Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Plakat Roku 2010 - głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.jpg

Wybieramy plakat roku 2010 federacji TNA!

Genesis 2010

Genesis_(2010).jpg

Against All Odds 2010

Against_All_Odds_(2010).jpg

Destination X 2010

TNA_X_2010_Poster.jpg

Lockdown 2010

Lockdown_(2010).jpg

Sacrifice 2010

Sacrifice_(2010).jpg

Slammiversary VIII

Slammiversary_vii.jpg

Victory Road 2010

Victory_Road_(2010).jpg

HardCore Justice 2010

Hard_Justice_(2010).jpg

No Surrender 2010

No_Surrender_(2010).jpg

Bound for Glory 2010

Bound_for_Glory_(2010).jpg

Turning Point 2010

Turning_Point_(2010).jpg

Final Resolution 2010

Finial_Resolution_(2010).jpg

Głosowanie będzie trwało 30 dni!

Mile widziane uzasadnienie wybranej opcji.

Głosowanie znajduje się w tym dziale z racji wyłączonego BBCode w 'Ankietach' oraz powodem jest zamieszczanie plakatów w tym poddziale.

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

3

• CezarMVP

1

• SweetChinMusic

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zdecydowanie Genesis. Gdyby nie było na dole Hulkstera.. przebiłoby nawet niektóre plakaty WWE.

Żyje :lol Góra genesis daje rade, ale czym niżej tym gorzej. Głos na Hardcore Justice, bo jako jedyny się dość dobrze prezentuje. Na reszte patrzeć się nie da.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No to teraz mnie zniszczyłeś. Ja niby mam coś z tego wybrac, nie no to będzie trudne, lecz...nie najgorszy jest ten z Victory Road lub z HardCore Justice. Po krótkim namyśle wybieram HardCore Justice 2010. Uzasadnieniem może być to, że jedynie ten daje radę, a reszta to ogólnie big bull shity, no może to Victory Road nie takie najgorsze, ale i tak najlepsze HJ.

ahfo.png

luba_049.png

Plakaty ,niektóre bardzo cienkie ,niektóre trochę lepsze.Najbardziej podobają mi się te z Genesis i z Hardcore Justice.Jednak głos na Genesis ,bo ma naprawdę ciekawy projekt i dobre wykonanie.

Zdecydowanie Genesis. Gdyby nie było na dole Hulkstera.. przebiłoby nawet niektóre plakaty WWE.

Ke? oO

Głos na No Surrender, który wybija się ponad wszystkie kupy od TNA

Faktycznie te plakaty niczym nie dorównują do tych z WWE. Ciężki wybór.Najbardziej podobają mi się plakaty Genesis i Hardcore Justice.Chociaż gdy widzę PPV Destination X to aż łezka kręci się wokół oka.Cała Dywizja na jednym plakacie.Dlatego też żeby być oryginalny głos oddaje na plakat Destination X .Dziękuję.

paparoach.png

18659.png

:shock: temat zupełnie niespodziewany co nie znaczy, że słaby. Może akurat TNA robi słabe te plakaty i nie ma w czym wybierać, ale w takim na przykład WWE jest z czego wybierać, więc temat jak najbardziej na plus. Teraz co do TNA: dwa plakaty mi się jedynie podobają - jest to Genesis i Hardcore Justice. Reszta do bani. Głos jednak na HJ, bo wyszedł od góry aż po dół przyzwoicie.
DEAD MAN WALKING

Ja wybieram plakat Lockdown. Dlaczego? Według mojego uznania wygląda bardzo przyjemnie, a zarazem ukazuje wiele gwiazd i topów przypadających na tamten miesiąc. Te plakaty ocenię jako prace, bo to zwykła żenada. Jest w nim odejście od durnych czcionek, wszystko jest raczej stonowane i klimatyczne. I na dodatek, i tu chwała Bogu, nie jest to jaksrawe gówno (tak jak większość plakatów).

P.S. Zapraszam również do WWE - viewtopic.php?p=215871#p215871

Plakaty WWE podobają mi się bardziej niż TNA. Wszystkie prace są dziwne, pod każdym względem... Błąd tutaj, potem błąd tutaj. Poprawiliby coś Ci graficy a nie leniuch***ją. Dobra głos na HardCore Justice, chyba najlepszy z tych wszystkich :)

Rzeczywiście te plakaty TNA to same gówienka :) Najlepszy Hardcore Justice na który oddaje swój głos. Genesis nawet fajny, ale Hogan nby na dole, a psuje plakat :P Reszta to samie badziewnia oprócz może Lockdown i ewentualnie No Surrender, ale ogólnie ich poziom to masakra :/

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jenyy jak te plakaty sux, dla mnie to jest zupełnie nie zrozumiałe jak tak poważna federacja może robić takie gnioty, może Dixie sama się bawi w ps i myśli że jej dobrze idzie? :P Moim zdaniem tylko dwa plakaty zasługują na określenie "dobre" i są to Victory Road i No Surrender. Głos na ten drugi bo chyba jednak wygląda na najbardziej profesjonalny.

Cienizna jak nie wiem co. Taka federacja a plakaty słabiutkie. Na małe wyróżnienie zasługuje Hardcore Justice ze względu na dobre powiązanie z tematem, fajny napis. Ogólnie z tych plakatów najlepszy.

• 1 miesiąc temu...

Bo trzydziestu dniach mamy w sumie zdecydowanego zwycięzce. Jest nim plakat z HardCore Justice:

Hard_Justice_(2010).jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...