Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Barrett na SD, o Kavalu, walki na WMkę, Hulkster i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

wade-barrett.jpg

:arrow: Dużo myśli kręci się w okół Wade'a Barretta. Jak wiadomo jest bardzo głośno na temat jego walki z Undertakerem na Wrestlemanii XXVII. Ostatnio na świat wyszedł również pomysł o przeniesieniu wrestlera na SmackDown dla przyśpieszenia storyline'u z Phenomem.

:arrow: Okazuje się, że Kaval sam z własnej woli opuścił federację WWE. Taką wiadomość przekazał ostatnio swoim fanom. Podobno pomysł na jego postać z Dolphem Zigglerem miał się źle dla niego zakończyć. Poprosił o inne story, jednak dostał negatywną odpowiedź i wiemy jak to się skończyło.

:arrow: Rozmowy z WWE podobno prowadzi Mistico. Ostatnio miał on tryout w federacji i mówi się, że możliwe iż zobaczymy go w jakiś eventach, bądź house showach. To wszystko jest jednak naciągane z racji jego kariery jaką robi w Meksyku.

:arrow: Ostatnio na jaw wyszły prawdopodobne cele Creative Teamu w zwiąku z kartą na galę Wrestlemania XVII. Mówiło się o walkach CM Punka z Randym Ortonem oraz przeciwnikiem The Miza miałby być John Cena, a stawkę walki miałby stanowić pas WWE. Jednak jak wiadomo ostatnio się to komplikuje przez story z Punkiem oraz kontuzję Johna.

:arrow: Creative Team po woli ma zamiar rezygnować z Guest Hostów na Monday Night Raw. Powód nie jest znany, ale takie są myśli zarządu. Istnieje również opcja, że gwiazdy będą pojawiać się sporadycznie, lub (to mi się podoba) będą tylko związane z wrestlingiem lub innymi sportami walki.

:arrow: Stan fizyczny Undertakera ciągle się polepsza, jednak dla zadbania o wrestlera oraz jego występ na Wrestlemanii, jego żona dostała trochę luzu. Chodzi tutaj o Michelle McCool, którą ostatnio w tag teamie z Laylą zastępuje finalistka NXT 3 czyli Naomi Night.

Total Nonstop Action Wrestling

x2_3ed533f

:arrow: Powyżej widnieje jedno z nieprzyjemnych zdjęć Hulka Hogana. Oczywiście zostało ono zrobione po operacji wrestlera. Podobno Hulkster już czuje się lepiej.

:arrow: Dixie Carter zaprzeczyła ostatnio za pomocą wywiadu jakoby miałby się zakończyć program TNA ReACTION. Wręcz przeciwnie po krótkiej przerwie program miałby powrócić na antenę, jednak jak narazie nie ma programów z wolnym slotem do emisji.

:arrow: Tylor Wilde za pośrednictwem Twittera dała do zrozumienia, że nie ma zamiaru rozmawiać o jej stosunkach z TNA. Skończyły się one dobrze, a odejście było spowodowane brakiem podpisania kontraktu ze strony wrestlerki i tyle.

Scena niezależna i inne

the-great-khali-india.jpg

:arrow: Pamiętacie jeszcze Great Khaliego? Możliwe iż zapomnieliście, ale nasz kochany drewniak nadal grzeje forse w Indniach. Występuje w różnego rodzaju Talk Showach no i po prostu jest bohaterem kraju.

:arrow: Po debiucie w ROH istnieją plotki o przejściu Awesome Kong do WWE. Jednak teraz coś ode mnie. Zapewniam, że Vince nie zatrudni takiego towaru bo tak to można nazwać i są to tylko i wyłącznie plotki. Czasem żal tego co ludzie potrafią kreować. Chyba nie ma zamiaru zastąpić nią odejścia Ashley.

:arrow: Mam dla Was dobrą i złą wiadomość związaną z Brockiem Lesnarem i Wrestlemanią XXVII. Dobra to taka, że prezes UFC zezwolił mu na występ podczas najważniejszej gali roku. Jednak jest minus, gdyż nie pozwala na stałe występowanie w organizacji Vincenta z racji umowy z federacją.

:arrow: W 2011, co już jest potwierdzony zostanie nagrany film poświęcony karierze, przygodach i śmierci Chrisa Benoita.

________________________________________________________________________________________________________

Prosimy również o komentowanie i takie tam:

UFC 125 - Typer - viewtopic.php?p=217036#p217036

WCE Final Showdown - viewtopic.php?f=237&t=29183&p=217003#p217003

UFC 125 - Oficjalna dyskusja - viewtopic.php?f=316&t=28885&p=215164#p215164

OvO Booker Final - viewtopic.php?p=217075#p217075

Oraz wszystko co związane z audycjami.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rocky1674304328

1

• Zaq123

1

• Ulicznik Xeb

1

• JCW

1

Top użytkownicy w tym temacie

Barret na SD ? Dla mnie bomba, nawet jakby Taker nie wrócił na WM to ma tam nowych zawodników do feudu, wg mnie np mógłby pociągnąć story (po wm`ce) z Jackiem Swaggerem, to by mogło być dobre. Jeśli chodzi o Kavala to można było się domyśleć, że nie podoba mu się jego sytuacja, Kaval postąpił raczej słusznie.

Rozmowy z WWE podobno prowadzi Mistico

To chyba jakiś żart tak ? Przecież to nie możliwe żeby ktoś taki jak Mistico dołączył do WWE. To by była masakra. Niech chłopak leci do Triple A,a nie do jakiegoś tam WWE, przecież wtedy to już by nie był Mistico, już by nie było świetnych walk, i zajebistych ewolucji. Jeszcze lepiej jakby mu ściągneli maskę, nie tak naprawde to jest to chyba nie możliwe, oby.

Rezygnacja z guest hostów to raczej dobra decyzja, ale to sporadyczne pojawianie się , osób tylko związanych z wrestlingiem i innymi sportami było by nawet niezłe. Jeśli chodzi o Undertakera, to nawet jak wróci do zdrowia, to nie w pełni, przecież musi wrócić przed WM, żeby nawiązać feud, no na pewno nie będzie w pełni sił. Plecy Hulka wyglądają okropnie, on już powinien sobie dać spokój z wrs bo po co ma tak ryzykować swoim zdrowiem. Khalas w Talk Showach, no nie wyobrażam sobie tego, może z powodu jego gimmicku w WWE, no nie wiem nie wiem, trzeba to zobaczyć. Kong nie pasuje do WWE, ona jest taka... nie kobieca, a w WWE, to nie przejdzie, chyba żeby pełniła role podobną do Chyny lub Luny Vachon, choć nie, na pewno nie podpisze kontraktu z WWE. Lesnar na WM`ce mi się nie widzi niewiem dlaczego, nie pasuje mi on tam, no nie chodzi o ogólny powrót, tylko takie przyjście na jedną noc, rozwalenie przeciwnika i koniec ? Nie podoba mi się to.

Film poświęcony życiu Chrisa Benoita, będzie pewnie ciekawy, oglądałem walki tego zawodnika, ale tylko takie pojedyncze, czytałem o nim troche, lecz taki film przedstawił by tą postać jeszcze lepiej.

Bym zapomniał : Wielkie dzięki za niusy :)

Żal Kavala dobry był z niego zawodnik :( Hogan powinien sobie darować trzeba wiedzieć kiedy powinno zejść się z ringu a on od dawna powinien zrezygnować jestem ciekawy jak będzie wyglądał film o Chrisie Benoit jak zobrazują jego śmierć o której tak naprawdę nic nie wiemy

Moim zdaniemm kaval dobrze zrobił że się zwolnił mam nadzieje że w niedalekiej przyszłości wruci do WWE i on miałby szanse wbić się do ME np. na SD;) Jezeli barret przejdzie na SD to bedzie miał więkze pole do popisu nowi zawodnicy nowe feudy :D Oby taker powrucił do zdrowia bo znając WWe to na WM i tak będzie walczył a asowałoby żeby zrobił kolejna dobrą walke i powiększysz swój streak...Hogan niech da już sobie spokuj z wrestlingiem kasy ma duzo a jeszcze troche to mu wuzek inwalidzki sie tylko zostanie ...Zamiast Guest Hostów maja nawet dobre plany żeby im to wypalilo...Dzięki za Newsy

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Dziękuje że wspomniałeś o audycjach :D

Nie wiem, czy to dobre rozwiązanie aby Wade był na wrestlemani i walczył z Undertakerem. Myślę, ze trochę za wcześnie aby walczyć z taką postacią na największej gali roku WWE. Myślę, że Wade trochę idzie na skróty, ale chyba każdy wrestler zaczynający karierę w WWE chciałby być na jego miejscu. Nie dziwie się Kavalowi że pożegnał się z WWE samowolnie. Nie wiem co ja bym zrobił na jego miejscu, ale chyba podobnie. Choć pobyt w WWE jest marzeniem każdego Wrestlera :D Mistico w WWE? Nieeee... Lepiej niech walczy w Meksyku, choć bym się nie obraził jakby sie pojawił na jakimś Show w WWE :D Znów Cena na WM o jakiś pas... Myślę, że pasu powinien mieć już dosyć jak na razie i powalczyć w Main Evencie na WM, ale w jakiejś walce NIE O PAS. Jest wiele innych którzy także na niego zasługują :D No fatalnie te zdjęcia po operacji Hulka wyglądają, ale chyba mu to pomoże. Oby...

Pamiętacie jeszcze Great Khaliego? Możliwe iż zapomnieliście, ale nasz kochany drewniak nadal grzeje forse w Indniach. Występuje w różnego rodzaju Talk Showach no i po prostu jest bohaterem kraju.
ładnie to ująłeś :lol Nie wiem czy w ogóle potrzebne jest to jedne pojawienie się Brocka na WM... Może i to jest zbędne gdyż tylko ma się pojawić jednorazowo... Co do filmu o Chrisie Benoit myślę, że będzie posiadał dużo emocji i pokaże jaki Chris był na prawdę... Z pewnością zobaczę :(

Dziękuje za newsy :D

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mistico w WWE??Oczywiście że nie.Dlaczego ponieważ jego skill przy mikrofonie jest strasznie słaby a w WWE to podstawa,po drugie nie wiem jak u niego z Angielskim.Mistico jest gwiazdą w CMLL i napewno z tamtąd nie odejdzie,ma dobry kontrakt,cały czas jest w Main Eventach.Jedyne gdzie Mistico mógłby iść to AAA lub NJPW(tam i tak ma zapewnione występy).Moim zdaniem to tylko plotki i nic z tego nie będzie.

Ostatnio miał on tryout w federacji i mówi się, że możliwe iż zobaczymy go w jakiś eventach, bądź house showach.

Czy to na pewno chodzi o niego czy o Incognito??

dop Pro: Chodzi o Mistico.

#SmartFanZone

Lesnar dostał podobno zezwolenie na występ na Wrestlemanii. Mówi się że stoczy pojedynek z Undertakerem, więc myślę że przejście Barretta na Smackdown nie musi nastąpić. Mógłby On teraz feudować spokojnie z Punkiem ponieważ Cena będzie nieobecny przez dłuższy okres czasu. Może na Wrestlemanii zobaczymy jednak walkę Punk vs Barrett? Do największej gali roku jeszcze pozostało trochę czasu, ale pospekulować można. Coś mi się jednak zdaję że Cena wystąpi na WM'ce. Pewnie nie jako zawodnik, ale może jako specjalny sędzia? Ja sobie Wrestlemanii bez Jasia nie wyobrażam i wydaje mi się że WWE coś wymyśli. Wracając do Brocka, to jak wiemy nie będzie miał On możliwości podpisania stałego kontraktu z WWE. Traci On jednak chęci do MMA, więc myślę że zerwanie kontraktu z UFC nie byłoby większym problemem. Tylko właśnie teraz pytanie jak miałby zrodzić się feud z Deadmanem? Zobaczymy, teraz wszystko leży w rękach Brocka, to On wybierze to, co uzna za słuszne. Mistico w WWE naprawdę dziwnie by wyglądał. Dla Jego dobra, powinien trzymać się od WWE z daleka, ale zrobi jak zechce. Ciekawe jednak czy Vince byłby w stanie zaoferować mu należyty push? Narazie nie będę się rozpisywał, bo w sumie jeszcze nic nie jest pewne. Tak, niech już skończą z tymi guest starami. Na początku to jakoś wyglądało, ale ostatnimi czasy, to naprawdę staje się beznadziejne. Goście zajmują teraz tylko czas antenowy, który mógłby być dużo pożyteczniej wykorzystany. Na początku ten cały pomysł podobał mi się, ale zeszło to wszystko na psy. Naprawdę współczuję Hulkowi tej dziewięciogodzinnej operacji. Plecy, jak plecy, po takim czymś chyba nie mogło być inaczej. Mam nadzieję że Jego stan będzie się polepszał. Już to nieraz powtarzałem, ale powiem to jeszcze raz. Niech Khali zostanie w tych swoich Indiach... Awesome Kong w WWE? Nie sądzę. WWE zatrudnia szczupłe i atrakcyjne kobiety i chyba nie zamierza tego zmieniać. Beth Phoenix coś ostatnio mówiła że chciałaby, aby WWE zaczęło zatrudniać bardziej "puszyste" kobiety, ale myślę że jest to wykluczone.

Dzięki za newsy :).

W sumie jak Punk stał się liderem Nexus to ja nie widzę miejsca Wade na RAW... Bo tylko by feudował z Nexus, to znaczy Nexus by go niszczyli. Kaval - :waving:

Mistico w WWE? Można się tym pod jarać, ale podejrzewam, że jak już to nie będzie tym samym latającym Mistico, więc zbędne niech tam dalej ME w CMLL tam chyba jest. Z tego co wiem to Miz marzy o feudzie z Ceną o to cacko WWE Championship, więc ja jestem jak najbardziej na tak. Ci guest hości już nie mają takiego sensu jak z początku nie są już używani... Ło w dupę co ten Hulk ma na plecach wniosek jest jeden czas na przerwę. Great rlz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...