Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Grudnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głosowanie na Wrestlera Miesiąca BGZ Wrestling

Wasz własny pomysł na Wrestlera Miesiąca,więc każdy z was wypisuje kolejność od 1 do 6 Od 1 do 3 należy mocniej uzasadnić niż pozostałe.Głosowanie Potrwa 2 Tygodnie a po nim zrobie punktacje waszych głosów.

Punktacja:

1 Miejsce-20 pkt

2 Miejsce-10 pkt

3 Miejsce 5 pkt

4 Miejsce 4 pkt

5 Miejsce 3 pkt

6 Miejsce 1 pkt

Jeżeli ktoś uważa że za wcześnie niech głosuje po SmackDown

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

3

• Luba

1

• fanfanfan

1

• Mayhem

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. John Morrison- Wreszcie dostał swoją szanse, nie ważne czy ją wykorzysta czy nie, w grudniu mogliśmy się tym cieszyć i jest jedną z głównych postaci tego miesiąca w WWE. Pozatym zdobył tego titleshota w świetnej walce, pokonał Sheamusa po raz kolejny i przysporzyli nam dużo emocji

2. Douglas William- Zdobył pas TV pokonując AJ'a w najlepszej walce jaką widziałem w jego wykonaniu. Potem obronił pas w walce z Abyys'em, zrobił dobry ironmatch z którego tez wyszedł z pasem. Sprawia wrażenie jakby z faceturnem podskoczyły mu ringskille i to bardzo.

3. CM Punk- Przykład wrestlera który ani razu nie stając w ringu przez miesiąc może pojawić się wysoko w tym rankingu. Z impetem opuścił stolik komentatorski, został nowym szefem Nexus, rozpoczął feud z Ceną który zapowiada się bardzo dobrze.

4. Edge- Zdobył WHC w bardzo dobrej walce.

5. Mickie James- Za ten Steel Cage

6. The Miz- Obronił pas przed Ortonem i przed Lawlerem, cały czas wali świetne speache i robi ciekawe segmenty.

1. The Miz - Zdobył WWE Champa i udanie obronił tytuł na PPV.

2. Edge - Po świetnej walce wygrał pas WHC.

3. John Cena - Rozprawił się z Wadem i całym Nexus.

4. John Morrison - Świetne pojedynki i najlepsza walka na TLC.

5. Natalya - Zdobyła pas i pokonała LayCool.

6. Doug Williams - Również doceniam zdobycie przez niego pasa i pokonanie AJ'a

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

1. C.M. Punk - może to was zdziwi ale podobała mi się jego rola jako komentator, dzięki niemu Raw było lepsze, a teraz okazało się, że jest nowym liderem Nexus. To musi być wrestler grudnia.

2. John Morrison - przyznam stworzył bardzo dobrą walkę na TLC i zaczyna się robić bardzo ciekawy feud z Miz'em. No i można powiedzieć, że wreszcie się wbił do Main Eventu, no może na chwilę, choć się zobaczy czy dłużej tam zagości.

3. The Miz - zdobył pas, dobrym podstępem obronił go, dalej wygłasza dobre speche i co tu dużo mówić. :P

4. Edge - wreszcie zdobył ten pas na który czekał aż od początku roku. Przyznam, że ich walka nie była najgorsza.

5. Douglas Williams - za zdobycie pasu oraz pokazanie nawet niezłej walki na Final Resolution.

6. Jeff Jarret - a tam, należy mu się za te wszystkie open challenge :) tylko niech uważa, bo mogę wbić na następny Impact i wezmę sobię do domu ten milion.

ahfo.png

luba_049.png

1. CM Punk - Został liderem Nexusa, atakował Cenę i mimo, że nie miał walk to zasługuje na nr. 1.

2. John Morrison - Świetna walka na TLC, w dodtaku wygrana i witamy w Main Event'cie!

3. Douglas Williams - Wywalczenie pasa i za Final Resolution :)

4. Edge - Wywalczył pas i teraz z dumą może rozpocząc kolejny miesiąc i rok jako mistrz

5. The Miz - Bronił pasa przeciwko Ortonowi, Lawlerowi, ale teraz z JoMo narazie nie układa mu się dobrze

6. Sheamus - Za feudzik z JoMo i dobrą walkę na TLC.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1.John Morrison - no w końcu pokazał ,że może dać z siebie 100%.Naprawdę w tym miesiącu pokazywał klasę .Oprócz tego title shot ,który zdobył po świetnej walce .Pewnie pasa nie zdobędzie ,ale jest już blisko mein eventu.Oby tak dalej.

2.Miz - zdobył pas,póżniej go obronił.Co tu dużo mówić , zasłużył sobie na 2 miejsce u mnie .Szybko się wybija w górę .Jest dobry przy mikrofonie ,a co najważniejsze w ringu.To zapewne dopiero początek i jego postać jeszcze się rozwinie.

3.Edge - w końcu dotarł na szczyt i zdobył pas ,po ciekawym feudzie z Kanem na SD! i interesującym ,pełnym akcji TLC meczu.Teraz na pewno stanie się twarzą SD! ,ale to dobrze ,bo na pewno zgromadzi w okół siebie dobrych zawodników do walk.Pas pewnie długo potrzyma ,bo zasługuje na to,po całym roku starań o wybicie się.

4.C.M. Punk - powoli wraca do walki ,co mnie bardzo cieszy ,gdyż widać w nim duży potencjał.Jako lider Nexus na pewno pokaże na co go stać.Już samo to ,że nim jest to wielki wyczyn.Oby tylko Cena ,z którym miał toczyć feud został w fedce,bo zapowiadały się ciekawe konfrontacje między nimi.

5.Douglas Williams - dotarł na szczyt i pokonał Stylesa zdobywając pas .

1. John Morrison - dostał szanse na wejście do Main Eventu. Skleił bardzo dobry ladder match z Sheamusem, który wygrał. Szkoda tylko, że nie dostanie szansy walki o pas WWE na Royal Rumble tylko na RAW, gdyż tym posunięciem jego zwycięstwo na TLC i title shot tracą dużo na wartosci (chociaż niezależnie gdzie by się odbywał ten pojedynek to i tak nie wygrałby)

2. Edge - dziesięciokrotny mistrz świata. Nie wiem czemu, ale darzę ogromnym szacunkiem tego gościa. I co dziwne polubiłem go dopiero kiedy wrócił i zwyciężył RR Match. Może jego feud z Kane'em nie był ciekawy, ale za to F4W TLC jak najbardziej.

3. CM Punk - ostatnio również zacząłem go bardziej lubić. Wcześniej go nienawidziłem z racji tego, że jeden z moich kolegów wywyższał go pod niebiosa, ale na szczęście już się wrs. przestał zajmować. Punk znalazł się ty głównie za to, że dołączył do Nexus. Według mnie jest to kapitalne posuniecie WWE. Oby tylko Cena jak najszybciej wracał, bo szykuje nam się kolejny dobry feud.

4. MCMG - obronili tytuły TT po świetnym pojedynku z Gen Me. obawiam się jednak, że Genesis będzie ich ostatnią galą PPV, na której będą wchodzili z pasami.

5. Miz - niech mu będzie - wygrał w podstępny sposób na TLC i tym samym obronił swój tytuł. Jak na razie spisuje się bez zarzutów jako mistrz

DEAD MAN WALKING

1. John Morrison - świetny pojedynek na TLC, który wygrał. Wcześniej też dobre walki z Sheamusem, teraz zapowiada się feud z Mizem. Zobaczymy jaki długi i może za jakiś czas otrzyma pas WWE.

2. CM Punk - dobrze się spisywał jako komentator, później ataki na Cene. I na koniec coś czego się nie spodziewałem czyli dołączenie do Nexus.

3. The Miz - Zdobył pas, a później obronił na ppv.

4. Edge - Dziesiąty raz wygrał tytuł misztrza świata, po fajnie rozegranym story z Kanem. I wygrał w niezłej walce.

5. Douglas Williams - zdobył pas po dobrej walce na Final Resolution.

6. Mickie James - Za dobrą walkę w steel cage.

1. John Morrison - Wygrał walkę na TLC z Sheamusem do tego była to najlepsza walk na TLC.Dostał szanse w Main Eventu no i jest pretendentem do WWE Champa.

2. Edge - Wreścię doczekał się tytułu WHC w tym roku wygrywając na TLC Fatal four-way i był to już jego 6 WHC w karierze i został samodzielnym rekordzistą tego tytułu.

3. The Miz - Obronił pas podstępem na TLC wygrywając z Ortonem no i wygłasza dobre speache.

4. CM Punk - Został nowym liderem Nexus no i zapowiada się nowy feud pomiędzy Punkiem a Ceną bo tych atakach na Cenę.A do tego był dobrym komentatorem na RAW.

5. Douglas Williams - Za bardzo dobrą walkę na Final Resolution i zdobycia pasa pokonując AJ'a.

6. John Cena - Wygrał walkę wieczoru na TLC z Barrettem no i teraz znowu zapowiada się feud z liderem Nexusa tylko że z nowym liderem :D z CM Punkiem.

1. John Morrison - Jest #1 pretendentem do pasa WWE. W tym miesiącu bardzo polepszyła się jego sytuacja i stał się bardzo wysoko postawionym zawodnikiem. Tworzy świetne walki i potrafi stworzyć Show

2. The Miz - Mistrz WWE, jest w feudzie z Johnem Morrisonem i zapowiada się na coś wspaniałego. Pokazuje ze to jemu na prawdę należało się mistrzostwo i godnie nosi pas. Nie poprawił się nic od zdobycia pasu, co jest świetną wiadomością. Nadal utrzymuje wysoki poziom.

3. Sheamus - Jest King of the Ring 2010!!! WWE doceniło go w inny sposób niż posiadanie pasa WWE. Dało mu przydomek króla w ringu :lol Według mnie na pas to nie należy, ale na ten przydomek jak najbardziej!!!

4. CM Punk - Powrócił do ringu. Zapowiadał się ciekawy feud, ale nie wiadomo... Bo jak wiemy coś jest z Ceną i chyba się nie wyrobi do RAW :( Miejmy nadzieję że ten feud powróci i aby Cena wrócił szybko. Ale wracając do CM Punka, to tworzył ciekawe widowisko w roli komentatora. Teraz wrócił do czynnego wrestlerstwa i miejmy nadzieję że tak pozostanie.

5. Douglas Williams - W końcu to się stało. Odebrał pas AJ!!! Gratulację za wspaniałą walkę na Final Resolution i ten pas należy mu się jak najbardziej. Oby tak dalej!!!

6. Natalya - Dlaczego nie kobiety? Zasłużyła na ten pas i w końcu!!! NO szykuje się ładny feudzik z Meliną i mam nadzieję że to ładnie można będzie powiedzieć po całym feudzie. Z ciekawością czekam na kolejne starcie tych dwóch pań

1. Edge - Na TLC pokazał, na co go stać i cały czas prowadził fajne gierki z Paulem Bearerem. 10-krotny mistrz świata i mimo tego ciągle w świetnej formie. Nie mam wątpliwości.

2. John Morrison - Po raz kolejny na PPV pokonał Sheamusa i po raz kolejny była to jedna z lepszych walk. Na RAW o pas pewnie przegra, ale za poziom jego walk daje mu wysokie drugie miejsce.

3. The Miz - Podobał mi się jego szwindel na TLC :D Jest o wiele pewniejszy siebie z pasem WWE i mam nadzieję, że trochę go potrzyma. Za jego postawę należy się trzecie miejsce.

4. John Cena - Nie podobało mi się jego odejście, a potem powrót niemalże tydzień później, ale walka na TLC bardzo ładna. Mam nadzieję, że feud z Punkiem będzie lepszy niż z Barrettem.

5. CM Punk - Podoba mi się jego nowa rola, ale też przez to mam warna :D (wtajemniczeni wiedzą). Nie lubię Ceny i cieszę się, że wreszcie solidnie obrywa. Na razie 5 miejsce, ale jeśli wróci na ring i będą ładne walki, to można myśleć o podium.

6. Beth Phoenix - Było wielu lepszych od niej zawodników, ale chciałem dać divę. Czemu nie Natalya? Phoenix powróciła niedawno po kontuzji i stać ją już teraz na dobre walki, np. TLC. Wolałbym, aby to ona była mistrzynią, ale wkrótce pewnie pasa się doczeka...

1. The Miz - Na TLC wygrana, cały czas utrzymuje pas, dobrze wykorzystuje swój push.

2. Edge - Zdobył WHC. Należało mu się. :applause:

3. John Morrison - wygrał z Sheamusem, King of the Ring'iem.:D No i jest No. 1 contenderem do WWE Championship

4. CM Punk - właściwie powinien być pierwszy w Shocker grudnia. ;p No ale został przywódcą Nexusa i ataki na Cenę. 8)

5. John Cena - Wygrał z Barret'em na TLC. Szkoda, że złapał kontuzję. :|

6. Robbie E - zdobył X Division Championship. Nie przepadam za nim, ale niech będzie. :lol

1. John Morrison - Co tu dużo mówić. Grudzień 2010 był dla Johna przełomowym momentem jeśli chodzi o Jego karierę (przynajmniej tak mi się zdaje). I tak prawie na 100% nie zdobędzie WWE Title w poniedziałek, ale może wykręci jakiś dobry feud z Mizem i jeszcze kiedyś zawalczy o czołowy pas WWE.

2. Edge - Przede wszystkim wykręcił dobrą walkę na TLC w końcu to Jego flagowy mecz. Wygrywając wspomniany pojedynek zdobył po raz dziesiąty WHC Title.

3. CM Punk - I mamy wielki powrót po kontuzji. Podczas gdy dwukrotnie zaatakował Cenę krzesłem pomyślałem że może On coś pokombinować z Nexus. Stało się - założył On ostatnio na Raw opaskę ze znaczkiem "N" i mamy nowego Nexusa. Feud z Johnem jak wiemy niestety nie jest możliwy z wiadomych przyczyn, ale pewnie zajmie się teraz Barrettem. Wkurzył mnie tylko ten nieudany GTS :P.

4. Douglas Williams - Naprawdę walka z Jego udziałem na Final Resolution stała na nieprzeciętnym poziomie. Odebrał oczywiście pas Stylesowi i liczę na to, że trochę go potrzyma.

5. The Miz - Dobrze spisuje się jako mistrz i nadal przy mikrofonie spisuje się nienagannie. Myślę że zasługuje na piąte miejsce.

6. Natalya - Tak jak wspomniał Turek - "Dlaczego nie kobiety?". Natalya odebrała pas LayCool, które naprawdę długo były posiadaczkami tychże tytułów. Poza tym spisuje się nieźle.

1. John Morrison - Na TLC wygrał walkę z Sheamus'em i zdobył przepustkę do ME na pas WWE .

2. Edge - Kolejny raz pokazał , że jest najlepszy wygrywając pas WHC na gali TLC po świetnej walce .

3. Dolph Ziggler - Kolejny miesiąc trzyma pas , na ostatnim PPV walczył dobrze i obronił pas w Triple Threat Match'u

4. The Miz - Wygrał walkę z Lawler'em na Raw i obronił pas WWE na TLC .

5. CM Punk - Zaczął feudować z John'em i zastąpił Wade'a jako lidera Nexus .

5. John Cena - Powrócił , wygrał na TLC i rozpoczął feud z Punkiem i całym Nexus . Szkoda , że złapał kontuzję .

1. The Miz - Zdobył Pas WWE i obronił go.

2. John Morrison - Udane występy na RAW, wygrał z Sheamusem na TLC i jest głównym pretendentem do walki o pas WWE.

3. CM Punk - Głośny powrót na ring, dołączył do Nexusa i wreszcie ktoś podskoczył Cenie.

4. Dolph Ziggler - Niebywałe, jak długo ten człowiek ma pas Interkontynentalny...Duży plus za to. Ciągłe pokonuje Kofiego.

5. Edge - Zdobył pas WHC w świetniej walce Fatal Four Way.

6. Alberto del Rio - Za walkę na TLC o pas WHC mimo, że przegrany, dobrze mu się wiodło.