Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak Oceniacie WWE TLC 2010 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie będziemy oceniali gale TLC 2010 .

Proszę o uzasadnienie swojego wyboru.

Ankieta potrwa 20 dni

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

1

• swiroos1674325948

1

• Krzysiek680

1

• ShadowX

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wacahłem się między dobra a b. dobra ale żeby wyróżnić ją jako najlepsza gale roku głos poleciał na b. dabra. Nie byłem calkiem przekonany widząc karte ale sporo walk mnie pozytywnie zaskoczyło. Pierwszy ladder match miał dobry poziom i moim zdaniem idealnie pasował na walke otwarcia, nie podobało mi się bardzo zakończenie, bez sensu. Divy pokazały że są w stanie zrobić dobrą walke, mimo że nie dorównały James i Tarze, zrobiły kawał dobrej roboty jak na divy no ale większośc walkki jakby nie było ciągnęła Beth. No i śmieszny moment jak stół się nie złamał i to zakłopotanie na twarzy Natalya gdy zdecydowała się skoczyć. To raczej napewno nie było zaplanowane :P Dalej chyba TT, zdecydowanie najsłabsza walka, nie potrzebna, nie było jej w karcie, zapominam o tym. Druggi Ladder match genialny, Sheamus dał rade, Morrison kolejny raz pokazał mega klase no i na dodatek wygrał. WWEC wyszło lepiej niż się spodziewałem, krótka, przekręt Miz'a mega fajny, Alex pierwszy raz się przydał i pierwszy raz Miz zdecydowanie może mu zawdzięczać zwycięstwo. WHC sporo fajnych akcji, ale w sumie mało emocji, spodziewałem się po walce więcej. No i chairs match też przerósł moje oczekiwania. Miliard sposobów wykorzystania krzesła no i było pare momentów nie podobnych do WWE, head shot był, duszenie było, walka fajna mimo że zwycięzca pewny. Brakowało tylko wewnętrznych zawirowań w Nexus, jakiejs interwencji Otungi czy coś. Nawet segment z Rhodes'em i Big Showem mi się podobał :D Gala zasługuje na miano bardzo dobrej, miała tylko jedną słabą walke a tak to każda miała w sobie "coś".

Ja oceniłem tak samo jak Brem czyli gala jest bardzo dobra...Najbardziej podobała mi się koncówka walki John vs Wade i zachowanie Ceny z tymi krzesełkami coś mi tu zaatuje lekkim hellem :lol . dobra dalej do rzeczy ogolnie wszytkie walki na wysokim poziomie i może jakis mały push dla Morrisona?? :thinking: Gala wyszła bardzo dobrze teraz czekam na RR;)

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Hmmm... Ja się wahałem między wspaniała i bardzo dobra... Szczerzę ? Ta gala jak na poziom WWE była wspaniała, jak na poziom sceny MS była dobra... Tak więc razem wychodzi mi na Bardzo Dobrą galę. Jak na moje oko i gust, to była dobra, zawiódł mnie jedynie Tag Team Match, reszta walk była dobra, choć zwycięzca nie zawsze dobrze wybrany, np. IC powinien według mnie być Jack Swagger :) Do gali więcej zastrzeżeń nie mam, bo poziom walk coś dobry. No i najważniejsze - gala była według mnie dość dobrze promowana :)

Ja oceniłem na bardzo dobre. Wspaniałe to nie było, bo chyba nic nie jest wspaniałe, ale gala wyszła jako jedna z najlepszych w tym roku w WWE. Ciekawe walki, BackStage też bardzo fajny, no i wyniki zaskakujące. Galę oceniam na Bardzo Dobrą :D

Ja oceniłem na bardzo dobrą. To chyba pierwsze ppv, gdzie się nie zawiodłem na żadnej walce. Parę naprawdę fajnych pomysłów, jak ten z pasem na ziemi w pojedynku o IC czy ten ze stołem z walki o pas WWE. Ogółem galę się oglądało z zaciekawieniem, no i nawet z ciekawość mniej więcej pojedynek div przejrzałem, co mi się rzadko zdarza. Plus wyśmienita walka Morrisona z Sheamusem, która była najlepszą walką gali. Tyle ode mnie gala b. dobra.

Zacznę od początku.Walka Dolph Zigger vs. Kofi Kingston vs. Jack Swagger.Walka przeciętna. Nie była ani dobra ani zła.Tak poza tym bez większych zarzutów.Ocena 5/10. Divas Tag Team Tables Match nie będę brał pod uwagę z przyczyn wiadomych.To samo tyczy się walki o Unified Tag Team Championship.Oglądałem pięć minut..dalej nie dałem rady.Następny pojedynek to John Morrison vs. Sheamus. Walka niezła fakt, ale najlepszą nie była.Dziwnie się, że ktoś na nią zagłosował, ale cóż o gustach się nie dyskutuję.Walka średniawa. Parę dobrych akcji, momentami wspaniałych, ale dla mnie to za mało.Zwycięzca cieszy do dziś.Czyżby reaktywacja konfliktu Dirt Sheet pomiędzy The Mizem a Morrisonem. Byłoby Nice.Ocena 6.5/10. Kolejny pojedynek to Randy Orton vs. The Miz. Walka dobra, ciekawa końcówka, choć łatwa do przewidzenia.Randy Orton po raz pierwszy od dłuższego czasu pokazał co potrafi.Tak sądzę.Ocena no niech będzie 6.5/10.Najlepszy mecz Kane vs. Edge vs. Alberto Del Rio vs. Rey Mysterio,Walka bardzo dobra, Szczerze, najbardziej mi się podobała. Coś się działo ! Akcje niektóre wspaniałe, dobre momenty. Trochę nudnawy Kane, który tylko Strajkował przeciwników.Boring. Ryjek rozśmieszył. Alberto też pokazał się z dobrej strony.Moment upadku na stół z drabiny, bardzo fajny moment jak nie najlepszy.No i Edge.Pokazał co potrafi, w końcu zarząd go docenił.Jestem w siódmym niebie.Walkę tą oceniam na 7/10 za nudnawego Kane.Niestety.Main Event...Po raz kolejny John Cena.Jak to z nim jest...Obecnie jest zwolniony, czy po prostu przypadkowo trafił ponownie do ME zresztą jak zawsze...Top Żenadl. Walka słabiutka.Dwie akcje dobre, reszta..No Comment.Po prostu nie strawiłem do końca występu Jaśka...Aż tak go nienawidzę ? Pojedynek dostaje ode mnie tylko 4/10. Podsumowując końcowa ocena to 5.8 /10. Zaokrąglijmy do 6 więc...no dam dobre bo przeciętna ta gala nie była, ale bardzo dobrą też nie..Faktem jest jednak,że to była najlepsza gala w tym roku.Brawa.Peace Out i prosimy więcej.

paparoach.png

18659.png

Gala była miłym zaskoczeniem w stosunku do reszty PPV wypuszczonej przez WWE w tym roku. Ciekawe walki, nawet walkę Cena vs Barret obejrzałem nie wykrzykując I hate Cena! lub Cena suck!... Słaby pojedynek o IC, jednak mogło być gorzej, no i Big Show jako Mikołaj rozbierający Codego =)) (dobrze że nie bił po twarzy). Uogulniając galę oceniam na Bardzo Dobrą.

Mój głos też na Bardzo Dobra :) Przy innych galach ta była bardzo udana, a szczególnie moment kiedy Morrison zdejmował kontrakt. Nie chodziło o wygraną lecz o całą, świetną walkę w której ciągle się coś działo. Barrett i Orton musieli przegra ale ich wygrane były efektowne bo Miz jakCena po powrocie był skazany na sukces. Mimo przesądzonej akcji np. AA na trzy krzesła wyglądało fajnie :) Co do reszty walk to na nastepnej PPV chyba Dolph poprostu nie bedzie walczył o pas bo on i tak spada mu pod nogi. Walka TT jedynie jak zwykle troche zawiodła, ale cieszy coraz większa forma Santino i moc jego Cobry :) Walka div miała dorówna walce z Impacta, ale lepsza od tamtej nie była. Gala ogólnie bardzo dobra bo wszystkie walki na poziomie, we wszystkich walkach stypulacje ekstremalne i takie walki nie mogly byc beznadziejne. Gala super wyszła, lepiej niż te wszystkie jakieś tam Over The limit czy inne beznadzieje.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Głos idzie na dobra. Walka miała swoje plus, ale i minusy jednym z nich był drażniący mnie element zrzucania z drabiny no jakby znali jeden sposób. Poza tym spodziewałem się czegoś więcej ME... ME powinna być walka o WHC, która wypadła strasznie dobrze, a walka z JoMo którą się tak jaracie wcale nie była jakaś mega kilka fajnych akcji od Johna, parę fajnych kombinacji Sheamusa z drabiną i nogami Morrisona. Walka o główny pas też mnie bardzo przypadła do gustu ten wałek Miza, AWESOME! Naprawdę i w ogóle fajne zachowanie Rileya w walce. TT dobrze, że Santino dalej jest mistrzem szykuję się dłuższy feud z Nexus, ale mam nadzieję, że dla Vladka i Santino, COBRA POWER! Końcówka walki o IC też nie była najgorsza, ale lekko naciągana ja już nie wiem pas sam spadł czy było to zaplanowane, czy Kofi i Jack coś spieprzyli. Dobrze, że nie było walki o pas US bo na Bryana nie mogę patrzeć. Walka div przewinięta tylko końcówkę zobaczyłem, a właściwie replay rozwalenia stołu. No i stąd ma ocena. P.S Akcja JoMo, która skończyła walkę miód :D

Mój głos również powędrował na dobra, ponieważ ta gala właśnie taka była. Walki były dobre, segmenty, rozstrzygnięcia, wszystko było dobre, ale nic więcej, bo ta gala niczym nie zaskoczyła. Gdybym zagłosował w typerze miałbym pewnie wszystkie wyniki trafione, no może tylko myślałem, że Kane jeszcze potrzyma pas, a tak sie niestety nie stało. W każdym razie podobały mi sie dwie walki na tej gali. JoMo vs Rudy i walka o WHC. Całkiem niezła była walka div, szczególnie ten moment, kiedy LayCool wylądowały na stole a on sie nie złamał i zastanawia mnie tylko czy to było planowane czy nie :thinking: Bardzo liczyłem tutaj na walke... Ortona, bo to chyba jedyna stypulacja, w której Orton może wykręcić ciekawą walke, niestety walka była średnia, tylko Miz tym swoim zachowaniem ją ratował jak to z resztą robi we wszystkich swoich walkach. Walka Ceny do przewidzenia, także nie wiem czym sie zachwycać w tej akcji ze zrzuceniem wszystkich krzeseł na łóżko, jedyne co było ciekawsze to AA na krzesła. No i największa głupota gali, walka Cena vs Barret w zwykłej stypulacji, bez żadnego zakładu, normalna walka MAIN EVENTEM GALI. To mnie ostro wkurzyło, żeby nie użyć ostrzejszego słowa, zaczyna mnie to wkurzać, mam dość Nexus, Bareta, Ceny i Ortona niech dają main event komuś kto na to na prawde zasługuje. Gdyby nie ten main event oceniłbym gale na BDB, ale za bardzo mnie to wkurzyło...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Gala- PRZECIĘTNA. Jak na WWE jest wbrew pozorom ok, ale uważam, że błędem jest tworzenie oddzielnej skali dla nich tylko dlatego, że są słabi.

Co do samego show to była tylko jedna w miarę ciekawa potyczka(Morrison vs Sheamus). Reszta miała swoje momenty, ale i tak w większości przypadków walki były statyczne, dawały mało emocji, zła walka trafiła do ME, niewykorzystany mega potencjał TLC i potyczki o IC. O plusach pisać mi się nie chce z uwagi na ich liczebność :D.

Pozdrawiam osoby lubiące takie "widowiska". No offence ale...

W mojej ocenie naprawde dobra gala. Dobra walka o IC i walka Div. Świetne walki Sheamusa i Morrisona oraz TLC Match. Tables match Miza i Ortona był raczej słaby, aczkolwiek ciekawie się zakończył. Main event do obejrzenia, aczkolwiek pasjonujący niebył. Niepotrzebny segment z Rhodesem i Showem, zmarnowali czas. Ogólnie jednak gala bardzo ciekawa, ze względu na to, że praktycznie każda walka miała stypulację. Duże plusy do miano pretendenta dla Morrisona i WHC dla Edga.

lig48.jpg

W końcu obejrzałem galę i czas na parę przemyśleń. Oceniam galę jako bardzo dobrą z co najmniej kilku powodów po pierwsze walka między Johnem a Sheamusem to był najwyższy poziom jaki ostatnio widziałem w WWE. Match o WHC trochę wolno się rozkręcał, ale jak już panowie się rozgrzali to również pokazali świetną walkę. W tej walce było to co ja osobiście bardzo lubię czyli potężne bumpy palce lizać. ME był trochę nudnawy i mało dla mnie ekscytujący i to był minus tej gali. To by było na tyle ogólnie 5.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Chyba podobnie jak większość oceniam galę na bardzo dobrą. Sądząc po karcie mogłaby ona być nawet wspaniała, ale wiadomo że nie do końca wszystko wyszło. Ponad moje oczekiwania wyszła walka JoMo z Sheamusem, sądziłem że ta dwójka dosyć odrębnych wrestlerów nie stworzy najlepszego widowiska, stało się jednak wręcz przeciwnie. Zawiodłem się natomiast na walce Ortona z Mizem, no ale jak wiadomo ten pierwszy po takim półroczu potrzebuje przerwy. Kolejnym plusem jest wygrana Edge'a i liczę, że pas będzie w jego posiadaniu aż do Wrestlemanii. Walka tag teamowa nie wyszła również najgorzej, ale czułem lekki niedosyt. Walka Div przebiła tt i wyszła bardzo dobrze. Myślę, że końcowy akcent w wykonaniu Johna oraz Wade'a również był bardzo dobry i to wszystko świadczy o całokształcie gali, który wyszedł bardzo dobrze.