Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE najlepsza walka roku 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wybieramy najlepszą walkę roku 2010.

Royal Rumble - 30 Man Royal Rumble Match

Elimination Chamber - Chris Jericho vs. Undertaker ©vs. John Morrison vs. Rey Mysterio vs. CM Punk vs. R-Truth

WrestleMania - Shawn Michaels vs. The Undertaker

Extreme Rules - John Cena © vs Batista

Over The Limit - Rey Mysterio vs CM Punk

Fatal 4 Way - Chris Jericho vs Evan Bourne

Money In the Bank - Big Show vs. Matt Hardy vs. Christian vs. Kofi Kingston vs. Cody Rhodes vs. Kane vs. Drew McIntyre vs.Dolph Ziggler

SummerSlam - Team WWE vs The Nexus

Night of Champions - Chris Jericho vs Sheamus vs Randy Orton vs Edge vs John Cena vs Wade Barret

Hell In a Cell - Wade Barrett vs John Cena

Bragging Rights - Team Raw vs. Team SmackDown!

Survivor Series - John Morrisson vs Sheamus

TLC - John Morrison vs Sheamus

Ankieta potrwa 20 dni. Wypowiedź uzasadnij.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Boogeyman1996

2

• undertaker124

2

• Turej

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zagłosowałbym ale brak dwóch najlepszych walk w tym roku czyli Dolph Ziggler vs Daniel Bryan z Bragging Rights i Daniel Bryan vs The Miz vs John Morrison z Hell in A Cell. Z tego co tu jest to ze względu na emocje mógłbym wybrać Wade Barrett vs John Cena z Hell in a Cell, z powodu wagi walki Shawn Michaels vs Taker, a najlepsza z tych pod względem wrestlingu to Chris jericho vs Evan Bourne. Ale jednak głosu nie oddam, bo jak mówiłem brakuje dwóch walk, ktore jako jedyne jak dla mnie zaśłużyły na ten tytuł całokształtem.

Nie mogłem wybrać inaczej HBK vs Taker na WM'ce. Michels pokazał to za co go wszyscy uwielbiamy i ten jego pamiętny gest na koniec walki w stronę Takera mam to cały czas przed oczami. Pojedynek na TLC też był godny zapamiętania, ale jednak HBK to wyższy poziom wtajemniczenia.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Wybór nie jest łatwy. Starałem się wybrac z pośród tych walk które łączyły w sobie o dobry poziom w ringu i emocje i mam tu dwie kandydatki. Walka Morrisona z Sheamusem z TLC i walka Punka z Mysterio z OtL. Obie walki były bardzo dobra i emocjonujące iii ostatecznie głos leci na OtL bo tam do samej walki doszły jeszcze wydarzenia po niej, golenie Punk'u było jednym z najbardziej zapamiętanych momentów tego roku.

Przepraszam, ale nie głosować na walkę Takera z Michaelsem to jest wręcz grzech. Fakt, Mysterio i Punk na Over The Limit stoczyli najlepszą ringowo walkę w tym roku(nie na ER, jak to WWE w rankingu dało), a dopiero za nimi umieściłbym starcie Bryana i Dolpha, ale cholera...Najlepszy wrestler na świecie kończy kariere i mimo wieku daje z siebie wszysko, wykonuje mounsalta na stół komentatorski o czym te dziady w jego wieku pomarzyć mogą jedynie, to on jako jedyny z Takera wyciągał tyle, że razem stworzyli 3 kapitalne pojedynki. To jest obraza dla tego zawodnika nie zagłosować na to starcie, no ale każdy ma inny gust. A głosować na starcie Morrisona i Sheamusa to kpina.

edit:

No, lepsze OTL niż TLC oO

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Styl:  Jasny

Jak widać w tym roku było dużo "ciekawych" walk, lecz głos leci na walkę z Over The Limit, czyli Ryj vs Cm Punk, mimo tego, że Ryj ją wygrał to sama w sobie była bardzo fajna, no i pojawiła się krew mimo, że była nie zamierzona.Kilka dni temu po raz kolejny oglądałem tą walkę i naprawdę trzymała poziom i golenie Punk'a, też ciekawy widok, tą walkę goniła też walka z Hell In a Cell, czyli Cena vs Barrett, w tej walce również dużo emocji, do samego końca emocje nie opadały :P, ale ostatecznie głos na Punk'a i Reja

Dla mnie opcja jest jedna, więc ją wybrałem. Mowa tu oczywiście o walce roku według mojego uznaniu, czyli CM Punk vs Rey Mysterio z Over The Limit. Jak dla mnie walka nie została przebita mimo obfitej w niespodzianki i dobre walki końcówki roku. Dodatkowo bardzo przyjazna była stypulacja co zapewniało o emocjach - Hair vs SES Pledge. Podobało mi się to całe story w okół tej dwójki oraz dodatkowe segmenty z SES, więc to wszystko sumuje się w mój głos i tak go zostawiam. Oby więcej takich walk kończących znakomite storyline'y.

W tym roku w WWE było kilka niezłych perełek, na które śmiało można głosować. Jednak w zasadzie od kwietnia tego roku wiedziałem na jaką walke zagłosuję. Jest nią oczywiście Taker vs. HBK. I nie obchodzi mnie to, czy była to najlepsza walka jeśli chodzi o poziom ringowy czy nie. Na pewno mieści sie w czołówce. Ta walka samą stypulacją miała więcej dramaturgii niż ten cały storyline Ceny z Nexusem. Poza tym jedna z legend tego pięknego sportu zakończyła swoją karierę. Będzie to dla mnie szczególny moment, szczególny pojedynek, który zapamiętam przez długi, długi czas, ponieważ mogę powiedzieć, że byłem świadkiem zakończenia kariery Shawna Michaelsa. Innych legend tj. Rock czy Austin również widziałem ostatnie pojedynki w karierze, ale nie było to w teraźniejszym czasie do tych wydarzeń i nie ma się co dziwić, że nie było w tym tyle emocji i wzruszeń jak w przypadku HBK'a. Ogromnie ciesze się, że byłem świadkiem czegoś takiego.

DEAD MAN WALKING

Mój głos...na bank poleci na wrestlera który robi najlepsze walki od trzech lat które są zapisane na forum. Chodzi mi tu oczywiście o walkę Undertaker vs Shawn Michaels. Walka była przyzwoita, stawka była ogromna, tylko jej jedynym minusem było wiadomy wynik, czyli Taker win. Może i ten wynik był od początku jasny to i tak sama rozgrywka prztprawiła mi dużo emocji.

ahfo.png

luba_049.png

Ja co do mojego głosu nie mam żadnych zarzuceń. Mój głos oczywiście poszedł na walkę Wrestlemania XXVI w walce HBK Shawn Michaels vs Undertaker. Według mnie i jak widać zdaniem wielu osób ta walka była najlepsza w całym 2010 roku. Może i to była powtórka z rozrywki, ale HBK i Underatkaer ponownie stworzyli wspaniałą walkę i z pewnością zasługuje ona na najlepszą tego roku.

Oczywiście już na wstępie powiem,że głosuję na mecz Shawn Michaels vs Undertaker z Wrestlemanii XXVI.Kurde ta walka była świetna .Już podbudówka pokazywała ,że na WMce ujrzymy dzieło bookerów i zawodników ,które zapamiętamy na bardzo długo.Klimatu całej akcji dodawał fakt ,że Shawn postawił na szali karierę .Wielka szkoda,że przegrał nawet tak dobry mecz nie był tego wart.Co do samej walki stała na wysokim poziomie.Mnóstwo finisherów i zwrotów akcji ,super widowisko ,aż trzeba było obejrzeć ponownie.Były w tym roku ciekawe pojedynki ,jak Rey vs Punk ,Morrison vs Sheamus czy nawet Cena vs Barrett,jednak w meczu na WMce było coś specjalnego.Dlatego właśnie oddaję głos na tą wspaniałą walkę.

Ej no rozumiem każdy ma swój gust ale nierozumiem fenomenu tej walki. Cały feud był nędzny w porównaniu do tego co rok wcześniej, walka ringowo też była słabiuteńka. Właściwie oprócz stypulacji i zbotchowanego Suplexa Michaelsa, którego Striker skomentował jako celowe uszkodzenie kończyny to w tej walce nie było nic nadzzwyczajnego. Mógłby mik ktoś to wytłumaczyć, bo jak jeszcze rozumiałem dlaczego wszyscy podnicali się ich walką z 25 WM to teraz nie za bardzo....

Zagłosowałem na walkę HBK'a i Undertaker'a na Wrestlemanii. Była to walka-cudo. Mnóstwo efektownych finisherów, a na końcu (chyba) przerwanie feudu poprzez honorowy gest Undertaker'a. Szkoda tylko, że poprzez tę świetną walkę, WWE straciło takiego wrestlera, jakim jest Shawn.

Zastanawiałem się nad 3 walkami...z Wrestlemani ,eliminaton Chamber, i TLC ale jednak postawiłem na Cene i batiste...walka całkiem galanta i bardzo podobało mi się to zrzucenie z auta na podest :D Natomiast tej walki z WM nie zapomne nigdy panowie dali rade a na TLC rozkręcają się młode gwiazdy i niech dalej trzymaja taki poziom;)

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

No niestety znowu walka HBK vs Taker. Niestety bo to zapewne ich ostatnia walka, bo wątpię by HBk powrócił nagle i znowu walczył. To nie było to co na WM'ce 24, ale i tak wszystko przewyższyło. Ostatni feudzik JoMo z Sheamusem przyniósł też dwie świetne walki, ale nie aż tak dobre. Do walki Shawna i Undertakera nie doszło by gdyby HBK nie interweniował na EC można powiedzieć "oddając" pas WHC dla Jericho. No RR powrót Edge'a. Na OtL ścięcie włosów Punka, na ER AA z auta, więc wiele się działo w tych wszystkich wymienionych walkach, ale mój głos zaraz poleci na walkę z WM'ki!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      W tym tygodniu na AEW Dynamite, ostatnim show przed Revolution, Young Bucks połączą siły z Markiem Briscoe po raz pierwszy od 2010 roku. To niecodzienne trio zmierzy się z FTR i Tommaso Ciampą po tym, jak Ciampa zdradził Briscoe na sobotnim AEW Collision. Bucks powalczą z FTR o AEW World Tag Team titles już w nadchodzącą niedzielę na Revolution. Bucks i Briscoe rywalizowali ze sobą latami, łącząc siły tylko raz w karierze – podczas ROH SoCal Showdown w styczniu 2010. Mistrzyni TBS Champion
    • Grok
      Po tygodniach od debiutu Tommaso Ciampa zwrócił się przeciwko Markowi Briscoe na najnowszym odcinku AEW Collision. Po zdobyciu TNT Championship od Marka Briscoe, a następnie utracie pasa na rzecz Kyle'a Fletchera, Ciampa niedawno przegrał kolejną walkę z Daniel Garcia – wszystko przez rozproszenie ze strony Briscoe, który komentował starcie. Wcielając się w babyface'a w telewizji AEW przez ostatnie tygodnie, Ciampa pokazał swoje prawdziwe oblicze na odcinku Collision z 7 marca. Po przegranej
    • Grok
      Ricochet broni swojego National Championship w meczu Blackjack Battle Royal na przyszłotygodniowym AEW Revolution. W trakcie sobotniego odcinka AEW Collision ogłoszono, że Ricochet zmierzy się w obronie tytułu National na pre-show Zero Hour, choć uczestnicy tego starcia nie zostali jeszcze ujawnieni. Zero Hour wystartuje na HBO Max, YouTube i kanałach społecznościowych o 7 pm ET, godzinę przed główną galą Revolution. Ricochet (37 lat) trzyma pas AEW National od Full Gear, gdzie zgarnął go
    • Grok
      Notatki z sobotniego programu telewizyjnego AAA, który wyemitowano po WWE NXT Vengeance Day 2026. Tygodniowy odcinek AAA na Fox z 7 marca był go-home show przed nadchodzącym Rey de Reyes w Puebla w Meksyku. Odcinek został nagrany w zeszłym tygodniu w Showcenter Complex w Monterrey w Meksyku. Odcinek rozpoczął się od podsumowania zeszłotygodniowej zaciekłej rywalizacji między dwoma członkami El Grande Americanos. Następnie w pierwszym meczu wieczoru El Hijo del Vikingo pokonał Dinámico. El Hi
    • Kaczy316
      No to tutaj mówisz o zamyśle samym w sobie, a nie o bookingu, Vince chciał upokorzyć jego syna, ale bookingowo było to tak przyjemne dla fanów, że zadziałało, tylko nie zgodnie z planem jak sobie to wykombinował Vince, tak samo jest teraz z Rhodesem, WWE chcę, żeby fani byli za nim, bo to dla nich babyface nr.1 federacji, a bookingowo go psują takimi decyzjami, więc zamysł mają inny niż wychodzi booking, ale wszystko kieruję się właśnie w stronę bookowania postaci i że nie wychodzi to tak jak On
  • Dodaj nową pozycję...