróci za 2, 3 tygodnie, albo wcześniej. Fajna też jest okładka tego nowego DVD o Big Show'ie. Creative Time ma tyle pomysłów, że nie wiadomo w co już wierzyć... Okarze się w najbliższych tygodniach :) Jak na pierwsze niusy to jest dobrze :t_up:

Ooo widzę, że fan się za newsy wziął. To tak na stałe czy jednorazowo ?

Co do samych newsów to tak. Dobrze, że feud Mysterio vs Del Rio został zakończony, bo nie był dobry. Na początku jak wygrywał Alberto to było nieźle, ale potem zrobiło się nudno. Muszę zgodzić się z Brem'e, że lepszym rozwiązaniem byłby Triple Threat lub Fatal Four Way Match. Nie wiem czemu Orton znów dostaje #1 do pasa skoro na TLC miał rewanż więc teoretycznie Miz powinien zacząć feud z kimś innym. Z edycji na edycje NXT robi się coraz nudniejsze. Ze zwycięzców tak na dobrą sprawę to tylko Barrett dłużej prowadzi jakiś feud. Z Kaval'em to była totalna pomyłka. Cole coraz cześciej pokazuje się z innej strony niż komentaator. W ringu raczej walczyć nie będzie, ale może być ciekawą postacią. A co do WM'ki w kinie to Amerykanie się będą mieli fajnie :)

Choć newsów trochę mało to nie jest źle. Ale to przecież twój początek, dzięki za nie i mam nadzieję, że będziesz pisał dalej :)

ksgj.png

Zacznę od tej walki promowanej na SD! w Lutym... Może nie wszystko stracone... Tak samo było z Johnem Ceną gdy na HS był reklamowany jako Juan Cena a nic z tego nie wyszło. Wiec palny mogą ulec zmianie i chciałbym Alberta na Raw a Barretta na SD! Szkoda że feud Misterio vs Del Rio już się kończy. Powoli on odskakiwał od centrum ,ale jakoś się trzymał. Ja bym może zrobił jakąś walkę na WrestleManii z tymi dwoma panami. Alberto vs Rey o coś ważnego. Np. o zdjęcie maski przez Rey'a :D Ciekawe byłoby to... Bardzo fajnie że WM bezie w 3D ale nie u nas... Za pewne, choć w takim Multikienie przeszedłbym się na WM XXVII w 3D :lol Tylko ż eo tym będziemy mogli sobie tylko pomarzyć... Dobra z mojej strony to tyle, dzięki za newsy, nie było źle :D

Kurczę szkoda że w Polsce nie ma Wrestlemanii w 3D na żywo. To byłoby coś... może za 20 lat się doczekamy, choć i z tym będzie ciężko. Chętnie na coś takiego bym się wybrał, gdyby oczywiście była taka możliwość :roll: . Te planowane walki na RR wcale mi się nie podobają. Kurczę, dlaczego JoMo dostał jednego title-shota i nic więcej. I co? Znów Randalla będziemy widzieć w akcji. Mówi się właśnie że możliwy będzie Triple Threat lub Fatal 4 Way, ale ja wolałbym Singles Match - JoMo vs Miz. Mówi się trudno. Szczerze powiem, że okładka tego DVD z Showem podoba mi się. Paulowi Orndorffowi życzę siły w walce z chorobą i tego, żeby nigdy się nie poddawał.

Dzięki za newsy. Niewiem dlaczego Ty je napisałeś, ale jak na pierwszy raz są niezłe. Jeśli przygoda z pisaniem newsów ma być dłuższa, to powinno być więcej informacji bo jak wiesz z innych nie ma ani pól newsa. Myślę że będzie jednak lepiej ;).

Jak na piewsze newsy to dobrze jest napisane;) nie wiem co oni kombinują z tymi przeniesieniami?? chciałbym zobaczyc barreta na SD a alberto na RAW ale mogli by poczekać o draftu i wtedy po przeniesieniu tych zawodników zacząć im jakieś feudy :D ciekawie kiedy MIz i Edge stracą pasy?? Niech christian wraca na ring i pokaże im swoją klase :) i chyba szykują się też do zmiany tt championów;)

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...