Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kaval żegna się z WWE, Evan Bourne, Kane w masce?, ReAction.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Low-ki2.jpg

:arrow: Dla tych co nie wiedzą (pewnie mało takich) – Kaval pożegnał się z WWE. Powodem był całkowity brak pomysłów na tego wrestlera. Kaval zmienił swój ring name na twitterze na stary – Low Ki, poinformował na nim także że „Kaval już nie wróci, powrót „World Warriora” rozpoczął się!”

ENa zwolnienie zareagowali min. John Cena, Jim Ross, Jeremy Borash, Shelton Benjamin, Charlie Haas, Joey Styles, Zack Rollins (Tyler Black), Gregory Helms. Większość była zaskoczona, a nawet oburzona tą wiadomością.

Kaval, tradycyjnie, zostanie objęty 90-dniową klauzulą, która nie pozwala mu na występy w TV.

:arrow: Rating SD! – 2.5. Rating Tribute to the Troops – 1.8

:arrow: WrestleMania 27 odbędzie się w czasie 10-lecia wykupienia WCW przez Vince’a McMahona, jednakże nie ma żadnych planów aby ta gala była jakoś związana z tą nieistniejącą federacją.

:arrow: Top 10 Submission Superstars według WWE:

10. Tazz

9. William Regal

8. Sgt. Slaughter

7. Daniel Bryan

6. Dean Malenko

5. Chris Jericho

4. Ric Flair

3. Bob Backlund

2. Kurt Angle

1. Bret Hart

:arrow: Finisher Kaitlyn od teraz nosi nazwę "Wedgie Flatliner”.

:arrow: Dziś show WWE Raw w Madison Square Garden. O to co federacja przygotowała na tą galę:

* John Cena vs. Randy Orton vs. The Miz vs. Wade Barrett in a Steel Cage for the WWE title

* Roddy Piper returns to MSG to present Piper's Pit with special guest Sgt. Slaughter.

* 12 Man Battle Royal: Zack Ryder, David Otunga, Mark Henry, Vladimir Kozlov, William Regal, Alex Riley, Justin Gabriel, Primo, Michael McGillcutty, Husky Harris, David Hart Smith

* Battle Royal winner to challenge WWE United States champion Daniel Bryan

* WWE Tag Team champions Santino Marella & Vladimir Kozlov vs. The Nexus

* John Morrison vs. Sheamus: New York Street Fight

* The Bellas & Eve vs. Melina & Alicia Fox & Maryse: Santa's Helper Diva Tag Team Match

* Tyson Kidd vs. DH Smith

* Gail Kim is listed as the "host”, while Michael Cole, will be appearing on behalf of the General Manager.

:arrow: Evan Bourne napisał na twitterze, że do jego powrotu jest jeszcze około 2-3 miesięcy.

:arrow: Fotki ze ślubu Jacka Swaggera:

001.jpg

002.jpg

003.jpg

493.jpg

:arrow: Kane w jednym z wywiadów powiedział, że bardzo chciałby walczyć w masce, ponieważ to „dodaje jego postaci wiele tajemniczości” oraz „noszenie maski jest wyjątkowe”.

:arrow: Uczestnik sezonu 2 NXT, Percy Watson, uważany jest za najlepszego wrestlera z FCW, czyli rozwojówki WWE.

:arrow: Koniec sezonu TNA ReAction nastąpi 30 grudnia. W planach Spike TV nie ma kontynuowania tego show, choć jeszcze nic do końca nie wiadomo.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rocky1674304328

1

• swiroos1674325948

1

• Raf310

1

• Krzysiek680

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zdziwił mnie fakt i potwierdzenie o zwolnieniu Kaval'a... Dość dziwne wygrywa NXT i nagle nie mają pomysłu na niego. Dość kontrowersyjna sytuacja. Następna sensacyjna wiadomość w Top Submissionach nie pojawił się John Cena. Zazwyczaj tym kończy walki, raczej bolesne jak się mocno przyciśnie (nie wiem jak to jest nie próbowałem :P) Dość ciekawa nazwa finishera Kaitlyn. Fotki ze ślubu są sweet :D Chętnie zobaczyłbym więcej takich zdjęć. Znakomite walki szykują się na Raw... Patrząc na stypulację niektórych powinna wyjść świetna walka :)

Dzięki za niusy :t_up:

O zwolnieniu Kaval'a wiedziałem już wcześniej. Wiadomość ta zaszokowała mnie i na początku pomyślałem, iż jest to zwykła plotka, ale jednak nie. W sumie to dla Low Ki'ego lepiej, w WWE by się chłoapk tylko marnował. Niech idzie do TNA albo ROH, tam jego miejsce. Myślałem, że rating TTTT osiągnie conajmniej taki rating jak ostatni SD. Sądze, że Bryan powinien być ciut niżej Top 10 Submission Superstars. Tak jak kolegę wyżej zdziwił mnie fakt braku Jasia. Nazwa akcji kończącej ciekawe, lecz szczerze powiedziawszy nie wiem jak wygląda jej move. Dzisiejsze RAW wygląda bardzo ciekawie, aż ślinka leci. Chciałbym zobaczyć Kane'a w masce, powrót czerwonej maszyny? Ooo tak, lecz to raczej nie możliwe, przynajmniej nie w WWE. Żona Swaggera jakoś mi się nie podoba, nie w moim guście, ale foty fajne. Nic innego tylko życzyć szczęścia. Percy rzeczywiście nie jest złym zawodnikiem, ale nie oglądam na bierząco FCW więc nie mogę stwierdzić czy moim zdaniem zasłużył na miano najlepszego zawodnika w rozwojówce. Dziękuje za newsy.

Zwolnienie Kavala jest trochę przygnębiające bo na początku wygrał NXT , ale już po tym nie było tak owocnie bo cały czas jobbował tylko raz dostał tittle shota na pas IC , a pozatym nic nie było. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Swaggera i jego małżonki :). Evan wracaj szybko tylko odrazu po jakiś pas choć wiadomo , że może liczyć tylko na pas US. Kane w masce? Teraz już napewno nikt by nie był tak zaskoczony jego rolą jaką odgrywał gdy miał maske. Percy Watston najlepszy w FCW? To co on tam jeszcze robi? :P

Dziękuje za newsy

jeffh.png

Podczas gdy ktoś wspomniał o tym, że zwolniono Kavala, to wprost nie mogłem w to uwierzyć. Potem obejrzałem zaległe Smackdown i zobaczyłem jak jobbnął Drewowi. Wtedy byłem niemal pewien, że On sam poprosił o zwolnienie. Nie można tak postępować z gwiazdami takiego formatu. Poprostu Kaval wkurzył się z poprosił o zwolnienie. WWE chciało Go ponoć zatrzymać, ale jak wiemy nic z tego nie wyszło. A może podjął zbyt pochopną decyzję i mógł jeszcze poczekać na swoją kolej? Możemy teraz zadawać sobie pytania - ale ile miałby czekać? No właśnie, może to była jednak dobra decyzja. Nie oszukujmy się, zawodnicy tacy jak On ("leccy") są pomijani. Może wyjątkiem jest tu jedynie Rey Mysterio. Powodzenia Kaval ekhm! Low Ki w dalszej karierze. Rating Smackdown jest rewelacyjny. Ciekawe czy to dlatego że emitowany był na innej stacji, czy był na żywo, a może poprostu dlatego że był we wtorek? Co do WWE Top 10 Submission Superstars to Bryan oraz Regal mogliby być wyżej w rankingu. Kane w masce? Dosyć ciekawe, tylko czy powróciłby do dawnej maski czy może zmieniłby gimmick na koniec kariery i widzielibyśmy Go w jakiejś innej masce. A może On zagra Juana Cenę =)). Percy może i jest dobrym zawodnikiem, ale Jego gimmick jest okropny. Jeśli mu go zmienią to już będzie dobrze i mam nadzieję że tak się właśnie stanie.

Dzięki za newsy :).

Zwolnienie Kavala to zdecydowanie najważniejszy news świąt. Mega mnie zszokowało jak pierwszy raz przeczytałem to w sb. Poczytałem troche na zagranicznych stronach i w sumie wyczytałem że on sam chciał odejść. I teraz kwestia co nim kierowało. Czy czuł się niedoceniany, czuł się wielką gwiazdą i nie mógł się doczekac pushu czy naprawde nie widział przed soba przyszłości. Bo jeżeli miałby pełnić taką funkcje jaką pelni to mu sie wcale nie dziwie. Samo fakyt że po prostu wyrzucili do śmieci jego titleshota mógl go załamać. Ok, już nie mówie że nie mógł go wykorzystać na IC, mógł, dobry początek, mógł się sprawdzić. Już nawet się nie czepiam że nie wygrał tej walki, mógł przegrać i pociągnąć dalej dobry feud. Ale fakt że po prostu ni z tego ni z owego zurzył tego shota, przegrał i nie dostał pociągnięcia feudu świadczy że nie było przed nim wilkiej przyszłości w WWE. No chyba że już wtedy było wiadomo że chce odejść, wtedy jest to wytłumaczalne. Top submission wygląda naprawde dobrze i jak na WWE bardzo obiktywnie. No można się czepić że brakuje Benoita ale można tez zrozumiec że chca się od niego odciąć. No i jak dla mnie nie powinno tam być Bryana, za krótka, za mało tym swoim finisherem osiągnął, prędzej dałbym tam Punka, Zigglera czy nawet Cene. W sumie to nie miałem pojęcia że Kaitlyn ma jakiś finisher :P Ale nazywa się fajnie :P Swaggi wszystkiego najlepszego, laska mega :t_up: Kane w masce, bardzo ciekawy pomysł i bardzo bym chciał żeby Kane zakończył kariere z takim wyglądam z jakim zaczął. Ale czy to realne w erze PG? Zresztą chyba musiałoby się to wiązać ze sporym pushem więc pomysł mało realny. Owszem zgodze się że Percy jest dobry w ringu ale z tym gimmncikiem jaki miał w NXT niech się nie wychyla, już ole Orlando...

Według mnie ta lista powinna wyglądać tak:

10. Bob Backlund

9. Chris Jericho

8. Daniel Bryan

7. William Regal

6. Tazz

5. Ric Flair

4. Kurt Angle

3. Dean Malenko

2. Bret Hart

1. Chris Benoit

Czyli właściwie większych zastrzeżeń do tego kto jest na liście nie mam ale według mnie powinni być trochę inaczej poustawiani ale i tak jestem zaskoczony, że lista sporządzona przez WWE jest tak obiektywna. Co do Kane'a to powiedział on też, że pytał sie fanów i oni też tęsknią za tym gimmickiem i ja także się do takich zaliczam. Chciałbym znowu zobaczyć tego Red Machine, który niszczy każdego po kolei ale nie za bardzo widzę sposób aby wprowadzić znowu maskę do jego gimmicku mimo żebym bardoz chciał to widzieć. Miejmy andzieje, ż Kane poprosi CT o powrót do teog i oni coś wymyślą, bo to naprawde był jeden z lepszych gimmicków w historii wrestlingu. Dalej Percy, który jak dla mnie może i ma umiejętności ale jeśli dalej ma mieć gimmick taki jak w NXT czyli chorego na ADHD dziecka atomowej rewolucji to musieliby mi dopłacić żebmy go oglądał, bo nie dam rady. Co do Reaction to nawet fajny program był ale takie coś nie może trwać wiecznie. Mam teraz tylko pytanie gdzie TNA będzie pokazywac końcówki ME?? :( Szkoda Bourne'a, bo mogliby dać mu feud z Bryanem. TO przyniosłoby niezłe walki i naprawde chciałbym, któregoś z nich zobaczyć w roli heela. A nóż by się sprawdzili. Co do Low-Kiego to dalej jestem szczęśliwy, że odszedł i będe cały czas. Już zekam na jego wielki powrót i pierwsze świetne walki. Na początek ma walczyć w IWC z Amazing Redem. Ta walka naprawde szykuje się niesamowicie. Miejmy nadzieje, że obaj będą w formie. Dzięki za newsy. :)

Zwolnienie Kavala moim zdaniem wypacza sens istnienia NXT, po co to dalej ciągnąć skoro gość, który wygrywa i ma zapewnionego title shota zostaje zwolniony???? Vince chyba powinien zacząć szukać jakichś kreatywniejszych writterów a nie co chwila zwalniać świetnych zawodników. Kane w masce, może to dobry pomysł na stare lata, ale nie jestem do końca przekonany skoro już ją zdjął to może raz na zawsze, stare czasy i tak nie wrócą. Fajna ta żonka Swaggera, widziałem jej foty w bikini i daje rade :)

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Odejście Kavala z WWE, zdziwiło mnie i to bardzo, jednocześnie zostałem zmuszony do częstszego oglądania sceny nie zależnej, sam zawodnik jest raczej zadowolony z tej sytuacjii, więc czego więcej chcieć, fani zadowoleni, wrestler zadowolony, wszyscy zadowoleni.

Widać, że Madison Square Garden jest bardzo wyjątkowym miejscem dla WWE, karta zapowiada się conajmniej fajnie, no trzeba będzie to zobaczyć, 2x Battle Royal, 3 walki o pas, pojawienie się Rodyego Pipera też bardzo przyjemne, ogólnie wszystko fajnie się zapowiada.

Szkoda że Evana nie będzie jeszcze przez taki czas, ale jakoś to wytrzymam, bo przecież lepiej jak ma wracać z dobrą formą, za jakiś czas, niż zupełnie bez formy, za niedługo. Musze przyznać, że żona Swaggera jest całkiem całkiem, no na pewno ładniejsza niż sam Swagger...

Kane w masce, to wg mnie nie jest za dobry pomysł, ta maska kiedyś miała to coś, a teraz to by było poprostu zniszczone, przynajmniej tak mi się wydaje, a po drugie Kane powinien zachować starą tradycje Lucha.... Wrrrróć. Nie, tak na serio myśle że to nie jest najlepszy pomysł.

Percy Watson, najlepszy w FCW ? Czyżby jakiś push ? Dla mnie bomba, spodobał mi się ten zawodnik, więc push jak najbardziej wskazany.

Koniec ReAction hmmm... nigdy tego nawet nie oglądałem tego shitu, więc się nie wypowiadam. Dzięki ci bardzo za Niusy

Kaval odchodzi? Jestem w szoku, zwycięzca NXT i brak pomysłu na niego? Żałosne... Szkoda, że Evan wróci dopiero tak późno, może zdąży na Wrestlemanie, tylko z kim miałby walczyć?. Ciekawe czy Kane powróci w masce? Życzę Jackowi i jego żonie duużo szczęścia

Zdziwiła mnie ta wiadomość o zwolnieniu Kavala bo na takiego dobrego i utalentowanego zawodnika zawsze by sie cos znalazło...Evan wracaj do zdrowia, Jack życze szczęścia...Raw zapowiada się ciekawie...co do ratingów gal to sie nie wypowiadam;) szkoda ze nie ma jasia w top 10 bo jego STF naprawde jest dobry (trenowałem z bratem i działa :D:D )Percy Watson pokaż się na SD lub RAW i pokaż co potrafsz

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...