Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Poster of the Month - 2010 by Luba

Temat pracy: Gala PPV z 2010 roku

Termin oddania: 25 styczeń (sobota) godz. 20:00

Wymiary:

Plakat: Max w700 x sz600

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Na pracy musi być widoczne logo PPV oraz data gali.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

______________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 10 dni.

Praca #1

napotm.jpg

Praca #2

2qlcsgh.png

Praca #3

posterk.png

Praca #4

plakatq.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• TadziuU

1

• Anonymus

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 2- - Praca totalnie ssie. Nie wyraźne, nie podoba mi się ten styl. Jedyne co ładne to ten oryginalny napis Survivor Series, który za pewne został skopiowany

[Praca 2] - 5+ - Najładniejszy plakat w tym PotM 2010. Ładnie wykonana, jak profesjonalny, oryginalny poster gali PPV. Gratulacje

[Praca 3] - 4 - Ciekawie wykonana praca, ale zbyt bardzo mnie nie przekonuje. Ciekawy pomysł, ale już słabsze wykonanie

[Praca 4] - 3+ - Nie wiem, ale według mnie zbyt dużo rzeczy skopiowanych z oryginalnego plakatu RR. Napis trochę ssie, szczególnie data. Mogłeś to bardziej ozdobić

Praca 1 - 2 - oj kiepsko, kiepsko. Nie lubię tego stylu, napis też taki sobie.

Praca 2 - 3+ - niby wszystko pięknie, ładnie, ale dla mnie jakoś tak pusto, napis nie zachwyca.

Praca 3 - 5+ - jeśli ta praca nie wygra to nie wiem co zrobię... Bardzo fajny klimat tej pracy, ładne kolory, jedyne co mnie denerwuje to ten napis z datą. Ale ta praca chyba nie na temat, ponieważ w 2010 nie było No Way Out, tylko Elimination Chamber

Praca 4 - 3- - wszystko estetycznie ale ci wrestlerzy ściągnięci od oryginalnego plakatu i niezbyt są wtopieni co widać najbardziej na Kofim i reszcie za nim, podoba mi się tylko ten Edge nad wszystkimi.

[Praca 1] - 2 - Praca słabiutka. Nie wiem czy taki miał być końcowy efekt - to rozmazanie bowyszło fatalnie. Napis całkiem ok.

[Praca 2] - 5 - Genialna praca, super tło, dobre kolory, fajne napisy.

[Praca 3] - 4+ - Bardzo dobry pomysł i wykonanie też ok, dobrze wyszedł ten łańcuch i reszta też git.

[Praca 4] - 3 - ogólnie nieźle, tylko nie podoba mi się to przekopiowanie uczestników RR z official postera.

akerdrugi.png

[Praca 1] - 2+ - kompletnie nieudane filtry, podejrzewam, że bez nich praca wiele by zyskała

[Praca 2] - 3 - nie wiem skad podnieta u niektórych... Tło kompletnie niepasujące do renderu, w dodatku na renderze widać, że światło pada z lewej strony, a na pracy nie jest to 'wykorzystane. Render odstaje, słabe napisy, ale schludnie przynajmniej.

[Praca 3] - 4- - strasznie chaotycznie, takie prace nie nadają się na plakaty. Szkoda, że monokolor, ale wykonanie chyba najlepsze.

[Praca 4] - 4 - tutaj też schludnie całkiem, ale minimalistycznie.

[Praca 1] - 2 - Praca bardzo słabiutka.Napisy słabe jest nie wyraźna.Najsłabsza praca.

[Praca 2] - 5 - Świetna praca.Bardzo fajnie wykonana.Fajne tło i klimat.Napisy dobre.Najlepsza praca jak dla mnie.

[Praca 3] - 4 - Dobra praca.Dobrze wykonana.Dobry klimat tło może być.Trochę mi się nie podoba to No Way Out bo już niema a jest Elimination Chamber ale tak to fajna praca.

[Praca 4] - 4 - Praca fajna tylko dużo skopiowane z oryginalnego plakatu.Ale Edge nad innymi zawodnikami bardzo mi się podoba.Słaby jest napis.Ale tak to praca ok.

[Praca 1] - 2+ -jak dla mnie zupełnie nie trafiony pomysł, wygląda to jak krzywo wycięte rozmazane rendery powklejane, pewnie tak miało byc ale wyszło słabo

[Praca 2] - 3+ - bez rewelacji według mnie, pierwsze co się rzuca w oczy to słabe wtopienie i nijakie tło

[Praca 3] - 4+ - chyba najlpesza, najciekawsza, niezły pomysł, nie zachwyca ale się wybija. Tak swoją drogą to tu powinna być DQ bo ta praca nie przedstawia gali z 2010r :P

[Praca 4] - 4- - ładna, też nic nadzwyczajnego, też nie powala ale jest po prostu ok. Nie wiem czy potrzebna była ta plama światła na twarzy. No i jest spoilerem więc się nie nadaje :D

[Praca 1] - 2 - praca wygląda koszmarnie ale masz...za chęci.

[Praca 2] - 3 - cóż powiedzieć, praca słaba ale jest schludnie i nie tak najgorzej.

[Praca 3] - 4+ - akurat tutaj widać spory wkład i powiem, że mi się pracka podoba.

[Praca 4] - 3+ - schludnie i nawet ładnie ale na moje to tu dużo nie jest zrobione.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 2 - Nie podoba mi sie ten efekt, bez niego ocena bylaby wyzsza.

[Praca 2] - 3 - Pomysl dobry, tylko wykonanie troszke nie teges.

[Praca 3] - 3 - Plakat winien byc przejrzysty a tu troche jest z tym problem ale jak praca nr 2, pomysl byl.

[Praca 4] - 3 - Nijaka praca, niczym szczegolnym sie nie wyroznia. Troche ja dopracowac i bylaby OK :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Urządzenie:  iPhone

[Praca 1] - 2- - Praca nie ładna(jak dla mnie). Te rozmazane postacie strzasznie mi się nie podobają, a napis to już klapa.

[Praca 2] - 3+ - Praca słaba. Ale jest schludna i to bardzo, i nie jest tak bardzo krytyczna.

[Praca 3] - 5- - Praca najlepsza. Ukazana postać jest fajna. Napis dopasowany, a poza tym jest najlepsza.

[praca 4] - 3+ - Praca średnia. Może praca jest schludna, ale mi się nie podoba.

37184451712723064921.png

• 2 tygodnie później...

Praca 1 - Średnia Głosów: 2,05

Praca 2 - Średnia Głosów: 3,88

Praca 3 - Średnia Głosów: 4,27

Praca 4 - Średnia Głosów: 3,44

Ladies and gentlemen... zwycięzca PotM #2010: Pietrek i jego plakat z No Way Out czyli Elimination Chamber!

posterk.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...