Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka na PPV o pas WHC w 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Widze że moja ostatnia ankieta przeszła więc zrobie jeszcze raz tylko że najelpsza walka o World Heavyweight Championship.

Royal Rumble - Undertaker© vs Rey Mysterio

Elimination Chamber - Undertaker© vs Chris Jericho vs Rey Mysterio vs John Morrison vs R-Truth vs Cm Punk

Wrestelmania-Edge vs Chris Jericho©

Extreme Rules - Jack Swagger© vs Randy Orton

Over The Limit - Jack Swagger© vs Big Show

Fatal 4-Way - Rey Mysterio vs Jack Swagger© vs Cm Punk vs Big Show

Money In The Bank - Rey Mysterio© vs Jack Swagger

Summer Slam - Kane© vs Rey Mysterio

Night of Champions - Kane© vs Undertaker

Hell In a Cell - Kane© vs Undertaker

Bragging Right - Kane© vs Undertaker

Survivor Series - Kane© vs Edge

TLC - Edge vs Kane© vs Rey Mysterio vs Alberto Del Rio

Głosowanie Potrwa Tydzień

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• przemo14

1

• Hacjend

1

• Mr. Underson

1

• Munio

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos idzie na walkę z TLC. Według mnie najlepsza walka o WHC. Poza nią inne jakoś specjalnie się nie wybiły. Zawodnicy rozwalili kilka stołów, Alberto zaliczył upadek z drabiny na stoły tak jak to było w starych meczach w tej stypulacji, a Edge wreszcie odebrał pas Kaneowi, który trzymał go już od lipca.

Tak jak w ankiecie walka roku o pas WWE. Wszystkie walki były z miarę dobre. Ale jedna była lepsza od innych. A dokładniej chodzi mi o walkę z TLC. Zawodnicy pokazali klasę, chociaż widziałem już o wiele lepsze walki TLC. Edge zasłużenie zdobył pas i więc głos idzie na jego walkę :)

Mój głos także na walkę z TLC. Walka bardzo fajna, ciekawa i trzymała w napięciu. Dobrze, że doszli do niej Del Rio i Rey, bo Edge i Kane sami nie wykręciliby takiego widowiska. Ogólnie podobnie jak walki o pas WWE. Było kilka dobrych i kilka słabych, a najlepsza z nich to walka z TLC.

ksgj.png

A ja będę inny i oddam głos na walkę z EC! Na TLC jakoś mnie nie zaszokowała ta walka bo spodziewałem sie wiecej, a tam zupełnie nie potrzebny był lekko kontuzjowany Mysterio. NA EC poznaliśmy nowego mistrza, ale ta walka otworzyła drzwi dwóm pojedynką na WM'ke. To po SCM od Michaelsa poznaliśmy nowego mistrza, Chrisa Jericho i ta intryga i pojawienie się HBK'a w tej walce zadecydowało nad moim głosem. Na TLC jak mówiłem zastanawiałem sie, ale nie zachwyciła mnie jak ta walka. Teraz czekamy na Najlepsza walka o pas WWE, WHC na tygodniówce :) FIZ do roboty!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Głosuje na Walke która odbyła się na TLC ponieważ ogolnie była bardzo dobra wspaniałe akcje no i w końcu Edge dostał pas wagi ciężkiej i mam nadzieję że go troche czasu potrzyma

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

No cóż, zacznę od tego, że w tym roku bardziej śledziłem poczynania pasa WHC niż WWE, a to dlatego że przy pasie WWE wciąż kręciły się te same nazwiska i wykonanie ich również nie zachwycało (brakowało mi tam Jericho, Michaelsa, HHH a w drugiej czesci roku Batisty. Większość walk o ten pas była ciekawa, no może z wyjątkiem walki Swagger vs. Big Show. Zastanawiałem sie nad tymi walkami : Mysterio vs Undertaker na Royal Rumble, ponieważ writerzy mieli świetny pomysł na walkę i było to niezłe widowisko ; Elimination Chamber - wiadomo, każda walka w komorze eliminacji jest świetna ; Summerslam - Kane vs Rey mysterio - nie spodziewałem się że ci zawodnicy razem stworzą taki show, brawo, bylem pod wrazeniem, no i oczywiscie powrót Undertakera :) ; no i oczywiscie TLC. Ostatecznie mój głos poszedł na TLC, ponieważ ta walka wniosła do ringu prawdziwe emocje, których nie było tam od długiego czasu, ta walka naparawde mnie wciągneła. Aż jestem ciekaw co będzie na Royal Rumble ;d

• Urządzenie:  iPhone

Mój głos leci na walke z TLC gdzie wzieli udział Edge, Kane, Rio, Mysterio. Spodobało mi się to, że doszli Rio i Mysterio, bo szykowały nam się loty. Trochę się sawiodłem, ale walka i tak była ciekawa. Co do akcij byłem przekonany, że bedą, ale nie na stół. Tu też się myliłem. Już myślałem, że pas zgarnie Rio, ale chwilę potem się uspokoiłem gdy go zepchneli z tej drabini. Mój głos poleciał na tą walkę, bo wydała mi się najlepsza ze wszyskich tak w streszczeniu tego co napisałem wcześniej.

37184451712723064921.png

Walki o WHC były zdecydowanie lepsze niż te o pas WWE więc wybór jest trudniejszy. Zastanawiałem się nad dwoma, mianowicie EC oraz TLC. Zdecydowałem się jednak oddać głos na EC. Dlaczego? Walka sama w sobie stała na wysokim poziomie jak to bywa w walkach wieloosobowych, niespodziewanie pojawił się HBK pozbawiając Undertakera tytułu(ahh były emocje :P). Walka z TLC też była niezła, jednak wynik był do przewidzenia, w dodatku widziałem znacznie lepsze walki TLC dlatego odrzuciłem ten typ i głos na EC.

No ten spis wygląda o niebo lepiej niż ten z WWE no i przede wszystkim jest tu dużo większa różnorodność. No ale też nie mozna powiedzieć że jest tu jakaś rewelacja. Walka EC była bardzo dobra, lepsza niż ta w wykonaniu Raw, na WM'ce tez był dobrze, potem Swagger robił nie złe walki (poza tą z Big Showem), dalej feud Takera z Kanem gdzie najlpesze było starcie na HitC, na SS nieźle no ale nie będę oryginalny i też jednak stawiam na TLC. Fajna stypulacja, bardzo dobry skład, każdy miał w niej role którą dobrze spełnił, co prawda spodziewałem się lepszej walki ale i tak jak widać była najlpesza w roku. Chwile się wachałem między EC bo tam tez skład był bardzo dobry ale jednak TLC była moim zdaniem lepsza.

Moim zdaniem na to miano zasługuje walka z TLC. Ciekawa stypulacja, ciekawy skład. Poziomem była dobra, było parę ciekawych akcji z drabinami. No i oczywiście zasłużony zwycięzca. Dobra była też walka z WM i EC, ale jednak głos oddaję na tą z TLC.

A ja zagłosowałem na walkę która odbyła się teraz, niedawno, a mianowicie na gali TLC w której to walczyli Edge vs Kane© vs Rey Mysterio vs Alberto Del Rio Według mnie ta walka była najlepsza w ciągu całego roku, ponieważ dało się czuć bardzo długo emocje, właściwie przez prawie całą walkę. Ciekawy wynik no i tyle gwiazd w ringu na jednej walce :D

Ja odałem swój głos na walkę z TLC.Moim zdaniem była to najlepsza walka w tym roku o pas WHC.Wiadomo było od początku że o pas będzie tylko walczył Edge i Kane a Rey i Alberto będą grać drugą role w tym meczu.Ale i tak była to emocjonująca walka,i trochę złamanych stołów.No i zasłużona wygrana Edge'a.

Jak inni oddaje głos na walkę z TLC, czyli TLC Match :D Ci faceci wykręcili naprawdę porządny pojedynek, ale i tak wiedziałem, że Edge musiał wygrać, bo chyba przestałbym oglądać WWE... Połamało się kilka stołów i było fajnie. Chciałem oddać głos na walkę z WrestleManii, ale ta była o wiele lepsza.