Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Poster of the Month - 2010 by Luba

Temat pracy: Gala PPV z 2010 roku

Termin oddania: 25 styczeń (sobota) godz. 20:00

Wymiary:

Plakat: Max w700 x sz600

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Na pracy musi być widoczne logo PPV oraz data gali.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

______________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 10 dni.

Praca #1

napotm.jpg

Praca #2

2qlcsgh.png

Praca #3

posterk.png

Praca #4

plakatq.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• TadziuU

1

• Anonymus

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 2- - Praca totalnie ssie. Nie wyraźne, nie podoba mi się ten styl. Jedyne co ładne to ten oryginalny napis Survivor Series, który za pewne został skopiowany

[Praca 2] - 5+ - Najładniejszy plakat w tym PotM 2010. Ładnie wykonana, jak profesjonalny, oryginalny poster gali PPV. Gratulacje

[Praca 3] - 4 - Ciekawie wykonana praca, ale zbyt bardzo mnie nie przekonuje. Ciekawy pomysł, ale już słabsze wykonanie

[Praca 4] - 3+ - Nie wiem, ale według mnie zbyt dużo rzeczy skopiowanych z oryginalnego plakatu RR. Napis trochę ssie, szczególnie data. Mogłeś to bardziej ozdobić

Praca 1 - 2 - oj kiepsko, kiepsko. Nie lubię tego stylu, napis też taki sobie.

Praca 2 - 3+ - niby wszystko pięknie, ładnie, ale dla mnie jakoś tak pusto, napis nie zachwyca.

Praca 3 - 5+ - jeśli ta praca nie wygra to nie wiem co zrobię... Bardzo fajny klimat tej pracy, ładne kolory, jedyne co mnie denerwuje to ten napis z datą. Ale ta praca chyba nie na temat, ponieważ w 2010 nie było No Way Out, tylko Elimination Chamber

Praca 4 - 3- - wszystko estetycznie ale ci wrestlerzy ściągnięci od oryginalnego plakatu i niezbyt są wtopieni co widać najbardziej na Kofim i reszcie za nim, podoba mi się tylko ten Edge nad wszystkimi.

[Praca 1] - 2 - Praca słabiutka. Nie wiem czy taki miał być końcowy efekt - to rozmazanie bowyszło fatalnie. Napis całkiem ok.

[Praca 2] - 5 - Genialna praca, super tło, dobre kolory, fajne napisy.

[Praca 3] - 4+ - Bardzo dobry pomysł i wykonanie też ok, dobrze wyszedł ten łańcuch i reszta też git.

[Praca 4] - 3 - ogólnie nieźle, tylko nie podoba mi się to przekopiowanie uczestników RR z official postera.

akerdrugi.png

[Praca 1] - 2+ - kompletnie nieudane filtry, podejrzewam, że bez nich praca wiele by zyskała

[Praca 2] - 3 - nie wiem skad podnieta u niektórych... Tło kompletnie niepasujące do renderu, w dodatku na renderze widać, że światło pada z lewej strony, a na pracy nie jest to 'wykorzystane. Render odstaje, słabe napisy, ale schludnie przynajmniej.

[Praca 3] - 4- - strasznie chaotycznie, takie prace nie nadają się na plakaty. Szkoda, że monokolor, ale wykonanie chyba najlepsze.

[Praca 4] - 4 - tutaj też schludnie całkiem, ale minimalistycznie.

[Praca 1] - 2 - Praca bardzo słabiutka.Napisy słabe jest nie wyraźna.Najsłabsza praca.

[Praca 2] - 5 - Świetna praca.Bardzo fajnie wykonana.Fajne tło i klimat.Napisy dobre.Najlepsza praca jak dla mnie.

[Praca 3] - 4 - Dobra praca.Dobrze wykonana.Dobry klimat tło może być.Trochę mi się nie podoba to No Way Out bo już niema a jest Elimination Chamber ale tak to fajna praca.

[Praca 4] - 4 - Praca fajna tylko dużo skopiowane z oryginalnego plakatu.Ale Edge nad innymi zawodnikami bardzo mi się podoba.Słaby jest napis.Ale tak to praca ok.

[Praca 1] - 2+ -jak dla mnie zupełnie nie trafiony pomysł, wygląda to jak krzywo wycięte rozmazane rendery powklejane, pewnie tak miało byc ale wyszło słabo

[Praca 2] - 3+ - bez rewelacji według mnie, pierwsze co się rzuca w oczy to słabe wtopienie i nijakie tło

[Praca 3] - 4+ - chyba najlpesza, najciekawsza, niezły pomysł, nie zachwyca ale się wybija. Tak swoją drogą to tu powinna być DQ bo ta praca nie przedstawia gali z 2010r :P

[Praca 4] - 4- - ładna, też nic nadzwyczajnego, też nie powala ale jest po prostu ok. Nie wiem czy potrzebna była ta plama światła na twarzy. No i jest spoilerem więc się nie nadaje :D

[Praca 1] - 2 - praca wygląda koszmarnie ale masz...za chęci.

[Praca 2] - 3 - cóż powiedzieć, praca słaba ale jest schludnie i nie tak najgorzej.

[Praca 3] - 4+ - akurat tutaj widać spory wkład i powiem, że mi się pracka podoba.

[Praca 4] - 3+ - schludnie i nawet ładnie ale na moje to tu dużo nie jest zrobione.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 2 - Nie podoba mi sie ten efekt, bez niego ocena bylaby wyzsza.

[Praca 2] - 3 - Pomysl dobry, tylko wykonanie troszke nie teges.

[Praca 3] - 3 - Plakat winien byc przejrzysty a tu troche jest z tym problem ale jak praca nr 2, pomysl byl.

[Praca 4] - 3 - Nijaka praca, niczym szczegolnym sie nie wyroznia. Troche ja dopracowac i bylaby OK :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Urządzenie:  iPhone

[Praca 1] - 2- - Praca nie ładna(jak dla mnie). Te rozmazane postacie strzasznie mi się nie podobają, a napis to już klapa.

[Praca 2] - 3+ - Praca słaba. Ale jest schludna i to bardzo, i nie jest tak bardzo krytyczna.

[Praca 3] - 5- - Praca najlepsza. Ukazana postać jest fajna. Napis dopasowany, a poza tym jest najlepsza.

[praca 4] - 3+ - Praca średnia. Może praca jest schludna, ale mi się nie podoba.

37184451712723064921.png

• 2 tygodnie później...

Praca 1 - Średnia Głosów: 2,05

Praca 2 - Średnia Głosów: 3,88

Praca 3 - Średnia Głosów: 4,27

Praca 4 - Średnia Głosów: 3,44

Ladies and gentlemen... zwycięzca PotM #2010: Pietrek i jego plakat z No Way Out czyli Elimination Chamber!

posterk.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...