Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE 'debiutant' roku 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mam dla Was pewną ankietę bazującą się na nagrodach Slammy. Teraz to jednak Wy, bierzcie myszki w swoje dłonie i oddając oraz uzasadniając swój głos wybierzcie Debiutanta Roku 2010 w WWE. Możliwe opcje to:

O niektóre opcje proszę się nie dziwić, mam na myśli ukazanie wrestlerów, którzy właściwego rozdziału w WWE doświadczyli dopiero w tym roku!

1) Daniel Bryan - miał dosyć dziwny start w NXT, jednak po powrocie na SummerSlam odebrał swojemu byłemu mentorowi pas USA i godnie nosi go do dzisiaj u boku pięknych siostrzyczek Bella.

2) Wade Barrett - pod skrzydłami Chrisa Jericho wygrał NXT, wraz z Nexusem rządził na obu brandach dopóki nie napotkał Johna Ceny, którego udało mu się przypisać do swojej stajni. Stanął również do walki o pas WWE.

3) Dolph Ziggler - pokazał, że zasługuje na pas Intercontinental i po wielu obronach oraz story z Kofim Kingstonem nadal go posiada przy drobnych pomocach Vickie Guerrero.

4) Sheamus - zaczął już pod koniec 2009 roku, ale naprawdę się rozkręcił w bierzącym. Jest dwukrotnym posiadaczem pasa WWE, miał przygodę z Triple H oraz jest aktualnym King Of The Ring.

5) The Miz - w federacji jest już od dosyć dawna, jednak mam to gdzieś i tu go umieszczam! W tym roku urósł w oczach zarządu, został mistrzem USA, wygrał walizkę Money in the Bank, skutecznie ją wykorzystał i nadal posiada pas WWE.

6) Drew McIntyre - przybył do federacji podobnie jak Sheamus. Mimo bojów z Kanem był długim posiadaczem pasa Intercontinental. Do niedawna nawet posiadał pasy tag team wraz z Codym Rhodesem.

7) Alberto Del Rio - zawitał hucznie do federacji i od razu miał znakomity feud z Reyem Mysterio, ostatnio nawet dostał się do walki o pas wagi ciężkiej.

8) Jack Swagger - na Wrestlemanii zdobył walizkę Money in the Bank i przemienił ją na pas wagi ciężkiej, niedawno walczył również o pas Interconinental. Był już wcześniej mistrzem w ECW, ale jego przygoda w głównych brandach WWE rozpoczęła się w tym roku.

9) Ktoś inny. Kto i dlaczego?

Czas na głosowanie to 30 dni!

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• undertaker124

1

• BigDickJohnson

1

• Tuptuś

1

• patry295

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

W tym roku było dużo debiutantów i wielu zaliczyło dobry start.Jednak najlepiej z nich wszystkich zaprezentował się Wade Barrett,co tu gadać,od kiedy pojawił się na RAW razem ze swoją stajnią Nexus stał się postacią nr.1.Świetnie wyrobił sobie charyzmę przez ten okres,w ringu też nieźle się prezentował.Moim zdaniem tylko na dobre wyszło mu nie zdobycie tytułu,a w walce o niego jeszcze bardziej się wypromował.Dla tego głos na niego.

#SmartFanZone

Głos swój oddaje na The Miza, którego chyba tu nie powinno być bo on przecież siedział już w WWE jakiś czas, a nie teraz przyszedł i przecież miał już w 2009 sukcesy ale teraz ma niby najlepszy okres przed skobą. Z reszty to Sheamus też był odkryciem 2009 więc można go było pominąć. A z kompletnych debiutantów to trudno wybrać, ale chyba najlepszy BArrett za dokonania z nexusem. Jednak głos na The Miza bo on jest Awesome i teraz mistrzem WWE, przedtem US i jakby nie patrzec wypromowal inna gwiazde z tego notowania - Daniela Bryana.

dop Pro: O niektóre opcje proszę się nie dziwić, mam na myśli ukazanie wrestlerów, którzy właściwego rozdziału w WWE doświadczyli dopiero w tym roku! - czytaj ze zrozumieniem :)

Przecież napisałem źle, poprawiłem a teraz tylko zostawiłem Miza i Sheamusa bo Miz przecież już w 2009 miał super feud z Ceną, miał pasy US, a teraz doświadczył właściwego rozdziału? A może straci pas na Raw i bedzie koniec rozdziału i nadal to bedzie jego właściwy rozdział? Sheamus był odkryciem w tamtym roku i to co zrobił w tym było takie samo jak w tamtym więc ja tez zapisałem go do tych, którzy jednak już jakieś tam duże osiągnięcia mieli. Czytaj ze zrozumieniem :)

Edytowane przez Gość

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Wade Barret - Charyzma, ma darmowe minuty potrafi skręcić dobrą walkę. Wywyższał się w NxT, świetlana przyszłość przed nim i kiedyś będziemy się nudzić oglądając jego wieczne feudy z Mizem o główny pas. Nie ma bata Wade zrobił takie rzeczy w tym roku, że to nie może być nawet Daniel Bryan... :roll: Zagłosowałbym na Miza, ale debiutantem to On jest tylko w ME.

Głos na Wade'a Barrett'a. Gość jest dobry przy micu i potrafi wykręcić fajny pojedynek. A poza tym to przecież zwycięzca 1 edycji NXT i lider Nexus. Kiedy zobaczyłem, że to on wygrał NXT to pomyślałem "co oni zrobili". Ale myliłem się. Znakomicie sprawdził się w roli lidera "żółtodziobów" i szybko wskoczył do Main Event'u. Miał szansę na pas i prowadził bardzo dobry feud z Ceną (razem z resztą Nexus). Głos na Wade'a.

ksgj.png

Zdecydowanie The Miz. Posiadał strasznie długo pas Stanów Zjednoczonych. Zdobył pasy tag teamowe z Big Showem. Zdobył walizkę Money in the Bank choć nikt na niego nie stawiał. Wykorzystał ją na Ortonie i twarz tej dziewczynki bezcenna Zajeb**** przekręt na TLC i w ogóle ten rok należał do niego

Edytowane przez Gość

Bardzo trudny wybór. Według mnie jest trzech których bym mógł z czystym sumieniem wybrać. Czyli Daniel Bryan, Wade Barett i The Miz. Ale po długim namyślę, wybieram The Miz'a. Na początku zdobył walizkę MiTB, później stał się bardzo ważną i odgrywającą dużą rolę osobą w WWE i w końcu po długim czasie wykorzystał walizkę i jest mistrzem WWE. No jak na jeden rok to na prawdę dużo i uważam że to on zasługuje jak najbardziej na największy debiut roku 2010!!! :D

A ja daję głos na Sheamusa. W końcu posiadał ten pas WWE dwa razy i jest KOTR! Może powiecie mi że ktoś miał lepszy rok od niego? Owszem Miz też pokazał się z niezłej strony, zdobył walizkę MITB, i wykorzystał ją aby sięgnąć po pas WWE. Ale spójrzcie prawdzie w oczy, to Sheamus zrobił większe wrażenie zdobywając swój pierwszy tytuł mistrza WWE. Nie chcę nic sugerować ale większość z was głosuje na Miza ponieważ zaczął odnosić sukcesy od niedawna, a tutaj bierzemy pod uwagę cały rok...

Zdecydowanie Wade Barrett. Jak burza dostał się do Main Eventu i nie zapowiada się, że szybko go opuści. W zasadzie niczego mu nie brakuje. W ringu szaleństwa nie ma, ale nie jest źle. Podobnie jest z jego mic skilami. Znakomicie prowadzi feud na linii Cena - Nexus, który go tak bardzo wybił w górę. Ciekawy jestem jak sobie poradzi w momencie kiedy Nexus będzie już tylko historią. Ogólnie ten rok dla WWE był bardzo dobry jeżeli chodzi o wprowadzanie nowych, młodych zawodników do ME czy MidCardu.

DEAD MAN WALKING

Po zastanowieniu oddaje głos na Barrett'a.Nie ma co,ale to dzięki niemu segmenty RAW są ciekawe w porównaniu do walk.Razem z Nexusem pokazują ,że naprawdę rządzą .Bardzo długo już trzymają się razem i jest idealnie przemyślane.Oprócz tego obecnie Wade prowadzi ciekawy feud z Ceną .Było w nim wiele zwrotów akcji i świetna walka na HiaC .Wade był nawet blisko zdobycia WWE Championship .Liczę na to ,że pozostanie na szczycie ,a federacja nawet po rozpadzie Nexus będzie w niego inwestować .Oprócz tego świetnie wzbili się w tym roku Daniel Bryan i Miz ,którzy pokazali ,że są naprawdę świetni w ringu.

Troche nie jasna ta ankieta moim zdaniem. Gdyby brać pod uwagę faktycznych debiutantów z 2010 roku to bez dwóch zdań głos poszedłby na Barrett'a który pojawił się z mega impetem, szybko dostał się do ME i od pół roku prowdzi jedno z głównych story na Raw. Na ale skoro napisałeś "O niektóre opcje proszę się nie dziwić, mam na myśli ukazanie wrestlerów, którzy właściwego rozdziału w WWE doświadczyli dopiero w tym roku!" co swoją drogą można bardzo różnie rozumieć to sprawa wygląda inaczej. Np Miz generalnie siedzi w WWE od lat, już w 2008 miał pasy TT a teraz po prostu skoczył na wyższy level więc jego ignoruje w tej ankiecie. Głos poleci na Sheamusa. Mimo że dostał slammy za debiut roku w 2009 to jakby nie było wtedy po prostu zdobył pas ale umocnił swoją postać dopiero w 2010. 2 razy posiadał WWE Championship, nigdy nie straci pasa w singlowej walce, wyeliminował HHH'a no i został KotR. Zdecydowanie osiągnął najwięcej z wymienionych w ankiecie osób. Jedynym mogącym z nim konkurowac może być Miz bo miał pasy TT, pas US prawie cały rok, wygrał MitB no i zdobył główny pas ale jak już wspomniałem jego ignoruje bo daleko mu do debiutanta :P

Ciężka decyzja. Dolph Ziggler. Co z tego, że posiada pas Intercontinental, dla mnie nie zasługuję on ani na ten tytuł ani na wyróżnienie. Alberto Del Rio. Owszem, ma za sobą udany debiut. Dostał szanse na World Heavyweight Championship, ale dla mnie to za mało. Daniel Bryan.Dla mnie za długo trzyma już ten pas. Postać ta jest nudna, głównie tyczy się jego Entrance.Wolałem go w Ring Of Honor, lecz trzeba przyznać..umiejętności to on ma.Sheamus. Kompletna pomyłka. Nie wiem dlaczego, to właśnie on jest King Of The Ring. Czyżby zarząd planował dalej ciągnąć feud z Triple H ? Oby nie. Nie zasługuję on na to wyróżnienie.I'm sorry.W tym roku najbarwniejszymi postaciami są Wade Barrett oraz The Miz. Ten pierwszy, zrewolucjonizował Monday Night Raw. Jego feud z Johnem Ceną chętnie oglądało miliony fanów na całym świecie. W chwili obecnej prowadzi jedyną stajnię The Nexus. Z przyczyn naciągania konfliktu między Nexus a Ceną, zmuszony zostałem zagłosować na Mike.To był jego rok. United States, Money In The Bank, WWE Championship, Trafienie do Main Eventu.Czegóż chcieć więcej ? Do właśnie on zasługuję na ten tytuł na 100 %, choć nie jest debiutantem.Dziwie się dlaczego w ogóle tu jest, no ale cóż..Głos na Mr.Awesome.

paparoach.png

18659.png

Ja również zagłosowałam na Wade'a Barretta :). Oglądałam pare odcinków 1 edycji NXT , ale wtedy akurat nie przypadł mi do gustu pod względem walki , zawsze lubiłam Garbiela szkoda , że jak narazie jest jego pachołkiem. Wade na RAW rozkręcił się i już niedługo może liczyć nawet na WWE Tittle.

jeffh.png

Głos idzie na Del Rio. Powód jest jasny - dobry debiut (kontuzjowanie Mysterio), dobry styl. Wjeżdża Roycem na arenę, osobisty spiker. Fajny finisher no i pokonał takie gwiazdy jak Matt czy Christian.

ROH + TNA = wyższa jakość niż McMahon Land.