Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Impact 30/12/2010 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Klasyczny

1 Match

Robert Roode pokonał Chris Sabin'a

2 Match

Rob Van Dam pokonał Robbie'ego E

3 Match

Sarita pokonała Velvet Sky

4 Match

Double J Double M A Challenge

Jeff Jerrett vs Amazing Red - No Contest

5 Match

Tag Team Match

Rob Terry & Aj Styles pokonali Douglas'a Wiliams'a & Magnus'a

6 Match

Tag Team Match

Matt Morgan & Brother Devon pokonali Mr. Anderson'a & Brother Ray'a

37184451712723064921.png

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Nathan1674325991

1

• Munio

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Może najpierw odniosę się do wszystkich segmentów. Pierwszy segment Foley, Ken, Morgan i Hardy hmm siedziałem i po prostu oglądałem czyli średni , ani nie zachwycił , ani nie rozczarował. Mam nadzieję, że końców kiedy Anderson się wkurzył zwiastuje nam powrót starego dobrego Asshole'a. Kolejna cała seria segmentów z Youngiem i Jordanem.Doskonałe umiejętności walki tym swoim kijaszkiem. Kendric z tym hasłem "nie to tylko gazy" najpierw mnie to rozbawiło a potem WTF. Szkoda, że kiedy weszli Max, Jeremy i Tara to Gen Me ściągnęli koszulki , a nie Tara. No cóż. Madison i to jej całe "SHUT UP" może zostać "EXCUSE ME" TNA czego bym nie chciał. Nie podobało mi się to wejście gadanie mam kieckę za 79 tys. $ . Segment byłby do kitu gdyby nie końcówka. Hardcore Coutry i Mickie James(Batman pewnie Twój ulubiony par Impactu. Pozwoliła fanom nacieszyć oczy widokiem Madison. Zawsze przyda się taki przerywnik . Wejście Kazariana. Czy tylko mi się wydaje czy to powtórka z rozrywki ? AJ na początku roku? Moja subiektywna opinia. Jestem na NIE. Odniosłem wrażenie wsłuch***jąc się w tonacje i styl w jakim mówi jakby rapował . Jeśli AJ ma marnego mic skilla to nie wiem jak określić Kaza. W każdym razie ok wiemy twarz za 1 mln $ jestem genialny Jay pochodzisz ze slumsów przegrasz. Odnośnie TBP mam nadzieję, że nie zrobią rozpadu liczyłem bardziej na feud Velvet z Winter związanego właśnie z tym , że to ona zasługuje na pas TT , że ona jest w TBP, dotarła do finału, a nie ciągnięcie feudu z Saritą. Głupie byłoby zniszczenie TBP w czasach słabnącej dywizji KO. Zostawcie TBP ze względów wizualnych. To temat na inne opowiadanie. Segment walka JJ MMA trochę mnie rozbawiły. "Little" Red faktycznie "little". JJ w opałach uratowany przez swoich ochroniarzy. Od tego segmentu niczego nie oczekiwałem było OK. JJ zmienił już zasady na jakich będzie walczył. Walka towarzyska z podpisanym kontraktem. Wiadomo do czego to prowadzi. Walka Sabin vs Roode bdb. Podobała mi się szybkie tempo ciekawe akcje jak na Impact naprawdę fajna walka. Za tydzień pewnie walka Alexa z Jamesem. Przedsmak Genesis.

Walka RVD vs Robbie E nic ciekawego. Fist pump machine będzie jobberem czyli tam gdzie jego miejsce. Velvet vs Sarita wizualnie fajna walka , a tak na serio to nic specjalnego. W zasadzie nie ma o czym mówić. AJ Styles & Rob Terry vs Magnus & Williams. Walka przyzwoita AJ wygrał wykonując Chaos Theory na Magnusie czyli podbudowanie feudu AJ vs Williams. AJ pokazał , że też potrafi to wykonać. Wyszło mu to trochę nieudolnie , ale chyba trudno to wykonać na facecie , który jest o około 10 cm wyższy. Ostatnia walka walka Anderson & Ray vs Morgan & Morgan. Z punktu widzenia budowania feudów skład walki dobry. Ray & Devon i Morgan & Anderson. Zakończenie też było dobre atak od tyłu w głowę i komentarze czy to było celowe czy nie. Wydaje się , że nie bo Morgan chciał trafić w Ray'a , ale Anderson może to inaczej zinterpretować.

lig48.jpg