Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Wrestling Encore 2?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Siemka. Chciałem was spytać co byście powiedzieli jakbyśmy jeszcze dopieścili WCE GRĄ! Tak jest grą na PC, dokładnie byłby to WCE Mod do Wrestling Encore 2, oczywiście pełen roster, Showtime, CrashDay i PPV, oryginalne nazwy Pay Per View a to wszystko już za 0 ZŁ! Tak jest za darmo, jednak chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat bo oczywiście gra trafiłaby do zawodników WCE, graczy i naszych wiernych fanów! Jeżeli plan dojdzie do skutku to gra może pojawi się już niebawem ale jest pewna sprawa, ktoś musiałby ZAJĄĆ SIĘ MODOWANIEM! Tak jest potrzebujemy osobę, która umie i jest w stanie to zrobić lub nauczyłaby któregoś z bookerów. Wiem że Modjo kiedyś się w to bawił ale nie wiem czy by się zgodził także pytam was... Chcecie gry? Umiecie stworzyć moda? Czekam na odpowiedzi w tym temacie.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tuptuś

5

• mlody293

2

• fanfanfan

2

• SweetChinMusic

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ja chce tej gry!

Ale mooodwć nie umiem ;/

Myślę, że pomysł jest na duży plus. Możnaby to zrobić tak jak z WWE, czyli ogłosić wydanie takiej gry (zmodować). Napewno większość użytkowników, którzy prowadzą postać i fani ściągną tą wersję i będą grać swoimi faworytami, itp. Jednak ja nie umiem modować i w tym procesie niestety nie pomogę.

Pomysł jest bardzo dobry ja jestem oczywiście za :) jeśli chodzi o modowanie to nie bawie się w takie coś ale gra może ogólnie być.Albo taka gra ,,ShowTime vs Crash Day'' :)

A ja mam lepszą nazwę! WCE RULEZ A REJDEN SSIE! Co wy na to? :P

Myślę, że to zdecydowanie rozwinie poziom e-fedu, chociaż przyznam że nie będę w to grał to jednak gratka dla niektórych. Co do modowania to raz zająłem się edycją TEW i już mi się nie chcę. Tym bardziej, że z tą grą nigdy nie miałem do czynienia i poza tym, że obserwując to co działo się tutaj trzy lata temu było na to niezłe napalenie. Nie znam nikogo poza pablem modjem, który robił to świetnie (z filmików itp.) Więc jak ktoś się znajdzie będzie git co do gry jestem oczywiście na tak.

Pomysł bardzo fajny. Taka federacja jak WCE potrzebuje swoich gier komputerowych i mysle ze to by tylko umilało gre w e-fedzie. FIZ twoja nazwa za bardzo przypomina WWE, a WCE ma byc lepsze dlatego musi byc cos lepszego na nazwe :) Chętnie bym pograł Albertem na PC bo konsoli nie posiadam :(

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Pomysł bardzo dobry. Miło byłoby pograć swoim zawodnikiem i kopać tyłki innym nie musząc pisać w BS :D Tylko żeby teraz ta gra nie była ważniejsza od federacji na stronie :) Modować nie umiem i nie pomogę niestety, ale gry oczekuję jak najbardziej. :t_up:

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Pomysł dobry i jeśli to wypali to będzie super.Niestety wątpię żeby ktoś potrafił takie coś zrobić.Może się mylę ale moim zdaniem to nie wypali.Ale można spróbować :).

Zrobiłem na próbę logo ST i jak na razie działa w grze dobrze.Może coś z tego będzie :)

http://www.przeklej.pl/plik/fed02-bmp-0025cp42i6jo

#SmartFanZone

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Bardzo łatwo zrobić moda w tej grze. Robiłem też swego czasu do federacji HVW :t_up: wystarczy pobawić się trochę w photoshopie podmienić pliki. No i ofkoz pokombinować z ciosami i statami. Aha, zajmuje to dużo czasu chyba, że ktoś chce odwalić kichę.

Tupek: Słuchaj Modjo a mógłbyś mi jakoś pokazać jak tam te ciosy pozmieniać? Mam troche czasu w niedziele to moge się pobawić. Będę bardzo wdzięczny :)

16476371734edf391100c30.jpg

• 3 miesiące temu...

• Reputacja:   1

Na początek przepraszam, za ten straszny ryj ->

LUDZIE MAM NEWSA! JESTEM W TRAKCIE ROBIENIA NASZEJ GRY JAKO MODA DO....... WWF NO MERCY NA NINTENDO 64! OCZYWIŚCIE GRE EMULUJE SIE NA KOMPIE

:) NAWET NA STARYM PRUCHNIE POLECI BEZ SCINKI! OBECNIE JESTEM W TRAKCJE SZUKANIA CAWSOW Z TNA I LUCHA (np. Mistico)! JEZELI KTOS JE ZNAJDZIE (Muszą to byc zawodnicy z WCE) TO PISZCIE DO MNIE NA GG! TERAZ CHCE POZNAĆ WASZE OPINIE! CHCECIE TEJ GRY CZY MAM SOBIE DAĆ SPOKÓJ?! GRA BĘDZIĘ NOŚIĆ TYTUŁ.... WCE CRASHTIME

Kilka Screenów z oryginalnej gry ;)

WWF_No_Mercy.jpg

wwf_nomercy_profilelarge.jpg

WWF%20No%20Mercy%20(2).gif

2579412282_58c681e8d6.jpg <----------- Jest to mod do gry (summerslam) i gra chyba na nim będzie się opierać bo w Sd vs. Raw 2009 jest zbyt duzo crashy ale moze na 2011 jest ich mniej takze jeszcze nie wiadomo :)

Proszę wypowiadać się na temat pomysłu i gry :)

Ps. Miłoby było jakby jakiś grafik zrobił logo :D (Pietro?)

Ps2. Jedyny problem jaki moze byc to taki ze nie dogram normalnych themów i titantronów bo za cholerke nie wiem jak to zrobic ;/. Ale to chyba mniejszy szczegol...

JEŻELI NIE BĘDZIE ODZEWU GRY NIE BĘDZIE! ;]

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

No ja jestem jak najbardziej na tak, jak masz czas i chęci to było by super, lecz co do tworzenia tronów itp to niestety nie znam się na tym. Nie zapomnij tam o Stingerze :D

Tupak: W grze będą wszyscy takze sie nie martw :) Do Luchadorów wyjdą cawsy osobno bo nie ogarne :P Btw. Nie będzie titantronów tylko o themy mi chodzi... Ale myśle ze inne themy wam nie przeszkodzą... Choć np. Rock (był w oryginale) bedzie miał swoje theme :D Ale to będą wyjątki ;]

sig.png

Rób, a nie pier..... oczywiście, że pomysł dobry i myślę, że twoja praca nie pójdzie na marne. Jeszcze po tym co mi powiedziałeś to ja nawet się nie mogę doczekać tej gry.Więc już nie marudź, że nikt nie komentuje tylko rób, bo na pewno będzie dużo ludzi, którym się to spodoba.

Oczywiście, że jestem za tą grą. Szkoda, że sa problemy z Del Rio, ale nawet jeżeli by mnie zabrakło to chętnie pogram w tę grę. Już czekam na premierę i myślę, że takiej federacji jak WCE bardzo brakuje gry, jakiejś innowacji by jeszcze umilić grę użytkownikom. Tuptus, powodzenia i oby gra pojawiła się niedlugo, bo bardzo jestem ciekaw jak ci wyjdzie :t_up:

Możesz mnie całować po nogach bo znalazłem Del Rio :P Brakuje mi tylko Luchadorów i TNA ale cawsy akurat do tej gry są proste :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jestem jak najbardziej za pauo i jak mówisz, że nawet na pruchnie zadziała, to trzeba będzie pograć :P.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Super pomysł :D Jestem za :) Fajnie będzie pograć.

alexisy.png