Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w TV, powroty i topy w 2011, Kong w WWE, ACW i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

Christian-debuts-on-ECW-110209b.jpg

:arrow: Powrót na ring Christiana jest planowany na najbliższe miesiące, jednak jest już pewne że będzie mógł spokojnie przygotowywać się na najważniejszą galę roku - Wrestlemanię XXVII, na której z pewnością będzie w stanie zawalczyć.

:arrow: W Dark Matchu Monday Night Raw, zawodnik rozwojówki WWE czyli FCW oraz jej aktualny mistrz - Mason Ryan pokonał Primo.

:arrow: Na stronie WWE.com jest dostępny ranking, który publikuję również poniżej. Ma on na celu ukazać fanom jacy wrestlerzy mają się znaleźć na topie tego roku, czyli 2011:

• 1. Alberto Del Rio
  • 2. Daniel Bryan
  • 3. Dolph Ziggler
  • 4. Cody Rhodes
  • 5. Skip Sheffield
  • 6. Drew McIntyre
  • 7. David Otunga
  • 8. Alex Riley
  • 9. Tamina
  • 10. Tyson Kidd
  • 11. Ezekiel Jackson

:arrow: Kolejny powrót, to bohater swojego narodu i uczestnik hinduskiego Big Bossa, czyli nikt inny jak The Great Khali. Jednak on ma już wziąść udział w walce Royal Rumble na najbliższej gali PPV. Ciekawe jak tym razem odpadnie (poprzednio z rąk, a raczej pocałunku Beth Phoenix).

z5857276O.jpg

:arrow: Ostatnio jest widoczny angle Drew McIntyre'a z Kelly Kelly. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że wymyśliła go żona Drewa, czyli Tiffany która jest teraz tym zniesmaczona.

:arrow: 4 kwietnia to spodziewana data telewizyjnego debiutu kolejnej serii programu Tough Enough. Wiemy, że będzie on nagrywany w Los Angeles w 10 odcinkach i w każdym z nich będą pojawiały się zawodowe gwiazdy. Przypomnę, że tak swoją przygodę z WWE rozpoczął bodajże The Miz.

:arrow: Ostatnio zarząd WWE zauważył osłabienia na niebieskim brandzie, czyli SmackDown!. Jest to głównym powodem dla którego Rey Mysterio w końcu nie dostał według niego zasłużonego urlopu i musi występować mimo nie najlepszego samopoczucia.

:arrow: Federacja WWE ma zamiar w przeciągu najbliższych lat wystartować z własnym kanałem telewizyjnym. Mówi się o współpracy z zarządem telewizji NBC. Kanał miałby trafić na antenę w latach 2012-2013, więc trzeba jeszcze trochę poczekać.

Scena niezależna i inne

3_and_cena.jpg

:arrow: W nominowaniu do nagrody telewizji ESPN 1st Annual Awesomest Dude of the Year prowadzi nie kto inny jak Landon Donovan, jednak za jego plecami jest John Cena, reszta nie liczy się w stawce poniewać ci dwaj panowie zdecydowanie według widzów zdominowali ubiegły rok. Co ciekawe widoczny jest też figter UFC - Cain Velasquez. Zapraszam do głosowania na Jaśka - apps.facebook.com/fanappz/poll/vote?id=19479

:arrow: Z nowym rokiem organizacja Atomic Championship Wrestling nie ma zamiaru odpoczywać i planuje kolejną galę. Tym razem będzie ona nosiła nazwę 'New Year's Retribution'. Pokaże się na niej znany z wielu federacji Justin Credible, a Trend Acid zostanie wprowadzony do ACW Hall of Fame. Poniżej karta na galę:

• ACW Tag Team Championship - Pretty Fabulous (Pretty Fly & Fabulous Fred Flash) © vs Justin Credible & Mystery Partner
  • ACW World Heavyweight Championship - Twisted Tate© vs Jon Dahmer
  • ACW Tri-State Championship, Last Man Standing Match - Andy Header © vs Hayne
  • ACW Cruiserweight Championship - Magus © vs Billy Ray
  • ACW Hardcore Championship, 3 Way Last Chance Match - Bubba Lucky © vs. Kitt vs. Joey Mansoni
  • Grudge Match - No DQ & No Countouts - James Dylan vs Rockin' Rebel
  • The Gang & Boy Boy vs Moonshine Frank & Smasher LeBlanc
  • Jason Havok & Chase Helms vs The Perfect 10 (Rob Noxious & Petey Noxious)
  • Louis G. Rich & Brandon Bishop vs Hollywood CM Serenyi & Heavy D

:arrow: Sami Callihan oraz Adam Cole to dwaj wrestlerzy, którzy zostani wysłani do Europy, aby promować CZW. Obaj będą występować podczas gal federacji wXw oraz 1PW.

:arrow: Poniżej dla zaciekawionych dodatkowo aktualna karta na wydarzenie federacji Dragon Gate USA 'Freedom Fight':

• Masato Yoshino vs YAMATO
  • Shingo vs CIMA
  • BxB Hulk & Homicide vs Jon Moxley & Akira Tozawa
  • Six Man Tag Team Action - Austin Aries, Genki Horiguchi & Ricochet vs Chuck Taylor, Johnny Gargano & Rich Swann
  • Special Challenge Match - Jimmy Jacobs vs Arik Cannon

:arrow: Jak wiemy Awesome Kong będzie niebawem występować w WWE, jednak już wiadomo że wrestlerka wystąpi podczas jednej z gal Millennium Wrestling Federation, aby nie tracić formy. Tym czasem Creative Team obmyśla gimnick.

:arrow: W przeciągu ostatnich dni zmarła matka Hulka Hogana, Ruth Bollea. Niech spoczywa w pokoju :(

:arrow: Swoje złe kontakty z byłym chłopakiem z portali społecznościowych czyści ostatnio pewna pani. Mam na myśli byłą Divą WWE - Ashley Massaro. Z niektórych notatek itp. oczyściła swojego Facebooka oraz Twittera.

:arrow: Kevin Nash, Scott Steiner, Rikishi to tylko pare sławnych nazwisk które promują aktualnie wrestling w Chile. Co do tego pierwszego to jest na najlepszej drodze na podpisanie kontraktu z TNA. Nawet nie szczędzi pochwał organizacji oraz miedzy innymi Stingowi.

:arrow: Poniżej jeszcze koszulka, w której na YouTube oraz na codzień prezentują się Matt Hardy oraz Gregory Helms:

Gregory-Shane-Helms-the-hurricane-PG-Sux.jpg
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• SweetChinMusic

1

• Luks

1

• Krzysiek680

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dobrze, że Christian już powraca. Ciekawe co WWE zrobi po jego powrocie? Może rozpocznie feud z Albertem? Wątpię, bo on teraz feuduje z Mysteriem. Ciężko mi powiedzieć, co z nim będzie. Pewnie wystąpi na Wrestlemani, znając Vinca będzie walczył po raz kolejny z Money in the Banku, którego i tak nie wygra...Pierwsze miejsce na liście mnie nie zdziwiło, Alberto na nie zasługuje, pewnie już w tym roku będzie WHC. W sumie to lista mnie jakoś specjalnie nie zdziwiła, no poza piątym miejscem. Skip ma teraz kontuzję, ale skoro jest na liście, to po powrocie zdobędzie US Title. Też muszę wyposażyć się w tą koszulkę, co Gregory i Matt, ciekawe jaka była reakcja Vinca. To tyle na mój temat. Dzięki za newsy...

Dobrze, że Christian już powraca... Pewnie wystąpi na Wrestlemani, znając Vinca będzie walczył po raz kolejny z Money in the Banku, którego i tak nie wygra...

Walki MiTB już nie będzie na WM'kach, bo jest przecież gala. Zeszłoroczna była ostatnia.

Z jednej strony dobrze, że Christian wróci z drugiej źle. Dobrze, bo jest dobrym zawodnikiem i fajnie ogląda mi się jego walki, a źle, bo nie widzę żadnego feudu dla niego. Nie wiem co CT mógłby wymyślić. Może Title Shot na pas IC ? Kilka miejsc w rankingu trochę mnie dziwi. Alberto zasłużenie na pierwszym, bo ma talent i nie powinni tego marnować. Brand SD faktycznie jest teraz słaby. Oprócz Edge'a, Del Rio, Rey'a, Ziggler'a i Kane'a nikogo nie widać. Zaginęli gdzieś Kofi i Swagger, a MVP odszedł. Muszą jakoś rozwiązać ten problem. Wyrazy współczucia dla Hulka. Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

Mój post będzie bardzo krótki, odniosę się tylko do jednego "newsa". Chciałbym poprosić o numer telefonu bądź też mieszkania do tej grubej świni zwanej Fat Hardy, bo to co on robi to jest totalna kpina, idiotyzm i ch*j wi co jeszcze. Nie, żebym był za PG czy coś, ale ten koleś ma tyle mózgu.. Nie, on nie ma mózgu. Gdyby nie ta federacja, prawdopodobnie siedziałby teraz i ćpał z braciszkiem, spędził w niej dziesięć czy tam dwanaście lat, a on takie rzeczy odpierdziela. Nagle wszystko mu przeszkadza, nagle to on jest winny, nagle ma odmienić cały pro-wrestling na zawsze. Gdybym spotkał kogoś tak fałszywego na ulicy, bym wziął pierwszy lepszy przedmiot i w pysk nim przywalił. Dobrze, że braciszek chociaż myśli.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Z nowym rokiem organizacja Atomic Championship Wrestling nie ma zamiaru odpoczywać i planuje kolejną galę. Tym razem będzie ona nosiła nazwę 'New Year's Retribution'. Pokaże się na niej znany z wielu federacji Justin Credible oraz wiele innych gwiazd takich jak Trend Acid, który zostanie wprowadzony do ACW Hall of Fame, czy Twisted Tate. Poniżej karta na galę.

Przepraszam, ale Trent Acid nie żyje.. :( Właśnie dlatego chcą wprowadzić go do HoF.

Mam nadzieję że christian dostanie jakiś dobry feud może nawet o pas WHC i walka na WM z Edgem o ten pas :thinking: byłoby ciekawie...Ta lista troche dziwnie wygląda ale ciesze się żę Daniel Bryan znalazł się na 2 miejscu a z 2 strony ciekawe co wymyślą na Davida Otunge moze wyleci z nexus albo cos w tym stylu??Ostatnio głośno jest o niezadowoleniu Tifany że jej chłop ma ma być "Partnerem" Kally Kally :8 jest kolejny powód że Barret będzie miał draft na SD bo są tam zawodnicy dobrzy ale jakoś Nie ma nic specjalnego na tej gali...Matt Hardy troche przesadza co on chce dokonać swoim zachowaniem??może w końcu zmądrzeje...

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Nie powiem żebym jakoś bardzo czekał na Christiana, Edge ma teraz feudować z Alborto albo z Zigglerem. Feud Edga z Christianem byłby fajny pod jednym warunkiem-> Christian heel! Rayne juz czwarty którego wprowadzają dark match'e. Ranging bardzo fajny i zapowiada się ciekawy rok. Super że jest tam Sheffield Riley i Ziggler, dla tego ostatniego pewnie będzie to oznaczać skok do ME. Wywaliłbym z tamtąd tylko Rhodes'a, Bryan'a i Drew, oni są w miejscu w jakim byc powinni i nie zasługują na więcej. No i gdzie Morrison? Mam nadzieje że go tam nie ma tylko dlatego że uważają że juz jest na wyższym poziomie bo w przeciwnym razie w WWE pracują idioci. Niech Khali wróći ze starym themem i gimmnickiem, prosze. Też ostatnio zauważyłem osłabienie SD... Jest tam ostatnio nudno strasznie, żadnych ciekawych feudów, widoczne postacie można policzyć na jednej ręcę. A Rey'owi urlop dac powinni jak prosi a nie go będą wykańczać aż całkiem będzie musiał odejść... I tak nie prowadzi żadnego sensownego feudu. Mam nadzieje że po tym nadchopdzącym machu z Alberto dzą mu spokój, przegra a walka zostanie ustawiona o #1 contender. Hardy generalnie przesadza, ale nie powiem że bym nie założył takiej koszulki.

Co do Christiana to, liczyłem że pojawi się już na RR. I może nawet wygra, a potem story z Edgem i świetna walka na WM'ce. Jednak jak napisałeś na najbliższe miesiące to już moje plany się troszkę sypły, chyba że wróci szybciej :D . Ranking według mnie wporzo, szczerze nie spodziewałem się tam Sheffielda, a i Otunga lekko mnie zdziwił. Fajnie, że Dolph jest wysoko, bo liczę, że po WM'ce włączy się w walkę o pas WHC. Mam nadzieję, że Khali wróci tylko na RR, a potem znowu jedzie do Indii. Jakoś nie przeszkadza mi, to że jego nie ma i zabiera czas, który inni mogliby dostać. Na SD to nawet fajnie, że jest osłabienie, bo jest to szansa dla młodych do wskoczenia do ME. Liczę, że jak tak dalej pójdzie to tam zobaczymy Kofiego i Dolpha :D. Hardy jest już nudny z tymi swoimi wyskokami. Przecież sam był tam wiele lat i występował w erze PG więc lepiej niech już nic nie odpier***a. Dzięki za newsy :D

Co do listy to bardzo żaluję, że nie ma tam Jasia Morrisona.. Co do zdjecia pięknej pani to ( wzdycha.. żeby się nie kojarzyło). Christian.... tak.. Kiedy nareszcie zaczną go wykorzystywać... Wydaje mi się że jest dobry tylko WWE nie ma jeszcze na niego pomysłu dobrego. ma mic skille wrestlerem też nie jest złym, czekam tylko aż dostanie jakiegoś pusha, może być też heel turn i dobry feud. Znowu powracam do tego zaje%stego zdjęcia:P

Dla mnie najważniejsza wiadomość to Kong w WWE. To mógłby być świetny feud - Natalya (face) vs Kong (heel). Christianowi życzę szybkiego powrotu, być może już na RR? TGK na RR? Mam nadzieję, że nie będzie to największe wydarzenie 30 osobowego RR matchu:) Z tego co mi wiadomo Tiffany jest zła na CT WWE, ponieważ to ona wymyśliła angle, ale dla siebie i Drew, jeszcze przed swoim odejściem. Gregory? 100% racji.

Mam nadzieję że Christian pozbiera się już na Royal Rumble i wystąpi w tym meczu. WWE lubi zaskakiwać, więc jak dla mnie taki scenariusz jest jak najbardziej realny.

Walki MiTB już nie będzie na WM'kach, bo jest przecież gala. Zeszłoroczna była ostatnia.

To nie jest tak do końca pewne. Jak wiemy, wiele plotek krąży na różne tematy... Jedni mówią że na Wrestlemanii MITB matchu nie będzie, drudzy uważają że zarząd myśli kogo wplątać w ten mecz. Podsumowując, wiemy że nic nie wiemy, lecz różnie może być.

Cała ta lista wygląda w miarę przyzwoicie, pierwsze trzy miejsca zostawiłbym w takim porządku, w jakim są. Po ostatniej walce DH Smitha na Superstarsie doszedłem do wniosku że On jednak potrafi wykręcić niezły pojedynek, więc On również powinien się tam znaleźć, choćby na miejscu Tysona. Na początku bardziej faworyzowałem właśnie Kidda, ale teraz wszystko się zmieniło, tylko Smith potrzebowałby jakiś lepszy gimmick... kurde, odszedłem od tematu. Mysterio nie dostał wolnego. No to pewnie teraz znów będzie wykłócał się z zarządem przez pół roku. W zamian pewnie dostanie prezent w postaci jakiegoś tytułu. Oczywiście żartują, ale znam już trochę zagrania Ryjka, więc uważam że wszystko jest możliwe. Czyli jednak Kong podpisała kontrakt z WWE. Nie ukrywam że jestem zdziwiony i myślę że to może zwiastować jakąś zmianę w dywizji kobiet. Najpierw widzieliśmy pierwszy Tables Match z udziałem kobiet, a teraz przyjmują Kong. Może dywizja kobiet w WWE ruszy do przodu. Przejdźmy teraz do Hardy'ego oraz Helmsa. Przy tej okazji chciałbym pozdrowić wszystkich fanów grubaska i jego kolegi :waving: . Również uważam iż gdyby nie era PG to Matt i Helms nie wybili by się za bardzo. Uważam ich za clownów, którzy robią z siebie tylko pośmiewisko. Kim jest Matt? Może ktoś mi powie że wrestlerem? PG Sux? Tak, zgadzam się z tym, ale kim jest Matt? Zbawicielem wrestlingu, który wyswobodzi go z sideł ery 4Kids? Co On chce zrobić, jest chociaż jakąś wielką gwiazdą za którą fani szaleją? Może chce On wprowadzić ultraviolent do main streamu? A może zasili roster CZW czy innego BJW? Dobra bo mi żyłka pęknie :P. Czekam na te zmiany, które zapowiada Matt i Helms.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...