Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #26 by Luba

Temat pracy: Oh My God Moment 2010 Year

Termin oddania: 09 styczeń (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać moment OMG z roku 2010.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

mizchampi.jpg

Praca #2

rwhsfb.png

Praca #3

hbkrrbgz.png

Praca #4

snexus.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• patryniu

1

• Anonymus

1

• Munio

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1-4-Praca całkiem fajna,jednak za ciemna moim zdaniem.Lepiej by to wyglądało jakbyś na pasie dał złotą chmurkę zamiast takiej białej.

2-3-Bez rewelacji jednak źle nie jest.Zdecydowany minus to napis.

3-6-SotW!!Świetna praca.Fajny efekt na nodze HBK'a,ogólnie cała praca wygląda kozacko nie mam nic do zarzucenia.

4-4-Fajnie wtopiłeś napis.Cała sygna w sepi naprawdę pozytywnie wyszła jednak brakuje mi w niej jeszcze jakiegoś małego elementu który by dodał charakter tej sygnaturze.

#SmartFanZone

[Praca 1] - 2 - Plus to tematyka, ale wykonanie nie jest już takie super.

[Praca 2] - 3 - Identyczna praca jak ostatnio. A w dodatku wykonanie gorsze niż wcześniej, jednak jako tako się to prezentuje.

[Praca 3] - 5 - Wykonanie? Ekstra. Podejście do tematu? Nie za bardzo. Nie mniej jednak, te efekty są najs. (muszę znaleźć ten topaz!)

[Praca 4] - 2 - Najlepsze podejście do tematu, jednak chyba najgorsze wykonanie.

[Praca 1] - 3+ - Fajna praca, tylko, że jest za ciemna. Jestem ciekawy jakby wyglądało z pasem, który jest w normalnych kolorach :)

[Praca 2] - 3 - Te płomienie nie podobają mi się, a tak to JAKOŚ ujdzie...

[Praca 3] - 6 - Najlepsza praca tego SOTW!! Patrząc na styl to ta praca jest chyba Ziutka. Mogę się mylić, ale kolory pasują do niego :D Praca piękna nic dodać nic ująć. The Best.

[Praca 4] - 2+ - Dałeś sepie, i zrobiłeś napis. Nie wiem nie znam się, może w grafice to jest dobrze, a może nie. Niestety to jest praca, która mi się nie podoba. :roll:

[Praca 1] - 2+ - jedynie kadr fajnie wygląda, bo ani efekty, ani oświetlenie, ani napis nie prezentują dobrego poziomu

[Praca 2] - 3 - tutaj też kadr wygląda elegancko, ale efekty są bardzo słabe, to samo z napisami

[Praca 3] - 5+ - kosmos, rozpierdol na całej linii, nie ma się co rozpisywać.

[Praca 4] - 2+ - za kadr i tematykę, bo reszta jest licha.

• Urządzenie:  iPhone

[Praca 1] - 3- -Praca nawet fajna. W tej pracy nie podoba mi się tło ciemne, a po drugie to ten napis nie jest za bardzo widoczny.

[Praca 2] - 2 - Praca mi się nie podoba. Ten napis psuje wszystko. Niepotrzebnie wykonawca podpisywał Batistę i Cenę, a jak już ich podpisał to te napisy są strasznie słabe.

[Praca 3] - 6 - SOTW! Praca najlepsza pod każdym względem. Tylko wystarczy popatrzeć na tą pracę aby zauroczyć się nią.

[Praca 4] - 2- -Praca słaba. Po prostu praca mi się straznie nie podoba. Jedynym plusem tej sygny jest dobre podejscie do tematu. I to chyba tyle. Dlatego taka ocena jaka jest.

37184451712723064921.png

[Praca 1] - 2 - cięka praca, nie dość, że czarno-biała to jeszcze do tego źle położone wtopienie z lewej strony.

[Praca 2] - 3 - napisy i kolory ssą ale podoba mi się kadr oraz plus za vert.

[Praca 3] - 5+ - co tu dużo mówic, wykonanie fantastyczne, kadr świetny oraz ten efekt ognia, normalnie cudo.

[Praca 4] - 2+ - podoba mi się stock oraz ciekawie umieszczony napis, choć słabo on wygląda. Do tego kolory jakieś słabe.

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   1

[Praca 1] - 2 na zachete. Pare tekstur świetlnych i beznadziejny napis.

[Praca 2] - 2 to samo co poprzednia. Ten ogien na rece jaśka wyglada tragicznie.

[Praca 3] - 5 najładniejsza praca ze wszystkich, dobre kolory i niezły napis.

[Praca 4] - 3- niby dużo nie zrobione, ale bardziej mi podchodzi niż 2 pierwsze.

91794957345e1dece60d6b.jpg

[Praca 1] - 2+ - Efektów jest mało, a poza tym nie podobają mi się one. Nie lubię czarno-białych prac, więc tu kolejny minus. Napis mały i niewidoczny.

[Praca 2] - 2 - Efekty niestety bardzo słabe, a napisów lepiej nie skomentuję. Praca zupełnie mi się nie podoba.

[Praca 3] - 5 - Zdecydowanie najlepsza praca. Wykonanie z prawdziwego zdarzenia, może tylko napis mógłby być lepszy, ale nie ma się co czepiać.

[Praca 4] - 3 - Pracka ma coś w sobie. Wykonanie coprawda nie powala na nogi, ale ogólnie nie jest najgorzej. Napis trochę niewidoczny.

Praca 1 - 2 - nic szczególnego, słaba praca a najsłabszy napis.

Praca 2 - 2 - również nic szczególnego, te efekty na ręce Ceny i Batisty niemiłe dla oka, a napisy to już totalna klapa...

Praca 3 - 5 - tutaj wszystko trzyma się kupy, podpis fajnie się zlewa z pracą, kolorystycznie też fajnie, ale ten ogień na nodze HBK jakoś mi nie pasuje, może powinien być mniejszy.

Praca 4 - 3+ - niby fajnie ale takie nijakie. Można było więcej wycisnąć z tego stocka.

[Praca 1] - 3 - nic specjalnego, nie razi ale wydaje się bardzo prosta, napisu w ogóle nie widać a te pręgi świtła tak jakby przypadkowo umiejscowione

[Praca 2] - 3 - napisy sa straszne a efekty pododawane tak jakby bez większego przemyślenia, żeby były

[Praca 3] - 5 - bez wątpienia najlepsza pracka, artystyczny nieład z kolorami ale fajnie to wygląda, może byłoby 6 gdyby nie moim zdaniem słabe nawiązanie do tematu, Shown Micheals nie jest momentem roku a pracka nie kojarzy się wcale z końcem kariery

[Praca 4] - 3 - tez jakby nic nie było zrobione poza kolorem i napisem

[Praca 1] - 2+ - Żadna rewelacja... Nie wiem czy dużo nad tym siedziałeś ale ja tu nie widzę niczego specjalnego.

[Praca 2] - 3 - Też za dużo roboty to tu nie było, ale jednak ta praca ma to coś. Nie potrzebne te napisy Batista Win itd.

[Praca 3] - 6 - Najlepsza pracka w tym SotW'cie. Ładny napis w odpowiednim miejscu no i ta czerwień

[Praca 4] - 2+ - Praca taka sobie, nawet można rzec że słaba. Mało życia!!!

[Praca 1] - 3 Praca może nie jest jakaś super ale podobają mi się te tekstury czy coś na rękach

[Praca 2] - 2+ Napis może w dobrym miejscu ale ssie i ten ogień na ręce. Słabo

[Praca 3] - 6 Praca jest wywalona w kosmos. Ten ogień zrobiony w dobrym miejscu i ta "ramka" też jest spoko

[Praca 4] - 2 Sepia + napis i tyle. Jedynie on jest w super miejscu jeszcze Slater go pokazuje. Super pomysł tylko mało zrobione

Praca 1 - Średnia Głosów: 2,64

Praca 2 - Średnia Głosów: 2,62

Praca 3 - Średnia Głosów: 5,50

Praca 4 - Średnia Głosów: 2,66

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #24: ZiuteX i jego praca ze Sweet Chin Music!

hbkrrbgz.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...