Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Audycje Radiowe na BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No chłopaki, muszę powiedzieć, że nie wyszło najgorzej, bo szczerze mówiąc spodziewałem się wielkiej kupy :lol Było tam kilka powtórzeń, czasem było słychać, że się gubicie, jednak jako całość wyszło nieźle. Jak już chcecie coś o BGZ, to albo na początku, albo na końcu, bo tak mieszaliście, raz BGZ, potem sport i wrestling, potem zaś BGZ, a potem MMA i takie tam :P Landryna chciała potańczyć, bo patrząc na jego filmiki na youtube, to ju ken dens czeka :8

Jeden tekst mnie zniszczył:

Polska jest ważna

Polska jest najważniejsza!

i:

To trzeba zobaczyć!

Przeczytać łosiu ! :P

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

19

• Droopi

9

• Yao

6

• SweetChinMusic

6

Top użytkownicy w tym temacie

Zgadzam się z pablem, nawet nieźle, ale jak dla mnie jeszcze za bardzo się jąkacie jak nie wiecie co powiedzieć :D ale to akurat minie z czasem :P Co do tej muzyki, nie potrzebne są takie dłuższe kawałki, proponuję puścić coś między zmienianiem tematu (np. gadacie o forum -> theme Ceny (góra 6 s. ) -> dyskusja na temat Ceny itp ) to będzie takie estetyczne :) Co do zapraszania gości, przed nagraniem możecie stworzyć na stronie ankietę kogo userzy chcieliby usłyszeć na audycji :) Tyle ode mnie :)

Koniec świetny: - Nie to puściłem (i Bieber w tle) haha. Nie no panowie profeska. Nawet WWE i TNA by sie takich audycji nie powstydziło! Dużo tematów poruszonych już za pierwszym razem bo i o tych większych fedkach jak WWE i TNA, ale i o niezależnych oraz o tej największej - WCE! Oczywiście potrzeba wiele tematów jak o Kavalu ale jednak jakiś nawet krótki podkład mógłby być. Co do czasu to sądzę, że było dobrze, chodź tak jakby było z 5 minut dłużej to by było fajniej (ogólnie z 30 min.) Jestem pełen podziwu, miło się was słuchało i czekam na kolejne przynajmniej ze 100 audycji :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Brawo dla was, fajnie się słuchało czekam na kolejną.Na Końcu się tak uśmiałem i ogólnie dzięki czekam na kolejną róbcie jak najszybciej :!::)

No chłopaki, jestem pod ogromnym wrażeniem. Nie myślałem, że to tak wypali. Co prawda słychać, że profesjonalne nie jest, ale to przyjdzie z czasem. Szkoda tylko, że nie poruszacie większej ilości tematów. Ale omówienie forum to bardzo dobry początek, będę czekał z niecierpliwością na następne audycję. Dziękuję jeszcze raz za wspomnienie o rozwijającej się Strefie MMA. Co do śmiesznych akcentów, tak jak końcówka z Bieberem, to owych nie powinno brakować. I powinniście być otwarci na propozycje innych, ode mnie takich nie będzie poza reklamowaniem forum, ale te które napisał Pablo są warte uwagi. Jeszcze raz dziękuję, gratuluję i czekam na następne audycje szerzej poświęcone wrestlingowi.

Wysłuchałem więc trzeba jakoś skomentować :D Na początek fajnie że omówiliscie mniej więcej całe forum, dobry temat na pierwszą audycje. Troche nie potrzebna wstawka o Kavalu, mogliście to zostawić na następny raz a teraz tylko skupic się na forum. Dzięki że nawołujecie do udziału w dyskusjach :t_up: Dalej, muzyka chyba troche nie potrzebna jednak, ja ją przewijałem :P Chociaż Bieber na koniec, mocny akcent :P Jak ktos wyżej napisał, fajny by był stały theme na początek, na koniec i ewentualnie jakies maks kilkunasto sekundowe wstawki między tematami. No i myśle że na przyszłość ilość tematów powinna być ograniczona, maks 3-4 po jakieś 5-7 minut ale bardziej rozbudowane. No i jeszcze jedno spostrzeżenie. Sama dyskusja bardzo by zyskała gdybyście dyskutowali na temat na który macie przeciwne zdania, bo na samym przytakiwaniu dyskusji się nie zbuduje porządnej :D Ogólnie jak na początek super, nie za długo i myśleże taki czas jest w sam raz a co do zacięć itp to z czasem nabierzecie wprawy i będzie jeszcze lepiej :t_up:

Cóż wcześniej się tutaj nie wypowiadałem ale teraz trzeba coś napisać, bo widać, że macie już pierwszy "odcinek". Wysłuchałem całości i powiem, że mi się podoba, no może tak jak reszta mówi z tymi piosenkami moglibyście dać po minutce, a nie trzy ale to drobiazg. Dużo nie będę się rozpisywał, bo większość z was już mnie wyprzedziła. Powiem tyle, że było dobre, czekam na następną i jakby co następny odcienk też dajcie do ściągnięcia, bo się przyda. Z nudów zrobiłem wam jakąś koślawą okładkę. :D

logobgza.pngbgza.jpg

ahfo.png

luba_049.png

No postaraliście się 22 min no było kilka błędów na przykład o Kowalu. Ale mimo błędów audycja zajebista. Dobrze się słucha, na temat i ogólnie fajna nuty. Widzę że jest moje kochane Reaggae! Dobrze że mówiliście o spamie jest go coraz więcej. Tylko do miliona na milionie się zamknie liczba powinno być jeszcze więcej :D. Dobrze że powiedzieliście o dyskusjach dzięki temu sobie przemyślałem i się w jakiejś wypowiem

Chłopaki :applause::applause: Jak na pierwsze nagranie to wyszło super. Tak jak Luba napisał nie będę pisał o czymś beznadziejnym żeby był długi post. Wszyscy napisali to co ja chciałem i jest Ok. Fajnie się słucha, jeden głos dość ciężki, jeden słabszy. Fajnie :) No i Turek nie martw się nie słychać tej twojej wymowy ;) pozdrawiam i życzę dalszych zajebistych audycji.

Zaczynając, chciałbym podziękować za wszystkie komentarze, które podnoszą Nam morale i chcemy przez to tworzyć kolejne audycję. Dziękuje tym bardziej dlatego że ja średnio jestem zadowolony z tej pierwszej audycji. Myślę, że druga, którą nagraliśmy niedawno jest lepsza, ale to w końcu do Was będzie należała ocena.

Teraz kilka słów do pablo modjo. Będziemy nazywać i numerować każdy odcinek oraz postaramy się zmieścić w tych dwudziestu minutach, żeby poprostu nie przynudzać. Co do muzyki, to chcemy puszczać jakieś dziesięcio sekundowe kawałki pomiędzy dyskusjami, żeby miało to ręce i nogi. Kanał na youtube? Jesteśmy całkowicie na tak, ale wiemy że BGZ już posiada takie coś, więc można wstawiać to wszystko na tamto konto, tylko poszukujemy hasła, które pewnie posiadasz Ty, lub Norbi. Oczywiście w następnych wydaniach audycje powinny opierać się na różnego rodzaju dyskusjach, tak mamy w planie. Wiadomo o BGZ również będziemy wspominać. Goście jak najbardziej będą zapraszani i myślę że do każdej audycji kogoś zaprosimy.

Przeczytać łosiu !

Żeby przeczytać, najpierw należy zobaczyć litery, czy mam rację? :P.

Sama dyskusja bardzo by zyskała gdybyście dyskutowali na temat na który macie przeciwne zdania, bo na samym przytakiwaniu dyskusji się nie zbuduje porządnej

Wiadomo, że polepszyłoby to całą dyskusję, ale według mnie to nic nie można robić na siłę. Wtedy myślę że stałoby się to troszkę sztuczne. Naprawdę takie jest moje zdanie.

Luba, ja i Turek chcielibyśmy Tobie gorąco podziękować za loga, które stworzyłeś dla Nas BEZINTERESOWNIE. Naprawdę jesteśmy pełni podziwu i dla Nas jest to wielka i niezwykle miła niespodzianka. Naprawdę wielkie dzięki :applause: .

I kilka słów od Turka:

Audycja jest już przygotowana i gotowa do wrzucenia na BGZ. Pojawi się ona jutro (wtorek) o godz. około 10.00. Dziękujemy za wszelką pomoc. Przede wszystkim chcemy podziękować osobie, która gra The Rockiem w WCE :D ponieważ świetnie się z nią współpracowało, a co do kolejnej audycji, jeszcze nie mamy planów, ale jak to jest z nami zapewne już za niedługo one będą. Na bieżąco będziemy Was powiadamiać.

A ja jeszcze od siebie chcę już dziś zaprosić Was do wysłuchania oraz do komentowania kolejnej audycji :) .

Żeby przeczytać, najpierw należy zobaczyć litery, czy mam rację? :P .

Problem będzie, jak ktoś ich nie zobaczy :P

dycja jest już przygotowana i gotowa do wrzucenia na BGZ. Pojawi się ona jutro (wtorek) o godz. około 10.00. Dziękujemy za wszelką pomoc. Przede wszystkim chcemy podziękować osobie, która gra The Rockiem w WCE :D ponieważ świetnie się z nią współpracowało, a co do kolejnej audycji, jeszcze nie mamy planów, ale jak to jest z nami zapewne już za niedługo one będą. Na bieżąco będziemy Was powiadamiać.

Możecie być pewni, że tego nie przesłucham, jeżeli to ma oznaczać, iż przeprowadzaliście wywiad z braciszkiem :lol

Rated-R Superstar !

Możecie być pewni, że tego nie przesłucham, jeżeli to ma oznaczać, iż przeprowadzaliście wywiad z braciszkiem :lol

W następnych audycjach, jeżeli będą one o WCE to chcemy zaprosić całą ekipę WCE, wszystkich ludzi którzy są bookerami. Zobaczymy jak to wypadnie. Ale kiedyś, nie wiemy kiedy. Ale teraz chciałbym was poprosić o propozycję tematów, na jakie chcielibyście słyszeć jako temat audycji. Zapraszam! :D

Przesłuchałem całą audycje, całkiem ciekawe, nie powiem, wrażenie pozytywne. Jednakże, zapamiętajcie: nie ma kilku scen niezależnych, jest jedna scena niezależna, taki błąd językowy, który popełnialiście dosyć często, wiem że się czepiam, ale przyda się wam.

Ale teraz chciałbym was poprosić o propozycję tematów, na jakie chcielibyście słyszeć jako temat audycji

Może zaproście jakiegoś znafce MMA typu Kazek czy Proto i porozmawiajcie troche o tym sporcie, z tego co wiem ty Turek też coś ogarniasz z mieszanych sztuk walki więc rozmowa kleiła by się, no i więcej o TNA prosiłbym :t_up:

No widzę że zainteresowanie sporawe, tak więc muszę sprawić prezent i założę nowy dział z Audycjami. Jutro jak Turek albo Droops wrzucą drugą audycję, wezmę się za robienie działu i przeniosę obecne tematy. Aaa i Turek & Droops jak możecie to zadzwońcie jutro na skypa tak koło 12 -13 to omówimy co ma być w danym dziale :t_up:

W następnych audycjach, jeżeli będą one o WCE to chcemy zaprosić całą ekipę WCE, wszystkich ludzi którzy są bookerami.

W chwili obecnej, mój mikrofon przeżywa kryzys i jest niestety nieobecny. Jednakże, jak zainwestuje w sprzęta na nowo, to nie mam nic przeciwko :)

Rated-R Superstar !