Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE najlepsza walka roku 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ej no rozumiem każdy ma swój gust ale nierozumiem fenomenu tej walki. Cały feud był nędzny w porównaniu do tego co rok wcześniej, walka ringowo też była słabiuteńka. Właściwie oprócz stypulacji i zbotchowanego Suplexa Michaelsa, którego Striker skomentował jako celowe uszkodzenie kończyny to w tej walce nie było nic nadzzwyczajnego. Mógłby mik ktoś to wytłumaczyć, bo jak jeszcze rozumiałem dlaczego wszyscy podnicali się ich walką z 25 WM to teraz nie za bardzo....

Już ci tłumaczę Bugi, jak zwykle przesadzasz. Po pierwsze zrozum, że ta walka jak na ich wiek była wręcz wspaniała. Po drugie była to ostatnia walka w karierze HBK'a i głupotą jest nie wyróżnić jej, przejść obok niezauważenie. I w końcu po trzecie - walka dwóch legend wrestlingu walczących w ME Wrestlemanii na pewno będzie 3 razy dłużej zapamiętana niż walka jakiś tam Morrisonów, Bryanów czy innych midcarderów. Jak tego nie zrozumiesz to jesteś jakiś dziwny

DEAD MAN WALKING
  • Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Boogeyman1996

2

• undertaker124

2

• Turej

1

Top użytkownicy w tym temacie

Innego wyboru niż Shawn Michaels vs Undertaker nie mogło być. Może i walka na WM'ce 25 była lepsza, ale waga walki była zdecydowanie większa. Jak na zawodników w takim wieku i tak walka była świetna. Jeszcze w dodatku była to ostatnia walka HBK'a w karierze więc wybranie tej walki szczególnie mu się należy. Było jeszcze kilka świetnych walk jak np. Rey vs Punk z Over The Limit czy ostatnia walka Morrison'a z Sheamus'em na TLC. Pod względem akcji walka z OTL była najlepsza w roku, ale waga walki na WM'ce 26 była zdecydowanie większa i to na nią idzie głos.

ksgj.png

Głos na walkę z WM 26 Undertaker vs Shawn Michaels. Walka była gorsza od WM 25 ale i tak była najlepsza w tym roku. Waga walki, zwroty akcji i trzymające w napięciu momenty i zakończenie kariery HBK. Jak na jedną walkę sporo tego wszystkiego było.

Ja tylko mogę wybrać jeden pojedynek. Na moim pierwszym PPV oglądanym live, czyli WrestleManii 26. Ta walka była perłą w całym składzie. Mimo czterdziestki oby dwóch zawodników wyrobili tak zajebistą walkę, że gdy HBK robił Moonsaulta szczęka mi opadła. Mój głos leci na walkę z WueMki XXVI.

Zastanawiałem się między walką HBK vs Taker z WM'ki i pojedynku Morrison vs Sheamus z niedawnego TLC. Mój głos poszedł na walkę z TLC, dobra stypulacja i kilka razy została wykorzystana w innym celu niż zdjęcie kontraktu. John w takich walkach czuje się jak ryba w wodzi i razem z Celtyckim Wojownikiem stworzyli piękne show, które według mnie jest najlepszą walką w minionym roku. A co do walki Taker i HBK'a to zastanawiałem się czy ją wybrać z dwóch powodów jednym była stawka tej walki, a drugą to że dwie legendy walczyły przeciw sobie o coś bardzo ważnego karierę lub mistyczny streak. Jednak TLC było najlepsze :D

Oddaje głos na pojedynek Shawna Michaelsa z Undertakerem. Wybrałem ten pojedynek z dwóch powodów. Po pierwsze ze względu na to, na jakich warunkach toczona była ta walka, czyli streak vs career. Drugim argumentem jest oczywiście show jakie zrobili obydwaj zawodnicy, ba legendy WWF/WWE!!! Szczególnie godne zapamiętania było to , kiedy Undertaker zawahał się i nie wiedział czy przerywac karierę Shawna. To było niesamowite. A na koniec jeszcze te uściśnięcie dłoni po walce.

• 1 miesiąc temu...

Głosowanie zakończone i wygrywa walka:

WrestleMania 26

Shawn Michaels vs Undertaker

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      AEW Collision na żywo dzisiejszego wieczoru z Tucson Arena w Tucson, Arizona. AEW World Tag Team Championships będą na szali w starciu, w którym FTR (Dax Harwood i Cash Wheeler) bronią pasów przed The Rascalz (Zachary Wentz i Dezmond Xavier). The Rascalz wywalczyli sobie shot na tytuł, pokonując FTR w eliminacyjnym meczu dwa tygodnie temu. FTR czeka też obrona tytułów z The Young Bucks na Revolution – o ile wyjdą z tego epizodu jako mistrzowie. Konosuke Takeshita skrzyżuje rękawice z Claudio
    • Grok
      Kevin Knight zostaje w AEW. Fightful Select donosi, że Knight niedawno przedłużył kontrakt z federacją. Na początku 2025 roku podpisał jednoroczny deal, ale nowy jest wieloletni. Knight jest wysoko ceniony w firmie. Knight, lat 29, zaczął karierę w pro wrestlingu jako Young Lion, dołączając do NJPW w 2020 roku i trenując w dojo firmy w LA. W trakcie pobytu w NJPW teamował się z KUSHIDĄ, z którym dwukrotnie trzymali IWGP Junior Tag Team titles. W styczniu 2025 roku Knight odszedł z NJPW i
    • Grok
      WWE prezentuje NXT Vengeance Day z Performance Center w Orlando. Na gali zaplanowano pięć walk. Joe Hendry broni NXT Championship przed Ricky Saintsem. Hendry celuje w drugą udaną obronę pasa, który zgarnął w ladder matchu w odcinku NXT z 3 lutego. Poprzednio obronił tytuł przed Jacksonem Drake'iem w odcinku z 10 lutego. Tatum Paxley zmierzy się z Izzi Dame o NXT Women’s North American Championship. Dame odebrała pas Thei Hail dwa miesiące temu na New Year’s Evil i niedawno obroniła go w t
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW zawitała do Shin-Kiba 1st RING na galę Prelude to Grand Princess, zaledwie kilka tygodni przed samym wielkim wydarzeniem. W głównym starciu Yuki Arai wysłała jasny sygnał ostrzegawczy do Miu Watanabe przed ich walką o Princess of Princess Title, zmuszając mistrzynię do poddania się. Na poprzedniej gali TJPW First Sparkle Watanabe zmusiła Arai do poddania się za pomocą backbreaker submission. Tym razem w Shin-Kiba 1st RING obie zawodniczki ponownie stanęły naprzeciw
    • Grok
      TNA Wrestling nagrało w piątek walki na nadchodzące odcinki Impactu. Po czwartkowym odcinku live Impact z Gateway Center Arena w College Park w Georgii TNA Wrestling tapowało serię walk telewizyjnych – zaraz po show i ponownie w piątek wieczorem. Spoilery z 5 marca znajdziecie tutaj. Poniżej te z 6 marca. Sprawdzone dzięki PWInsider, WrestlingHeadlines.com i raportom fanów. Spoilery z tapingów TNA Impact TV z 6 marca 2026 r.: The Hardys (Matt Hardy i Jeff Hardy) pokonali Sinner i Saint
  • Dodaj nową pozycję...