Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Audycje Radiowe na BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Na forum było Radio - nie audycje. Pomysł ciekawy, lecz trzeba wiele zapału by go zrealizować i by nie upadł po tygodniu.\

http://pl.wikipedia.org/wiki/Podcasting

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

19

• Droopi

9

• Yao

6

• SweetChinMusic

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Pablo, cieszę się że pomysł podoba Ci się. Ja i Turek mamy już wszystko ustawione jeśli chodzi o sprawy techniczne. Czekamy tylko na zgodę Urbana i nowy dział. Mam nadzieję że jutro, a raczej już dziś będziemy mogli pozakładać odpowiednie tematy i w przyszłym tygodniu można przygotować się na pierwszą audycję. Tylko ustalimy wszystko z Urbanem, poczekamy na zgodę i do akcji :).

Siemka ludziska :D Od ostatniego czasu dużo się zmieniło, ale w którą stronę się zmieniło... Oczywiście na dobrą :D Już mamy pozwolenie na realizację Audycji od Urbana, wszystko przygotowane więc jeżeli wszystko pójdzie dobrze i sprawnie, to DZISIAJ, nagramy audycję, ale na pewno wieczorem lub w nocy :D A jeżeli coś nam stanie na drodze, dajmy do przykładu "zdrowie" Ubrana to nagramy ją dopiero jutro z rana. Mamy już propozycję tematów do obgadania, ale nie będę ujawniać bo trzeba to uzgodnić do końca z Urbanem. Ale mam do was pytanie... Czy chcecie w przerywkach audycji jakieś piosenki? Obecnie mamy okres świąteczny, więc dlaczego nie puścić w audycji jakiś kolęd? Jakieś angielskie? Co wy na to? Proszę o wypowiadanie się na ten temat i coś od siebie można także dodać :lol

Jakieś angielskie możecie w przerywkach puścić, jednak mam nadzieje, że tylko na okreś świąteczny :lol

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Kolędy? Owszem ale angielski bo są bardziej "skoczne" a polskie przynudzają i to ostro. Mam jeszcze pytanie robicie jakiś wywiad z Urbanem? Jak tak to będzie taki wywiad z każdym użytkownikiem? :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Źle mnie zrozumieliście na SB chyba, albo Tuptek jest taki... niewyspany :D. Muzyka ma być tylko takim dodatkiem ponieważ audycje będą opierać się na dyskusjach o wrestlingu. Kolędy angielskie tak jak mówił Turek, a potem muzyka wrestlingowa żeby nie było to takie monotonne. Poprostu puścimy jakiś kawałek na kilka sekund bo gdybyśmy chcieli puszczać utwory w całości to raczej nikt nie chciałby nas słuchać. Z Urbanem myślę że napewno coś będzie, ale jak mówiłem w większości będą to raczej dyskusje aniżeli wywiady, ale postaramy się to jakoś sensownie zrobić. Jeśli ktoś chce wystąpić jako gość to MUSI mieć mikrofon, słuchawki oraz skype. Będziemy oczywiście zapraszać użytkowników, ale już po pierwszej audycji mile widziane będą komentarze i może jakieś propozycje ponieważ Wy będziecie słuchaczami, więc my musimy Was zadowolić.

A przecież święta już się kończą więc po co te kolędy, za to muzyka jak najbardziej wskazana i może ona iść w tle dyskusji. W tych audycjach można jeszcze omawiać gale ppv, a te wywiady są zbędne. Można przecież zapraszać do każdego odcinka jakiegoś gościa usera. A kto będzie prowadzącym i kiedy pierwszy odcinek audycji?

Szymix przeczytaj to jeszcze raz:

Już mamy pozwolenie na realizację Audycji od Urbana, wszystko przygotowane więc jeżeli wszystko pójdzie dobrze i sprawnie, to DZISIAJ, nagramy audycję, ale na pewno wieczorem lub w nocy :D A jeżeli coś nam stanie na drodze, dajmy do przykładu "zdrowie" Ubrana to nagramy ją dopiero jutro z rana

A wiec jak widać, wszystko zależy od pewnych czynników. Nie jest pewne, ale jeżeli damy radę to dzisiaj spróbujemy nagrać. Co do świąt. Święta nie trwają tylko 2 dni. Później jest okres "po świąteczny" Gdzie nadal cieszy się z narodzin Chrystusa. Śpiewa się kolędy i nadal utrzymuje się ten nastrój. Więc tak. Nie wiadomo jak będzie z tym omawianiem gal. Nie każdy ogląda na bieżąco, a cisza spoilerowa po PPV jak pamiętam trwa chyba 48 h, więc nie wiem czy jest sens spoilerować po gali. A co do wywiadów, nie będą one osobistymi pytaniami, a chcemy gości w audycjach, aby było weselej i ciekawiej, chyba rozumiecie o co chodzi :D Prowadzącymi są: Ja - Turek, oraz Droops. Jak na razie. Na razie nie am co się podniecać, bo nie wiadomo jak wam się będzie słuchać, ale mam nadzieję że będziecie słuchać z zaciekawieniem i po audycji będziecie pilnie czekać na następną. Więcej informacji już wkrótce, możliwe że w tym temacie, bo są już pewne plany co do zmian, ale nie będę ich teraz ujawniać. A więc do usłyszenia! :D

Dodano:

Wow!!! Ludzie mamy AUDYCJĘ!!! Tak, jest już nagrana. Jedynym czynnikiem potrzebnym do pokazania wam jej, jest decyzja ostateczna Urbana, czy się spodoba, czy nie :D Ale wpadki są... Myślę, że trochę humoru się przyda.. Choć nie wiem czy z tych wpadek da się śmiać... Bądźmy dobrej myśli. Z resztą i tak bardzo ubawiliśmy się przy tym nagrywaniu. Jeżeli ktoś kolejnym razem chce dołączyć do nagrywania, to jak na razie pisać mi na PW :D

Oj tak, mimo tego że audycje są nagrywane, to stres Nam towarzyszył. Jak mówił Turek, wpadki były i ubawiliśmy się jak nie wiem. Sam z siebie się śmiałem, ale trudno. Pamiętajcie że to pierwsza Nasza audycja i obiecujemy że będzie coraz lepiej. Sorry za wszystkie przycięcia ale to chyba wina internetu. Zapraszani będą goście i myślimy że wszystko pójdzie do przodu. Wybaczcie Nam wszystkie błędy, audycja powinna pojawić się już wkrótce. Już teraz zapraszamy do komentowania :).

Jakąś nazwę wymyśliliście już? Czekam na upload najlepiej na wrzuta.pl lub coś takiego:)

Urban, Urban, Urban... Tylko na to czekamy, aż się odezwie i wyda pozwolenie na wrzucenie, ale jeżeli nie odezwie się do godz. 16.00 to wrzucamy bez jego zgody. Zaryzykujemy, ale już czeka KOLEJNA AUDYCJA do nagrania. Chyba dzisiaj będzie nagrywana. A co do tej Audycji która już jest przygotowania do pokazania światu, pojawi się po godz. 16.00, jeżeli Urban się nie pojawi i nic nie powie. Audycji ta nosi nazwę: Dlaczego nie BGZ? Więc zostało tylko czekać. A co do kolejnej Audycji tematem będzie WCE oraz co najważniejsze WCE PPV Final Showdown!!! Będą oczywiście goście, ale jacy? To już będzie niespodzianka. Proszę o komentowanie i pisanie propozycji, co chcielibyście usłyszeć w audycji o WCE :D Zapraszam!

Chłopaki, nie za szybko? Rozumiem, że jesteście teraz tak tym zafascynowani, jednak jak będziecie robić to w takim tempie, to się najzwyczajniej w świecie znudzicie i wam się odechce :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nie, nie spokojnie. Wstępnie, będziemy chcieli wrzucać jedną audycję na tydzień lub dwa (zobaczymy). Akurat tak wypadło że mamy dobry pomysł na drugą audycję i trzeba ją zrealizować szybko, dowiecie się dlaczego. Podkreślam po raz kolejny, pierwsza audycja nie jest jakaś porywająca. Jest to Nasz debiut i poprostu musimy to jeszcze poczuć. Miejmy nadzieję że z biegiem czasu będzie coraz to lepiej. Pozdrawiam :).

LUDZIE JAK OBIECAŁEM!!! Tutaj macie link do pierwszej takiego rodzaju audycji na BGZ Wrestling. Jesteśmy z Droopsem z tego bardzo dumni 8) Daliśmy radę. Zapraszam do pobierania:

DOWNLOAD:

http://www.megaupload.com/?d=KO7HU2CK

DO WYSŁUCHANIA:

http://turek268.wrzuta.pl/audio/7rDQcpJ ... k_i_droops

(Przez przypadek dałem +18 :D Sorki xD)

Przepraszamy za wszelkie zacięcia, ale to nie nasza wina tylko Skype. Myślę, że osoby wymienione nie będą miały pretensji :D Miłego słuchania i do usłyszenia :P

Ale mam także złą wiadomość. Dzisiaj nie nagramy tej drugiej audycji ze względów osobistych :( Przepraszam, ale jutro na 100% nagramy :D W razie jakiś pytań, będę mógł odpowiedzieć jutro. Jeżeli coś ważnego to proszę kierować pytania do Droopsa. Jeszcze raz przepraszam :(

Jak na pierwszy raz bardzo fajnie wyszło. Gratki. Jak tylko nadrobie zaległości z TNA to chętnie kiedyś mogę wziąć udział w którymś tam odcinku audycji. :)

Z kwestii formalnych proponuję:

- wprowadzić numerację audycji i do nazwy "dlaczego nie BGZ" dodać oddzielny tytuł do każdego odcinka.

- wprowadzić stały limit czasowy audycji. Myślę, że nie ma co przekraczać 20 min.

- jeśli chodzi o muzę to jestem za tym żeby jej nie było oprócz jakiegoś stałego theme'u początkowego i końcowego.

- założyć kanał na youtube i tam zamieszczać audycje (pomoże to w reklamie forum)

- więcej dyskusji wrestlingowych

- kilka minut zawsze nt. forum

- jeżeli to możliwe - dodawać jakiegoś gościa do audycji

:t_up: