Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Survivor Series 2010. A oto walki:

1.

Intercontinental Championship

Triple Threat Ladder Match

Kofi Kingston vs Dolph Ziggler vs Jack Swagger

2.

Divas Tag Team Tables Match

Natalya & Beth Phoenix vs LayCool

3.

Tag Team Championship

Santino Marella & Vladimir Kozlov vs Heath Slater & Justin Gabriel

4.

No. 1 Contender Match

Ladder Match

John Morrison vs Sheamus

5.

WWE Championship

Tables Match

The Miz vs Randy Orton

6.

Chairs Match

Wade Barrett vs John Cena

7.

World Heavyweight Championship

Tables, Ladders & Chairs Match

Kane vs Rey Mysterio vs Alberto Del Rio vs Edge

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Droopi

1

• Brem

1

• Moniczka

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zdecydowanie Morrison vs Sheamus, a czemu? Nie często zdarza się, żebym aż tak komuś przymarkował. Gdy Sheamus przeważał, było trochę nudno, ale z czasem się rozkręciło i wyszedł świetny Ladder Match. Kilka bardzo fajnych akcji, świetne użycie drabin. W dodatku wygrał ten co wygrać miał i Bugi ma pecha :P W ciemno zagłosował bym na TLC match, ale po prostu ta walka według mnie wypadła świetnie, Morrison wycisnął z bladego co tylko się dało :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Zgodzę się z tobą Sebu, ich walka naprawdę mi się podobała. Morisson pokazał sporo dobrych akcji, no choć widac była małą kontuzję nogi :D to i tak walka była miła do oglądania i miała w sobie dużo emocji. Poza tym Szemak pokazał się z dobrej strony, może nie był tak giętki jak John ale miał kilka dobrych akcji. Ogólnie dobre widowisko! :D Głos na walkę JoMo vs Szemak.

ahfo.png

luba_049.png

Ja też oddaje głos na Morrison vs Sheamus. JoMo narawde ypadł ze swietnej strony, wiele ciekawych akcji z użyciem wszystkiego co można no i witamy w Main Eventcie :) Po walce Fatal Four Way spodziewałem się więcej, no bo tyle gwiazd i mimo wszsystko tylko szczesliwe zakonczenie. Cena musiał wygrac i bez sensu bylo to ogladac znajac wynik :P Dolph na nastepnym PPV to chyba w majtkach znajdzie pas, bo juz nic innego sie nie da wykombinowac :P Miz też musiał wygrac bo kontuzja Ortona i tak jak u Ceny wynik byl znany. Walka TT to dominacja Santino :D Walka div bardzo dobra, ale wynik tez byl znany, a ta walka tylko dorównała walce Steel Cage Match na Impact'cie. Morrison najlepszym wrestlerem, jego walka też najlepsza i nie ma co gadac.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Na PPV dominowały moim zdaniem 2 walki :) John Morrison vs Sheamus oraz Jack Swagger vs Kofi Kingston vs Dolph Ziggler. Według mnie walka Morrisona i Sheamus'a była dobra, parę efektownych akcji, widać że coś się działo z nogą Morrisona, lecz były też nudne momenty... Dlatego też wybieram walkę Jack Swagger vs Kofi Kingston vs Dolph Ziggler, jak na moje oko była przyjemniejsza, miała parę fajnych akcji i mnie nie nudziła jak momentami Shemus vs Morrison :P Tak więc głos na Opener !

Bardzo trudno jest wskazać jedną, jedyną najlepszą walkę tego PPV. Lecz po długi zastanowieniu głos oddałem na Chairs Match Wade Barrett vs John Cena. Dlaczego? Ponieważ był on na wysokim poziomie, oraz było bardzo dużo i ciekawych akcji z krzesłami. Jedank najlepszym momentem było gdy Cena zrzucił te krzesełka. Prawie się spulałem ze śmiechu :D

Ja także obstawiłbym walkę JoMo vs Król Bieli. dużo się działo, mnóstwo akcji, mi z kolei nawet gdy Sheamus dominował to fajnie to wyglądało, no i ta złamana drabina coś pięknego :D, mam tylko nadzieję że z nogą Morrisona wszystko ok

sig.png

John Morrison vs Sheamus Walka była fajna, ale tak jak pisałem w wybieraniu wrestlera TLC stać ich na więcej.. Chciałem też wybrać Chairs Match, też fajna walka ale na końcu, AA na krzesła, następnie zrzucenie wszyskich krzeseł na Mr. Nexusa. Chyba to nie było planowane :D

A według mnie najlepszą walką była ta o WHC. Jak to powiedział Turek ciężko wybrać jedną bo wszystkie walki. No dobra prawie wszystkie :D stały na wysokim poziomie. O WHC podobała mi się dlatego, że było dużo akcji, zwrotów, złamanych stołów, niezłych akcji. Nareszcie zmiana pasa choć po cichu liczyłem na Alberta

Głosować mi tu szybciutko na fatal 4 way. :P Rozumiem, że nasz Morek w końcu wygrał, ale.. walka jest walką. Głos musi zgarnąć walka o WHC.

Gala naprawde na wysokim poziomie i wszystkie walki poza TT miały w sobie coś fajnego i nawet o WWE Championship ani o Cenie z Barrett'em nie mozna powiedzieć że walki były słabe. Przekręt Miz'a był rozbrajający plus walka nie była za długa, Cena z Barrett'em wykorzystali krzesełka na mialiard sposobów co jest wielkim plusem ("I think Cena just leave..." Punk jest genialnym komentetorem :D ), IC dobry poziom ale słabe zakończenie, WHC bardzo fajnie wypadło ale jednak spodziewałem się więcej, nawet divy dały rade chociaz nie dorównały moim zdaniem paniom z TNA. No ale głosik leci na walke która miała wszystko co powinna czyli Ladder Match: Morrison vs Sheamus. Po początku przyznam że troche się obawiałem o jej przebieg bo jak Rudy zaczął męczyć noge John'a to było troche drętwo ale potem się rozkręcili i walka była genialna, mnóstwo świetnych akcji, mega emocje, połamanie drabiny po którym byłem pewien że Rudy już nie wstanie, jak wstał byłem pewien że dupa, że JoMo przegra i wtedy wygrał :D Genialna walka, świetne zakonczenie, JoMo #1 contender :D

A mnie się poddobała walka john cena vs wade barrett. Najwięcej się działo, genialnie wykorzystane krzesełek przez dwóch panów no i ta końcówka ;) Miodzio :]

Mój głos bez wątpienia idzie na John Morrison vs Sheamus. Nie mogłem uwierzyć w tak przyzwoitą walkę w wykonaniu Sheamusa. Oczywiście gdyby nie postawa Johna pisałbym post o innej treści, tym nie mniej postawę Bladego trzeba docenić. W miarę satysfakcjonująca ilość skoków plus całkiem nieźle wyglądające submissiony w wykonaniu Sheamusa. Było ok. W zasadzie była to jedyna potyczka którą obejrzałem nie nudząc się.

Hmm, no wybór był bardzo trudny, bo kilka walk było bardzo dobrych. Ostatecznie wybrałem walkę JoMo vs Sheamus. Walka bardzo dobra, ciekawe akcje i dobre tempo. Zdectdowanie lepszą postacię w tej walce był John, ale Sheamus jak na siebie spisał się bardzo dobrze. Poza tym podobała mi się walka WHC. Del Rio i Mysterio rozruszali tą walkę. Bez nich nie byłoby tak dobrze. Równie dobry był opener i walka Cena vs Barrett. Głos na John vs Sheamus.

ksgj.png

Nie ma nad czym się zastanawiać. Nie wiem czemu, niektórzy zagłosowali na pojedynek Morrison vs. Sheamus. Owszem miał parę dobrych akcji. Nadal zostaję uciecha, że jest 1# Contenderem o pas WWE, jednakże ten pojedynek nie przypadł mi do gustu.Za to walka Fatal Four Way o WHC..to już w ogóle inna bajka. Najgorszym zawodnikiem okazał się Kane, i mimo iż krzesła zostały użyte tylko 7 razy i to w plecy, ten pojedynek najbardziej mi się podobał.Moment gdy Ryjek próbuję dorównać Tomkowi Dreamerowi czy też Ravenowi...bezcenny.Ci co oglądali wiedzą o co mi chodzi.Głos na walkę o World Heavyweight Championship.

paparoach.png

18659.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...