Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cena vs Nexus ciąg dalszy, Phoenix, Melina i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

:arrow: W Dark Matchu TLC zmierzyli się Daniel Bryan i Ted DiBiase ,a stawką był pas U.S należący do Bryan'a. Wiadomo ,że w narożniku Ted'a znalazła się Maryse ,ale BRyan też nie był sam ,wspierały go siostry Bella. Bryan wygrał to starcie zakładając DiBiase'mu LaBell Lock.

1.jpg&t=1

:arrow: Beth Phoenix tej nocy na TLC w w swojej walce został uderzona przez przypadek przez McCool pierścionkiem w twarz. Tuż po walce kilka portali podało że Beth doznała kontuzję ,przypomnę że Beth dopiero przed miesiącem wróciło po półrocznej absencji spowodowanej kontuzją. Jednak ,Beth zaprzeczyła domniemanej kontuzji i powiedziała ,że dostała w twarz i odczuwa ten cios ,ale nie spowodowało to jakiejś większej kontuzji.

:arrow: Podobno koniec feudu między Nexus'em ,a John'em Ceną jest planowany dopiero na Extreme Rules. Feud midzy nimi trwa od ponad półroku i chyba będzie jednym z dłużej trwających w historii WWE.

:arrow: W dniu dzisiejszym zostało zmienione główne wydarzenie gali SmackDown z 26 grudnia. Początkowa miał to być 6-man Tag-Team Match ,a drużyna w składzie Edge , Big Show i Rey Mysterio miała zmierzyć się z Alberto Del rio , Jack'iem Swagger'em i Kane'm. Teraz ME tego SD stał się pojedynek Edge z Kane o pas Wagi ciężkiej.

:arrow: Melina chyba poważnie szykuje się do roli Heel'a ,nawet z tego powodu zmieniła fryzurę.

Zdjęcie w spoilerze

scaled.php?tn=0&server=640&filename=qly.jpg&xsize=640&ysize=640

Total Nonstop Action

rhino.jpg

:arrow: Rhino ostatecznie pożegnał się z TNA. Powodem był brak porozumienia i to że TNA nie dożyło do ugody. Rhino z żalem odszedł z TNA ,przecież długo walczył na TNA bez kontraktu i bardzo chciał zostać dłużej w tej organizacji. Życzymy szczęścia w dalszej karierze.

:arrow: Jeff Jarrett na swoim twitter'ze oznajmił ,że debiut Johnny Moss'a odbędzie w Londynie 29 Stycznia. Moss ,zostanie przedstawiony jako lokalna gwiazda i pozostanie na trochę dłużej w TNA.

Inne

fp85sz.jpg

:arrow: Shelton Benjamin i Charlie Haas podpisali ostatnio pełno etatowe kontrakty z RoH. Benjamin i Haas planują zadebiutować na początku 2011 r. i szybko wywalczyć pasy RoH Tag-Team Championship.

:arrow: Scott Hall ,były zawodnik WWE i członek nWo nie dawno spowodował małe zamieszanie na stacji benzynowej. Policja została wezwana ,ale Hall nie poszedł za kraty ,tylko dostał niewielką karę pieniężną.

:arrow: Oficjalne konto Billa Kidman'a na Twitter'ze. http://twitter.com/#!/realkidman

________________________________________________________________________________________________________

Prosimy również o komentowanie:

SotW #23 - http://wrestlingforum.pl/viewtopic.php?f=171&p=215926#p215926

UFC 125: Resolution - Oficjalna dyskusja - http://wrestlingforum.pl/viewtopic.php?f=316&p=215164#p215164

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yaoohoo

1

• Kazek

1

• WojtASR

1

• Rosa

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mogliby zrobić trochę ciekawszy ten feud pomiędzy DiBiasem, a Bryanem, bo ten jest nudny. Mogliby wcześniej skończyć ten feud pomiędzy Nexus, a Ceną, chyba że wymyślą coś fajnego w co tak średnio wierzę. Szkoda Rhino, bo nawet jeszcze dobrze walczył, ale powoli już każdy z EV 2.0 żegna się z TNA. Benjamina i Haasa wolałbym w TNA, ale w ROH też nieźle tam przynajmniej pokażą co potrafią. Dzięki za newsy :D

Dobrze że walka o US odbyła się w darkmatchu bo nie chciałoby mi się oglądac po raz kolejny jak Bryan ośmiesza Ted'a. W pewnym momencie jak Beth wypadła z ringu na kark to rzeczywiście nie wyglądało za ciekawie i to pewnie o to chodziło tym portalom a nie o jakiś pierścionek. Hmmm w sumie to podejrzewałem że ta gala była końcem feud'u, nie wiem jak oni by to chcieli dalej pociągnąć, w ostatnim czasie już się troche zamotali z tym story, ten głupi przedwczesny powrót no i fakt że teoretycznie Cena nigdy nie zostal zwolniony z obowiązków wobec Nexus więc nie wiem czemu o tym zapomnieli. Z drugiej strony jednak ten feud już nie raz zaskakiwał pomysłowością CT więc może nie będzie tak źle. O ile nie pojawi się Juan. Nie lubie jak kobiety ścinają włosy :P Melinie ładniej było w długich ale może jakaś zmiana image do heelturnu się przyda. Swoją drogą bardzo na ten turn się ciesze. Rhino mógł w sumie zostac, dołączyć do immortals i kontynuować feud z Dreamerem, teraz skoro Tommy został sam z RVD to pewnie też już długo się nie utrzyma,. chyba że na back'u.

Walczyć z pierścionkiem n palcu to głupota, potem właśnie przez przypadek rodzą się nieprzyjemności. Mam jednak nadzieję że uraz Beth nie jest poważny. Co do kontynuacji story Ceny z Nexusem to jestem na tak. Myślę że można ten feud jeszcze ciekawie potoczyć. Po Extreme Rules pewnie będzie draft i przy tej okazji rozpad Nexus lub podział na dwie grupki, ale to według mnie nie miałoby sensu. Do ER jeszcze jednak daleka droga, więc wiele rzeczy może się zmienić. Melina zmieniła już uczesanie na Slammy Awards, ale jak widać postanowiła jeszcze ukrócić włoski. Tak jak mówi Brem, było jej ładniej w długich. Bardzo dobrze że Haas oraz Benjamin podpisali pełnoetatowe kontrakty, ponieważ to ukazuje że pracuje się im tam dobrze. Jestem z tego faktu bardzo zadowolony.

Dzięki za newsy.

Oby Beth nic się złego nie stało bo oglądając dzisiaj gale naprawdę jestem pod wrażeniem stylu jej walki podziwiam ją za to. Feud Johna Ceny z Nexus aż do kwietnia? Ciekawe jak to się rozłoży na tak długi czas. Melina ścięła włosy i chyba przejdzie heel turn co będzie dobre dla odświeżenia jej postaci i feud z Nataylą. :)

jeffh.png

Feud pomiędzy Ceną a Nexusem.. oczywiście, że należy do jednych z ciekawszych, ale niedługo będzie to można nazwać taką modą na sukces z WWE:)

Po tym Storylinie odejście Rhino nie dziwi. Należy życzyć mu powodzenia w dalszej karierze. Cieszy, że Haas i Benjamin zawitają w ROH na dłużej. A co do Halla.. ciekawa sprawa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...