Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wolna Dyskusja - Audycje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie chce tu spamować, ale audycje będziemy nagrywać jutro lub w sobotę a pytań mało... Dawać, dawać te pytania!!! :D

Mam Breaking News!!! Na 90% będziemy mieli gości specjalnych!!! A kogo? Bookera WCE - T0mka oraz............. Byłego Bookera WCE niestety byłego Tuptuś :DTakże proszę o pisanie pytań do gości wszystkich zarówno jak do T0mka, Tuptusia oraz Urbana.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

28

• Droopi

9

• Yao

6

• SweetChinMusic

4

Top użytkownicy w tym temacie

Tomek:

Kiedy zacząłeś swoją przygodę z WCE? (Nie pamiętam za bardzo:P)

Fanfanfan godnie może zastąpić Tuptusia na miejscu bookera?

Myślisz, że jeszcze długo WCE będzie istniało?

Tuptuś:

Dlaczego zrezygnowałeś? (Wiem, że nie zawsze się wyrabiałeś. No chyba, że problemy rodzinne)

Dlaczego ssiesz? :)

Urban:

Czy te pierwsze dni były trudne jako admin?

Myślisz, że dzisiejsze forum ma szanse powrócić do stanu przed kilku laty? :P

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Do Tupka jak mu się pracowało jako booker WCE oraz jaką galę galę uważa za najlepszą??

Oczywiście czemu odszedł i czy ma zamiar jeszcze kiedyś wrócić??

Do Tomka pytanie z WCE,mianowicie czego możemy się spodziewać po WCE Apocalypsys oraz co sądzi o ostatnim PPV(jak wyszło dobrze czy poniżej oczekiwań).

Ps.Acha i jeszcze kogo widzieli byście w roli przyszłego bookera??

#SmartFanZone

Tuptus: Czy zamierzasz jeszcze wrócić na stanowisko bookera WCE ? Czy myślisz, że dobrze wykonywałeś prace jako booker ?

T0meq: Co myślisz o poziomach wypowiedzi userów na BS ? Czy jest lepiej niż kiedyś czy nie ?

Urban: Kiedy zostałeś adminem, jak się czułeś ? Byłeś zdziwiony czy wiedziałeś, że na niego zasługujesz ?

ksgj.png

• 2 tygodnie później...

Wpadł mi kolejny pomysł do głowy. Droops narzeka że ta muzyczka na koniec jest daremna, ja też tak uważam bo zrobiłem ją w 30 sekund :D No i tutaj rodzi się mój pomysł. Co wy na to żeby zrobić takie jakby głosowanie... Ale zacznijmy od początku. Będziecie mi podsyłać te pioseneczki na koniec i jak chcecie początek wpadek. Wiecie coś śmiesznego = Droops xD Nie no żart z czymś związanym z BGZ i śmiesznym, może być Droops =)) I jeżeli będzie tego dużo to zrobimy głosowanie i która muzyczka wygra dostanie punkt reptu... Co wy na to? I kto jest chętny. Zapraszam do dyskutowania :D

• 5 tygodni później...

Szczerze uważam że ten pomysł jest dobry, nawet bardzo (wkurza mnie ta muzyczka). Tylko niech zajmie ci to więcej niż 30 sekund. Wiem zrób coś takiego jak Sotw. I byśmy mogli je oceniać . Mnie ten plan by pasował bo lubię oceniać :D

Dop. Turek: No pomysł dobry, ale nikt się nie odezwał prócz ciebie... :(

1.jpg

Iluzja.....

Co do tej muzyczki na końcu, to szczerze mam to gdzieś :P , ale wkurza mnie ta muzyczka podczas audycji. Czasami nawet trudno zrozumieć czyjś głos. Nie wiem jak wam, ale mi to przeszkadza. Jakbyście mogli ją ściszyć, albo usunąć było by dobrze :D

Tutaj macie tą pioseneczkę osobno co na audycji #10 leciała :D

Droops & Turek - Sucks Song

http://hotfile.com/dl/107649848/b99dfc5 ... g.mp3.html

http://www.megaupload.com/?d=R1M4M069

http://hotfile.com/dl/107649848/b99dfc5/Droops__Turek_-_Sucks_Song.mp3.html

http://www.megaupload.com/?d=R1M4M069

Edit. Zapomniałem wcześniej dodać tytuł piosenki :D

Ch.. prawda z muzyką lepiej. Co do tej nutki waszej to muzyka ujdzie to co tam śpiewacie/mówicie bez większego komentarza :roll:

Nie wiem czy pisze posta w dobrym temacie jeśli nie to przepraszam za pomyłkę. Ogólnie chciałem was pochwalić za kawał dobrej roboty i jak dla mnie nowatorski pomysł. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z czymś takim ale muszę przyznać że pomysł jest na prawdę przyszłościowy. Patrząc na ostatnie audycje zaczynacie dochodzić do wprawy. Są poruszane coraz ciekawsze tematy. Oby tak dalej. Jeśli chodzi o mnie to z audycji dużo się dowiedziałem. Wracam do wrestlingu po przerwie i słuchając audycji dowiedziałem się kilku fajnych informacji, opinii na temat aktualnej sytuacji w poszczególnych federacjach. Jest to wasz ogromny sukces. Myślę że kilku innych userów też by za to podziekowała. Słuchając nagrań nasuwa mi się pytanie do was czy nie myśleliście o czymś w rodzaju radia internetowego BGZ. Wiem że kosztuje to wiele pracy ale relacje na żywo były by naprawde ciekawym urozmaiceniem. Dzwoniący np. na skype użytkownicy którzy chcą poruszyć jakiś temat. To taka moja nieśmiała propozycja do przemyślenia. Ogólnie super sprawa. Pozdrawiam.

Dop. Turek: Tak wybrałeś dobry temat i dziękujemy za uznanie. Ale coś poruszyłeś temat internetowe radio... Szczerze? Nie wiemy jak to zrobić więc dlatego jak na razie audycje nagrywamy i wrzucamy, a jak to robić przez neta to nie mam pojęcia. Może ktoś posiada taką wiedzę?

No więc ja kiedyś się bawiłem w to i jeśli chodzi o samo postawienie takiego radio wystarczy internet i winamp. Nie wiem jak jest teraz ale kiedyś samo postawienie nie było zbyt trudne. Trochę czasu poświęcone na czytanie for muzycznych o takiej tematyce i można sporo się dowiedzieć. Służę pomocą gdybyście chcieli robić coś w tym kierunku.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• 3 tygodnie później...

Jak już wiecie i jak dni tygodnia wskazują, zbliża się weekend a wraz z tym coś związanego z audycjami BGZ. Z Droopsem mamy w planach trzech gości. Na dzień dzisiejszy na pewno będziecie mieli okazję usłyszeć Xeb'a, a kogo jeszcze? To jeszcze nie pewne informację więc nie będę podawał. W tym tygodniu będzie to audycja o temacie: Bookerka BGZ, TNA Victory Road, Jeff Hardy oraz wiele innych.

Warunki zgłoszenia się jako gość na audycje to:

- Musi być wygadany

- Posiada zainstalowany i gotowy do użycia Skype

- Wyregulowany głośnościowo mikrofon

- Będzie w stanie porozmawiać o TNA i co najważniejsze o gali Victory Road

- MOŻE NAGRYWAĆ JUTRO W GODZINACH WIECZORNYCH (17.30 - 19.30)

ZGŁASZAĆ SIĘ NA PW (DO MNIE LUB DROOPSA)!!!

__________________________________________________________________________________________________________

viewtopic.php?f=325&p=225819#p225819 -> Jeszcze istnieje możliwość podawania pytań na jutrzejszą audycję. Zapraszam :sting:

Siemka, Droops Was wita!

Czas na ogłoszenie. Kolejna audycja w wykonaniu Turka & Droopsa pojawi się dopiero w przyszłym tygodniu. Prawdopodobnie nagramy ją w piątek, a w świat pójdzie prawdopodobnie w sobotę 2 kwietnia, czyli tuż przed największą galą roku, jaką jest Wrestlemania. No i jak nietrudno się domyślić prawdopodobnie cała audycja zostanie poświęcona Wrestlemanii XVII. Jeśli dyskusja o najwspanialszej gali, to oczywiście wystąpią w niej wyśmienici goście. Zaprosiliśmy trzech userów, jeden z nich musi naprawić sobie mikrofon, ale mam nadzieję, że da radę. Jacy to userzy? Niech pozostanie to w tajemnicy, ale jak dla mnie to śmietanka, jeśli chodzi o nasze forum. Tak więc pozostaje mi tylko zaprosić wszystkich do wysłuchania przyszłotygodniowej audycji. Przepraszamy, że w tym tygodniu nas nie usłyszycie, ale mam nadzieję, że nie będziecie się bardzo gniewać. Do usłyszenia!!!

Dop. Turek: Możemy sobie przyznać, że bierzemy tak zwany - Urlop :)

• 2 tygodnie później...

Właśnie tłumacząc Droopsowi co i jak wygląda na Twitterze wpadłem na pomysł założenia osobnego Twittera dla audycji BGZ. Tam informowalibyśmy co się dzieje, kiedy będzie nagrywane, kto będzie goście i takie tam. Jak myślicie, jest to dobry pomysł?

Oczywiście, że jest to dobry pomysł, po co zaśmiecać sobie prywatny twitter, jak możesz zrobić odpowiedni do audycji, choć można też by utworzyć taki ogólny dla całego BGZ. BGZ ma juz konto na Facebook'u to czemu nie zrobić i na twitterze. Co o tym sądzisz Turek? :5

ahfo.png

luba_049.png

Z tego co wiem to BGZ ma już konto na Twitterze, nawet ich mam w znajomych, ale chyba konto ucichło i nikt nie pisze. Może jakaś reaktywacja? Admini? :D