Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

MMA: Belfort przed starciem z Silvą, Schaub, Lesnar

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

vitor_belfort-tyson_medium.jpg

:arrow:Vitor Belfort ,który przygotowuje się do walki z Anderson'em Silvą o pas rozpoczął treningi pod okiem Mike Tyson'a. Vitor na swoim twitter'ze skomentował treningi z Tyson'em :

"Mike Tyson jest wielkim idolem i przekraczał granice w sporcie. Był wielką inspiracją dla wielu sportowców i także dla mnie, od czasów dzieciństwa. Mamy wiele wspólnego i wcześnie się staliśmy sławni. Zawsze mieliśmy dobre relacje. Powiedziałem mu, że jest potrzebny, ponieważ ma świetne spojrzenie na walkę. On zna dużo sportów walki. Powiedział, że chce być częścią mojego treningu. Powiedziałem mu, żeby przyszedł i dał mi parę porad. On jest ważną osobą w sporcie i był wielką motywacją dla wielu zawodników, którzy osiągnęli sukces."

:arrow: Wanderlei Silva powiedział że Vitor Belfort nie ma szans wygrać z Anderson'em. Za powód podaje że Vitor może jest dobry, ale Belfort jest za słaby psychicznie i może przeważać ponad 20 minut nad Spider'em, ale ten w ostatniej rundzie go wykończy tak jak to zrobił z Chael'em Sonnen'em.

:arrow: Już wiadomo że następnym przeciwnikiem Brandan'a Schaub'a nie będzie ani Mir, ani Struve tylko Mirko Filipović. CroCop swą ostatnią walkę przegrał z Frank'iem Mir'em na UFC 119, a Schaub wyponktował na UFC 121 Brazyliczyka Gabriel'a Gonzage. CroCop skrzyżuje rękawice z Brandan'em na UFC 128, które odbędzie się w 19 marca w Newark.

Antonio-McKee-w-belt.jpg

:arrow: Antonio “Mandingo” McKee jest bardzo pewny przed swoją pierwszą walką w UFC i to napisał na sowim twitter'ze:

“Będę ich wykańczał jednego po drugim. Kto pobije McKee w 155? Mógłbym przegrać tylko, jeśli nie będę w formie. Czyje zapasy są lepsze niż moje? Maynarda? Volkmanna? Po walce ze mną Volkmann będzie wyglądał jak zero. Myślałem, że Volkmann ma jakieś umiejętności zapaśnicze. Nie ma. Czuję się jak Muhammad Ali w MMA. Czuję się jak Don King w MMA. Czuję się jak Tupac Shakur w MMA. Mam gadanę, talent, umysł i smykałkę do biznesu. Co mogę z tym osiągnąć? Mogę być najlepszym czarnoskórym zawodnikiem MMA!”

:arrow: Jeden z fachowców MMA, który przeprowadził rozmowę z Brock'iem Lesnar'em wyjawił że Lesnar próbuje rozwiązać kontrakt z UFC. Brock powiedział że jest ustawiony finansowo i nie musi walczyć dla kasy i że wolałby wrócić do WWE na WM'ke i tam przez 30 minut roboty zrobi tyle co przez 5 lat w UFC. Szefowie UFC na razie nie są przekonani do zwolnienia Brock'a bo ten przyciąga przed telewizory wielkie rzesze fanów niekończenie związanych z UFC.

:arrow: Już wiemy że w UFC nie będzie walczył jeden z zawodników mające polskie korzenie, a jest nim Chris Hordecki. Chris miał dziadka Polaka i był w WEC, ale podczas ostatniej gali WEC nie przekonał do siebie władz UFC.

:arrow: Mistrz Strikeforce w wadze półśredniej i posiadacz czarnego pas tej federacji Nick Diaz podpisał nowy kontrakt z Strikeforce. Wiele portali zajmujących się MMA, przypuszczało że do Nick'a może się zgłosić UFC, ale Strikeforce udało się zatrzymać jedną z największych gwiazd swojej federacji. Nick już w styczniu zmierzy się z Cyborgiem Evangelistą o pas wagi półciężkiej.

:arrow: Znany jest już przeciwnik dla Alistair'a Overeem'a na Dynamite 2010! a będzie nim Amerykanin Todd Duffee. Todd dla fanów UFC jest znany jako zawodnik, który szybko nokautuje swoich przeciwników, ale wielu jego fanów może zmartwić wiadomość że treningi zaczął równo tydzień przed galą.

8.jpg

:arrow: Mamed Khalidov już jest w Japonii, już za kilka godzin zmierzy się z Yuki'm Sasaki'm na Sengoku Fight Of Soul. Mamed jednak przed wylotem stał się pełnoprawnym obywatelem naszego kraju. W zeszłym tygodniu odebrał z rąk naszego prezydenta Polskie Obywatelstwo.
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rejden

1

• Kazek

1

• Zaq123

1

• Luba

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Wanderlei Silva powiedział że Vitor Belfort nie ma szans wygrać z Anderson'em.

Mam takie samo zdanie, to chyba jeszcze nie jest odpowiedni moment na takie walki, ale cóż będzie miło dla oczu. Licze, że Vitor pokaże światu i wygra, ale wątpię w to. Anderson to znakomity fighter i będzie chciał to potwierdzić na oczach wszystkich. Ten news o Brocku gniecie jajka i potwierdza mniemanie każdego normalnego materialisty. No cóż ja Brocka zapraszam do powrotu na WMkę, przegranej z Takerem a potem dobrego feudu i tyle, fighter byłby z niego dobry gdyby to pociągnął mimo wieku, który i tak straszny nie jest. Overeem według mnie mimo dobrego rywala wygra. Pokazuje że potrafi, a te treningi Toda jakoś mnie dziwnie nastawiają, fakt że nokaut to koniec ale do perfekcji potrzebne są treningi. I na koniec: DAJESZ MAMED !!!

• Styl:  Jasny

Brock znowu w WWE Hell Yeah, oby to doszło do skutku, tak jak mówi Protek , niech przegra z Tejkerem na WM i feud z Ceną ? Edge? nie ważne i tak było by ciekawię.

Vitor Belfort vs Anderson i że niby Vitor ma wygrać :x nie tak szybko Silva to nie jakiś tam pionek, może to będzie lepszy przeciwnik dla Silvy niż Demian Maia czy Forrest Griffin, może być nawet ciekawie, ale obstawiam, że Silva wygra.

Cro Cop znowu w akcji miejmy nadzieje, że lepiej mu pójdzie niż ostatnio, chociaż Mir wygrał dzięki szczęściu :P

Dzięki za niusy, oby było ich więcej i częściej :P

Ho ho ho, niech ten Vitor Belfort bierze i chłonie wiedze z tych lekcji jak najwięcej, bo mu się bardzo przydadzą w starciu z Silvą, choć w mojej opinni tak, czy siak on nie pokona The Spider'a. Ten Antonio “Mandingo” McKee, ogólnie gościa nie kojarzę ale jeśli aż tak dobrze się zapowiada to chętnie obejrzę jego walkę, może mnie czymś zaskoczy. :D Pro zgodzę się z tobą, news o Brocku gniecie wszystkich. Powrót do wrestlingu? Chętnie go tam zobaczę na Wm'ce ale również szkoda mi go będzie, bo chętnie bym go jeszcze zobaczył w MMA. Choć jak bym był na jego miejscu też bym wybrał wrestling, bo mniej straconego czasu, a więcej kasy i jak tu coś innego wybrać. Khalidov ma już poslkie obywatelswto to dobrze, niech mu się dobrze wiedzie i... niech zniszczy tego japończyka. :P

ahfo.png

luba_049.png