Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

John Cena, iMPACT! nadal w Orlando, koniec 4kids?! inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

10ce2d1a3e.png

:arrow: Rating Raw --> 3.06 - Zaszkoczeni? Ja tak, myślałem, iż będziemy mieli nową tradycję. Chociaż w sumie, w zaokrągleniu mamy 3.1 :roll:

:arrow: Dość ważne spoilery ze smackdown:

Kofi Kingston pokonał Dolpha Zigglera i został nowym Intercontinental Championem. Jednak jeszcze tej samej nocy, Dolph pokonał Cody'ego Rhodesa, Drew McIntyra i Big Showa i został pretendentem do World Heavyweight Championship na Royal Rumbla, który jest posiadaniu Edge'a. W trakcie walki tego ostatniego zaatakował Wade Barret, co z pewnością oznacza jego przenosiny na smackdown. Tak więc występ Alberto Del Rio na Raw chyba nie był jednorazowy.

:arrow: i jeszcze NXT:

Jako pierwszy z czwartej serii NXT wyeliminowany został Jacob Novak. Kolejna eliminacja nastąpi za dwa tygodnie.

c4d4be7feb.png

:arrow: Dwa tygodnie temu pisałem w newsach, iż WWE wykazuje zainteresowanie Samo Joe. Okazuje się jednak, że większość pracowników nie było zbytnio zainteresowane wrestlerem, gdy ten jeszcze nie podpisał nowego kontraktu z TNA, chciało tego jedynie kilka osób. Jak wiemy, Dixie Carter za pomocą twittera powiadomiła, iż Joe podpisał z jej federacją nowy kontrakt.

:arrow: Millenium Wrestling Federation na swoją galę, o której pisał już ktoś w newsach, zapowiedziało Awesome Kong. Będzie to jej ostatni występ przed ostatecznym pojawieniem się w World Wrestling Entertainment, z którym jak wiemy Kong podpisała kontrakt. Inne osoby zapowiedziane na tę galę to Daniel Bryan, Paul Bearer, Abyss oraz Jay Lethal.

7johncenaz.png

:arrow: Jak się okazuje, uraz Johna Ceny nie był tak poważny, jak na początku podejrzewano. Jego powrót planowany jest w ciągu najbliższych tygodni. W takim wypadku, John staje się jednym z głównych faworytów do zwycięstwa w Royal Rumble, po tym, jak Randy został pretendentem do WWE Championship na styczniowej gali.

:arrow: Jak wiemy, obecnie rozpoczyna się angle między Drew McIntyrem i Kelly Kelly. Co ciekawe, to wszystko wymyśliła Tiffany, z tym, że miało to dotyczyć jej osoby, jeszcze przed zwolnieniem z federacji Vinca. WWE postanowiło więc wykorzystać ten pomysł, ale jak nie ma Tiffany to trzeba wziąść większego potwora.

:arrow: Znów wróćmy do tego co pisałem dwa tygodnie temu, bądź były to moje ostatnie newsy. Pisałem w nich, iż w niedalekiej przyszłości TNA ma organizować tapingi poza Orlando. Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że przeciwko temu pomysłowi są Hulk Hogan i Eric Bischoff. Jednym słowem - żenua.

:arrow: O push nie musi martwić się Evan Bourne. Federacja powiadomiła wrestlera, że mają dla niego coś większego. Evan obecnie przebywa na wakacjach, do ringu powinien powrócić w lutym.

12094e6c0f.png

:arrow: Piszę to z wielkim bólem serca, ale jak news to news i o spaślaku napisać trzeba. Fat..Matt Hardy, poprzez swój kanał na Youtube zapowiedział, że wkrótce dzięki jego osobie wrestling zmieni się na zawsze. Moja reakcja:

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

O koszulce PG Sux pisał już Prototype.

Znalazłem jeszcze na pewnym polskim portalu ciekawe zdjęcie i pomyślałem, że można je tu umieścić:

3115408388.jpg

:arrow: W SPOILERZE WAŻNE INFO DOTYCZĄCE KOŃCA 4KIDS!

taki spóźniony noworoczny żart, przynajmniej newsy przeczytaliście :lol

:arrow: Taka ciekawostka na koniec newsów : Wczoraj minął równy rok od sławnego TNA iMPACT! z debiutem Hulka Hogana i Monday Night Raw z powrotem Breta Harta. Co zmieniło się od tego czasu? Wiecie sami.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• SweetChinMusic

1

• Brem

1

• Krzysiek680

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Żeby nie było, że nie czytam newsów, ale faktycznie zaciekawiłeś mnie tym 4Kids. No i się zawiodłem. Jak mogłeś to zrobić, jesteś zły :8

Wracając do newsów to muszę przyznać, że są ciekawe. Na początku muszę pochwalić za logo Raw, piękne :) To co napisałeś o Jasiu może się sprawdzić chyba, że jeszcze HHH powróci... Jan wygra RR Match, Orton będzie miał pas no i obaj zawodnicy na WM 27 chyba, że coś się zmieni na Elimination Chamber i w ogóle. Tym niusem od Matt'a mnie powaliłeś. HAHA, Matt przyczyni się do zmiany wrestlingu chyba w Polsce =)) Zobaczymy jak to wszystko się potoczy.

Przejście Alberto na Raw i feud z R-truthem możliwy ale chyba nie wypali.

A i o spoilerach SD już wiedziałem po wspaniałych wynikach :)

Dzięki za niusy :t_up:

Nie zawsze komentuje newsy więc przyzwyczajcie się powoli, że mogę teraz regularnie komentować. :)

Edytowane przez Gość

Ja newsy czytam zawsze ;) myśałem że naprawde coś się zmieni a tu psikus jak mogłeś nam to zrobić =))=)) No czekam żeby pokazali co wymyślili na Evana Bourna mam nadzieje że jakiś dobry push...John Wygra RR?? Ciekawe bo w tym roku jest dość dużo zawodników na tą posadke np. HHH,Christian lub ktoś z młodego pokolenia....Zastanawia mnie co Matt Hardy chce znowu zobić dla dobra świata?? może chce rozstać się z Wrestlingiem :thinking: to może wyjść na dobre dla wszystkich :D Co do SD:

Widziełem już te ciekawostki i jestem ciekaw kiedy Dolf dostanie pas WHC i co zrobią z Ezikielem

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Niestety już wcześniej się nie powstrzymałem i przeczytałem spoiler ze SD :P

Super że Dolph dostał taką szanse, napewno nie zdobędzie pasa ale jeśli pociągnął feud przez EC aż do WM'ki może się udać. Zwłaszcza że Edge ma przeszłość z Vickie z czego jest łatwe story do zrobienia. Barrett na SD tak o poprostu? Bez sensu troche.

Co do spoilera z NXT to też dobrze i fajnie rozwiązali problem z pro. Ważne że Samoa Joe nie był zainteresowany WWE... Troche dziwi mnie ta cała sprawa z Kong. Nie jest Divą w stylu WWE, jest po 30tce i na dodatek jest byłą gwiazdą TNA. Nie życze nikomu źle, ale skoro już Cena ma tą kontuzje to niech odpocznie troche dłużej niż do RR, najlepiej niech wróci zaraz po RR bo jakby znowu je wygrał wracając po kontuzji byłobyto dosyć słaaabe. Heh śmieszna sprawa z tym anglem Tiffany Drew Kelly. Troche nie dziwne że Tiff się o to wkurza. Yhh Hogan i Bishoff mają chyba gdzieś TNA, nie chce im się ruszać dupy na starość a chcą sobie jeszcze na ciepłej posadce posiedzieć więc sa na nie... Ciekaw co "większego" mają dla Evana. Nie było go na liście push'u. Taaa Hardy... Z Helmsem będą się wrestlingowac przed kamerką internetową i zapoczątkują nową mode!

Ratingi Raw niestety sukcesywnie maleją. Już kiedyś napisałem że Raw i SD zrównają się ratingami i rzeczywiście może się tak zdarzyć. Spoiler z Smackdown bardzo ciekawy i już nie mogę się doczekać obejrzenia tej gali. Wreszcie coś zaczyna się dziać ciekawego. To czy WWE było tak naprawdę zainteresowane Samoa Joe to w zasadzie nie ma teraz większego znaczenia. Podpisał nowy kontrakt z TNA i cóż zrobić. Wolałbym zobaczyć Go w WWE, ale trudno. Na szczęście kontuzja Janka nie należy do tych poważniejszych. Ciekawe jak dalej potoczą się Jego losy. Napewno będzie musiał się oszczędzać, ale to jest zrozumiałe. A co do tego pretendenta do pasa WWE to... szkoda gadać.

WWE postanowiło więc wykorzystać ten pomysł, ale jak nie ma Tiffany to trzeba wziąść większego potwora.

Ciekaw jestem co byś zrobił gdyby taki potwór wszedł Ci do łóżka :waving: .

Tak, Hogan i Eric nie chcą podróżować po Ameryce ze swoimi galami. I tu mamy świetny dowód na to, jak wciąż pogarsza się sytuacja TNA. A jeśli się nie pogarsza, to przynajmniej stoi w miejscu. Nie ma więc tutaj mowy o żadnej konkurencji do WWE. Jeśli nadal tak będą postępować to zawsze pozostaną w ciemnej dupie. Ciekawe czy Evan po powrocie rzeczywiście będzie mógł liczyć na push. Czyżby jakiś feud o US Title? Tylko wtedy któryś z dwójki Bryan lub własnie Bourne musiałby przejść heel turn. No chyba że Daniel straci wcześniej swój pas. O Hardym nic już nie napiszę bo szkoda mi moich kochanych paluszków.

Dzięki za newsy :).

Sebu: Z racji na mój wiek nie powinienem odpisywać, ale gdyby taki potwór jak Kelly wszedł mi do łóżka...Nie, nie wszedł by mi, bym do domu nie wpuścił :lol

Ja nie wiem czego ten tatuś Cię uczy w domu. A może taki wiek i interesujesz się jeszcze czymś innym a nie pięknymi kobietami :P.

Tatuś to mnie jedynie głupoty może nauczyć i nieźle mu to wychodzi. A jak Ci się Kelly podoba, to..zostawie to bez komentarza :lol

Czas na mnie, aby się wypowiedzieć :D Co do Samoe Joe... Nie mam pojęcia dlaczego WWE go olało. Był wolny i nic, żadne kroki WWE nie popełniło w jego stronę. Świetny zawodnik a oni takie coś odwalają, no trudno - to już WWE. No z ciekawością czekam aż zobaczymy Awesome Kong w ringu WWE. I co najważniejsze czy WWE przygotowało jakiś ciekawy gimmick, bo jeżeli nie to będzie klapa!!! Co do tego, że napisałeś że John będzie głównym zawodnikiem do wygrania RR to myślę, że nie masz racji :D Lubię go!!! Ale nie może on wygrać RR. Jest wiele innych, młodych zawodników którzy chcą wygrać i myślę że RR mogą wygrać takie postacie jak: Sheamus, Morrison czy Albert Del Rio. Gdyby któryś z nich wygrał byłbym szczęśliwy, ale znając WWE wygra albo Cena, Orton lub powracający Thiple H xD W końcu!!! WWE coś pomyślało nad Evanem!!! Już myślałem ,że niczego się nie doczeka, a tu jednak zapowiedzi WWE są ciekawe. Tylko oby to się nie skończyło jak z Morrisonem...

WWE postanowiło więc wykorzystać ten pomysł, ale jak nie ma Tiffany to trzeba wziąść większego potwora.
Ciekaw jestem co byś zrobił gdyby taki potwór wszedł Ci do łóżka :waving:

Właśnie.... Nie wiem, mówcie sobie co chcecie, ale według mnie KELLY JEST PIĘKNA!!! A Sebu że tam się szlaja po blokach z jakimiś pasztetami to taka Kelly jest mu dziwna :lol

Dzięki wielkie za Newsy i proszę o jeszcze jedno. Komentować naszą #4 Audycję BGZ!!!

viewtopic.php?p=217725#p217725

eno, muszę przyznać że nieźle się już nastawiłam na ten end 4kids

a tu taka niespodzianka o.O chociaż w sumie liczyłam że to może być jakiś podstęp, bo tak pięknie to chyba jeszcze nie jest, ale nadzieja jakaś tam była ;c

jak chodzi o matt'a - jeszcze przed zobaczeniem spoileru miałam dokładnie taką samą reakcję.! ;D

`cena jednym z głównych faworytów zwycięstwa na rr`... <---te kropki z mojej strony, mówią chyba wszystko...

niby nic nie jest pewne, i tego się trzymajmy. wg mnie wygra y2j [jeśli w ogóle wróci w najbliższym czasie, bo pojawiły się nowy info, dotyczące tego, że sam nie wie co jeszcze ma być z nim i z wwe. sprzeciwia to się jednak faktowi, że podpisał nowy kontrakt [nowy jak nowy, ale podpisał]], albo trypel.

o tym drugim, ostatnio wiele się mówi, za to coraz ciszej o jego kontuzji. ; ))

push dla bourna- bardzo dobra rzecz. nie lubię gościa, a jego gimmick mnie drażni, ale umiejętności ma i mógłby być jednym z lepszych lotników, jeśli tylko postarać się o jego rozwinięcie

widziałabym dla niego również jakiś ciekawy tag team ; ))

Randy.! <3 [heel of heels 4ever.! -.-]

Edge ;* Triple H ;* Y2J ;* Miz ;*

wiele osób pisało do mnie z zapytaniem, czemu się tutaj nie udzielam

przepraszam, ale mam zbyt mało czasu ;c

jbc, szukajcie mnie tutaj:

http://zapytaj.com.pl/Profile/user_284644.html pzdr.;))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...