Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #25 Anniversary by Luba

Temat pracy: Anniversary!

Termin oddania: 02 styczeń (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać rocznicę jakiegoś wydarzenia.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

rojal.png

Praca #2

mizanni.png

Praca #3

undertakersotw.jpg

Praca #4

2vvuop5.png

Praca #5

takervshbk.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• patryniu

1

• SweetChinMusic

1

• elo3856

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 4 - Podoba mi się ta praca. Najważniejsze gwiazdy w WWE w jednym miejscu. Napis też fajny. Ogólnie podoba mi się.

[Praca 2] - 3+ - Też nawet dobra sygna, ale ta twarz Miza w tle jest trochę niepotrzebna i mi się to nie podoba. Napis nawet nawet i wszystko inne też.

[Praca 3] - 2+ - Mógłbym dać tej pracy większą ocenę, ale to, że stock jest w ogóle nie przerobiony, a do tego napis też nie jest najlepszy. Słaba pracka.

[Praca 4] - 4- - Wszystko jest w tym avku (jeśli go można nim nazwać) może vercie ładne, ale ten napis na linie ssie i tyle... Co to Arial ? :shock:

[Praca 5] - 5 - Zdecydowanie SotW. Całe kolory wokół Deadmana i HBK'a fajne i nawet mi się to podoba.

[Praca 1] - 2 - Praca nie najlepsza bardzo mało zrobione jedyny plus jaki tu zauważam to ten wystający napis.

[Praca 2] - 5 - Tu będzie SOTW! Podoba mi się ten pomysł z powiększoną twarzą, dobry napis, światła i bardzo dobry pomysł z tym przełamaniem.

[Praca 3] - 3 - Co tu dużo mówić praca się za bardzo nie wyróżnia napis nie jest zbyt dobry tło dobre pasujące do postaci.

[Praca 4] - 3 - Vert bobry gdyby były lepsze napisy było by 4. Fajne światła i ogólnie nie jest źle.

[Praca 5] - 2 - To bardzo słabo. Nie wiem co tu za bardzo powiedzieć więc nic konkretnego tu nie napiszę po prostu mi się nie podoba.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

[Praca 1] -2 - Kompletny nie wypał.Twarze nie wyrazne.Pomysł może i fajny ale wykonanie słabe.Jedynie na plus napis

[Praca 2] -5 - SotW!!!Bardzo dobra praca.Nie mogę się do niczego przyczepić.Świetny efekt rozerwanej kartki,napis też na plus.Ogólnie git.

[Praca 3] - 4 - Całkiem niezła.Fajny klimacik.Napis trochę ssie

[Praca 4] - 4- Vercik niezły ale te napisy porażka.Po prostu nieda się na nie patrzeć

[Praca 5] -1- Najgorsza praca.Gówniany efekt rozmycia czy jak to nazwać,brak napisy nic specjalnego.

#SmartFanZone

JEŚLI NIE WYGRA OSTATNIA PRACA TO STRACĘ WIARĘ W WAS, LUDZIE! LITOŚCI!

[Praca 1] - 4+ - całkiem fajnie to się prezentuje, może poprawiłbym kolory trochę

[Praca 2] - 3- - chyba nie łapię, co to ma do tematu? efekty dość ubogie, to samo z kolorami. nie wspomnę o koszmarnym napisie

[Praca 3] - 3 - przynajmniej nie ma nawalonych bez sensu tekstur itd, ale kolory kiepskie, napisy również

[Praca 4] - 4 - plus za kadr, ale kolory kuleją, napisy słabe, a efekty kiepskie i w małej ilości

[Praca 5] - 6 - kosmos! postacie fenomenalne, kolory i efekty również, klimat. Najlepsza praca, bezapelacyjnie. Ja nie wiem, czy niektórzy mają coś ze wzrokiem, czy jak ;|

Praca 1 - 4- - Największa zaleta to napis, a największą wadą jest widoczność ogółu. Widziałem już lepsze i gorsze.

Praca 2 - 3+ - Napis mógłby być lepszy, ale bywają gorsze. Powiększona twarz w tle to fajny pomysł, ale nie powala.

Praca 3 - 4 - Ogólnie fajna praca, ale trochę porównywałem ją do innych i stąd taka ocena.

Praca 4 - 3 - No po prostu nie za fajna. Kolory fajne, dobrze dobrane, ale napis ssie.

Praca 5 - 5 - SotW!!! Nie mam wątpliwości. To jest najlepsza praca. Fajny efekt rozmazania i kolory tego też bardzo fajne. Ta praca powinna wygrać.

[Praca 1] - 3 - Racja. Najładniejszy jest tu napis i oceniam tak jak ocenia. Ale praca sama w sobie nie jest aż tak zła.

[Praca 2] - 2+ - Ładna praca, ale chyba z tego SotW najsłabsza, ale trzeba przyznać że poziom tego SotW jest bardzo wysoki i trudno tu zrobić świetną pracę

[Praca 3] - 3 - Średnia praca... Ładny napis, ale za dużo wysiłku to w to nie wyłożono i dlatego ocena jest jaka jest.

[Praca 4] - 4+ - Bardzo ciekawie wykonana praca... Ładne napisy, ładny odcień ogólny pracy, no i ciekawy plakat by mógł być na WM :D

[Praca 5] - 5- - Nie jest doskonała, ale najlepsza z całego tego SotW'u. Ciekawie wykonana. Na prawdę świetnie wygląda calutka praca.

[Praca 1] - 3 - nie zły klimat ale nie podoba mi się wystający napis no i postacie na dole którym widać tylko czoła można było sobie darować

[Praca 2] - 4 - bardzo fajny pomysł jak i wykonanie, troszke napis mało czytelny, te mniejsze literki

[Praca 3] - 4 - fajowy klimat, tylko wygląda tak troche prosto, i z napisem chyba coś nie gra, ale ogólnie fajna

[Praca 4] - 4 - też trzyma poziom, ogólnie wszystko w tym tygodniu na wyrównanym poziomie, ładna, klimatyczna i chyba nie potrzebny ten mały napis

[Praca 5] - 5- -trudno było jednoznacznie wybrac najlepszą ale to jest chyba sotw, oryginalna, napewno się wyróżnia, profesjonalna ale tak całkiem nie jestem do niej przekonany, coś jest nie tak ale nie wiem co :P

[Praca 1] - 4 - Słabo, jakoś nie podoba mi sie samo to wyostrzenie i wklejenie renderow z plakatu RR. Jedyne co na plus to fajny napis :)

[Praca 2] - 4+ - Fajna pracka, tło znowu z plakatu RR, jedynie napis taki sobie, ale tez nie zły.

[Praca 3] - 4+ - Znowu fajnie, fajny napis, a tło pasuje do rendera.

[Praca 4] - 3 - Vercik taki sobie, zmienione troche kolory, dodane napisy i światełko na Takera.

[Praca 5] - 3+ - Rozumiemiem tutaj podzielenie zdań. Widzę i to co widzi Daimon i to co widzi Yao, dlatego ocena po środku bo według mnie oba uzasadnienia są słuszne.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

[praca 1] - 5 - Cholernie mi się to podoba, nie mam pojęcia czemu. Nie będe tutaj podawał bezsensownych argumentów bo nie potrafie, podoba się i już.

[Praca 2] - 3 - Chyba najsłabsza praca, co wcale nie oznacza, że jest jakaś słaba. Napis ssie i po nim wiem kogo to praca, ale jak na tego pana to bardzo ładnie. (chyba, że się myle)

[Praca 3] - 3 - Również tak sobie, a może nawet gorzej niż u Miza. Te napisy zupełnie nie pasują, ale ogólnie może być

[Praca 4] - 3 - Mi się to podoba, ale znów te napisy...Stąd taka, a nie inna ocena

[Praca 5]- 5- Jak można dać w ogóle jedynke? Przecie to w porównaniu z syfem z pozostałych SOTW musi otrzymać piątke. Może się nie znam czy coś, ale dla mnie jest to naprawde fajna praca z bardzo fajnym pomysłem..

Cholernie wysoki poziom jak na to forum :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Sorry ale:

[Praca 5] - 3+ - Rozumiemiem tutaj podzielenie zdań. Widzę i to co widzi Daimon i to co widzi Yao, dlatego ocena po środku bo według mnie oba uzasadnienia są słuszne.

Czyli sądzisz o niej że jest gówniana i zarazem fantastyczna?

[Praca 1] - 4 - Troche za mało wkładu, wycięty kawałek plakatu RR i maźnięty filtrami, ale całość trzyma się zgrabnie.

[Praca 2] - 4 - Nie wiem jak praca łączy się z tematem, ale fajne tło, render prezentruje się ciekawie, ale mógłbyś zmienić czcionkę...

[Praca 3] - 3 - Nic w niej ciekawego nie widze. Troche dziwne rozmiary, gdyby ją rozszerzyć...

[Praca 4] - 3 - Kolorki i napisik leżą, średnio

[Praca 5] - 5 - Ten pan już troche przesadza z tym stylem, zaczyna on się nudzić, nie zmienia to jednak faktu że pracka jest bardzo dobra.

[Praca 1] - 4+ - Najlepszy to jest napis :) Fajnie dopasowany do obrazka.

[Praca 2] - 3+ - Niepotrzebne te postacie są w tle. Tak to nawet sygna byłaby dobra.

[Praca 3] - 3 - No jakoś ta sygna mi się nie podoba. Nie wiem czemu, ale przy tym zostanę.

[Praca 4] - 4 - Napisz bardzo ładny. Praca też ładna, na górze za ciemno, na dole za jasno. Szkoda, że nie jest optymalny kolor :)

[Praca 5] - 5+ - To nie jest zwykłe rozmazanie, to jest coś więcej. Piękna praca, jestem ciekawy czyja :)

[Praca 1] - 3 - Choćbym bardzo chciał to nie dam wyższej oceny. Napis jest spoko, ale reszta nie przypadła mi do gustu.

[Praca 2] - 5 - Szczerze mówiąc to ciężko w tym tygodniu jednoznacznie wybrać najlepszą pracę, ale na tle innych myślę, że ta jest najlepsza. Czegoś mi tu brakuje, ale ogólnie jest ok.

[Praca 3] - 3 - Pusto trochę jak dla mnie. Napis nie jest najgorszy, aczkolwiek tak ja mówię, czegoś tu jeszcze brakuje.

[Praca 4] - 3 - Niestety słabiutki napis i mało efektów. Gdyby poprawić te dwie rzeczy, to byłoby całkiem dobrze.

[Praca 5] - 4 - Mam nieco mieszane uczucia co do tej pracy. Kolorki mi się podobają i te efekty również przyciągają moją uwagę. Jest całkiem, całkiem.

[Praca 1] - 4 - praca trochę za jasna, za to bardzo dobry napis. ogółem całkiem dobrze.

[Praca 2] - 3-- prawie nic mi się w niej nie podoba, nic tu do siebie nie pasuję

[Praca 3] - 3+- nic specjalnego w niej nie ma, ale dobre wykonanie jest.

[Praca 4] - 4+- praca fajna, jedynie nie podoba mi się tekstura na Takerze, nie pasuje jak dla mnie.

[Praca 5] - 6- wszystko jest w niej idealnie, tekstura pasuje idealnie, kolory są ekstra, nie ma się do czego przyczepić, brawo :)

Praca 1 - Średnia Głosów: 3,59

Praca 2 - Średnia Głosów: 3,80

Praca 3 - Średnia Głosów: 3,34

Praca 4 - Średnia Głosów: 3,59

Praca 5 - Średnia Głosów: 4,40

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #25 Anniversary: ZiuteX i jego praca z rocznicą walki Shawn'a Michaels'a z Undertaker'em na Wrestlemanii!

takervshbk.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...