Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Raw, powrót HHH, Riley w górnej części rosteru, Brock na WM

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

1_Dolph_Ziggler_OctCutoutByDipset3.png

:arrow: Dolph Ziggler w ostatnim wywiadzie podczas jednego z Live Eventów ciepło wypowiedział się na temat swojego bycia wrestlerem. Mówi, że wykonywanie akcji zareżyresowanych przez najlepszych writerów dla publiczności to coś niesamowitego. O byciu w WWE powinien marzyć każdy wrestler.

:arrow: Ostatnio toczy się wiele spekulacji dotyczących powrotu Triple H. Mówi się jakoby miałby on pełnić jakąś rolę na backstage, bądź nawet w zarządzie. Jego powrót wrestlera nie jest do końca potwierdzony. Mówi się o writerze, lub członku Creative Teamu.

:arrow: Abraham Washington na Raw! Dokładnie tak! Stało się to w Dark Matchu, w którym pokonał go Primo. Nie mówi się jednak o pozycji jaką będzie zajmował Abraham. Mówi się, że powoli wychodzi on FCW gdzie znakomicie sprawował swoją rolę. Myślę, że spekulację na jego temat są obecne w Creative Teamie.

:arrow: Po gali natomiast w walce zapowiedzianej już tydzień wcześniej, John Cena wraz z Randym Ortonem pokonali Sheamusa oraz The Miza przy czym sędzią specjalnym był nie kto inny jak komentator Raw - Michael Cole.

:arrow: W spoilerze NIESTETY zapowiedziany Main Event na następne Raw.

WWE Championship - Falls Count Anywhere - The Miz © vs John Morrison

Alex-Riley.gif

:arrow: Alex Riley oficjalnie został potraktowany jako prawdziwy zawodnik głównego brandu WWE. Teraz jest on normalnym członkiem, z racji nowego kontraktu. Poprzednio wraz z pobytem w FCW oraz NXT obowiązywał go kontrakt rozwojowy. Gratualcje Alex!

:arrow: Została podana data następnej wizyty WWE w Madison Square Garden będzie to 19 marca 2011 roku, czyli środkowa gala Monday Night Raw pomiędzy dwoma galami - Elimination Chamber oraz Wrestlemanią XXVII.

:arrow: W spoilerze znaczna informacja dotycząca grupy Nexus.

Oto nowy lider - CM Punk!

cmpunkt.png

TNA oraz Scena niezależna

Brock%20Lesnar_01.jpg

:arrow: Brock Lesnar złapał focha na UFC. Dokładny powód nie jest znany, ale nie pokazuje się organizacji na oczy po ostatniej porażce z Cainem. Możliwym powodem jest chcęć jego występu na WrestleMani. To tylko domysł, ale dosyć prawdopodobna jest blokada ze strony kontraktu fightera.

:arrow: Cały cyrk związany z rozprawami Jeffa Hardyego, najwyraźniej nie szuka końca. Istnieją plotki, jakoby dla złagodzenia kary wrestler miałby się przyznać do wykroczenia. Przypomnę, że chodzi o zarzywanie i produkcje narkotyków w środowisku domowym.

:arrow: Miss Tessmacher została uderzona w szczękę podczas obchodzenia Świąt Bożonarodzeniowych. Podejrzewa się stłuczenie żuchwy, co może oznaczać jej przerwę w występach.

15.jpg

:arrow: Wiele mówiło się o występach MVP'ego w Japonii jednak teraz trochę się to odwraca. MVP został już zapowiedziany nie niektóre gale odbywające się w Puerto Rico. Ma tam promować wrestling. Co nie dziwi zaprosił go tam Carlito, który również wyautował z WWE.

:arrow: Nie odchodząc od Portera, to WWE pozwala urzywać jego gimnicku tylko do pory debiutu w TNA. Federacja boi się o owe podpisanie umowy, a jak wiemy wrestlerowi zależy na jego postaci.

:arrow: Organizacja BattlARTS oficjalnie ogłosiła upadek. Ich produkty nie dosyć, że były bardzo rzadko tworzone, dodatkowo nie emitowane w telewizji. O złej sytuacji federacji mówiło się od lat, jednak nie podejmowano większych decyzji w stosunku do jej przyszłości.

:arrow: Ostatnio na serwisie YouTube ukazał się dosyć śmieszny, ale zarazem dosyć profesjonalny Titantron Michaela Cole'a:

http://www.youtube.com/watch?v=OkyT6qUqt7M

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CenationKid

1

• Zaq123

1

• WojtASR

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Co HHH jako writer ? Przecież to bez sensu... Szkoda, że będzie taki ME na najbliższym RAW...

Myślałem, że ta walka będzie na RR!

RAW wraca do Madison Square Garden ! :applause:

To co w spoilerze o Nexus mnie bardzo zaszokowało.

Niech Jeff w końcu posiedzi sobie 2 mieśki albo przestanie brać narkotyki... WWE jest cwane co do MVP'ego. Jeśli ma dojść do TNA to niech wymyśli jakiś fajny gimmick. A ten titantron Michaela Cole'a jest prześmieszny.

Dobre newsy. Dzięki Prototype.

O newsie o Zigglerze nachodzi mi tylko jeden komentarz- aha :P Jak to HHH jako writer?! Chyba to nie oznacza że już nie wróci do ringu? Nee nie wierze w to, takie wrestler nie może zakończyć kariery w taki sposób. No Washingotn kolejny po Blacku (nie pamiętam nigdy tego jego nowego nazwiska) i Watsonie zawodnik FCW pokazujący się już w darkmatchach. Tylko żeby znów nie przesdazili z debiutami. Powoli, wsadzili Andrewsa, jest NXT4, narazie moim zdaniem z tej trójki jakby jeden zadebiutował to by starczyło, i byle to nie był Percy... Co do ME na następne Raw to mnie ten fakt troche wkurzył... Ale mam nadzieje że walka się zakończy no contest albo jakąs dyskwą i nie oznacza to że nie odbędzie się na RR. No i bardzo dobrze że Riley dostał wreszcie kontrakt, niech go umieszczą w oficjalnym rosterze i jest ok. No i mógłby zacząć troche wygrywac walki bo jeszcze mu się nie zdażyło na Raw. Sytuacja z Nexus i Punkiem (już po ciszy spoilerowej :P) mega ciekawa, trzeba się ruszyć z tym do dyskusji myśle :P Dobrze to określiłeś "cyrk" z rozprawą Hardego... Czy ona się nie miała odbyć 8mega gdurnia? Co się wtedy stało bo niekojarze żeby były podawane info na ten temat? Niech go wsadzą i tyle... Jeśli zasłużył...

Miss Tessmacher została uderzona w szczękę podczas obchodzenia Świąt Bożonarodzeniowych

Hmmm :P To jak ona te święta obchodziła :P Jest jakieś konkretniejsze info? :P WWE sprytnie postąpiło z MVP i w sumie bardzo dobrze bo to go tylko oddali od TNA a bardzo bym go tam nie chciał. Titatron Cole'a śmieszny i fajny.

dop Pro: Powiem tyle, że od znajomego ale nie mam pojęcia czy przypadkowo.

Rozumiem, że HHH ma bardzo mocną pozycję. Jako, że jest mężem McMahonki w przyszłości jest niemal spadkobiercą tronu, ALE już bez przesady. HHH nie jest taki stary, i tak miał 8 miesięcy wakacji, więc nie rozumiem tego ciągłego zwlekania, no chyba, że miałby wrócić na RR. Chociaż w sumie.. kiedyś ktoś napisał, że podczas jakiegoś HS, gdzie HHH teamował HBK'owi ten drugi był bardzo szczęśliwy, uśmiechnięty, przynajmniej na takiego wyglądał. Zaś HHH wyglądał tak, jakby miał być tam jedynie z obowiązku. Jeśli tak ma być to chyba lepiej, żeby się nie zmuszał, bo wydaje mi się, że niewiele osób ma parcie, żeby go oglądać. Abraham Washington na Raw. Bardzo dobra wiadomość, brakowało mi go w ostatnim czasie. Cieszy to, że Riley dostał profesjonalny kontrakt i to, że Lesnar obraził się na UFC. Powrót coraz bardziej prawdopodobny? Oby.

Gdy Morrison powiedział, że za tydzień będzie walczył z Mizem to powinni na ekranie dać uśmiechniętego Vinca machającego wszystkim idioom, którzy wierzyli, że JoMo dostanie ten pas. Co do Punka to jest świetne rozwiązanie tylko co z Barrettem?? Jak dla mnie to mógłby zostać prawą ręką Punka, bo po drugiej stronie barykady znajdzie się bardzo nisko. Co do Triple to ta wiadomość jakoś mało mnie zasmuciła, cieszyć też się nie ciesze. Obecnie to mam HHH gdzieś, bo jak go nie ma, jest tak jakby był tylko jednego drewna mniej. Świetnie, że Abraham zadebiutował w Dark Matchu. Mam nadzieje na dołączenie niedługo jego do któregoś z głównych rosterów, bo jak dla mnie jest świetny przy micu. W ringu widziałem go raz i tragicznie wcale nie jest. No i co do Jeffa to pozostaje przy swojej weersji, że jeszcze z pół roku odraczania wyroku i umożenie sprawy chyba, że wcześniej go już uniewinnią. Jednak szans na to, że poszedł siedzieć nie ma jest poprostu zbyt znany. Tacy ludzie jak on mogą olewać więzeienie.

Albo mi się wydaję albo dolf sie chwali i podlizuje kolesia z wwe :D mam nadzieje ze Johnowi dadzą jakiś wieksze pushi ze nie skączy sie tylko na 1 title shotcie...Abraham Washington i Alex riley bedą przyszłośćia WWe to niech ostro trenują;) Triple H niech wraca jako zawodnik bo nie widze go w roli wrintera...Zobaczymy co dalej wymyśla z Nexusem i CM Punkiem a co zrobia z Barretem...Dobrze zrobili z MVP może jeszcze kiedś powruci na RAW....Moze brock lesnar bedzie jednak na WM w WWe czas nam pokaże co z tego będzie;) dość śmieszny ten Titantron Michaela Cole'a

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Triplak writterem, na moje to jest on jeszcze w dobrej formie i spokojnie mógłby walczyć w ringu, z drugiej strony może właśnie ktoś taki miałby pomysły nie polegające na zwalnianiu wyczesanych zawodników jak Kaval, Shelton czy Carlito właśnie. Co do tego ostatniego to miał walczyć dla TNA a jakoś sprawa ucichła, szkoda bo chętnie bym go pooglądał wielkim jego fanem nie jestem ale potrafił tworzyć dobre walki. Punk w Nexus to może być naprawdę ciekawe czekam na rozwinięcie się tej sytuacji. Bardzo bym chciał występu Lesnara na WM'ce można być pewnym świetnej walki z jego strony.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Ziggler mówi że o byciu w WWE marzy każdy wrestler. Nie wiem, może i tak, ale gdyby miał występować w tejże federacji, a byłby mało znaczącą tam postacią to pewnie zabrałby nogi za pas. Występy w największej federacji na świecie jest ogromnym przeżyciem oraz wyróżnieniem, lecz myślę jednak że nie każdy chciałby tam występować, wiadomo. Myślę, że Trajpel mógłby powrócić jako okazjonalny wrestler, od czasu do czasu jakiś feudzik i kilka walk. Podobno Triple H ma dużo pomysłów, więc jak najbardziej mógłby zostać jednym z członków zarządu. W końcu musi się chyba do tego przyzwyczaić bo całkiem możliwe że za kilka lat będzie On współwłaścicielem całej federacji. No i powiem szczerze że sytuacja Brocka Lesnara jest niezwykle interesująca. Ciekawe czy postanowi zerwać kontrakt z UFC. Jeżeli podjąłby taką decyzję, to jestem pewien że wystąpi na Wrestlemanii, ale to dla Niego będzie pewnie mało. Czuję że gdyby skończył z MMA to z pewnością podpisze kontrakt z WWE. Federacja BattlARTS była już na skraju bankructwa chyba od siedmiu lat. Cóż, myślę że nie powinni tego ciągnąć aż do roku 2010, ale to był przecież ich wybór. Titatron Cole'a jest niezły, ale myślę że mogliby go zrobić jeszcze lepiej.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...