Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Po TLC oraz Raw, afera Halla, DVD Foleya, FCW, kulisy sławy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

wwe_raw.jpg

:arrow: Po wczorajszym Monday Night Raw poznaliśmy nową pretendentkę do pasa Div. Myślę, że większość odbierze to raczej pozytywnie, a nazwisko tej pani oraz sposób w jaki zdobyła to miano jest zawarte w spoilerze.

Melina pokonała Eve Torres oraz Alicie Fox.

:arrow: Podczas Dark Matchu wczorajszego Raw John Morrison oraz John Cena pokonali tag team złożony z Sheamusa oraz mistrza WWE, The Miza. Walka zakończyła się zdecydowanie jednostronnie, Cena skupił się na King Of The Ring, natomiast Morrison nad swoim przyszłym przeciwnikiem - The Mizem.

:arrow: Na następne Raw jest natomiast zapowiadana inna walka, w której John Cena wraz z Randym Ortonem zmierzą się z Wadem Barretem, The Mizem oraz Michaelem Colem.

:arrow: Rating specjalnej gali dla wojsk USA w Afganistanie - Tribute To The Troops osiągnął rating 0.7, natomiast SmackDown 1.8. Więcej na temat tej gali oraz jej nowinek można znaleźć pod tym adresem - http://www.twitter.com/TributeToTroops

:arrow: Podczas walki Div na gali WWE TLC mówiło się o złym przyjęciu jednego z ciosów przez Beth Phoenix. W tym czasie mówi się nawet o małej sprzecce lekarzy na jej temat. Zawodniczka jednak po walce zaprzeczyła o jakimkolwiek urazie i na nic nie narzekała.

Total Nonstop Action Wrestling

uploadmc3.jpg

:arrow: Scott Hall był podobno autorem zamieszania na stacji benzynowej w swojej okolicy. Podobno miejscowi wezwali nawet policję, spekulowało się o nietrzeźwym stanie wrestlera, ale ostatecznie nie został on nawet aresztowany.

:arrow: Federacja planuje wydanie DVD na cześć Micka Foleya. Będzie to kolejne 'The Best Of...', w świecie wrestlingu. Organizacja chce chyba tym samym zamaskować złe traktowanie swoich pracowników.

Scena niezależna i inne

Reby-Sky-Red-Carpet.jpg

:arrow: Powyżej widnieje zdjęcie 24 letniej modelki Playboya - Reby Sky. Podobno ta pani (co opublikowała w jednym z wywiadów) odmówiła podpisania kontraktu z WWE. Aktaulnie jest ona prezenterką jednego z programów na kanale MTV 2.

:arrow: Podczas trwania gali WWE TLC można było zauważyć obecność na trybunach Bookera T wraz z jego żoną. Taką notkę wstawił na swojego Twittera Jim Ross. Dodatkowo jest informacja o zaproszeniu ze strony Vince McMahona.

:arrow: Wiele działo się podczas ostatniego FCW. Spiker Alberta Del Rio powrócił do swojego dawnego zamaskowanego gimnicku i mówi się teraz o jego debiucie w WWE, ponieważ w FCW przegrał z synem legendy, Richim Steamboatem.

:arrow: Drugą nowinką jest fakt pojawienia się w ringu Jerrego Lawlera, który wraz ze swoją partnerką pokonał Rose Mendes oraz Trenta Barrette.

:arrow: Zarząd Strikeforce planuje debiut Dave'a Batisty podczas lata 2011 roku, jednak sam fighter w wywiadach wyraża chęć odbycia swojej walki już w nabliższych miesiącach z racji odbywania naprawdę ciężkich treningów.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

1

• 19kami10

1

• Krzysiek680

1

• Rosa

1

Top użytkownicy w tym temacie

Fajne newsy :) Więc do rzeczy :

Cieszę się , że Melina została pretendentką do tytułu choć liczyłam , że będzie to Eve , no i heel turn Meliny już jest przesądzony po tym co zrobiła po walce :).

Booker T ? Jeśli dobrze kojarze to oglądałam jego walke z Rey'em o jakiś pas , ale mogę się mylić. Ciekawe czy Ricardo będzie walczył w WWE jako zawodnik czy jeszcze trochę sobie potrzyma jako spiker Alberta. Batista napewno nie wróci do WWE skoro szykuje się do walki w MMA i to dopiero na lato.

Dziękuje za newsy :)

jeffh.png

Dużo się mówi o tym kiepskim uderzeniu w strone Beth Phoenix i całe szczęście że nic jej się nie stało...Mam nadzieje że John Morrison dostanie w końcu jakis push bo nie moge patrzeć jak taki talent ma nic nie robić jedynie co jakiś czas stoczyc jakąś mało znaczącą walke...Fajnie zapowiadają się te walki;) Niech Batista pokaże coś w mma bo do wrestlingu narazie chyba nie wruci....A co do pasa Div to ucieszyła mnie ta wiadomość kto bedzie pretendentem :lol

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Dobrze że Melina wygrała tą walkę , ponieważ w przypadku zdobyciu pasa przez Eve albo Alicie walki o pas ten stały by na niskim poziomie z powodu tych że zawodniczek. Wątpie że WWE dało teraz pas Morisonowi ale może w najbliższej przyszłości John Nitro będzie WWE Championem . Oby ich feud o pas był ciekawy . Walka Miza z Colem ? :| . Będzie to szybkie zwycięstwo Miza . Na temat ratingu się nie wypowiadam . Dobry gest ze strony Vincenta wstrone Bookera T . Chce zobaczyć w ringu spikera Alberta :) . Może mały feud między nimi ? Dzięki za newsy :thumb:

Z tą Beth to naprawdę są jakieś jaja. Najpierw mówią że ma kontuzje, potem że nie ma... o co tu chodzi? Hall znów jakąś rozróbę zrobił. Pewnie znów się nachlał albo naćpał, po nim wszystkiego można się spodziewać. Ta modelka wygląda bardzo interesująco. Szkoda że nie zdecydowała się na podpisanie kontraktu :| . Gdyby Booker T sam zjawił się na TLC, to wcale by mnie to nie zdziwiło. Pomyślałbym że poprostu przyszedł sam od siebie. Vince zaprosił Go, więc może być coś na rzeczy. Kiedyś obydwaj panowie nie porozumieli się w sprawie kontraktu, dlatego też może teraz coś ruszyło. Chciałbym zobaczyć Rodrigueza jako wrestlera. Jestem bardzo ciekaw jak radzi sobie On w ringu.

Dzięki za newsy :).

Co do tego pasa Divas.Cieszę się że ta osoba dostała Title Shota. Zasługuję na niego z całą pewnością. Michael Cole na ringu ? To chyba jakiś żart.Troszeczkę małe są te Ratingi TTTT i SD.Co do tej Beth..Niech się już od niej odczepią.Scott narozrabiał.Dobrze, że obeszło się bez aresztowania.WWE zatrudni Playmates ? Ciekawe...bardzo ciekawe.Coś czuję, że nic z tego nie będzie.Bookera T nie zauważyłem.A szkoda. chciałbym zobaczyć jak się zmienił.Batista niech w końcu zadebiutuję , bo chętnie bym go zobaczył na ringu i ocenił jego umiejętności w MMA.Dzięki za Newsy.

paparoach.png

18659.png

Cieszy mnie bardzo, że Melina przebija się do walki o pas. Brakowało mi jej, zdecydowanie bardziej wolę oglądać ją w ringu, niż LayCool. Szkoda, bardzo szkoda, że pani Reby odmówiła podpisania kontraktu z WWE. Chciałbym też móc jak najszybciej zobaczyć Batistę w ringu MMA. Ciekawe, jak tam potoczy się jego kariera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...