Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE TLC: Tables Ladders & Chairs 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• patryniu

1

• Yaoohoo

1

• Zaq123

1

Top użytkownicy w tym temacie

Najlepszy wrestler? John Morrison!. To dzięki niemu ladder match był najlepszą walką na tej gali. Wycisnął z bladego co się tylko dało, wykonał kilka bardzo fajnych akcji, a co najważniejsze...Został pretendentem do WWE Championship! Teraz tylko czekać na jego pojedynek z Mizem.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja również głosuję na następującego zawodnika - John Morrison. Nie dość że stworzył bardzo ładną walkę, to został w końcu pretendentem do jednego z najważniejszych pasów, według mnie już dawno powinien nim być, ale lepiej późno niż wcale prawda :)?

Tutaj akurat moge wymienić takiego gościa jak The Miz, jego przekręcik był naprawdę awesome. :D Lecz jego walka ssała, więc nie może on zostać wrestlerem gali. Za to mam gościa, który zasługuje na to miano, a jest nim, nie kto inny jak John Morisson, pokazał sporo akcji godnych podziwu oraz zdobył miano pretendenta, co mnie bardzo cieszy. Wreszcie zmierzy się z Miz'em. :D Ich feud to będzie coś.

ahfo.png

luba_049.png

John cena był na topie cały rok i zasłozyl na to.

Dop. Luba Rozumiem cię.

Ekhem... Dla mnie wybranie Ceny było idotyzmem, bo było ono za całokształt, który i tak jet troche przesadzony. No tylko John Morrison! Najlepsza walka gali jego z Sheamusem, a że wygrał i że jego akcje były superowe to juz inna sprawa. Zdecydowanie zasługiwał na najlepsza walke, najlepszego wrestlera i zasługuje na pas!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Według mnie najlepszym wrestlerem PPV był John Morison. Coć trzeba pogartulować pomysłu Cenie, bo chyba to nie było planowane przez zarząd :D Śmieszne to było co zrobił Cena, ale jednak tak na prawdę najlepszy na gali był właśnie John Mirison... Dlaczego? Został #1 do pasa WWE i co najważniejsze jak najbardziej na to zasłużył. Walka na bardzo wysokim poziomie, który przede wszystkim tworzył Mrison. GRATULACJE!!! :D

Edytowane przez Gość

Bez dwóch zdań John Morrison. To on ciągnął walkę z Sheamus'em i wyciągnął z Rudego wszystko co się dało. Po raz kolejny pokazał, że jest wyśmienitym zawodnikiem i, że należy mu się Main Event. Teraz ma na wskoczenie do niego na dłużej bardzo duże szanse. Nie otrzymał kontraktu dlatego, że akurat tak się chciało CT, ale dlatego, że pokazał po raz kolejny swoje wielkie umiejętności. Zdecydowany głos na Johna.

ksgj.png

Tutaj nie będę oryginalny i zagłosuję tak jak większość czyli John Morrison. Dlaczego? Jego walka z białym była bomba :D Kurde, po prostu świetna, wiele wyśmienitych akcji i mimo, że jak Sheamus walczy to te pojedynki mi się nie podobają, ale dzięki Johnowi ta walka była super.

Nikt inny tylko John Morrison musi zostać najlepszym wrestlerem TLC. Razem z rudym stworzyli ładne widowisko chociaż stać ich na wiecej i mogli pokazać coś lepszego. No ale cieszmy się z tego co jest. Myślałem też nad Jasiem, no ale ile razy on musi być przeze mnie wytypowany no nie? A więc Johny Nitro :)

Zdecydowanie John Morrison. Wycisnął z Sheamusa to co się da i zdobył 1 contendera. Kilka niesamowitych akcji na drabinie np. ta ostatnia lub ten "starship" z drabiny. Miodzio :applause:

Nie ma co się zastanawiać, wybór może byc tylko jeden i jest nim oczywiście John Morrison. Najlepsza walka gali, mnóstwo imponujących akcji, emocje no i został wreszcie #1 contender. Wielu zawdoników pokazało się z bardzo dobrej strony, w sumie większość ale zwycięzca może być tylko jeden :D

Głosujesz na Morrisona, albo ssiesz. To moja dewiza. Więc powinniście wiedzieć dlaczego na niego głosuję. Szybkiego zdobycia pasa WWE :P (argumenty - za no.1 contendership i dlatego, że nie chcę ssać :))

Jest tylko 1 zawodnik na , którego mogę zagłosować . . . to Johnny Nitro , tfuu. . . John Morrison :). Jego walka z Sheamusem była fantastyczna wycisnął z Rudego tyle ile się dało no i wkońcu został wprowadzony do ME. Ciekawe jak zacznie się feud z Mizem zapewne na Royal Rumble zawalczą o pas WWE , ale dopiero na EC ( tak mi się wydaje ) zdobędzie pas , albo dopiero na WM :) to byłoby coś wspaniałego. Tak więc już można się przymierzać , że zobaczymy Johna z głównym pasem w WWE. :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Nie będę inna od wszystkich i swój głos oddam również na najlepszego zawodnika tej gali czyli Johna Morrisona. Podobało mi się to w jaki sposób walczy i zdobywa kontrakt. Sheamus przeważał w tej walce , ale to John odniósł zasłużone zwycięstwo. Teraz tylko pas dla niego. Wielkie brawa :)

jeffh.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...