Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #26 by Luba

Temat pracy: Oh My God Moment 2010 Year

Termin oddania: 09 styczeń (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać moment OMG z roku 2010.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

mizchampi.jpg

Praca #2

rwhsfb.png

Praca #3

hbkrrbgz.png

Praca #4

snexus.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• patryniu

1

• Anonymus

1

• Munio

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1-4-Praca całkiem fajna,jednak za ciemna moim zdaniem.Lepiej by to wyglądało jakbyś na pasie dał złotą chmurkę zamiast takiej białej.

2-3-Bez rewelacji jednak źle nie jest.Zdecydowany minus to napis.

3-6-SotW!!Świetna praca.Fajny efekt na nodze HBK'a,ogólnie cała praca wygląda kozacko nie mam nic do zarzucenia.

4-4-Fajnie wtopiłeś napis.Cała sygna w sepi naprawdę pozytywnie wyszła jednak brakuje mi w niej jeszcze jakiegoś małego elementu który by dodał charakter tej sygnaturze.

#SmartFanZone

[Praca 1] - 2 - Plus to tematyka, ale wykonanie nie jest już takie super.

[Praca 2] - 3 - Identyczna praca jak ostatnio. A w dodatku wykonanie gorsze niż wcześniej, jednak jako tako się to prezentuje.

[Praca 3] - 5 - Wykonanie? Ekstra. Podejście do tematu? Nie za bardzo. Nie mniej jednak, te efekty są najs. (muszę znaleźć ten topaz!)

[Praca 4] - 2 - Najlepsze podejście do tematu, jednak chyba najgorsze wykonanie.

[Praca 1] - 3+ - Fajna praca, tylko, że jest za ciemna. Jestem ciekawy jakby wyglądało z pasem, który jest w normalnych kolorach :)

[Praca 2] - 3 - Te płomienie nie podobają mi się, a tak to JAKOŚ ujdzie...

[Praca 3] - 6 - Najlepsza praca tego SOTW!! Patrząc na styl to ta praca jest chyba Ziutka. Mogę się mylić, ale kolory pasują do niego :D Praca piękna nic dodać nic ująć. The Best.

[Praca 4] - 2+ - Dałeś sepie, i zrobiłeś napis. Nie wiem nie znam się, może w grafice to jest dobrze, a może nie. Niestety to jest praca, która mi się nie podoba. :roll:

[Praca 1] - 2+ - jedynie kadr fajnie wygląda, bo ani efekty, ani oświetlenie, ani napis nie prezentują dobrego poziomu

[Praca 2] - 3 - tutaj też kadr wygląda elegancko, ale efekty są bardzo słabe, to samo z napisami

[Praca 3] - 5+ - kosmos, rozpierdol na całej linii, nie ma się co rozpisywać.

[Praca 4] - 2+ - za kadr i tematykę, bo reszta jest licha.

• Urządzenie:  iPhone

[Praca 1] - 3- -Praca nawet fajna. W tej pracy nie podoba mi się tło ciemne, a po drugie to ten napis nie jest za bardzo widoczny.

[Praca 2] - 2 - Praca mi się nie podoba. Ten napis psuje wszystko. Niepotrzebnie wykonawca podpisywał Batistę i Cenę, a jak już ich podpisał to te napisy są strasznie słabe.

[Praca 3] - 6 - SOTW! Praca najlepsza pod każdym względem. Tylko wystarczy popatrzeć na tą pracę aby zauroczyć się nią.

[Praca 4] - 2- -Praca słaba. Po prostu praca mi się straznie nie podoba. Jedynym plusem tej sygny jest dobre podejscie do tematu. I to chyba tyle. Dlatego taka ocena jaka jest.

37184451712723064921.png

[Praca 1] - 2 - cięka praca, nie dość, że czarno-biała to jeszcze do tego źle położone wtopienie z lewej strony.

[Praca 2] - 3 - napisy i kolory ssą ale podoba mi się kadr oraz plus za vert.

[Praca 3] - 5+ - co tu dużo mówic, wykonanie fantastyczne, kadr świetny oraz ten efekt ognia, normalnie cudo.

[Praca 4] - 2+ - podoba mi się stock oraz ciekawie umieszczony napis, choć słabo on wygląda. Do tego kolory jakieś słabe.

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   1

[Praca 1] - 2 na zachete. Pare tekstur świetlnych i beznadziejny napis.

[Praca 2] - 2 to samo co poprzednia. Ten ogien na rece jaśka wyglada tragicznie.

[Praca 3] - 5 najładniejsza praca ze wszystkich, dobre kolory i niezły napis.

[Praca 4] - 3- niby dużo nie zrobione, ale bardziej mi podchodzi niż 2 pierwsze.

91794957345e1dece60d6b.jpg

[Praca 1] - 2+ - Efektów jest mało, a poza tym nie podobają mi się one. Nie lubię czarno-białych prac, więc tu kolejny minus. Napis mały i niewidoczny.

[Praca 2] - 2 - Efekty niestety bardzo słabe, a napisów lepiej nie skomentuję. Praca zupełnie mi się nie podoba.

[Praca 3] - 5 - Zdecydowanie najlepsza praca. Wykonanie z prawdziwego zdarzenia, może tylko napis mógłby być lepszy, ale nie ma się co czepiać.

[Praca 4] - 3 - Pracka ma coś w sobie. Wykonanie coprawda nie powala na nogi, ale ogólnie nie jest najgorzej. Napis trochę niewidoczny.

Praca 1 - 2 - nic szczególnego, słaba praca a najsłabszy napis.

Praca 2 - 2 - również nic szczególnego, te efekty na ręce Ceny i Batisty niemiłe dla oka, a napisy to już totalna klapa...

Praca 3 - 5 - tutaj wszystko trzyma się kupy, podpis fajnie się zlewa z pracą, kolorystycznie też fajnie, ale ten ogień na nodze HBK jakoś mi nie pasuje, może powinien być mniejszy.

Praca 4 - 3+ - niby fajnie ale takie nijakie. Można było więcej wycisnąć z tego stocka.

[Praca 1] - 3 - nic specjalnego, nie razi ale wydaje się bardzo prosta, napisu w ogóle nie widać a te pręgi świtła tak jakby przypadkowo umiejscowione

[Praca 2] - 3 - napisy sa straszne a efekty pododawane tak jakby bez większego przemyślenia, żeby były

[Praca 3] - 5 - bez wątpienia najlepsza pracka, artystyczny nieład z kolorami ale fajnie to wygląda, może byłoby 6 gdyby nie moim zdaniem słabe nawiązanie do tematu, Shown Micheals nie jest momentem roku a pracka nie kojarzy się wcale z końcem kariery

[Praca 4] - 3 - tez jakby nic nie było zrobione poza kolorem i napisem

[Praca 1] - 2+ - Żadna rewelacja... Nie wiem czy dużo nad tym siedziałeś ale ja tu nie widzę niczego specjalnego.

[Praca 2] - 3 - Też za dużo roboty to tu nie było, ale jednak ta praca ma to coś. Nie potrzebne te napisy Batista Win itd.

[Praca 3] - 6 - Najlepsza pracka w tym SotW'cie. Ładny napis w odpowiednim miejscu no i ta czerwień

[Praca 4] - 2+ - Praca taka sobie, nawet można rzec że słaba. Mało życia!!!

[Praca 1] - 3 Praca może nie jest jakaś super ale podobają mi się te tekstury czy coś na rękach

[Praca 2] - 2+ Napis może w dobrym miejscu ale ssie i ten ogień na ręce. Słabo

[Praca 3] - 6 Praca jest wywalona w kosmos. Ten ogień zrobiony w dobrym miejscu i ta "ramka" też jest spoko

[Praca 4] - 2 Sepia + napis i tyle. Jedynie on jest w super miejscu jeszcze Slater go pokazuje. Super pomysł tylko mało zrobione

Praca 1 - Średnia Głosów: 2,64

Praca 2 - Średnia Głosów: 2,62

Praca 3 - Średnia Głosów: 5,50

Praca 4 - Średnia Głosów: 2,66

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #24: ZiuteX i jego praca ze Sweet Chin Music!

hbkrrbgz.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...