Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pomoc dot. federacji

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam, otóż moim postanowieniem na nowy rok, jest następujące - "Oglądać więcej Wrestlingu" :P Tylko nie za bardzo orientuje się w federacjach, do tej pory oglądałem same WWE i TNA, liznąłem jeszcze Dragon Gate... a tak poza tym to nic, więc chciałbym prosić o nazwy federacji, które mają dobre walki, mile widziane są federacje w której jest coś po Angielsku... oczywiście obcokrajowe też proszę ! Oczywiście wymieniajcie takie które mają wysoki poziom walk i mają duży nakład na - Technikę, High Flying, no i Hardcore też może być :P

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ShadowX

2

• Droopi

1

• mateusz199670

1

• Rosa

1

Top użytkownicy w tym temacie

Polecam ci ROH które sam regularnie oglądam , walki stoją tam na naprawde dobrym poziomie . Z bardziej Hardcorowych federacji to polecam ci BJW albo CZW . Dragon Gate już wspomniałeś więc nie musze ci o niej pisać . A no i jeszcze polecam PWG które swoimi walkami przewyższa o głowe WWE i TNA razem wzięte . Ah i jeszcze Evolve które ma świetną dywizje TT . Ogólnie to też radze ci poczytać o niektórych federacjach żeby bardziej zaznajomić sie z ich klimatem :)

To ja również mogę Ci coś doradzić. Bardzo dobre walki widzę w Japonii, a konkretnie w NJPW. Walki są długie i bardzo interesujące, choć już dawno nie zaglądałem w azjatyckie klimaty. Jeśli chcesz pełen hardcore to tak jak Mateusz, polecam CZW i BJW. Interesujące walki również możesz znaleść w starym dobrym ROH. Ja osobiście od kilku miesięcy jestem wielkim fanem Lucha Libre, a szczególnie federacji AAA, lecz CMLL i PDM to fedki też godne uwagi. Znajdziesz tam niesamowite akcje w locie i jeżeli lubisz high flying to te federacje wymiatają. Znajdziesz w nich też bardzo dużo walk tag teamowych oraz sztandarowe tam Two Out And Three Falls Matche. Naprawdę polecam szczególnie AAA. Pozdrawiam ;).

Nie wiem jak założyć swój temat , ale chyba nie będzie potrzebny bo chcę również coś się dowiedzieć o innych federacjach. Bo jedyne co oglądam to tylko WWE , ale to ze względu na to , że jest bardzo popularne , a może są jakieś inne federacje , które można obejrzeć :).

jeffh.png

Obejrzeć można wszystko, zależy od tego co spodoba się Tobie. Oczywiście na pierwszy ogień musi pójść TNA. Druga największa federacja na terenie stanów zjednoczonych. Nie poddawaj się jak za pierwszym razem się nie spodoba(też tak miałem) i z wszystkich sił próbuj się do TNA przekonać, choć nie wszystkim się udaje :lol . Jeżeli chodzi o Indy, to oczywiście ROH. Świetna fedka, wiele świetnych walk. Słyszałem też o PWG, niestety nie miałem przyjemności oglądać, choć to jutro się już zmieni. Jeśli chodzi o Meksyk, to mi jedynie AAA przypada do gustu ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ok dzięki :P Popatrzałem na te federacje na YouTube, zainteresowało mnie BJW(CZW też, ale bardzie podoba mi się BJW), ROH oraz AAA :) Jak dal mnie to temat można zamknąć, nie wiem jak kolega Rosa, ale sądzę że mu też pomogliście ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda All Japan Pro-Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca do akcji ringowej 15 marca po odbyciu trzy-miesięcznej dyskwalifikacji. Aoyagi miał wypadek samochodowy 23 listopada 2025 roku w mieście Numazu. Według doniesień, Aoyagi przejechał na czerwonym świetle, co doprowadziło do kolizji. Sam wrestler nie odniósł obrażeń, ale kierowca drugiego auta trafił do szpitala z urazem nogi. Ujawniono, że Aoyagi prowadził pojazd z wygasłym prawem jazdy. AJPW zareagowało błyskawicznie i zawiesiło go do 28 luteg
    • Grok
      MLW dołączyło do rosteru nowego zawodnika w ramach przygotowań do powrotu cotygodniowego show telewizyjnego. MLW ogłosiło dziś, że LaBron Kozone podpisał wieloletni kontrakt z MLW. Kozone pochodzi z Karoliny Północnej, zdobył złoto w Deadlock Pro Wrestling, wziął udział w niedawnym tryoucie WWE na początku roku, stoczył dwa mecze na AEW Dark i gościł w Niemczech na wXw. 33-letni Kozone jest też trenerem w Fire Star Pro Wrestling Training Center w Greensboro. MLW promuje Kozone'a jako „nową
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2026 - Dzień 2 Data: 05.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.080 Format: Live Platforma: Samurai! TV Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za największego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty panuje jako ROH Pure Champion od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, przebijając 350-dniowe rządy Nigela McGuinnessa z tym tytułem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty’ego „dziwnym” przeżyciem, bo ma ogromny szacunek do McGuinnessa. Moriarty i McGuinness stoczyli walkę o tytuł na ROH Final Battle 2025, gdzie zwyciężył M
    • Grok
      Ricky Sosa, wschodząca gwiazda międzynarodowej sceny indie, zadebiutuje w TNA Wrestling. W zeszłym tygodniu ogłoszono, że Sosa został wycofany z nadchodzącego turnieju 16 Carat Gold w wXw w Niemczech z powodu „wielkiej szansy kariery”. Ta szansa to wydarzenia TNA Wrestling w tym tygodniu w Atlancie – Sosa wystąpi dla TNA zarówno w czwartek (5 marca), jak i piątek (6 marca). TNA promuje Sosę jako „jedną z najgorętszych wschodzących gwiazd wrestlingu”, zapowiadając jego udział w tych eventach.
  • Dodaj nową pozycję...