Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Był to dzień 21 maja 2009 roku. Niby dzień jak codzień i jak zwykle szukałem nowych informacji dotyczących wrestlingu. Nie wiem dokładnie czego chciałem się dowiedzieć, ale to teraz nie ważne. Nadeszła godzina 20.15, już grubo po dobranocce, więc powinienem już spać, lecz jednak natknąłem się na BGZ. Pamiętam że wtedy chciałem bardzo się czegoś dowiedzieć, dlatego zmuszony byłem się tu zarejestrować. Przeczytałem co tam mnie interesowało i byłem z tego powodu bardzo zadowolony. Pomalutku popadałem w chorobę jakim jest uzależnienie, było to uzależnienie od wrestlingu. Wchodziłem na forum gdzieś co dwa, trzy dni, ale tylko po to, by pobrać galę, poczytać newsy, pograć w arcade i tyle mnie tu widziano. Czytałem sobie sb i jak ta sierotka bałem się cokolwiek tam napisać. Biedny Droopsik nawet przez pewien czas nie wiedział jak założyć własny temat =)). Pamiętam że dwa razy dostałem ochrzan, ale nie wiem od kogo, lecz warnem nigdy mnie nie poczęstowano. Pod koniec roku 2009 działo się coś niedobrego, pamiętam starą ekipę i jakiś problem, lecz myślę że nie warto do tego wracać. Nadszedł styczeń 2010... Do tej pory nabiłem może z 30 postów. Powoli zaczynałem się udzielać. Jakieś oficjalne dyskusje, newsy i kilka innych rzeczy. Małymi krokami zacząłem być tutaj rozpoznawalny. Chyba w marcu, kwietniu lub maju (nie pamiętam) 2010 chciałem opuścić BGZ. Sami wiecie co się działo na początku roku. Było poprostu fatalnie, brak sb, próba zmiany wyglądu forum, no naprawdę działo się nieciekawie. Naszczęście z biegiem czasu wszystko dochodziło do normy. Zacząłem już "pakować" się i wynosić z tąd, ale zrobiło mi się strasznie żal i wybiłem sobie z głowy przenosiny gdzie indziej. Cieszę się że zostałem i wcale tego nie żałuję. O ile dobrze pamiętam 1 lipca dostałem pomocnika od pablo modjo. Pisałem raporty z Raw, a po dwóch tygodniach zdecydowałem się jeszcze na WWE PPV. Pisało mi sie bardzo przyjemnie, ale we wrześniu było ciężko się z tym wyrobić. We wspomnianym wrześniu (lub nawet jeszcze w sierpniu :thinking: ) awansowałem na moderatora. Zrzekłem się tej funkcji z bólem serca pod koniec października lub na początku listopada z powodu braku czasu. W sumie głupio zrobiłem bo mogłem odrazu przenieść się do wyników, ale byłem wtedy młody i głupi :8. No i od niedawna jestem szczochem... ekhem! pomocnikiem w wynikach TNA, ROH i pozostałych. Ta praca bardzo mi się podoba i nie zajmuje tyle czasu co raporty. Staram się wyszukiwać wyniki dosyć egzotycznych federacji. Myślę że warto tam od czasu do czasu zajrzeć. Przed świętami Turek wpadł na pomysł robienia audycji radiowych na forum. Bardzo się tym zainteresowałem i jak dobrze wiecie wraz z Turkiem prowadzimy audycje. Ruszyliśmy już w święta i myślę że te całe audycje przyjęły się na BGZ. Liczę na to że będzie z tym wszystkim coraz to lepiej :P. Dziś mój licznik dobił do 1000 postów. Nie liczy się jednak ilość, a jakość lecz tysiąc to taki symbol, który pokazuje ile czasu musiałem poświęcić BeGieZetowi. Mam nadzieję że to wspaniałe forum będzie trwało i trwało ponieważ obecna atmosfera jest bardzo fajna. Chcę tu być, chcę się udzielać i dzielić się wrażeniami z innymi userami. Niech żyje BGZ i nigdy nie umrze!!!

Chciałbym z tego miejsca podziękować:

Urbanowi - za utrzymywanie forum w należytym porządku.

Yao - za to że posiada wielką wiedzę na temat wrestlingu, dobrze że mamy kogoś takiego na BGZ.

Periemu - za to że da się z Nim pogadać, pożartować, a w szczególności za to że pokazał mi moje ukochane Lucha Libre.

Sebusiowi - za... szczerze mówiąc to poniekąd dzięki niemu zacząłem się udzielać (ciekawe czy On to jeszcze pamięta).

Bremowi - za świetne dyskusje w których jak mam tylko czas to zawsze się udzielam.

Prototypowi - za to że ssie, pracuje jak niewiem i za to że da się z Nim pogadać.

Chcę podziękować Turkowi za to, że stworzył audycje, przy których można się nieźle ubawić.

Chciałbym podziękować też wszystkim, którzy tworzyli BGZ bo to dzięki Nim to forum istnieje i mimo że niewielu z nich znałem to wielki szacunek i pokłony w ich stronę. Szkoda że już ich z Nami nie ma.

Na koniec dziękuję wszystkim, których nie wymieniłem. Dzięki za współpracę, miłą atmosferę, wszystkie kłótnie i za całokształt :D.

Jeśli ktoś przeczytał to w całości to podziwiam, naprawdę :D.

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kazek

1

• Luks

1

• Krzysiek680

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Patrząc na Ciebie dzisiaj to nigdy nie przypuszczałbym, że od maja 2009 do stycznia 2010 nabiłeś tylko 30 postów i jeszcze chiałeś nas opuścić :shock: Jestem ciekawy kto dziś by mówił w audycji "Drops was wita". Jak powiedział Sebu bez tego teraz nie można żyć. No oczywiście życzę Ci jeszcze raz tyle postów, awansu na modka, szczęścia i czego tam jeszcze chcesz :) Oby tak dalej, pozdro :t_up:

Przeczytałem całość :D

Gratuluje 1000 posta. Uzależnienie od wrestlingu to chyba jedno z niewielu nieszkodliwych uzależnień i jak widać jest nas dużo. A teraz Droops życzę ci byś ciągle dodawał tyle wyników co w tej chwili, bo jest tego całkiem sporo, choć o większości z tych federacji to dowiedziałem się po przeczytaniu twojego artykułu, ale chwała ci za to co robisz bo wypełniasz ją wzorowo. Szkoda że już nie masz czasu na raporty bo nie widać następców. Więc życzę tobie następnego 1000 postów na BGZ i by ciągle na audycjach było słychać "Droops was wita" oraz oczywiście awansu na moda. :waving:

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Yeah dałem radę i przeczytałem.Gratuluje ci tego sukcesu jeśli można to tak nazwać.Cieszę się że mamy w ekipie kogoś takiego jak ty :).W sumie znam sekret tak szybkiego wbicia 1000 posta(jeszcze nie dawno miałeś z około 940 :D) ale nie wnikam gdyż sam też się na tym "dorobiłem".Mam nadzieje że twoje audycje nadal będą żyć i wydłużą się do około godziny,ale poczekajmy na audycje o Lucha i wszystko się zmieni :).Dobra kończąc gratuluje ci i pamiętaj

Viva laMexico,Lucha Libre i jeszcze raz Rudos!!!Pozdro

#SmartFanZone

Proszę, proszę przeczytałem te orędzie co do przecinka więc wypada coś napisać, a kontkretnie Gratuluje! Nie wiele osób może poszczycić się taką ilością postów o takiej jakości a zarazem takich obowiązkowych jakimi są wstawiane przez Ciebie wyniki. Nie wiem skąd to bierzesz i wolę nie wiedzieć, ja do tego nie zaglądam ale dobrze że jest tutaj takie coś. Miejmy nadzieję, że liczba Twoich dotychczasowych postów pomnoży się w przeciągu lat spędzonych na BGZ i nadal będziesz się tu dzielnie udzielał. Życzę jeszcze powodzenia z audycjami, bo wychodzi to chyba wszystkim na dobre.

Ja też tobie gratuluję. To ja ci życzę byś ciągle wykonywał swoją robotę tak dobrze jak robisz to teraz, i tego byś nas witał nas w tych audycjach przez jeszcze długi czas, kolejnego tysiączka, a moda ci nie życzę bo to raczej pewne :D .

Siemka, Droops was wita... A teraz Turek was wita i chcę pogratulować Droopsowi tysiąca postów!!! :D Mi tam jeszcze daleko do 1000 ale jakoś to poleci. Jakbyśmy policzyli ile Droops nabrudził na BGZ to okazałoby się że 999 postów to spam xD Tylko coś mądrego napisał w dziale audycje BGZ :D Dobra ale tak na poważnie to dzięki za wszystko i ja mam także ciekawą przeszłość, ale to jeszcze daleko. Ja Tobie z całego serca gratuluję i myślę, że tak jak Ty, wszyscy użytkownicy będą pokazywać tak wysoki poziom wypowiedzi!!! Życzę ci kolejnego tysiąca i do usłyszenia :D I ja z ciekawością przeczytałem to w całości!!! :D

No gratki, gratki! Kolejnych 1000 a nawet 2000 postów, może ja kiedyś do 500 dobije :lol:

Gratulacje, piękny jubileusz:) No, ale ciężko na niego zapracowałeś, jeszcze raz gratulacje.

Pomimo naszej drobnej utarczki gratuluję, bo lubię czytać twoje posty ; )

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Wielkie gratulacje Droops. Przez 7 miesięcy nabiłeś tylko 30 postów ? :D LoL. Dasz się lubić (jak zresztą każdy na tym forum) i mam nadzieję, że znów będziesz modem i będziesz pisał dalej raporty z gal, bo są dobre, bardzo dobre.

Widzę, że kolejna osoba napisała 1000 postów. Gratulacje, za takie zaangażowanie dla forum.Jeszcze raz gratki i życzę dwa razy większego wyniku :lol

P.S. Od teraz zaczynam się więcej udzielać na forum ;)

Skoro przeczytałem wszytko to chyba wypada coś napisać. Więc tak. Gratuluję ci i życzę abyś mógł jeszce nie raz świętować ileś tam tysięczne posty, żeby dalej chciało ci się pracować dla forum, bo w dużej mierze dzięki tobie ono się rozwinęło i żebyś dostał moda, ale tego chyba życzyć nie trzeba, bo i tak wiadomo, że go dostaniesz. Szkoda, że nie piszesz już raportów, bo bardzo fajnie się je czytało. Jeszcze raz gratki dla Droops'a i jego matki :P

ksgj.png

No mo szacun dla Ciebie za te 1000 postów :D i zycze Ci kolejne 1000 ;) a także żebyś miał wiecej czasu dla forum BGZ wrucił jako MOD i pisał raporty z gal hehe;)Pozdro

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up