Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przyszłość WWE, Samoa/WWE, Al Snow trenerem, Bourne,ROH inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

20100201210336wrestlema.png

:arrow: Jak narazie potwierdzają się informacje na temat walk na tegoroczną Wrestlemanię, które przekazywałem jakiś miesiąc temu. John Cena ma dostać Title Shot na pas Miza, co oznacza jego jeszcze dosyć długi Title Run. Natomiast The Undertaker będzie miał zamiar zrewanżować się na Wade Barrecie, który wmieszał się w przegraną z Kanem.

:arrow: Moje myśli są takie, że Undertaker przeszkodzi Wade'owi podczas jednej z nabliższych PPV np. Elimination Chamber. Jak wiadomo wszystkie informacje na temat Barretta na SmackDown się potwierdzają, więc może uczesniczyć w walce SmackDown o pas World Title, własnie na EC i w tej sytuacji wkracza Phenom co przeciąga się do WMki.

:arrow: Federacja, a raczej Creative Team wpadł na kolejny pomysł. Tym razem chodzi o jednorazowe zmiany pomiędzy zawodnikami obu głównych brandów. Sprawdziło się to na Raw, ten kto oglądał lub zna wyniki wie o kogo chodzi. Podobno Vince zareagował na ten pomysł z entuzjazmem.

EvanBourne-1-1.png

:arrow: Jeżeli zastanawiacie się jak się miewa Evan Bourne to ostatnio pozdrawiał i uspokajał fanów, że jest na urlopie w Azji. Wrestler oznajmił również, że pokaże się już prawdopodobnie po Elimination Chamber i będzie chciał walczyć o miejsce w karcie na wydarzenie roku, czyli Wrestlemanię XXVII.

:arrow: Podczas nagrywania SmackDown! w Dark Matchu, Percy Watson pokonał Chavo Guerrero. To raczej nie oznacza nic korzystnego.

:arrow: Według niepotwierdzonych informacji (WNewsletter), Vince McMahon kreuje potencjalnych ludzi do przejęcia WWE. Mówi się tu o Triple H i Stephanie McMahon, którzy już teraz przygotowują się do objęcia federacji w sensie oprowadzenia po finansach itp. HHH od czasu do czasu pojawia się wśród CT i ma wpływy.

Total Nonstop Action Wrestling

jessiebb104.thumbnail.jpg

:arrow: Model oraz uczestnik wielu amerykańskich Reality Show - Jesse Godderz zapisał się do Team 3D Wrestling Academy. Powodem jest zaciekawienie wrestlingiem, z którym kontakty miał właśnie w TNA. Jak wiemy pojawiał się na niektórych galach oraz od czasu do czasu pojawia się na backstage i ma konakty z zarządem federacji.

:arrow: Ostatnio podczas wywiadu z zarządem federacji WWE wyszły pewne kulisy stosunków Samoy Joe z federacją Vincenta. Jak się okazuje organizacja ta mimo tego, iż miała wrestlera na wyciągnięcie ręki nie skusiła się na podpisanie umowy, lecz po tej decyzji okazało się że negatywnie odebrał to tamtejszy Creative Team.

Scena niezależna i inne

outros-al-snow.jpg

:arrow: Jak wiemy Tough Enough zbliża się wielkimi krokami. WWE szuka już trenerów, którzy mieliby wykreować gwiazdy w tym programie. Ostatnio pojawiają się pogłoski o Al Snowie, którzy jest mile zaskoczony i skłonny do zakrzepienia wrestlingu takim osobom.

:arrow: W spoilerze umieszczam wyniki WWE Superstars, które zostało nagrane na ten tydzień:

Yoshi Tatsu pokonał Zacka Rydera

Tyson Kidd oraz Ted DiBiase pokonali Daniela Bryana oraz Marka Henryego

Tyler Reks pokonał JTG

Chris Masters pokonał Curta Hawkinsa.

:arrow: Oto aktualna karta na wydarzenie ROH, które w Richmond będzie miało miejsce 14 stycznia:

• Roderick Strong, Christopher Daniels & The Kings of Wrestling vs Davey Richards, El Generico & The Briscoe Brothers
  • Grudge Match - Homicide vs Rhett Titus
  • Special Challenge Match - Kenny King vs Kyle O’Reilly

:arrow: Oraz również karta gali tej samej federacji tylko mająca miejsce dzień później:

• ROH World Championship - Roderick Strong © vs Jay Briscoe
  • ROH World TV Championship - Christopher Daniels © vs Claudio Castagnoli
  • Grudge Match - Davey Richards vs Chris Hero
  • Four Corner Survival - Homicide vs El Generico vs Mark Briscoe vs Kenny King
  • Adam Cole & Kyle O’Reilly vs The Bravado Brothers

:arrow: Federacja NJPW zamieściła na swojej stronie informacje na temat majowego tourne po USA, które według oficjeli ma byc obfite w różne turnieje o pasy tej federacji.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yaoohoo

1

• Luks

1

• Brem

1

• Krzysiek680

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Jak mówiłem, że się będę wypowiadał no to muszę doć napisać. A więc jestem zadowolony z wiadomości o Title Shotu John'a Ceny. Będzie pewnie tak jak planowałem Cena vs Orton WM 27. Też ciekawi mnie walka Undertakera na WM. Młody zawodnik jak Wade miałby przerwać streak. Ciekawa jest też karta ROH. Nie oglądam, ale mniej więcej zawodników kojarzę jakoś :) Dzięki za newsy :t_up:

Szczerze to miałem przeczucie, że właśnie Wade będzie przeciwnikiem Takera na WM, co do Wade można mieć pewność, że będzie trzymał poziom Taker zdrowy też jeszcze może coś pokazać. Co do występów na różnych brandach jestem jak najbardziej za, w 2010 roku WWE zwolniło wielu zawodników i aby nie było nudy takie zmiany są wręcz konieczne. Pamiętam, że mówiło się kiedyś o unifikacji pasów jeśli by do tego doszło ta takie zmiany byłyby na porządku dziennym.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

No nie!!! Wiedziałem że tak będzie.. Znów Cena ma walkę o pas na WM.... Szkoda gadać, ale przynajmniej The Miz potrzyma ten pas do Wrestlemani, bo to nie możliwe aby Cena przegrał na WM walkę... A co do walki Wade vs Underataker - Świetny pomysł i myślę, że gdy Deadmen dojdzie do siebie to zobaczymy tą walkę w 100% A co z Shawnem Michaelsem? Może jednak gościnny występ jako sędzia? Zobaczymy. Powracając do Barretta to on na SD! To chyba najlepsze rozwiązanie. Rozpoczął w WWE od Nexus, więc nadszedł czas na zmiany i feud z Deadmanem byłoby świetnym pomysłem. Chciałbym aby Evan Bourne dostał jakąś inną walkę na WM niż Money In The Bank o ile się odbędzie, ale walka MitB MUSI BYĆ!!! Może walka o jakiś pas? US, IC? Coś może będzie. Współczuje Chavo'emu... Percy Watson pokonał Chavo Guerrero - =)) Przykre, ale prawdziwe. Triple H jako booker WWE. Ciekawe, ciekawe... Ale ja go tam wolę w ringu. Ciekawe kiedy go zobaczymy... No i dobrze że ten cały Creative Team był wkurzony na wieść o tym, że nie podjęto żadnych działań w sprawie przyjęcia Samoe Joe'a do WWE. I jak wypada na koniec, tradycyjnie - Ciekawe, długie Newsy i czekam na kolejne :D

Cena powalczy o pas na Wmce- no coś takiego :P . Może chociaż Undertaker dostanie chociaż w miarę interesującego przeciwnika. Wątpię by razem wykręcili coś wartego uwagi. Fajnie byłoby gdyby jakąś istną walkę na Wmce otrzymał Evan ehh :roll:

A z ważnych informacji to baardzo mi się podobają karty na eventy ROH. Szczególnie ta na 15.01! :t_up:

Czyli są szanse że John wygra RR albo bedą mieli feud z mizem o na WM wygra pas...Niech taker wraca do zdrowia i wykeci dobrą walke na WM. Evan pewnie dostanie jakiś pas i napewno bedzie feudował.Ciekawe co będzie z HHH bo chciałbym go obejrzeć jako zawodnika a nie żeby siedział w creativ team...Szkoda że samoa nie przeszedł do WWE

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Dobrze, że Miz utrzyma pas przynajmniej do WM, a słyszałem, że są nawet plany, aby obronił swój pas na największej gali w roku. Co do Wade, a Deadmana to dobry pomysł, ale czy to on będzie tym, który zakończy serię Takera? Trudno powiedzieć, ale walka może być ciekawa. Ciekawe w jakiej walce Evan wróci, bo już sam nie wiem czy w końcu na WM będzie MItB. Zastanawiam się czy HHH dużo zmieni w przyszłości WWE. On może mieć nawet ciekawe pomysły tylko, aby nie pushował co chwilę zawodników jak Sheamus, bo się zdenerwuję. No jakby Joe przyszedł do WWE to nie tylko sama federacja zyskałaby, ale to byłby duży cios dla TNA. Dzięki za newsy :D

Coś mi się nie chce wierzyć że Miz utrzyma pas aż do WM'ki, teraz może jeszcze wyjdzie z pasem przez jakąś DQ czy count out. Lub jak gdzieś czytałem mają zrobić z tej walki triple thret a nawet fatal4, z JoMo i Rudym, wtedy to już w ogóle będzie mu łatwiej, zawsze można jakoś sprytnie wyjśc z tego z pasem. No ale na EC to już sobie nie wyobrażam co by się musiało wydarzyć by obronił tytuł. Co do Wade'a i Taker'a to już bardziej prawdopodobne. I wynik wcale nie jest przesądzony.

Też ciekawi mnie walka Undertakera na WM. Młody zawodnik jak Wade miałby przerwać streak.

No moim zdaniem jeżeli w ogóle ktokolwiek ma przerwać streak to musi to być młody i początkujący zawodnik, jeżeli zrobi to jakiś Cena czy Orton byłby to największy błąd w historii WWE. Dla Wade byłby to pewny ME do końca kariery bo ktoś kto pokonał Taker'a nie może być nigdzie indziej. Co to jednorazowych zamian, plusem jest napewno jakies urozmaicenie walk ale wolałbym żeby było to z jakimś sensem i podłożem robione a nie tak jak ostatnio z Alberto i Truthem. Czyżby Vince już się szykował do emerytury?

Zgodzę się z Brem'em, że jeśli ktoś ma przerwać streak Taker'a to tylko młody, chcący wskoczyć na stałe do ME zawodnik. Barrett by do tego pasował, to umocniło by jego pozycję w federacji. Mam nadzieję, że jeśli Evan wróci to dostanie jakiś większy push chociaż nie było go na tej liście zawodników którzy będą na topie więc to mało prawdopodobne. Jeśli Vince przejdzie na emeryturę to możliwe, że HHH zostanie prezesem. Bo Stephanie raczej nie, ale jest przecież jeszcze Shane o którym od dawna nie słychać. Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

Cena vs Miz na Wuemce? Coś nie jestem przekonany do tego pomysłu. Mówi się że Miz utrzyma pas do Wrestlemanii, a co więcej, miałby go tam obronić. Jeśli wygrałby z Ceną na najważniejszej gali roku, to naprawdę byłoby to niewiarygodne. Wiedzmy jednak że to tylko plotki i jeszcze wszystko pozmienia się jak to zwykle bywa. Tak czy inaczej, Cena mógłby wreszcie przegrać pojedynek na tymże PPV :P. Ja szczerze mówiąc Evana nie widzę na Wrestlemanii niż tylko w walce MITB. Coś mi się wydaje że ten mecz odbędzie się jednak na WM. Pozyskanie Al Snow'a jako trenera jest dobrą decyzją. Miejmy nadzieję że z tego całego Though Enough WWE pozyska jakiś dobry talent.

Dzięki za newsy :).

Hmm Cena vs Miz. To może być ciekawy feud, a w sumie kontynuacja feudu. Undertaker vs Barrett? To chyba będzie największe wyzwanie w karierze tego Anglika. Walczyć na WM-ce z Takerem.. W dodatku po dwóch walkach z HBK'em. Trudno byłoby temu dorównać, no ale tak jak napisałem byłoby to wielkie wyzwanie. Oczywiście trzymałbym zań kciuki. Chavo przegrywa z Percym.. chciałem napisać, że jeszcze trochę i przegra z "...", ale nie wiem z kim jeszcze mógłby przegrać. Domyślam się, że w WWE muszą płacić mu niezłą kasę jeśli daje się tak szmacić. Przekazanie WWE Stefci i Tryplakowi... O tym mówiło się już wcześniej, tak więc nie dziwi mnie taka decyzja. Dzięki za newsy i komentarz, po którym mogłem sobie pomyśleć "faktycznie..." :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Sprawiedliwych ocen (Właściwie to już żadnych) z ESPN nie będzie: Spoczko. Oceny zakazane. Krytyka zabroniona. Łapki w dól i negatywne komentarze to opłacone boty. I tak to sobie leci. Żenujące i piszę to ja fan tej fedki. ESPN dropped WWE letter grades from reviews after WWE pushback, according to multiple sources - POST Wrestling | Podcasts, News, Reviews | WWE AEW NXT NJPW WWW.POSTWRESTLING.COM ESPN made the change after WWE expressed
    • Grok
      WWE najwyraźniej wpłynęło na ESPN, by zrezygnowało z ocen literowych w recenzjach PLE. Post Wrestling donosi, że liczne źródła potwierdziły, iż ESPN porzuciło oceny literowe po sprzeciwie ze strony WWE. Ta historia pochodzi z zeszłotygodniowego Wrestling Observer Newsletter. Dodatkowo jedno źródło zaznajomione z praktykami ESPN twierdziło, że decyzja o rezygnacji z ocen literowych była samodzielna, a WWE nie domagało się żadnych zmian. Gdy naciskano to źródło na szczegóły, nie podało ono n
    • KyRenLo
      Komentarze pod filmikiem też pewnie napisały wykupione boty  
    • KyRenLo
      Mercedes Moné vs. Diana Strong: Fightful | WWE News, AEW News, Pro Wrestling Backstage News WWW.FIGHTFUL.COM Mercedes Mone is returning to Prime Time Wrestling in Poland on March 29.
    • Grok
      Zapowiedź odcinka Wielki tag team match to główna atrakcja dzisiejszego odcinka WWE NXT, poświęconego konsekwencjom Vengeance Day. Głównym starciem sobotniej PLE była udana obrona NXT Championship przez Joe Hendry'ego w walce z Ricky'm Saintsem. Dziś zmierzą się ponownie – Hendry połączy siły z Mylesem Bornem przeciw Saintsowi i Ethanowi Page'owi. Page próbował ingerować i odebrać Hendry'emu tytuł na Vengeance Day, ale nieporozumienie pozwoliło championowi obronić pas. Borne dwa tygodnie te
  • Dodaj nową pozycję...