Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto w przyszłości zdoła sie wybić ? Omówienie rosteru RoH

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

37107uvvb95lwwm.jpg

W tej dyskusji chciałbym poruszyć temat kto w przyszłości zdoła sie wybić i osiągnie największe zaszczyty w federacji . Oczywiście nie będe tutaj piał o już dobrze wypromowanych wrestlerach takich jak Rodrick Strong czy Christopher Daniels ale napisze tutaj o kilku wrestlerach z potęcjałem na wielką gwiazde . No dobra to lecimy w kolejności alfabetycznej .

Chris Hero - Obecnie jest w TT z Claudio Castagnoli . Chris ma już za sobą naprawde długi staż w RoH ( jest w tej federacji od 2006 roku ) . I myśle że już niedługo nadejdzie jego kolej żeby sie pkazać . Dotychczas w RoH krążył wokół dywizji TT ale przecież nie spędzi tam całej swojej kariery . Hero jest wrestlerem o conajmniej dobrym mick skilu jak i świetnym ring skilu ( stoczył 2 razy walke roku według SoCal UNCENSORED Awards ) . Trzeba jeszcze wspomnieć że Chris jest trenerem ( trenował między innymi Adama Polaka oraz jego obecnego partnera z TT Castagnoliego ) . Ja osobiście sądze że zdobycie przez niego RoH word champiosnship to tylko kwestia czasu . Zapewne nastąpi to po rozpadzie jego TT a sądze że nastąpi to gdzieś w połowie tego roku a nawet może wcześniej .

Claudio Castagnoli - Ten facet zrobiłby kariere w WWE ( był nawet w jednej z ich rozwojówek DSW ale ostatecznie po tygodniu postanowiono rozwiązać z nim kontrakt ) . On też ma z sobą duługą przygode z RoH ( jest w federacji od 2005 roku ) . Po za tym chłopak ma za sobą naprawde długi staż w Chikarze . Według mnie po rozpadzie jego TT z Hero może z nim troche feudować a po tem zabrać sie za RoH TV chamionship . A za jakieś 2-3 lata spróbować zdobyć najważniejszy pas w RoH .

Colt Cabana - Osobiście nie jestem wielkim fanem Cobany ponieważ nie przepadam zbytnio za komiediowymi gimmickami ale coś czuje że zarzą RoH ma plany co do tego wrestlera . Miał przecież jakiś tam udział w feudzie z Gencio vs Steean , często pojawia sie w RoH on Hd Net i sądze że prędzej czy później zdobędzie jakiś tytuł w RoH . Raczej nie będzie to RoH word title ale na pas TV Cobana może liczyć . Ja sądze że Colt otrzyma szanse za jakieś 3-4 miesiące ale czy jako mistrz zdołą wyrobić sobie pozycje ? Tego nie wiem ale mam nadzieje że Colt nigdy nie zostanie RoH word Championem ze względu na to że niezbyt go lubie .

Eddie Edwards - Młody perspektywiczny wrestler . Był w TT z Davey Richardsem i tworzyli jeden z najlepszych TT jakie kiedykolwiek miałem okazje obejżeć . Był też pierwszym w histori RoH Tv champem a to oznacza że RoH ma plany co do jego . Ja obstawiam że otrzyma szanse pod koniec roku 2011 wykorzysta wtedy title shota który zyskał wygrywając Survival of the Fittest i ujżymy nowego RoH word Championa .

A jakie są wasze typy na przyszłę gwiazdy ? Co sądzicie o wyżej wymienionych wrestlerach ? Kto w najbliższym czasie otrzyma szanse żeby sie pokazać ?

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• mateusz199670

1

• Zaq123

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Chris Hero jest to zdecydowanie wrestler, który posiada obecnie duży potencjał. Mógłby jak dla mnie startować na Title Shot i nie jest na to za szybko. Bez wątpienia jego tag team z Claudio trochę go obniża, ale przynajmniej obaj prezentują poziom, który cieszy oczy. Powodem do wybicia jest właśnie staż na scenie niezależnej. Myślę, że jego skille przy majku są lepsze od ringowych, jednak to oznacza wielki plus. Wrestler jak najbardziej zasługuje na wyższe miejsce w karcie, w ciągu roku może i Main Event.

Claudio Castagnoli to wrestler za którym nie przepadam. Nie kupuje tego co robi w ringu i uważam że nie jest on wrestlerem, który zasługuje na świetlaną przyszłość jaką gwarantuje push ze strony takiej federacji jaką jest ROH. Według mnie powinien kreować się jeszcze w Chikarze, bo jak dla mnie w rosterze ROH widnieją i dojdą nazwiska, które go wyeliminują. To jest oczywiście moje zdanie.

Colt Cabana to już zdecydowanie lepiej postrzegany przeze mnie wrestler. Ostatnio pokazuje, że odnajduje się w reżyserce i że chce robić to co robi. Według mnie nie powinno brakować na niego pomysłu, ponieważ mogę powiedzieć że ma charyzmę. Co do Title Shotu to jeszcze nie powinien to być pas z górnej szali, ale TV to chyba odpowiednie wyróżnienie, ale raczej w ciągu najbliższych dwóch lat.

Eddie Edwards, u niego już jest widoczny push. Ma być kontynuowany, ponieważ on jak i Davey Richards to aktualnie moi ulubieni wrestlerzy w tej organizacji. To co pokazuje w ringu zasługuje na oklaski i niech to robi dalej. Najwyższe pasy większych federacji na scenie niezależnej czekają otworem. Wystarczy pracować nad samym sobą, a Eddie to robi. Nie będę o nim mówił więcej, po prostu jest bardzo dobry.

Nie mam jakoś siły poruszać teraz tematy innych wrestlerów, ale jest warto ponieważ ostatnim czasy do federacji przychodzą świeżaki co dobrze świadczy. ROH nie powinno być już nudne i wycofać się z pchania się do Main Streamu. Narazie to tyle, mam nadzieję, że dyskusja nie ruszy w miejscu bo jest godna uwagi.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Chris Hero-Uważacie że jest słabo wypromowany??Moim zdaniem on już całkiem nieźle się wyrobił i cały czas pokazuje nam dobre walki.Jak dla mnie na scenie niezależnej jest on gwiazdą i nie wiem co on robi tutaj.Mimo wszystko Chris powinien dostać jakiś Tittle Shot i pokazać na co go stać.

Colt Cabana-Jak dla mnie przez ostatnie dwa lata poczynił bardzo duże postępy.Świetnie sobie radzi przy mikrofonie,w ringu też daje radę.W porównaniu do mateusza podoba mi się jego komdiowy gimmick i bez niego to by nie był ten Colt.Wydaje mi się że jego gimmick powinien być dalej przy nim a nie takie nagłe zmiany.Dla Colta dałbym jeszcze więcej segmentów na tygodniówkach i jakiś większy push gdyż ma duży potęcjał.

Adam Cole-Dobry młody wrestler.Głównie go kojarzę z CZW jako Junior Heavyweight Championa,jednak w ROH też dużo występuje ale bez większego pushu.Wrestler ma umiejętności i Ring of Honor powinni na niego postawić,bo inaczej zostanie w CZW gdzie słabo mu ostatnio dosyć idzie.Proponowałbym dać mu większy push.

PS:Trochę mało ale rzadko oglądam ROH.

#SmartFanZone