Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wolna Dyskusja - Audycje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja natomiast proponowałbym pierwszą w historii "luźną" audycje, czyli pierdoloenie o wszystkim i o niczym. Zaczynając od piłki nożnej, końćząc na filmach. Rozumiem, że to forum o wrestlingu, ale nie możemy wiecznie tylko nim żyć. :)

Popieram Sebę, co więcej ostatnio o wiele więcej dzieje się w działach nie zwiazązanych z tematyką wrestlingu, także jakieś pogadanie o sportach, kulturze czy chociażby najnowszym projekcie FIFA 11 BGZ League byłoby wskazane.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

28

• Droopi

9

• Yao

6

• SweetChinMusic

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Tak, zapełnicie dziesięć minut, komentarzy zero (a jeżeli już tak to - świetna audycja, wiele się dowiedziałem, już sięgam po puro. Z czego wiadomo, że i tak gówno wyjdzie ;)). Nie mam nic przeciwko japońskiemu wrestlingowi, ale taka audycja z góry jest skazana na porażkę...

Nie chce się kłócić bo trochę masz racji jednakże przypomnę że po pierwszej audycji o Lucha kilka osób się zainteresowało Meksykiem,wiele osób z tego co pamiętam oglądało Perros które wtedy było bardzo mocne. Poza tym mam w dupie czy będą komentarze bo i tak jest ich mało nawet w audycjach o WWE, jednak na forum jest kilka osób które by to przesłuchało. Co do audycji o "nie wrestlingu" to popieram pomysł,takie audycje zawsze fajnie wychodzą i warto coś takiego zrobić.

#SmartFanZone

Dobra, chyba muszę teraz zabrać głos. Powiem tak - lubię fedki Indy, Japonii etc. Jest to całkowicie co innego niż Amerykański Main Stream, ale... Właśnie ale... Sebu dobrze napisał, że komentarz wyglądał by właśnie tak "Super audycja, zaczynam oglądać Puro etc." - kończy się na niczym. Poza tym audycja była by bardzo zhejtowana bo nikogo to nie interesuje, a mało wybitni userzy napiszą właśnie jak to Sebu przedstawił. Słucha nas może regularnie z jakieś 20 osób - mało, ale zawsze coś. Komentuje średnio 7 z nich. Federacjami Japońskimi i LL interesuje się ok. max 4 userów BGZ - więc po co robić audycje o tych tematach jak interesuje się nim tylko kilka osób i to spora mniejszość osób? Są one dosyć ważne na forum, ale to jednak tylko te 4 osoby. Poza tym, audycja o temacie LL czy Puro etc. powinna być zapoznawcza a goście (czyt. Yao, Haya, Peri) gadają zawsze o zawodnikach, pojedynkach, galach o których większość nie ma pojęcia. Takie coś ma być audycją zapoznawczą, a nie audycją w stylu czytania karty na tam jakąś galę Puro etc. jeżeli i tak nikt nie wie o czym mówimy. Ja jestem z tego zielony, bo oglądałem w swoim życiu max z 5 gal Japonii, może Droops coś ogarnia lecz chyba dość małą ilość rzeczy, ale tutaj właśnie jest ten minus że nawet prowadzący nie mogą wdać się w dyskusję bo nie mamy o tym bladego pojęcia. Więc jeżeli chcemy już robić audycje o takich tematach to ma być ona ZAPOZNAWCZA, a nie dyskusja dla ludzi którzy w tym siedzą od pół roku, bo podejrzewam że dopiero wtedy można co nieco o tym powiedzieć. Nie mam zamiaru robić audycji dla 3 komentarzy, sorry. Nie chce się wywyższać czy coś bo każdy ma swoje obowiązki, ale przyznajcie ze zrobienie audycji wymaga więcej starań i pracy która równa się z czasem od wstawienia linków na forum (oczywiście kopiując). Więc wybaczcie, możecie mnie znienawidzić, ja do was nic nie mam, ale jak na razie audycji o Scenach Niezależnych etc. nie usłyszycie. Jeżeli pojedziemy na zasadach ZAPOZNANIA słuchaczy z danym style wrestlingu to możemy coś myśleć na audycje o takich tematach. Jak na razie wydaje mi się najlepszą propozycją audycja o niczym i wszystkim, ale nadal czekamy na propozycje :)

. Poza tym mam w dupie czy będą komentarze

Ty możesz mieć to w dupie, ale dla osoby prowadzącej audycje przypuszczam, że jest to nieprzyjemna sytuacja. Sam denerwowałem się z Edziem niegdyś, jak nikt nie chciał komentować naszych raportów i wiem jak to jest. Ja nawet nie wiem jak miałbym coś takiego skomentować, bo dla mnie: "superaśna audycja, zabieram się za puro" wieje sztucznością na mile.

Cieszę się, że póki co pomysł z audycją "o wszystkim i o niczym" się przyjmuje. :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Więc jeżeli chcemy już robić audycje o takich tematach to ma być ona ZAPOZNAWCZA

Ja nie mam nic przeciwko takim audycją, jednak niech userzy piszą pytania na które chcą odpowiedz a nie jak z indy że nie pytali się o nic a potem wszyscy mieli pretensje że to była audycja o indy dla "zaawansowanych". Tak więc jeżeli będziecie podczas takiej audycji zadawać pytania to na pewno audycja się spodoba a jak ich nie będzie no to sorry sami wtedy będziecie sobie winni. Nie wiem czy w najbliższym czasie ta audycja wypali ale ostrzegam się Turku żebyś już lepiej szykował slot na nagranie podsumowujące rok Lucha Libre i Indy(gdzieś pod koniec roku) bo to obowiązkowa audycja :waving:

#SmartFanZone

jednak niech userzy piszą pytania na które chcą odpowiedz a nie jak z indy że nie pytali się o nic a potem wszyscy mieli pretensje że to była audycja o indy dla "zaawansowanych".

No tutaj masz rację, userzy nie chcą pisać pytań - czyli wygląda na to że ich to ani trochę nie interesuje. Lecz pierwsza audycja o LL była tylko w małym stopniu zapoznawczą, ponieważ wtedy jeżeli ja się dałem skusić na oglądnie od czasu do czasu Lucha, to musieliście się bardzo postarać i trochę wam się udało :) Więc na pierwszej audycji zaśmierdziało tym zapoznawaniem, ale za wybitna to też ona nie była i oceny, więc klapa.

Nie wiem czy w najbliższym czasie ta audycja wypali ale ostrzegam się Turku żebyś już lepiej szykował slot na nagranie podsumowujące rok Lucha Libre i Indy(gdzieś pod koniec roku) bo to obowiązkowa audycja :waving:

Tak jak pisałem, nie wiem czy w ogóle jeszcze kiedyś zrobimy o Lucha, możliwe że zrobimy jakąś ankietę czy chcą audycje o podsumowaniu LL i Indy, ale chyba wiecie jaki będzie wynik... Poza tym po co mamy podsumowywać jak 4/5 userów nigdy nie widziało galę Indy i powiedz mi, jaki jest sensu słuchać podsumowania o czymś o czym nawet nikt nie słyszał? Więc jedno wyklucza drugie. Dziękuję :waving:

• 4 miesiące temu...

Gala WWE Royal Rumble, zbliża się do nas wielkimi krokami, to już jedynie kilka dni! Po prawej stronie naszego bloga została włączona ankieta, w której można wybrać jedną z podanych możliwości. Odpowiadamy na pytanie: Kto według Ciebie powinien wygrać Royal Rumble Match? Więc kto według Ciebie będzie tym szczęśliwym numerem i dlaczego właśnie on? Serdecznie zapraszamy do zagłosowania i uzasadnieniu swojego wyboru w komentarzu na blogu Turek & Droops! Zapraszamy, zegar już tyka!

http://audycjeturekdroops.blogspot.com/
  • 2 miesiące temu...

Tak jak zapowiadaliśmy już wcześniej, najbliższą audycję nadamy na żywo! Już w ten wtorek o godzinie 19.30 będziecie mogli nas wysłuchać właśnie na tej stronie:

http://www.ustream.tv/channel/audycje-turek-i-droops

Zapraszamy wszystkich serdecznie ponieważ będziemy mówić o gali, która odbędzie się 12 kwietnia w Sopockiej Ergo Arenie!!!

• 1 miesiąc temu...

Dawno nie słyszeliście głosów Turka i Droopsa? Nie martwcie się! Najprawdopodobniej już dziś wieczorem, będziecie mogli nas usłyszeć w nieco innej tematyce jak zawsze... Co prawda jako prowadzący nie będziemy mogli wiele powiedzieć, ponieważ tytuł najbliższej audycji brzmi: "Wrestling oczami kobiety". Zaprosimy jako gości do audycji dwie przemiłe panie i myślę że wy także jesteście ciekawi, jak świat wrestlingu widzi płeć piękna! Do usłyszenia! Więcej newsów na naszym blogu: http://audycjeturekdroops.blogspot.com/

• 3 miesiące temu...

Siemka, Droops was wita! Na ostatniej, czyli #60 audycji ogłosiliśmy wznowienie pomysłu z quizem. Kto nie przesłuchał jeszcze audycji niech szybko się poprawi i zapraszamy do zgłaszania się na quiz. Ważne jest to byście mieli zainstalowanego Skype'a i mikrofon, zapisać się można w odpowiednim temacie na facebook'u Audycji Turek & Droops, na naszej poczcie lub właśnie w tym temacie. Gdyby był ktoś zainteresowany to zapraszam, pamiętajcie żeby zapisywać się nickami. Gdyby ktoś miał jakieś pytania, to proszę je zadawać również w tym temacie. :)

• Styl:  Jasny

Zapisuje się do quizu :0)

1.Rejden

Ja też być chętny!

1. Rejden

2. fanfanfan

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

LOGO+Audycje+-+redner+Breaking+News.png

Tak, Audycje Turek & Droops mają dla was coś specjalnego! Od #60 Audycji Turek & Droops każda kolejna audycja będzie nosiła miano Video Audycji! Co to oznacza? Na każdej audycji będą dołączone materiały Video z poszczególnych wydarzeń. Najbliższa audycja będzie poświęcona tematyce największej gali lata, czyli SummerSlam! Zarówno pojawi się audycja przed i po gali, i na obu audycjach będziecie mieli możliwość zobaczyć materiały Video! Mamy nadzieję, że spodobało wam się nasze postanowienie ;-)

PS. Nadal zapraszamy do zapisywania się do Quizu w tym temacie

Tak, o ile pamiętam mieliście 2 video audycje, ta o CZW już wypadła dobrze z urywkami z ToD, chodź mnie bardziej do gustu przypadła to o kontuzjach i śmierciach wrestlerów, gdzie wasze opowiadania z przerwami na materiały wypadła po prostu ekstra! Audycje coraz to się rozwijają i bardzo dobrze, bo coraz lepiej się Was słucha, a teraz i oglada to co przygotowaliście do danego tematu. Super pomysł!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png