Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Showtime #12

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

showtime2.png

Jim Ross: Witamy na dwunastej już gali WCE Showtime! Do Final Showdown już tylko kilka dni, czy poznamy jakieś nowe walki? Zapraszamy!Komentują dla państwa Jim Ross, oraz...

Paul Heyman: Oraz Paul Heyman. Dziś dojdzie do dwóch świetnych walk! Alberto Del Rio zmierzy się z Triple H'em! Ale wcześniej..

Jim Ross:World Heavyweight Champion Johny Nitro zawalczy z..Johnem Ceną! Już nie mogę sie doczekać!

Alberto Del Rio ma w ręce jakiś karton.

Alberto Del Rio: Tak jest, w końcu nadszedł ten moment, w którym to ja Alberto Del Rio otworzę kolejne już WCE Showtime. Do Final Showdown już nie dużo czasu, więc przybyłem by omówić kilka rzeczy. Na wstępie chciałbym oczywiście powiedzieć, że to będzie ostatnie PPV w historii.....Johna Ceny. Po submission match'u, w którym zawalczymy, doprowadzę Cene do takiego stanu, że ten nie będzie miał już siły, żeby kiedykolwiek stanąć ze mną twarzą w twarz. A czemu tak zrobię? Bo jestem Alberto Del Rio! To będzie ostatnia noc Johna Ceny w Wrestle Championship Entertainment, jego kwadratowa głowa..pff..jego nogi więcej już na ringach WCE nie postaną. Proszę przynieść ze sobą aparaty, będzie to wyjątkowa noc. Po tym wszystkim będe mógł już spokojnie zmierzać po to na co czekam od początku - World Heavyweight Championship. Dlaczego będę mistrzem? Bo jestem Alberto Del Rio! Dobra, trochę odbiegłem od tematu. Mam tyle pieniędzy, że mógłbym teraz spokojnie przekupić zarząd, by wyrzucili Johna Cene z WCE już teraz. Tak się nie stanie, bo jedyną osobą która to zrobi będe ja - Alberto Del Rio!(Del Rio szyderczo się uśmiecha, co nie podoba się publiczności). Cena nie wie co go czeka, Cena nie wie jak będzie cierpieć, Cena nie wie z kim ma doczynienia! A z kim? z Alberto Del Rio! Cena przez tyle czasu jest już w tej federacji, a nic nie osiągnął, ja natomiast walczę tu dwa miesiące, a już niebawem będe nosił na barkach złoto! Prawdopodobnie na Final Showdown zdobył bym ten pas, ale nie, zawsze znajdzie się bohater dzieciaków, który będzie chciał zrobić wszystko by komuś przeszkodzić. Tak wiem, zaraz wejdzie tutaj i będzie opowiadał te swoje historyjki jak to nie robi wszystkiego dla publiczności etc. Ale wiesz co John? Ja zrobię to za Ciebie(Alberto zakłada na głowę karton, w którym wykute są dziury na oczy, nos oraz usta. (Del rio staje po stronie ringu z kartonem na głowie)

Del Rio przebrany za Cene: Alberto, ty zły człowieku! Jak mogłeś obrazić mnie i WCE Universe. Przecież jestem dla nich taki dobry, nie pozwolę by stała im się krzywda! (Del Rio ściąga karton)

Alberto Del Rio: Oj nie John, zmiażdze Cię na Final Showdown, to Twoje ostatnie dni w tej federacji(znów zakłada karton i staje po drugiej stronę)

Del Rio przebrany za Cene: Oj nie Alberto, wybacz, przepraszam Cię za swoje błędy. Wybacz WCE Universe, Del Rio jest lepszy ode mnie i zmusi mnie do poddania!(ściąga karton)

Alberto Del Rio: i....?(zakłada)

Del Rio przebrany za Cene: i będe błagał go o przebaczenie! (ściąga)

(publiczność odpowiada niesamowitym buczeniem)

Alberto Del Rio: Tak tak wiem jak mnie nienawidzicie, ale mnie to nie...

John Cena: Wiesz co Alberto, mam Ci do przekazania jedną bardzo ważną sprawę. Albo nie. W sumie nie wiem co powiedzieć, chyba wystarczy tyle, że nigdy na świecie nie widziałem...większego idioty. Jestem Alberto Del Ryjo, Alberto Del Ryjo. Powiedz Albercik, kogo to interesuje? Bo mnie napewno nie, napewno nie publiczność, napewno nie tych dzieciaków jak to określiłeś, którzy mnie uwielbiają. Wszyscy czekają tylko na jedno - aż John Cena skopie Ci dupe! a czemu skopie Ci dupe? Bo jest Johnem Ceną! A czemu jest Johnem Ceną? Bo skopie Ci dupe!

Alberto Del Rio: Cena słuchaj..

John Cena: To ty mnie słuchaj. Widzę że mnie nie zrozumiałeś, więc wiesz co? Będe mówił w Twoim języku. "Więc Słuchajano Meksikano Antywiruchano, Johny Cijano skopijano Ci to dupijano".

Cena w tym momencie rzuca się na Alberto i okłada pięściami. W pewnym momencie jednak Del Rio obrócił się i to on uzyskał przewagę. Wrestlerzy turlają się po ringu i na zmiane uderzają. Do ringu wkracza ochrona, która próbuje ich powstrzymać. Cena próuje jeszcze raz rzucić się na przeciwnika, jednak trzyma go pięciu ochroniarzy i nic z tego.

http://www.youtube.com/watch?v=4WVIEwptmJQ

Lilian Garcia: Proszę państwa czas na pierwszą walkę wieczoru a będzie to One Fall Match a zmierzą się w nim... pochodzący z Ukrainy... ważący 137 Kg... The Moscow Mauler Vladimir Kozlov!

http://www.youtube.com/watch?v=rDjlphn6D0U

Lilian Garcia: I jego przeciwnik pochodzący z Harlem, New York...ważący 129 Kg... Ezekiel Jackson!

Zaraz po uderzeniu przez sędzie go w gong, Jackson przewraca Kozlova i okłada go serią kopnięć.Ten szybko łapie rywal za nogę i bez trudu przewraca i przejmuje prowadzenie. Kozlov stoi i nie wie co robić ,postanowił najwyraźniej czekać aż jego rywal się podniesie.Trwa to kilka minut jednak zaraz podniesieniu się Kozlov wypycha go za ring, Ezekiel pada na podłogę. Vladimir nie czeka ani minuty i wykonuje flying clothesline poza ring,trafia prosto w Big Eze. Publiczność szaleje ale Vladimir szybko wstaje i pluje w twarz rywalowi, przy okazji wykrzykując coś po rosyjsku... Vladimir Kozlov ma chyba nadzieje że Jackson nie wejdzie na ring w ciągu 10 sekund. The Moscow Mauler tryumfuje już na ringu i czeka aż sędzie doliczy do 10. Jednak to nie takie proste gdyż Big Eze jest już na nogach i wchodzi na ring. Kozlov nie chce do tego dopuścić i biegnie w jego kierunku wykonując clothesline jednak Jackson w ostatniej chwili odsuwa się a Kozlov ląduje z wielkim hukiem na linach a następnie na macie. Jackson jest już na ringu i podnosi Kozlova, który już kompletnie niema sił,czego nie można powiedzieć o Ezekielu który z wielką siłą rzuca Kozlovem o narożnik... Big Eze biegnie w kierunku rywala który leży na narożnikach, jest już przy nim i wykonuje nieco niezdarny spear...Kozlov zwija się z bólu jednak to nie koniec Ezekiel Jackson łapie rywala i wykonuje Powerbomb na środek ringu, po czym strasznie powoli wchodzi na narożnik i próbuje wykonać frog splash jednak uderza w wystawione nogi Vladimira...

Jim Ross: Ua to musiało zabloeć..

Paul Heyman: Taaa ale swoją drogą nie myślałem że któryś z nich wejdzie na narożnik żeby skoczyć...

Kozlov podnosi prawie nie przytomnego rywala i idzie z nim do narożników gdzie uderza ponad cztery razy jego twarzą o narożnik,jednak najwyraźniej mu to nie wystarcza i próbuje ściągnąć zabezpieczenie. Sędzia gdy to widzi od razu reaguje próbując odciągnąć Vladimira co okazuje się nie tak łatwym zadaniem, na całej tej sytuacji korzysta Ezekiel Jackson, który odwraca rywala i daje mu potężny cios w twarz,następnie w brzuch. Kozlov zwija się z bólu a Big Eze dobija go kolejnym powerbomb'em tyle że tym razem o narożnik. Vladimir leży obolały na narożniku,jednak to jeszcze nie koniec, jego rywal sadza go na narożnik i uderza kilka razy rywala w twarz, ale to tylko ocuciło Moscov Mualer'a a ten odpycha go na środek ringu. Kozlov wchodzi już sam na narożnik przygotowuje się do skoku..I mamy Missile dropkick! Ależ akcja! Vladimir Kozlov with a dropkick! Jackson na macie! Big Eze pada na matę niczym porażony prądem a Kozlov szybko go przypina 1...2..KICK OUT! Jackson szybciutko odskakuje. Popularny Vladek jest zaszokowany i ponownie podnosi obolałego rywala przechodząc bez wahania do zwarcia, jednak wydaje się być to wielkim błędem gdyż Big Eze jest silniejszy i wygrywa to starcie i na zakończenie wykonuje Neckbreaker'a. Ezekiel Jackson najwidoczniej wraca do gry,teraz szybko odbija się od lin i pokazuje nam efektowny Leg Drop na rywalu.Próba przypięcia 1.. Kick Out! Kozlov jest jeszcze za świeży i odkopuje, Ezekiel Jackson nie dowierza że po takich obrażeniach można jeszcze żyć! Jednak bez większych sprzeczek kontynuuje walkę,kładzie rywala na liny i przygniata go butem dusząc go. Sędzia natychmiast to przerywa, jednak bez wątpienia Vladimir stracił wiele sił,gdyż leży na linach jak nie przytomny. Jackson jest już pewny chyba swojej wygranej i na zakończenie próbuje nam pokazać Belly To Belly Suplex! Jednak ten się wyrywa się i przejmuje inicjatywę wkonując bezlitośnie DDT!! Teraz próba przypięcia 1...2..KICK OUT! Jackson łapie się lin. Kozlov podnosi rywala i daje go do narożnika następnie uderza trzy razy w jego brzuch barkiem,I mamy kolejne DDT!!Teraz Vladek wchodzi na narożnik i pokazuje nam jak się robi Splash na przeciwniku. Publika skanduje imię Kozlova, który właśnie przechodzi do liczenia 1.....2.....KICK OUT! KICK OUT! Jackson Is Living!

Jim Ross: No no proszę Jackson zachowuje zimną krew...

Vladimir odbija się od lin i udaje że chce wyskoczyć poza ring jednak w rzeczywistości to tylko zmyłka i zatrzymuje się przed linami tauntując. Jackson pokazuje że tak się bawić nie będzie i wykorzystując podstęp ciągnie Kozlova za nogi i wyciąga za ring, następnie oszołamia go kilkoma ciosami w twarz. Sędzi odlicza do dziesięciu jednak Ezekielowi najwidoczniej się nie śpieszy i dalej okłada rywala teraz kilka ciosów o metalowe schodki. Kozlov lekko krwawi, jednak Big Eze nie przestaje ataku i wykonuje DDT na stół komentatorski,po czym wchodzi na ring a sędzi dolicza do siedmiu jednak Vladek ostatnimi siłami wślizguje się do ringu! Jackson nie może w to uwierzyć i zaczyna kolejny atak jednak Kozlov był na to przygotowany i wykonuje Arm Drag! Big Eze szybko wstaje i równie szybko pada po wykonaniu przez Vladimira, Clothesline'u... Kozlov próbuje przypiąć rywala 1...2..Kick Out! Jackson odkopuje w ostatniej chwili ale twierdzi że sędzia liczył za wolno i zaczyna się z nim wykłócać, Jackson to widzi ale chyba nie ma siły by wstać, ale zaraz co to do cholery! LOW BLOW! LOW BLOW! Jackson wykorzystuje sytuację i mamy School Boy! Sędzia szybko Liczy 1...2...3! Big Eze Wygrywa! Big Eze Zwycięzcą!

Kamera przenosi nas pod budynek gdzie jest jakaś mała sprzeczka...

Ric Flair: Jak nie możesz mnie wpuścić! To JA Cię tu zatrudniłem, wpuszczaj ale już!

Ochroniarz: Niestety nie mogę, takie zasady, proszę opuścić parking, albo będę zmuszony zabrać pana do szefowej!

Ric Flair: Gówno! Nigdzie nie pójdę! No dalej zabieraj mnie do waszej szefowej! No już na co czekasz!

Ochroniarz zasłania kamerą, słuchać odgłosy szarpaniny i słów miarka się przebrała... Obraz z kamery urywa się...

(Reklama...)

JB: Panie i panowie, moim dzisiejszym gościem jest... Rated R Superstar - Edge! Edge, co...

Edge: Oddaj mi mikrofon JB, bo mam pewnej osobie do przekazania bardzo ważną sprawę. Słuchaj Mick, nie wiem co ty sobie wyobrażasz, ale wiedz jedno - Do Final Showdown zostało trochę ponad tydzień. Zapomniałeś chyba, że moją ulubioną stypulacją jest...TLC Match! Wiele walk stoczonych w tej stypulacji, wiele stołów połamanych na przeciwnikach przeze mnie, spear na Hardym z 17 stóp, to wszystko właśnie w stypulacji, w jakiej zawalczymy 29 grudnia - Tables, Ladders and Chairs Match! Dozwolone stoły, drabiny, krzesła, dozwolone wszystko! Pamiętaj Foley, to nie ty jesteś tym, który wyjdzie zwycięsko z tej walki. To będe ja -Rated R Superstar Edge! Hardcore Championship jest już bardzo blisko mnie, czas na nowego mistrza, czas na nową ere. Na ere Rated R!

Edge kieruje się w stronę swojej szatni z uśmiechem na twarzy. Otwiera drzwi..A w drzwiach Mick Foley, który uderza pasem swojego rywala!

Mick Foley: BANG!BANG!

Lilian Garcia: Czas na następną walkę! Żeby ją wygrać, wystarczy przypiąć przeciwnika jeden raz. Pierwszym zawodnikiem, jest ważący 110 kg, "The Icon" Sting!

Lilian Garcia: Jego przeciwnikiem, jest ważący 117 kg, Montel Vontavious Porter - MVP!

Gong! Panowie stoją na przeciwko siebie, publika narazie nic nie skanduje, czeka spokojnie na rozpoczęcie walki. Przechodzą do klinczu, zdecydowanie silniejszy jest Sting, który właśnie popycha na mate MVP. Montel staje chwilę później i znów przepycha się ze Stingiem, ale znów spotyka się z matą. Teraz wstaje i unika kontaktu z przeciwnikiem. The Icon idzie w jego stronę, jednak MVP ciągle ucieka po ringu. W końcu odbija się od lin i mamy Big Boot!Nie! Sting schylił się i sam poczęstował tą akcją przeciwnika! M.V.P szybko wstał i oparł się o narożnik, a Sting biegnie w jego stronę z Stinger Splashem! Montel Vountavious Porter odsuwa się, odbija od lin...clothesline! The Icon natychmiast wstaje, mamy irish whip..dropkick! Chwilę później wbicie w narożnik i Player Boot!1..2..Nic z tego. MVP podnosi rywala, znów mamy irish whip w narożnik, poraz kolejny próba Player Boot, ale tym razem nie udana! Noga MVP jest na wysokości trzeciej liny, wrestler nie potrafi się wydostać. Sting korzysta z okazji i kopie w nią z całej siły! MVP skacze po ringu i trzyma się za prawdą nogę, a Icon ter odbija sie od lin i mamy flyning clothesline! MVP szybko wstaje, ale sting popycha go na liny, Montel odbija się od nich i nadziewa się na Atomic Drop! Znów Irish Whip i akcja powtórzona! Sting powala rywala i chce założyc scorpion death lock! Jednak nie udaje założyć mu się akcji kończącej, ponieważ MVP zdołal się obrócić i Sting wylatuje za ring przez pierwszą linę! Montel odpoczywa chwilę, po czym łapie się lin...Crossbody! Chwilka odpoczynku i MVP może znów zająć się rywalem. Nie wrzuca go jednak do ringu, a wbija z całej siły w barierki! Popycha jeszcze na metalowy słup, jednak Sting kontruje i to "koszykarz" uderza w niego głową! Sting wrzuca rywala na ring i próbuje przypiąć, 1..2..Kick Out! Stinger wchodzi w narożnik! Nie udało mu się jednak skoczyć, bo od razu dołącza do niego MVP! kilka punchy od Montela i...Superplax! 1..2..Nic z tego! Znów MVP przejmuje pałeczkę! Ustawia sobie oponenta na środku ringu, tauntuje, wiadomo co to oznacza! Odbija się od lin, jednak jego przeciwnik szybko wstaje i mamy spinebuster! Sting jednak nie kładzie się na przeciwniku, a odbija od lin i leg drop! Chwilę później akcja powtórzona! Sting podnosi MVP i wynosi na Powerbomb! MVP jednak nie chce by wykonano na nim tę akcję i uderza przeciwnika w powietrzu... Uwalnia się, odbija od lin, ale nadziewa zaraz na dropkick! Stinger szaleje! Za chwilę wyniesienie i fisherman suplex! Chwilę później jeszcze Snap Suplex! Znów wyniesienie na Powerbomb! Lecz i tym razem Montel dał radę uwolnić się od akcji. Biegnie na Stinga, ten chce wykonać clothesline, jednak MVP schyla się, czeka na przeciwnika i mamy facebuster! MVP znów tauntuje! Odbija się od lin, Ballin! Lecz tym razem sting odsuwa się! MVP wstaje za chwilę obrócony tyłem do przeciwnika, więc The Icon odbija się od lin i wykonuje one hand buldog! Publcziność chantuje na przemian "Let's Go Sting! Let's Go MVP!" Sting przesuwa sobie MVP pod sam narożnik i chwilę później do niego wchodzi, co to oznacza! Tauntuje przez moment i...Splash! Jednak nie! w ostatniej chwili MVP zdąrzył wystawić kolana! Chwilę później kładzie się na przeciwniku, a sędzia rozpoczyna odliczanie, 1...2..Kick Out! Montel nie wierzy! Podnosi przeciwnika, Irish whip w narożnik i mamy akcje wykonywaną często przez Stinga czyli Stinger Splash! Irish wihp w następny narożnik i akcja powtórzona! Sting ogłuszony, więc MVP odbija się od lin i potężnym Big Bootem posyła Stinga ma mate!1...2..Nadal nic z tego! 305 podnosi The Icona i przygotowywuje się do Playmaker! Sting jednak zdołał uwolnić się, sprzedać kilka punchy i poraz trzeci w tym pojedynku wynieść na Powerbomb! No i...do trzech razy sztuka! MVP posłany na mate potężnym Powerombem! 1...2...Kick Out!

Jim Ross: Sting udowadnia, że z nim nie warto zaczynać!

Paul Heyman: Tak tak, MVP i tak zwycięży.

Sting teraz podnosi MVP i tym razem to on przygotowywuje się do swojej akcji kończącej, czyli scorpion death drop! Już ma wykonywać swój finisher jednak MVP zdołał w ostatniej chwili się uwolnić! Stinger biegnie na przeciwnika z clotheslinem, lecz Montel schyla się i...German Suplex! i jeszcze raz! I poraz kolejny! Poraz trzeci już tauntuje, odbija się od lin i tak jak w przypadku Stinga - Do trzech razy sztuka! Ballin Elbow! 1....2...Kick Out! MVP odpoczywa przez moment, po czym podnosi Stinga na Playmaker! Ten jednak obrócił się i skontrował finisher przeciwnika na DDT! Teraz zapina scorpion death drop! MVP jednak nie poddaje się, więc Sting przesuwa go na sam środek ringu! To musi być koniec! Jednak nadal nie! Montel Vountavius Porter nie chce się poddać, mimo iż nie ma już sił! The Icon krzyczy do niego "No poddawaj się", lecz MVP nadal tego nie robi! Nie wiadomo jak on potrafił tak długo wytrzymać, ale on w dodatku potrafił się wydostać! Co prawda leży teraz nieruchomo, ale i tak udało mu się wydostać z tego chwytu! Sting leży przez chwilę, po czym podnosi rywala, ale ten znienacka wykonuje 305! Nadal jednak leży i nie ma siły odliczyć rywala! Dopiero kilka sekund później tak też się dzieje i MVP kładzie się na oponenta, 1...2...Kick Out!Nic z tego! MVP jednak nadal trzyma ręke na Stingu, a ten barkami dotyka podłoża, więc sędzia znów odlicza, 1....2..Jednak znów nic z tego! Publiczność skanduje "Sting, Sting, Sting", co nieco zdenerwowało MVP. Montel podnosi Stinga i tym razem łapie na Playmaker! Sting jednak i tym razem się wydostał! O cholera, łapie MVP na Scorpion Death Drop! Jednak teraz Montelowi udaje się wydostać! MVP odbija się od lin i...dropkick od Stinga! The Icon wchodzi w narożnik..Czeka aż rywal się podniesie. Po kilku sekundach tak też się stało, Sting skacze...Diving DDT! Fantastyczna akcja ze strony Stinga! 1...2...tr MVP kładzie nogę na line! Sting długo nie czeka, od razu łapie przeciwnika na Scorpion Death Drop! MVP jednak wyślizgnął się i uciekł z ringu! Stinger nie czekał długo, wychodzi zaraz za nim. Wrestlerzy zaczynają obijać się poza ringiem, więc sędzia odlicza, 1....Sting z całej siły wbija w bandy MVP! 2.....Chwilę później chce posłać go na metalowy słup, jednak MVP w ostatniej chwili zdołał się zatrzymać! The Icon biegnie na przeciwnika, ale ten podchacza go i Sting uderza głową w słup! 3.......MVP klęka na jedno kolano i odpoczywa, 4...... Siada na Stingu i teraz okłada pięściami! 5.....Sędzia rozkazuje wejść mu do ringu, ale MVP go nie słucha i nadal znęca się nad przeciwnikiem!5....Sędzia krzyczy do MVP żeby wszedł w końcu do ringu, ale ten każe mu się zamknąć, 6....MVP podnosi przeciwnika i znów kilka punch'y. Wrestlerzy znajdują się teraz na rampie. Sting jednak w końcu doszedł do siebie i po uniknięciu ataku ze strony rywala, teraz on go okłada punchami! 7...Biegnie do ringu, ale MVP złapał go za nogę! rzucił nim teraz na rampe! 8....Sting uklęknął, więc MVP wziął rozbieg i mamy Drive-By Kick! 9.....MVP uśmiecha się do Stinga, biegnie w stronę ringu, ale nie zdążył już, sędzia odliczył do 10!

Lilian Garcia: Walka ta zakończona została podwójnym wyliczeniem poza ringowym!

To nie koniec, MVP okłada wciąż Stinga, który zaczyna krwawić. Ale co to?! Zza trybun wychodzą Vladimir Kozlov, Kaval oraz Alex Riley! Rzucają sie na MVP, kopią przez cały czas! Kozlov podnosi go i...Iron Curtain! Zawodnicy podnoszą Stinga i ten przy ich pomocy udaje się na backstage.

Kamera przenosi się do szatni Sheltona Benjamina, do której zawitał Johny Nitro...

Johny Nitro: Słuchaj mnie teraz bardzo uważnie bo nie będę się powtarzał, jeżeli zainterweniujesz dziś w mojej walce możesz się pakować bo nie będziesz miał czego tu szukać jasne!?

Shelton Benjamin: Słuchaj chłoptasiu, jeżeli przyszedłeś się tu odgrażać to lepiej szybko wyjdź bo mogę stać się nie miły a tego byśmy nie chcieli, mamy porachunki między sobą, gówno mnie obchodzi twoja zasrana walka i nie mam zamiaru w niej interweniować, jeżeli to wszystko to opuść moją szatnię bo chce pobyć sam...

Johny Nitro wychodzi z szatni...

Shelton Benjamin: To tyczyło się także Ciebie gostku z kamerą!

Kamerzysta prędko opuszcza pomieszczenie a obraz z kamery urywa się...

(Reklama...)

Kamera przenosi nas do biura General Menager Showtime - Stephanie McMahon. Stephanie rozmawia sobie z Triple H'em.

Stephanie McMahon: Hunter, wiesz po co dodałam Cię do tej walki, musisz ją..wygrać

Triple H: Dobrze o tym wiem Steph, o mnie się nie martw, ja i mój przyjaciel(podnosi młotek) rozprawimy się bez problemu z tymi...głupimi rywalami.

Stephanie McMahon: Ciesze się, że...

W tym momencie do biura wchodzi trzech ochroniarzy, którzy trzymają Rica Flaira:

Stephanie McMahon: Czego tu znów chcesz? Nie możesz zrozumieć, że zostałeś..wyrzucony na zbity pysk?

Ric Flair: Mnie nie można od tak wyrzucić, rozumiesz to, rozumiesz?

Triple H: Może ona tak, ale ja i młotek nie(Triple H przystawia młotek do głowy Flaira, który jest strasznie spocony ze strachu). Więc radze uważać, bo może zostać użyty(Hunter wychodzi)

Stephanie pomyślala przez chwilę, uśmiechnęła sie i mówi:

Stephanie McMahon:Chłopcy...wypuśccie go, wyjdźcie i zamknijcie drzwi by nikt nie mógł nas usłyszeć.

(drzwi zamykają się, kamerzysta nie ma dostępu do biura)

Lilian Garcia: Przyszedł czas na następne starcie. Żeby je wygrać, wystarczy przypiąć rywala jeden raz. Pierwszym zawodnikiem, jest ważący 110 kg, John Cena!

http://www.youtube.com/watch?v=9V1d0_2lgPw&feature=player_embedded

Lilian Garcia: Jego przeciwnik, to ważący 101 kg, obecny World Heavyweight Champion - John Nitro!

Gong! Wrestlerzy nie czekają, od razu wymieniają się pięściami. Cena zyskuje przewagę i coraz mocniejszymi punchami posyła przeciwnika na mate. Irish Whip w narożnik i wibicie clotheslinem! Irish Whip w narożnik na przeciwko i znów clothesline! Nitro pochylony stoi na środku ringu, więc Cena odbija się od lin i mamy Throwback! Cena tauntuje, a publiczność szaleje. Wejście w narożnik. Nitro schylony teraz stoi przy narożniku, Cena skacze i...Nitro szybko odsuwa się! Cena siedzi, więc Morrison odbija się od lin i mamy potężne uderzenie kolanem! 1...2..Nic z tego. Irish Whip, Cena odbija się od lin, Nitro nad nim przeskakuje, John więc odbija się od lin jeszcze raz..arm drag! Sekunde później World Heavyweight Champion dokłada dancing leg drop! 1...2..to nadal na mało. Nitro wchodzi w narożnik, czeka na przeciwnika. Cena chwilę później wstaje, więc w jego kierunku leci Nitro, piękne Crossbody! Ale co to! John łapie rywala w locie i przeżuca na barki, będzie Attitude Adjustment! Nitro jednak uderza łokciem Cene, ześlizguje się z barków, próbuje go kopnąć. Ulubieniec publiczności jednak łapie go za nogę, ale Nitro obraca się i mamy fantastyczny capoeira kick! Cena jednak nadal stoi na nogach, więc Johny dokłada droupsalt! John pada na mate! Nitro podnosi rywala, irish whip w narożnik. Mistrz biegnie na Cene, ale ten zdołał się odsunąć. Odbija się od lin i odwróconemu oponentowi wykonuje buldog! Nitro wstaje, ale od razu otrzymuje dropkick od Johna Ceny! John wynosi rywala, przytrzymuje przez kilkanaście sekund w powietrzu...Vertical Suplex! Cena nie poprzestaje na tym, wynosi rywala i tym razem mamy fisherman suplex!1..2..Kick Out!John więc podnosi przeciwnika jeszcze raz, ale World Champion kopie go, podchodzi do lin, wybija się z nich, będzie Flyning Chuck?! Nie, Cena jednak schyla się, czeka chwilę na przeciwnika, aż ten się obróci i mamy Fisherman Necbracker! Publiczność szaleje, Cena zdecydowanie przeważa nad swoim przeciwnikiem. John wbija Nitro w narożnik, po czym kładzie go na nim, szykuje się jakaś akcja z narożnika! Cena nakłada ręke Johny'ego za bark, szykuje sie do superplax! Nitro jednak uderza przeciwnika, seria headbutów i Cena spada z narożnika. World Heavyweight Champion żeby jeszcze bardziej zdenerwować publiczność, patrzy w stronę ceny i wykonuje jego ulubiony gest "You Can't See Me?". John podnosi się już powoli, więc Johny Nitro wyskakuje...Missile Dropkick!1..2..Cena odkopuje!Nitro teraz zakłada headlock, chce wygrać tę walkę poprzez submission. Są na środku ringu, ale John Cena raczej nie ma zamiaru się poddawać. Nitro więcej uderza go kilka razy łokciem, po czym znów zakłada tę akcję. Publiczność krzyczy "Let's Go Cena", a Nitro śmieje się z nich i odpowiada "Cena Suck's!" na co odpowiedzieli niesamowitym buczeniem. Cena jednak powoli zaczyna wstawać, co jest bardzo dobrym wyjściem. Uderza przeciwnika łokciem, odbija się od lin, próba clothesline'u, lecz Nitro schyla się i odowiada High Kickiem, który poraz kolejny posyła Johna Cene na mate! Mało tego, Nitro tauntuje i dokłada standing shooting star press!1...2..Kick Out! Nitro nie zdążył podnieść rywala, bo ten wyślizgnął się natychmiast za ring. Nitro nie czekał więc długo i wyszedł za nim. Kopnął leżącego Cene kilka razy, po czym wyciągnął metalowe schody, którymi rzecz jasna uderzyć Ceny nie mógł. Sędzia rozpoczął odliczanie - 1.....Johny Podniósł więcej jana, wsadził w krocze i wszedł z nim na schody, szykuje się piledriver! Cena jednak zdołał się otrząsnąć i przeżucić przeciwnika, który teraz plecami spada na podłoże!2... Chwila odpoczynku i John może zająć się rywalem. Nie ma zamiaru bić go za ringiem, więc wrzuca do niego. Ulubieniec publiczności podnosi natychmiast Morrisona, po czym wynosi na Attitude Adjustment! Wyrzuca już, ale jednak mistrz brandu Showtime obraca się w powietrzu i kontruje akcję kończącą rywala na fantastyczne DDT! Nitro wstaje sekunde później i znów denerwuje publiczność. Tym razem staje przy narożniku i wykonuje gesty Shawna Michaelsa, przygotowywuje się do Nitro Blast! Cena wstaje kilkanaście sekund później, Nitro biegnie na niego, ale John znów wynosi go na AA! Johny jednak i tym razem zdołał się wyślizgnąć...Nitro Blast!1...2...Kick Out!

Paul Heyman: Wszyscy tylko nie Nitro, nienawidze gościa, Cena musi wygrać

Jim Ross: Paul jak wiesz nie często się z Tobą zgadzaml, ale teraz...jest tak samo. Jak można nienawidzić najlepszego wrestlera w WCE ?

Johny wstaje z niedowierzaniem, był pewny że ta walka właśnie dobiegnie do końca. Ale chwila, co on robi?! Podchodzi do Ceny i zakłada...STF! STF od World Heavyweight Championa! Przeciąga Cene na środek ringu, to już musi być koniec! Nitro krzyczy coś do Ceny, ale nie słychać dokładnie co. John jest cały czerwony, już prawie stracił przytomność! Sędzia podchodzi do Johna, podnosi jego ręke, a ta natychmiast opada. Robi to jeszcze raz i ręka znów opada. Jeszcze raz i będzie po walce! Arbiter podnosi ręke Ceny poraz trzeci, opuszcza..ta utrzymuje się w powietrzu, to nie koniec! Nitro zdenerwowany, ale nadal trzyma Cene! Ten jednak jakimś cudem ma jeszcze trochę siły i dochodzi do lin! World Champion znów przesuwa Johna Cene na środek ringu, ale tym razem John przekręca się i popycha rywala w narożnik! Chwila odpoczynku, Cena wstaje...Shoulder Block!I jeszcze raz!Protobomb!YCSM?!Cena odbija się od lin i .. Five Knuckle Shuffle! Wyniesienie na Attitude Adjustment! Tym razem musi się udać!Jednak nie! Nitro poraz kolejny uwolnił się, wybija się z drugiej liny i mamy Flying Chuck! 1...2...Kick Out! Nitro przesuwa rywala pod narożnik, tauntuje, będzie Starship Pain!Mistrz Showtime wyskakuje, jednak Cena szybko wstaje, odbija od lin i Johny spada kroczem na narożnik!Cena po chwili odpoczynku wchodzi w narożnik, w którym siedzi właśnie Nitro. Obraca go sobie i..Back Suplex z narożnika! 1...2..Shaman of Sexy odkopuje! Cena chce skończyć już ten morderczy pojedynek, znów wynosi rywala na Attitude Adjustment! Nitro jednak znów uwalnia się...Nitro Blast! Nie! Cena schyla się i obrywa sędzia! Nitro biegnie na oponenta, jednak ten poraz dziesiąty wynosi go na AA i wykonuje swoją akcję kończącą! Kładzie się na przeciwniku, ale przecież leży sędzia! Ale chwila..na ring wbiega Alberto Del Rio! Rolling Cross Armbraker! John nie wytrzymuje z bólu, ale nie może nic zrobić, sędzia nie przerwie walki bo leży półprzytomny! Del Rio nadal "łamie" ręke Johna, a ten jest bezsilny! Śmieje się z niego, publiczność niesamoiwicie buczy! Kilkanaście sekund później Del Rio w końcu puszca Johna, ale jescze pluje mu na twarz, co jeszcze bardziej nie spodobało się publiczności, która wykrzykuje "You Suck, You Suck"! Del Rio z uśmiechem na twarzy udaje się na backstage.Nitro z wielkim trudem, ale wstaje, przesuwa Cene pod narożnik..Starship Pain! Sędzia powoli odlicza 1............2............3.

Lilian Garcia: W tym pojedynku zwycięża World Heavyweight Champion - Johny Nitro!

(Reklama...)

http://www.youtube.com/watch?v=iPfotjzOSys&feature=related

Lilian Garcia: Proszę państwa pora na Main Event dzisiejszego wieczoru, a zmierzą się w nim pochodzący z Greenwich, Connecticut ważący 117 kg... The Game... TRIPLE H!

http://www.youtube.com/watch?v=gozyoheB45U

Lilian Garcia: I jego przeciwnik pochodzący z Mexico City w Meksyku ważący 110 kg Alberto Del Rio!

Triple H przywitał publiczność i swojego przeciwnika aroganckim uśmiechem. Del Rio zachował spokój i ustawił się w narożniku. Gong. HHH ruszył w stronę rywala, jednak ten wygrał pojedynek w zwarciu i popchnął Triple H'a na liny. Chwila przerwy...i ponownie zwarcie. Tym razem HHH zdołał przejść pod ramieniem rywala. The Game chce założyć Sleeper Hold, jednak Del Rio w ostatniej chwili uderzył go na ślepo łokciem. Na szczęście cios trafił w głowe jego przeciwnika. Del Rio wymierza kilka ciosów Hunterowi, który pada na liny...Dropkick od Del Rio i...HHH poza ringiem. Hunter wstaje natychmiastowo, i krzyczy do sędziego, żeby odsunął jego rywala od lin... Del Rio pokornie słucha uwag sędziego i odsuwa się pod narożnik. HHH wchodzi na ring. Obydwaj ponownie podchodzą do siebie, ponownie chyba będziemy mieli zwarcie...a jednak nie, Triple H kopie Alberto w brzuch i następnie odbija się od liny i...Buldog. Meksykanin na macie, Hunter odlicza...1...kick out. Triple H nie pozwala się podnieść swojemu przeciwnikowi okładając go gdzie tylko popadnie, jednak Alberto zdołał złapać line. Hunter odchodzi na kilka kroków i jego rywal wstaje. Ponownie odchodzą na kilka kroków od siebie. Hunter podchodzi do Del Rio i ponownie mamy zwarcie...Del Rio wygrywa i "wpycha" Huntera do narożnika, po czym straszliwie okłada go po twarzy. Meksykanin podnosi rywala i...rzut o liny! Del Rio pędzi żeby odbić się od liny i...Spear od Alberta! Publiczność skanduje "Hunter, Hunter!". Alberto podnosi rywala i...Dropkick... Hunter ponownie ląduje w narożniku. Del Rio nie czeka długo i podnosi rywala, następnie wchodzi z nim na narożnik i...Superplex! Superplex! Ależ Akcja HHH zwija się z bólu! Del Rio przechodzi do Pinu sędzia odlicza...1...2...kick out. Hunter podnosi się obolały. Meksykanin nie czeka długo...Arm Twist i...Hook Kick! To już chyba koniec, Del Rio znów odlicza...1...2...kick out! Hunter walczy dalej, jednak leży teraz na macie i chyba nie jest w stanie samemu się podnieść...Alberto wchodzi na narożnik...Triple H wstaje przy pomocy lin...Alberto skacze i...Dropkick od Huntera!! Drop Kick Od Huntera! Drop Kick od Huntera! Obaj teraz leżą na macie!

Jim Ross: Wow! Hunter daje radę jak na swój wiek nie sądzisz...

Paul Heyman: No jest nawet nieźle...

Hunter wstaje pierwszy i podnosi obolałego Del Rio, choć przychodzi mu to z trudem, nie czeka długo i Irish Whip na liny, Del Rio rozpędzony, Triple H tuż za nim, odbija się od lin i Big Knee! Del Rio pada jak trup, HHH nie czeka długo i dokłada jeszcze kolana z wyskoku wprost na twarz Del Rio... Hunter czuje się teraz bardzo pewnie i wie że może przeważać w walce, podnosi rywala i mamy suplex, jednak to nie koniec, HHH nie puszcza rywala i przekręca go na drugą stronę, wyniesienie i... Triple H rzuca Albertem o matę, nie czeka i próbuje to zakończyć, sędzia nie czeka i liczy 1...2..Kick Out! Del Rio jeszcze żyje i może walczyć, sędzia nie zaprzecza, HHH szybko wstaje i tauntuje a publika krzyczy jego imię, HHH zauważył że Del Rio się podniósł i zaatakował Clothesline'm, Del Rio na macie, jednak to za mało dla HHH, ten podnosi rywala i Irish Whip do narożnika, tam dokłada jeszcze kilka kolan w brzuch i punchy prosto w nos, sędzia mówi aby przestał jednak ten nie ma takiego zamiaru i sadza na narożniku zmęczonego Del Rio...dokłada jeszcze parę uderzeń w twarz w stylu DX, jeszcze tauntuje i nie zwraca uwagi na rywala, łapie go i... Superplex! Del Rio na macie, HHH wstaje i tauntuje... Hunter najwidoczniej coś szykuje ale zaraz co się dzieje... O CHOLERA! PAYDIRT! PAYDIRT NA HHH! PAYDIRT NA HHH! OMG Co tu się dzieje!? Alberto Del Rio zmywa się z ringu, Shelton tauntuje, HHH nie przytomny! Shelton odwraca się w drugą stronę na trybunę przy Titantronie ale zaraz, zaraz to Nitro! Nitro! Nitro stoi z pasem za Benjaminem i... Uderza go nim prosto w tył głowy, Del Rio próbuje przedostać się do szatni ale zza titantronu wychodzi John Cena i Attitude Adjustment! Cena chyba woła Nitro, ten zaczyna się z nim przekomarzać, Cena krzyczy coś do Nitro, ten zaczyna go wyzywać, ale zaraz, Cena każe mu się odwrócić, publiczność szaleje... Co się dzieje!? O Jasna Cholera! ROCK BOTTOM! ROCK BOTTOM NA NITRO! ROCK BOTTOM NA NITRO! ROCK BOTTOM NA NITRO! Ależ akcja, publika skanduje Rocky, Rocky! Rock bierze pas WHC do ręki, wchodzi na narożnik i unosi go w górę w swoim stylu! Ale kto jest zwycięzcą!?

Lilian Garcia: Proszę państwa zwycięzcą tej walki poprzez dyskwalifikację zostaje The Game Triple H!

Jim Ross: HHH wygrywa ale kurde ten Main Event dopiero się rozkręcał...

Paul Heyman: No powiedzmy że wygrał zasłużenie, ale przyznam Ci rację to się dopiero zaczynało! To tyle na dziś żegnają się z państwem Jim Ross oraz jak zwykle boski Paul Heyman...

Showtime schodzi z anteny...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

1

• Tuptuś

1

• GMS

1

• Piledriver1674325991

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kolejna świetna gala w waszym wykonaniu. Final Shpwdown stało się trochę nudne bo wiadomo, że po odejściu Ceny wielki meksykański luchador zmiecie Cene z ringu, ale co tam. Wszystkie walki napisane ciekawie, dużo akcji przed galą i głównie w końcówkach walk, a to co było w końcówce ME to troche za duzo :P Tuptusiu mogłeś dać mi znowu wygrać nad młotkiem i wtedy zrobić rozpierduchę no ale trudno. Pierwsza wygrana Big Zeke'a i gratuluje mu i sądze, że ma ambicję przynajmniej na pas Hardcore. Akcja z Flairem fajna bo Hunter mógłby go sprać, ale dobra za dużo przemocy to nie zdrowo :) Czekam na FS i na kolejne wygrane Alberto DelRio na FS, ST i innych galach PPV :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Kurcze, kolejna gala, ktora mi sie dosyc przyjemnie czytalo...Uwielbiam te segmenty, w ktorych wystepuje Ric Flair, bo jak sobie wyobraze, jak ten ekscentryczny dziadzio zacznie sie zachowywac i cos do tego mowic smiesznego, to od razu banan na twarzy sie pojawia. Walki na poziomie, nie chce zadnej wyrozniac, bo kazda mi sie podobala. Najlepszym momentem byla oczywiscie sama koncowka, duzo sie dzialo, co podkrecilo atmosfere na najblizsza walke na nadchodzocym PPV.

Gala - 8.5/10, pomimo tego, iz moj wystep byl symboliczny ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

szczerze to pierwsze ShowTime jakie przeczytałem ponieważ należe Ezekielem do tego rosteru ale ogólnie gala bardzo dobra nie znlazłem nic na co będe narzekał czy coś fajnie się czytało tylko lepiej jak gala była by dłuższa.

gala pięknie napisana, ciekawe jak się potoczy sprawa z Rickiem :) ciekawa końcówka main eventu, cóż nic dodać nic ując 9/10 bo troszeczkę krótkawe ale cóż no body perfect :D

sig.png

Dobra czas skomciać te gale. Szczerze mówiąc, to jest tylko moja opinia, ale ta gala na tle poprzednich mogła wypaść IMO lepiej. Nie wiem w sumie czemu, czegoś mi tu brakło, ale po kolei. Pierwsza walka całkiem spoko, nie można nic zarzucić, jak zresztą wszystkim walkom. Druga walka mi sie podobała koncówka, fajne rozwinięcie dość ostrego feudu na lini Sting-MVP. Tak prawde mówiąc myślałem, że nasz Montel jest facem, tutaj dość mocno tego Stinga potem obijał, któremu z kolei koledzy ze stajni... (trudna nazwa) pomogli. Robi sie gorąco między tą dwójką i czekam na PPV. Potem walka Ceny z Nitro, wynik walki oczywiście pewny, Gonzalez bez większych problemów pokonał Cene i z reszta nie ma sie co dziwić. No i właściwie już main event tylko został. Gala sie wydaje dość krótka, IMO zabrakło segmentów, mogły być ten 1-2 więcej i było by znacznie ciekawiej, także mógł być obszerniejszy ten segment ze Stephanie i Flairem, chociaż on i tak był bardzo dobry. Sam main event no cóż walka sie ledwo rozkręcała, a już musiał Benjamin wkroczyć, normalnie musiał bo coś by mu sie stało jakby poczekał te 5 min i dał mi wykonczyć Del Rio. I tak jestem zadowolony, bo jednak wygrałem, nie ważne, że przez DQ tym bardziej, że nazywam sie Triple H, z resztą Alberto zaraz uciekał z ringu, więc nie ma pola do szydzenia ze mnie, także jestem zadowolony. Ogólnie gala była dobra, jednak troche za krótka tak jak pisałem dlatego w skali 1-10 macie te 8,5.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png